Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
jöhetnek a brutálakciós játékok <#vigyor5>#vigyor5>
"Nulla tenaci invia est via"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Company of Heroes 2 Beta Access
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ezeken nõttem fel és az SW játékokat nem is írtam😊
The Day of The Tentacle
Monkey Island
The Dig
Full Throttle
Sam & Max
Grim Fandango
Loom
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Maniac Mansion
Zak McKracken
Armed and Dangerous
Ezt a listát szinte minden évben végigjátszom lassan 20 éve😊
[merlinw.org]
Outlaws
Grim Fandango
<#rinya>#rinya>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
http://store.indiegala.com/index.php/obulis.html
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nincs többet LucasArts, a beígért címeknek is annyi.
Elsõ részben nem tudtam dönteni a fegyverek közt, mert mind jó volt. Itt meg azért nem tudtam, mert mindnek volt valami gyíkja.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most megvenném a DLC-k miatt és a magyarítás miatt. Csak a második rész nem tetszett annyira (de ott is csak a karakterek - valahogy az elsõ rész karakterei szimpatikusabbak voltak.)
Az elsõ részt Lilith-el játszottam végig. Tetszett a kislány (és a képességei is). A DLC-k miatt és az eredeti verzió miatt megér 990 Ft-ot! <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És a Force Unleashed két része is szódával elmegy kategória volt. De tény, hogy régen kaptunk már ütõs Star Wars játékot!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha végig ezt az érzést hozta volna ki belõlem (tucat lövölde érzést hozott ki inkább sajnos), akkor tényleg 10/10, így meg csak a befejezés 10/10.