Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem azért érzem magam többnek nála, mert tanultabb vagyok, hanem azért, mert ilyeneket csinált:

- 10 centis csõbe 12 centis kábelt akart mindenáron behuzatni
- elvesztett egy legál op rendszert és ránk kente
- kint voltam Balaton mellett dolgozni, peregtek a munkalapra az órák, erre alpári hangon és stílusban ordít, hogy hol a faxba vagyok, mert neki kell a céges kocsi
- eladási áron akart rendszeresen nekem mint belsõ alkalmazottnak hw alkatrészt adni
- meló után többször is "kényszerített rá" hogy menjek el hozzá dolgozni/pakolni/szállítani dolgokat különben így meg úgy...
- nem érdekelte, hogy éhes vagy szomjas vagyok hajtott mint egy marhát

Sorolhatom még estig...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Itt süt a nap....sok idõ után végre bekell húznom a függönyt hogy lássam a monitort...😄
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Jogsi meghosszabbítása/megújítása mennyi pénz?
Igen... arról jutott eszembe épp 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Igen , ha senki nem csinálná rend lenne, és ha másik csinálja akkor én miért ne....pont ezt a világot éljük....
De akkor mondok valamit, nekem az ég világon senki nem segít...tudom nekem önzetlenül kellene segítenem....csak a nagy miért veszett ki a világból...
ha felveszem a paraszt után a kolásflakont, azt nekem senki nem köszöni meg, max a lelkiismeretem lesz jobb, hogy igenis tettem valamit ezért a világért....de ettõl a befizetetlen sárga csekk még az asztalon marad....
kill3r21
Persze énis értem Rapidot....de a felfogása szerintem a mai világban már nem állja meg a helyét....
Ez csak amolyan, szép és jólenne dolog...nyilvánvalóan tudom énis hogy ez igy lenne jó ahogy rapid mondja....😊
Rapid81
Na most akkor abba gondolj bele, hogy mi van, ha mindenki így gondolja. Ez az egyszeri szemetelõ esete, mikor eldobja a kólásflakont és rászólsz, aztán jön a válasz, hogy "más is ezt csinálja" vagy "ha mindenki csak ennyit szemetelne, mint én"...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Azért lassan fogjuk vissza magunkat ezzel az offal: Ne rontsuk el ezt a szép pénteki napot <#pias><#pias><#pias>

Rapid81
Horvátok, szlovének, szerbek, szlovákok egytõl-egyig magyarok voltak valamikor, csak akkor még tótok, rácok, stb. voltak. 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kill3r21
Ne haragudj meg....de én a saját boldogulásom miatt megyek ki.....magamat kell eltartanom nem más....szerinted nem leszarom mi lesz azzal aki marad?
Önösnek érezheted, de nehogymár az én gondom legyen az hogy mi lesz 12millio emberrel ha én elmegyek....
IMYke2.0.0.0
Én eddig is értettem, hogy Rapid81 mire gondol - s most is egyetértek vele.
Miközben, tudom, hogy milyen a szar rosszabbik végén létezni, és milyen a vágy a túlélésre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
ÉS látom pont ebben a két mondatodba mutatkozik meg a fõ probléma....
Azért mert te tanultabb vagy mint egy szakmunkás, igymár teljesen többnek érzed magad nála, pedig ez nem biztos hogy így van....
(az más tészta hogy kifogtál egy parasztot, nem is erre céloztam, hanem az alap felállásra)
És valaki ezt szorozza be azzal, hogy akkor én nem alacsonyodok le az aljanép közé.....ezért tartunk ott ahol tartunk....
Rapid81
Én ilyet nem mondtam. Hagyjatok már ezzel a politikázással basszus. Egy kurva pártot, meg semmilyen szarházit nem említettem egy murva szóval sem.

Tinman
Viszont én tényleg nem vagyok magyar :-P

Nagyapai ágról horvát, anyai ágról szlovén, több száz évvel korábbról olasz :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nem vicc. Nem akarlak megbántani, de pont ezért vagyunk ekkora szarban és leszünk még nagyobban, mert a keresõképes munkaerõ kimegy, leszarva, hogy mit hagy maga után és mit okoz ezzel az országnak, a maradóknak.

IMYke2.0.0.0
Igen, ezt a képzést én is ajánlottam sok ismerõsömnek - a március 31-ig tartó foglalkozásom keretei között.
Ha akkor éppen munkanélküli lettem volna, tuti, hogy én is indultam volna CNC-snek.
Tiri2k lennék.
Most, hogy munkanélküli lettem, már nincs olyan képzés, amibe beleférek - s ráadásul még az elszámoló lapom, és a szerzõdés megszüntetésem is késik Budapestrõl 😞

kill3r21
Látjátok, én erre írom azt hogy vessék rám a követ, mert külföld felé kacsingatok....szar ember vagyok meg nem vagyok magyar, meg a könnyü kiutat keresem....bazzki alap hogy mindenki a lehetõ legjobban akar boldogulni....
Nehogymár azért legyek szar alak mert magamnak jobbat akarok...😄 EZ a VICC 😄
Rapid81
Haverom fönn van Pesten, biciklivel jár dolgozni az M3 mellõl a Margitszigetre. Nem a belvárosban bérel lakást... Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Tinman
Mert aki dolgozott már tudásához mérten 5 szinttel lejjebb az tudja, hogy milyen az. Volt 2.5 évig nekem is hasonló. Fõiskolára jártam már, aztán egy kis senkiházi szakmunkás csicskáztatott az utolsó 1.5 évben, iszonyat paraszt volt, miatta léptem arról a melóhelyrõl.

kill3r21
Hidd el van olyan aki inkább csoroskodik mindhogy lealacsonyodjon mondjuk egy gyári munka szintjére...
Tinman
Rapid szerint is -.-

Tinman
Lenne Pesten meló már nézegettük. Párom közalkalmazottként 8 órába 75k-t keresne, én szakmámba kezdõ bérkén 180 nettót. Ez mind szép és jó... néztük a melóhely közelébe albérleteket. 90.000 Ft alatt nem volt!!!

És akkor még nem fûtöttünk, nem ettünk, nem vettünk semmit az albérletbe, nem indítottuk el a kocsit és még a munkába járás költsége sincs benne.

kill3r21
60-70ezres fizuból az albérlet sem megoldás ez a lényeg...pedig 47ezerbõl meg lehet élni 😄
Fpocok
Ehh... ilyenkor kicsit mérges leszek.
Én most a közmunkán kívül bármit elvállalnék.

davidka003
Nálunk: Megyeszékhely, város szélén 50nm körüli lakások vannak 40k-ért.
Központban meg 60k minimum.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lostprophet
Azóta, amióta Európai Uniós keretbõl támogatják a "hátrányos helyzetben lévõk átképzését". 8 hónapos képzés, április 18-tól december 18-ig, heti 30-40 óra, 200 óra német nyelvtanulással Pécsett. 90%-os jeggyel járhatok majd legalább.
Rendszergazdai képzésem csak OKJ-s sajnos.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

kill3r21
nálunk 40ért csak egy szoba van 1fõnek....sacc/kb
Tinman
Ja-ja... fõnököm is mindig mondja miért nem jövünk be albérletbe aztán késik 1 hónapot a béremmel. VICC BMEG! VICC!

Tinman
10k-20k-s albérlet... arra felétek lehet. Itt szorozd meg 2-vel és akkor még csak egy lelakott lyuk.

kill3r21
albérletbõl is kiraknak ha nincs pénzed fizetni....😄
IMYke2.0.0.0
Minden hátsószándék, irónia stb. nélkül: együtt érzek veled.
Én mondjuk nem csoportvezetõ voltam a Munkaügyi Megyek Központnál, de lotnom-futnom nekem is kellett.
Ellenségemnek se.

Rapid81
Amibõl a nagyja cég csalja el ezt, azt, meg amazt és viszi ki az országból. Ami biztos állambácsihoz kerül, az az szja.

Rapid81
De nem maradtam ott. Rögtön pattantam, amint adódott jobb. Nem számított, hogy szart kellett lapátolnom IT meló helyett, ha egyszer 4x annyit kerestem vele.

Rapid81
Aki ész nélkül beleugrott mindenféle hitelbe, az finoman szólva nagyrészt meg is érdemelte, amit kapott. Ha nem lenne már házunk, akkor is inkább laknék albérletben havi 10-20k-ért, mintsem fizessek havi 40-80-150k-t törlesztésként.

kill3r21
Amikor nincs munkád, bármit elvállalsz....teis irtad hogy dolgoztál havi 35ért....szal ez nem azon mulik hogy ki mekkora marha 😄
Tinman
Közalkalmazott ^^

Nem mert nincs reg adó, jövedéki adó, meg 27%-os áfa ugye? Az nem adó ugye?

Rapid81
Gázra van átalány...

Amíg van, aki 40k-ért dolgozik, addig lesz olyan, aki annyiért alkalmaz. Minek adjon többet, ha ennyiért is dolgozik a "marha"...

"A kint megkeresett pénzt a magyarok nagy %-a itthon költi el, itthon építkezik belõle és itthon vesz belõle autót."

Ja, csak az adó nem ide jön, amibõl az állam gazdálkodik...

kill3r21
Meg amikor haveromra gondolok, akinek a bank elvitte a házát, mert megszûnt a munkahelye, kiment és hetente keresi meg azt amit itt 1hó alatt, nekem ne mondja meg senki hogy az nem elgondolkodtató....csak azért nyomorogjak, mert hûûûûû magyar vagyok.....ez sem életcél....
Tinman
Menjen külföldre ne itthon éljen a MI befizetett adóforintjainkon!

Rapid81
Én 2001-2008 között évente, meg sûrûbben váltogattam a melót, vagy muszájból, vagy jobb fizetés reményében. Nem ijedtem meg semmitõl, mert volt egy családom, akiket el kellett tartanom. Volt, hogy 35k-t vittem haza havonta. Nem vártam sült galambot, nem pakoltam fel senkit, hogy na akkor meneküljünk. kaptam minden alkalmon. Elvégeztem egy OKJ-s rendszerinformatikusit. Aztán megjött a lehetõség és most elvagyunk. Nem lehet mindent azonnal, mert olyan nincs. Ezt is fel kéne végre fogni. Érdekes, hogy apáink, nagyapáink nem akartak iskola után 1-2 éven belül házat, autót, mert tudták, hogy ennek nem ez a módja. A mostani emberek meg, ha iskola után a saját szakmájukban nem kapnak fél milliót fizetõ melóhelyet, már menekülnek, mert "itt nem lehet megélni"...

A fent elmondottakat nem személyeskedésnek szántam, mielõtt sértõdünk. 😊

Tinman
Anyám 40 év munka után 60k-t keres, apám 45+ év munka után 85k-t, mert a normális melóhelyérõl ahol 2x ennyit keresett elküldték, létszámleépítés címén.

Amíg gázzal fûtöttek 65k volt a fûtés/hó télen... majd nekik elmondom, hogy itt ebben az országban meg lehet élni.

A párom tavaly az év dolgozója volt, de 3+ éve 4 órába alkalmazzák csak, 40k alatt keres, felsõfokú végzettséggel.

Én tényleg szívbõl kívánom neked, hogy soha semmiért ne hagyd el a hazádat. A végén majd te maradsz meg pár 10k tolvaj politikus mikor lekapcsolják a villanyt.

"az általad termelt javak nem a hazádat erõsítik, hanem más hazáját"

A kint megkeresett pénzt a magyarok nagy %-a itthon költi el, itthon építkezik belõle és itthon vesz belõle autót.

kill3r21
Én pl nekiállnék még képezni magam, ha tudnám igenis van értelme....de erre is egy csomó rossz példa van...sajnos...
kill3r21
Azt is meg lehet érteni....ittvagyok én, én nem 1 év alatt akarok házat építeni, de hitelek és családi segítség nélkül, 120ezres fizetésbõl az életbe nem fogok házat építeni....és ez elég ok arra hogy másfelé nézegessek....de ez is csak 1 vélemény..
Rapid81
15 éve nem voltam szavazni, mert nincs mire. Nem kéne belekeverni a politikát a könnyû kiútkeresésbe, mert ahhoz semmi köze. Ahhoz csak az ilyen felfogású embereknek van köze.

kill3r21
mint mindennek ennek is két oldala van....
Persze azért tanult, hogy egyszer jó helye legyen....
Nekem van diplomás ismerõsöm,aki munkanélküli, és csoróság felsõ fokán áll....már probáltunk neki segíteni, de nem vállal el semmi melót, gyárimunka,segédmunka minden kilõve és nem tudod neki megmagyarázni inkább csoróskodik.....szerintem ez sem helyes hozzáállás....vagy én fogom fel rosszul?
Rapid81
Nem baszdmeg, magyar vagyok. Nem hagyom el a hazámat semmiért. Simán meg lehet élni ebben az országban, ha nem az az elsõ, hogy kimenekülsz és az általad termelt javak nem a hazádat erõsítik, hanem más hazáját. Azért vagyunk egyre nagyobb szarban, mert mindenki keresi a kurva kiutat, mert jajaj, nem lehet itt 1 év alatt palotát építeni. Minél több ember megy el, annál szarabb lesz, fel kéne végre fogni.

Tinman
A Basic vagy a hozzáállásod?

Persze, bmeg menjen el sertéstelepre, meg útburkolónak... biztos azért tanult. Ahelyett, hogy pár 100km-re arrébb menne és ronggyá keresné magát.

Te ilyen csakafideszes vagy ugye? :-D

Rapid81
Az elsõ OKJ-s tanfolyam ingyenes. Állja állambácsi.

Rapid81
Hardware )Homeworld 3) teaser:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maak
Miota tamogatja a munkaugy? Lassan 10 eve cnc-n melozom (faipari) de jo lenne egy papirfecni rola, mivel igy tobb helyre is elhelyezkedhetnek, (pl audi). (Melozas alatt azt kell erteni, hogy kezelem,szerszamokat cserelem, karbantartom es a programokat is irom ra.) Mar regota nezegetem a tanfolyamokat de 300k korul lenne, arra meg nem volt meg keret, mostanaban meg nem is lesz, hacsak...de nem hiszem, szal erdekelne engem is.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774