Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Jó vásárt csináltál <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
3000 Ft-ért behúzva (az év egyik legjobb üzlete volt):
Batman Arkham Asylum (Game of the Year Edition)
Batman Arkham City (Game of the Year Edition)
Borderlands (Game of the Year Edition)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Csak ne spoilerezzen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ja, és spoilerezzél nyugodtan már eltelt a 2 hónap vagy mennyi, vagy maradtunk az Elfújta a szélnél '39-bõl? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Végigjátszottam és marhára mindegy kit mentesz meg a fejezet vége úgyis az ami, meg késõbb is az lesz ami. Tök mindegy ,hogy Jocó van veled vagy Karcsika, megölted-e a szomszéd kutyáját, és mindenki utál úgyis ugyanaz a fõ vonal, mert mindig visszaterel. Úgyhogy számomra nincs is pont emiatt a játékban újrajátszási faktor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Nem tudom, hogy hol jársz, így nem akarok spoilerezni, de vannak benne elég komoly döntési lehetõségeid. Jó, a végkifejlet ugyanaz marad, de az oda vezetõ út erõsen változhat.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Persze csak akinek adott helyen már nem kell ott lenni nem is lesz ott, a történet ha megbolondulsz akkor is úgy fog történni ahogy, szóval csak látszólagos az egész.

IMYke2.0.0.0
Ne menjünk ebbe bele - felesleges 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt azért vegyük hozzá, hogy ott is van rajta 3 kg vakolat....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
House-t néztem, meg a Tron-t is. Mozgóképen még szebb, szerintem. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Láttam a Hollywood-os mûsorban beszélgetni - kérlek szépen, a teljes koponya csontozata szépen látszik, "csont és bõr" a pofikája - ráadásul, széles is, meg kicsit elálló fülei vannak.
Nem a profi fényképeket kell ám nézni 😊

Rapid81
Hát Imi, fura ízlésed van. 😊 Olivia nekem is nagyon bejön. 😊

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit:

"Borderlands 2" új DLC-vel:

Caption=Lenullázás
Prompt=Valóban semmissé akarod tenni ennek a végigjátszásnak a küldetés eredményeit? Egyúttal elvesztesz minden, a végigjátszás során amúgy megszerzett, de át-nem-vett jutalmat is.

Caption=Lenullázás
Prompt=A végigjátszás folyamat semmissé lett téve. A Déli Fennsíkon kezdesz, a 'A hegy megtisztítása' küldetéssel.

IMYke2.0.0.0
Nem kritika, egyéni vélemény: Olivia Wilde nem jó nõ. Számomra.

Rapid81
*továbbvitelébe

Rapid81
Azért annyira nem. Sok esetben a konkrét történet továbbvitelét és az az után következõ helyzetekbe is beleszól egyetlen döntés...

Zomil
Jo lista 😄
Bár a szabadesést mindenképp kivenném, mert azt nem szeretem, ha meg lehet választani a b-nál akkor ott is kicsit változtatnék(mondjuk Olivia Wilde-ra), de az már annyira nem lényeges 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Shep
Teljesen mindegy mikor, mit válaszolsz, úgyis csak látszólagos a döntési lehetõséged.

Más téma: Orcs Must Die 2-vel, akinek van kedve coopozni az szóljon!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabadesés egy japán csajjal sörözés közben....XD

És végül arra, hogy jutsz, hogy ebben a sorrendben mindet meg kéne valósítani. Vagy üsse kavics lehet mixelni is (mármint nem arra gondolok, hogy közösülés Jack Blackkel a Szfinx tetején, vagy szabadesés Sophie Marceau felpróbálása közben... habár ez utóbbi tuti adrenalinlöket lenne....XD)

Úgy értem a sorrend felcserélhetõ (basszus agyamra ment a továbbképzés....XD<#zavart2><#whatever>)

Tinman
Walking Dead legnagyobb failja:

4 válaszlehetõség és fogyó idõ.

Gyûlölöm.

Hadd olvasam már el rendesen, hadd rágjam és fontoljam meg a választ.

IRL is, ha megkérdezik, hogy mik a terveim, nem azt válaszolom 3 mp alatt, hogy:

a, Egy japán csaj felpróbálása.
b, Közös_ülés Sophie Marceau-val.
c, Sörözés Jack Black-el a Szfinx tetején.
d, Szabadesés 12.000 méterrõl.

Nem. Helyette bedobok egy idõhúzó választ és lassan kezdem el felépíteni és kifejteni a mondókám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tutituti
Nem maradt valakinek egy felesleges Company of Heroes 2 beta kulcsa?
Én szereztem de cimborának már nem jutott.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TBTPumpa
StarCraft-ot könnyû volt feltörni, mivel ott van Offline játék is. Magyarán net nélkül is tudsz játszani vele és a Kampányt is végig tudod tolni (persze Achik és Portrék nélkül).

Diablo 3-nál nincs Offline mód (még). Ha ott megszakad a neted, a játék nem tesz át Offline módba, hanem azonnal kidob a fõmenübe (persze az addigi haladásodat automatikusan menti).
Nem lepne meg, ha a Diablo 3 kiegészítõje hozna egy Offline módot is.
Blizzard nem annyira köcsög (vagy mégis)... Már 2008-ban kivették a játékaikból a védelmet, tehát boldog-boldogtalan (eredetis-warezos) is tud játszani a legfrissebb verziókkal (StarCraft Brood War, WarCraft 3, Diablo 2) CD ellenõrzés nélkül.
Magyarításra nem fogadnék... Fõleg, ha az a csapat szállítja, akik a Wings of Liberty fordítását. Az a support példaértékû a magyarítás iránt, amit õk mûveltek! (És amúgy is, ha magyarítás lesz, akkor csak a Warez változathoz. Eredeti példányosok kiesnének a szórásból, azt meg ki akarja egy fordítás készítése során?)
Eredeti naprakész verzióhoz egyhamar (és egykönnyen) nem lesz magyarítás az biztos...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zomil
+1

Jelenleg a qte abbol áll, hogy: jo gombot nyomok>továbbmegy az átvezetö, rossz gombot nyomok>meghalok...hát tényleg nagyon izgi 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep

MerlinW
Fõvárosi vagyok, így nekem csak egy meggyfa és pár málna/ribizlibokor jutott (a legjobbak, nem kell velük foglalkozni😊 ) - ami így is pont egy meggyfával és pár bokorral több, mint a pestiek 90%-nak -, de a meggyfa az tetszhalottat játszik éppen, ahogy néztem😊

[merlinw.org]

genndy
ME2 - nekem is ugyanez volt. Nyugodtan hátradõlve, egeret elengedve nézem az átvezetõt, hopp de nyomni kéne valamit!, de már nem is lehet, francba újra az egész. Az ötlet amúgy jó, jópofa ez a fajta döntési lehetõség, de elég hülyén csinálták meg. 😞

DarkSector
"S nem a meghal (=restart)-vagy sikerül neki (=folytatódik az átvezetõ) style lenne az egész."

Ezt mondom izlés kérdése, de nem negatív dolog, hanem jobb mint ha egy filmet néznél.
Csak van akinek nem elég.
A 2 dolog nem ugyanaz.
Nem felesleges, mert a halálokat nem látnád ha nem kéne nyomni a gombokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen, az a játék arra volt kitalálva. De ha egy hagyományos játékban lerontja a rendes, igazi játékmenet során elért eredményeimet, mert rosszul csépeltem a gombokat, azt nagyon nem bírom, és azt sem ha,a bigyófigyelés miatt magát az átvezetõt kevésbé látom.

A Mass Effect 2-ben is utáltam a paragon és renegade közbeavatkozási lehetõséget, megy a film, majd hirtelen nyomni kéne valamit, de mivel hátradõltem, és már nem értem vissza cselekedni. tehát load game következett, mert nekem a szerepjátszásomat ne ilyen hülyeséggel csesszék el! (Fõleg, hogy átlagosan minden 40.-nél volt erre lehetõség, tehát potyára kellett gyakran résen lenni.) Gamepaddel játszva nyilván más, de átvezetõk alatt azt sem feltétlen tartom kézben.

A QTE-s designt könnyû elrontani, mert jól kell illeszkedni a valódi játékmenethez, és nem átmenet nélkül vagy altatás után az ember arcába villantani valamit, mert az inkább felhúzza és kizökkenti a játékost. (Már amelyiket.) Alig tudnék mondani olyan játékot, amelyben hangulatfokozónak éltem meg.
genndy
Fahrenheitben tényleg volt értelme, mert nem csak meghalsz/nem halsz meg kimenet volt.
Ettõl függetlenül abban (sem) tetszett, mert végig a színes bigyókra kellett koncentrálnom egy izgalmas jelenetnél, és nem láttam semmit a képernyõn történtekbõl. Szerencsére berakták azt a lehetõséget, hogy sikeres QTE után már gombnyomogatás nélkül is végig lehetett nézni az adott jelenetet.

DarkSector
Arra akartam célozni én is. 😄
Meg Spec Ops bár az nem is QTE a végén csak egy döntési helyzet.

Ebben a Silent Hill 6 volt jó, sok befejezés a sok elágazás miatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Amúgy: Shep-pel értek egyet: akkor lenne nagy királyság, ha a QTE-knek VALÓBAN történet befolyásoló szerepük lenne.
S nem a meghal (=restart)-vagy sikerül neki (=folytatódik az átvezetõ) style lenne az egész.

Shep
Igen, ott már megmozdult de még az is messze van a jótól.

IMYke2.0.0.0
A TR-ben: nyilván - de a passzív QTE-t arra értem, hogy voltaképp akár mehetne is tovább az "átvezetõ" mondjuk egy Resident Evil 5-ben, mert két esélyes a dolog:
* átugrik Chris a beszakadt padló felett
* nem sikerül neki.
Felesleges.

Tinman
Lásd Fahrenheit. Ott oké volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tomb Raider 2013-ba biztos használható volt, majdnem minden másba zavaró hulladék. Tényleg a "press A to win" kategória... ebbõl kinõttem már rég.

Shep
Kicsit komolyabb dolgokra gondolok, nem arra ,hogy meghalsz vagy hp-t veszítesz, meg a végén a befejezõ video más, hanem ténylegesen más szálon fut tovább a történet.

DarkSector
Az nem qte mikor odalapulsz a falhoz meg mászol a létrán.

DarkSector
Igazából vita nkül mondom hogy pont fordítva.
A 80%-a azonnali halál ha elbaszod.

DarkSector
igen aszerint megy, mert álltalában meghalsz, életed lecsökken.
És igen van amiben maga a story is más, legalábbis a befejezés.

IMYke2.0.0.0
A passzív QTE = halál.
Tomb Raiderben valóban aktívan irányíthattad az átvezetõket. Ritka kivétel.

Shep
Akkor lenne igazán értelme ha attól függõen mennyire vagy sikeres a gombcsépelésben máshogy alakulna a történet, na úgy lenne benne potenciál, de így nem sok.

DarkSector
QTE-vel a világon semmi baj, ha túlzott a használata az is max egyénileg zavaró, nekem pl tetszik ha nem csak nézem az átvezetõket hanem rajtam múlik annak kimenetele. <#ejnye1>

Shep
Ott a gombaölõ, aha csak ha állandóan esni fog mint pl 3 éve is, kenheted a hajadra. Nem fagyott el? Persze csak korom fekete a rügyek nagy része, azokból az idén már nem lesz gyümölcs (fõleg a barackra gondolok). Szúnyogokat szerintem iróniának szánta, legalábbis tartom ennyire intelligensnek.

IMYke2.0.0.0
"(jajj dehogynem 😄)"

<#nevetes1><#law>

Gombára ott a gombaölõ, persze sokan szarnak a kertben lévõ gyümölcsfákra, növényekre, költségnövelõ de legalább lehet védekezni
Absz nem fagyott még el semmi, max néhán kivételes helyen de a virágzás sok növény és fa esetében majd csak most jön
Szúnyognak pont kedvez a csapadékos idõjárás
Egyedül a belvíz/árvíz okoz most gondot, szerencse hogy az esõ lassan és nem gyorsan érkezett

ha van kérdés írjatok, de csak priviben mert Imivel nem akarok összemenni :-) (jajj dehogynem 😄)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Hú de gyenge vicc volt 😄

MerlinW
Nézd a jó oldalát, szúnyog és egyéb rovarmentes évünk lesz😊

[merlinw.org]