Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Bár sajnos rühellem a multit, fõleg RTS-ben, de most megbékélek vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Hiányzik egy jó kis Tie Fighter-szerû ûrhajó-szimulátor. Nyomta valaki azt még EGÉRREL? (lehetett) Mindig mindent lesöpörtem az asztalról egy-egy fordulónál 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Kaptam egy kódot, ezt steam-en kell beírni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Erre én is ráharaptam. Már jön is lefelé. ~7GB!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
One respect point to MerinW! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
THX, de mint anyós az apósra. 😄

Szabi
R.I.P. Lucasarts <#wow2>

jöhetnek a brutálakciós játékok <#vigyor5>

"Nulla tenaci invia est via"

Shep
Na hát igen, ha már tudod hol mit kell csinálni akkor nem hosszú egyik sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
DarkSector, nem harapsz rá?
Company of Heroes 2 Beta Access
Tehasut
Ha van egy kis eszük a Steam marketingeseinek, a napokban leakciózzák a Lucasarts játékokat.
MerlinW
Miután ha álmomban is felkeltenek, játékonként 1-2 óra a dolog😊

[merlinw.org]

Tehasut
Én a Maniacot és a Zakot még c64-en toltam. Ezek miatt szerelmesedtem bele a kalandjátékokba.
Shep
Hát könnyû annak akinek egy nap 24 óra, meg egy éjszaka 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
<#guluszem1><#rinya>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Én kivétel nélkül az összes PC-s játékukkal játszottam.

Ezeken nõttem fel és az SW játékokat nem is írtam😊

The Day of The Tentacle
Monkey Island
The Dig
Full Throttle
Sam & Max
Grim Fandango
Loom
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Maniac Mansion
Zak McKracken
Armed and Dangerous

Ezt a listát szinte minden évben végigjátszom lassan 20 éve😊

[merlinw.org]

Shep
Én 20 körül számoltam magamnak.

jarlaxxe
Jedi Knight az egyetlen ami tölük nekem eddig bejött. Jó lenne ha azt valaki licenszelné, király folytatást lehetne összedobni hozzá.

Rapid81
Monkey Island-ek
Outlaws
Grim Fandango

<#rinya>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Hangulatos játék ez az Obulis, ajánlom. 1 dolcsit bõven megért.
http://store.indiegala.com/index.php/obulis.html
Tehasut
The Dig, Full Throttle, Jedi Knight, Monkey Island 3. Borzongatóan kellemes emlékeket ébresztenek bennem. Ha nem lennék benne nyakig a Drakensangba, rögtn elõvenném valamelyiket.
HeadHunter86
Az utolsó ami tetszett és az a Rebulic Commando 2005-bõl. Szóval 8 éve semmi olyat nem tettek le számomra, ami jött volna PC-re vagy jó lett volna, LEGO sorozatot most nem nézem, mert abból már kinõttem. Szóval nekem mégsem akkora érvágás ez.

Botond
De a kalandjátékaik voltak a legjobbak.
Botond
Két tucattal játszottam kb.
MerlinW
Lucasarts játékok listája az elmúlt 31 évben.

[merlinw.org]

MerlinW
😊

[merlinw.org]

Botond
Iszonyat csalódás ez szerintem minden játékos számára aki valaha monkey islanddal vagy day of the tentacleval vagy más kalandjátékukkal játszott. 😞
Tehasut
Ketten is megelõztünk. <#nevetes1>
MerlinW
Játéktörténelmi esemény, egy perces néma csönd: Nincs többé Lucasarts 😞((

[merlinw.org]

Tehasut
Én már azzal megelégednék, ha az Old Republicból kiharapnák az MMO részt és újra kiadnák, csak mint single játékot.
w77d
A Disney elkezdte a Star Wars címek kiirtását.. tudtam hogy ez lesz...

Nincs többet LucasArts, a beígért címeknek is annyi.

Teljesen egyetértek!

Elsõ részben nem tudtam dönteni a fegyverek közt, mert mind jó volt. Itt meg azért nem tudtam, mert mindnek volt valami gyíkja.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
KotOR3 akarok de azonnal...<#violent>

Shep
FU 1 szerintem teljesen korrekt volt a 2 már határesetes de egynek még az is elment.

Shep
Na igen a vigyorok is olyan semmilyenek voltak,használtam 2-3-at belõlük de egyszerûbb volt lelõni mindenkit, míg az 1-2-ben azért igen erõsen használni kellett õket, meg hát ott lehetett jópofa dolgokat is mûvelni. Na meg a fegyverek, puska meg colt (tudom nem az de hasonlít) és kész a többit csak kipróbáltam de nagy részük vackeráj. Sajnos én visszalépésnek érzem ezt a részt még a 2-höz képest is, egyedül a történet az ami jobb ebben a részben az elõzõ kettõtõl (grafikát most nem említem).

Ebbõl a Force Unleashed gyenge, a többi pedig a Republic Commando kivételével külsõs játék.
Hát én jelenleg úgy érzem ebben a játékban ennyi volt, nem biztos, hogy valaha újra elõvenném. A harc számomra nem volt annyira jó, meg az erõk is jobban tetszettek az elsõ részben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Nálam 0.
Shep
Igény az van, de szerintem a Disney ugyanúgy bele fog szólni, persze õk azért annak idején elég jó játékokat dobtak ki a meséikbõl, úgyhogy akár még jó is kisülhet a dologból.

jarlaxxe
Van rá igény, fognak csinálni és ezek után nem köti meg a kezüket a lucas arts, jöhetnek az indie sw gyöngyszemek.

TBTPumpa
Meglepõ, hogy ezt írod. Az elsõ részt próbáltam warezban, az tetszett.
Most megvenném a DLC-k miatt és a magyarítás miatt. Csak a második rész nem tetszett annyira (de ott is csak a karakterek - valahogy az elsõ rész karakterei szimpatikusabbak voltak.)

Az elsõ részt Lilith-el játszottam végig. Tetszett a kislány (és a képességei is). A DLC-k miatt és az eredeti verzió miatt megér 990 Ft-ot! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Tudom, közben átgondoltam. 5 évet kellett volna írnom.
TBTPumpa
Republic Commando 2004-bõl? Vagy a KotOR 2 2005-bõl? Ezek 10 éven belül vannak nem?! Vagy 2006-ból az Empire at War?
És a Force Unleashed két része is szódával elmegy kategória volt. De tény, hogy régen kaptunk már ütõs Star Wars játékot!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Vagy nem csinál senki 😊

jarlaxxe
Ez jó hir végre más csapatok is csinálhatnak SW játékokat...<#eljen>

Shep
Igazából én nem éreztem ezt a hó de nagy váltást mert kb a felétõl sejteni lehetett a dolgot csak hát én nem szeretem az ilyet és hát igen sajnos a játék is egy tucatlövölde de azért 1x még majd végigjátszom az elég biztos. Mindenesetre azokat a magas pontszámokat nem igazán tudom hova tenni amiket a szag-sajtótól kapott.

Tehasut
Nem mintha értékes játékok garmadájával lepett volna meg minket a cég az utóbbi 10 évben, de akkor is dühítõ.
Én nem maxon játszottam.

Szerintem pont a befejezés volt az egész játék csúcspontja, csak az az igazság addig totál más arcát mutatja a bio. Ami furcsa lehet, hogy indul A-nak a játék és az utolsó 10 percben átvált B-vé... És ez megmondom õszintén engem is megzavart elõször, de aztán élveztem a váltást teljes szívembõl.

Ha végig ezt az érzést hozta volna ki belõlem (tucat lövölde érzést hozott ki inkább sajnos), akkor tényleg 10/10, így meg csak a befejezés 10/10.

Rapid81
Akkor miért vették meg???

HeadHunter86
Eredeti van nekem is. Ma vettem. Mondjuk majdnem minden maxon van, nem attól lehet?