Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
S a szituáció önmagyarázó, és vissza kellene nyúlnunk egészen addig, míg a történelemben Debrecen, vagy Székesfehérvár helyett Budát és Pestet nem jelölték ki a központnak.
De: nagyon kevés ország van ezen a golyóbison, ami ennyire centralizált.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A PS2-es játékok pedig hiába 1-2k-sak eBayrõl, postaköltséggel ez elég optimista ár, ráadásul a szóban forgókból most 2-2-2 kerül 2,7k-ba. Persze lesz belépõ, de ez kiváló ajánlat.
A grafikán túl pedig még mindig ott van, hogy PS2-n ezek hellyel-közzel 30 fps-ek, PS3-on, pedig 60-asok (mármint a HD portok).
Nyilván akinek kevés pénze van, elég neki az elsõ két rész, nem érdeklik a PS3-exkluzívok, annak jobb a PS2, de ennyi szûkítést kiírnod egy másik személyre, hogy a javaslatod jónak tûnjön, elég erõltetett feltevésnek tûnik.
Tartalma: Hitman Codename 47, Hitman Silent Assassin, Hitman Contracts és Hitman Blood Money.
Van amiért nem érdemes PlayIT-re kimenni (a rendezvényen 3500 Ft darabjuk):
Need for Speed Most Wanted Limited Edition (2012): 2990 Ft
Medal of Honor Warfighter: 2990 Ft
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amerikai tankoknál van a leggyengébbik a wolfhound nevezetû felderítõ jármû.
Imént jött egy Stug tankvadász tank ellenem, mely baromira páncélozott így szembõl nehéz kilõni ha a gépre bízzuk a dolgot.
De a MoWAS-ben lehet irányítani az egyes egységeket manuálisan, mozoghatsz velük WASD-vel, illetve egérrel célozhatsz (!)
Azt eddig is tudtam, hogy ebben a játékban nem kocka tankok vannak (értsd 40 mm páncél az mindenhol 40mm), hanem bizony eltérõ páncélvastagság van. Ez azért jóság, mert a World of Tanks játék konkrétan ezek ismeretérõl szól fõképp.
És, hogy visszakanyarodjak az élmény részéhez a dolognak a már említett lófaszjóska wolfhounddal szembõl kilõttem a stug-ot manuálisan! XD Stug hasa alját eltaláltam a fõ löveggel (sérült is rögtön a tank, meg a legénység), következõ lövéssel a csõ sérült, ezután menekülni próbált a mocsok, ami egy fentebb vázolt páncél szimulációval és egy wot-os ellen súlyos hiba. Rögtön hátsón lõttem, mikor is a benzintankot telibe is trafáltam. Bumm.
Imádom ezt a játékot! XD
Egy debreceninek kb. annyiba fáj Pest, mint egy zalaegerszeginek. Értsd jól: Az ország 2 végétõl nagyjából egyforma távolságra van, míg egy Pécs nekem kis szívás, neki hatalmas.
No meg Pest megye nem kicsi... 50-70 km-es "vonzáskörzettel" együtt 2 millió megvan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Grebber meg a HR-ért vette meg az jobb?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne lenne szebb , vagyis ha úgy írtad hogy EZÉRT megérné, akkor nem....ha nem csak ez miatt vennéd meg akkor megérné. 😄
Igen jó tanács, 20-25ezerbõl meglenne.
De te vedd meg a PS3-at 80-ért meg 2 játékot mondjuk 5-6 ezeré darabját, és nyomhatod HáDébe.
Õ maga írta, hogy a WRZ-képfájlok ott terülnek el a HDD-jén...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kérdezd grebbert. Sok játékot megvett már hozzá.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Cserébe, ország másik végébõl kell odautazni. Ezzel az erõvel bizony, simán rendezhetnének ilyet Pécsett, Kaposváron, de még Debrecenben is.
Persze hardver olcsóbb lenne, azt elismerem.
Pest = 1 milka ember
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy az az fejlõdik, amit használsz séma éppen ezért lenne rossz az AP-ben, mert a bossokig simán el lehet menni lövés nélkül, tehát nullán kéne állnia a skillednek, és akkor még lehetõséged s elenne rá pontot tenni 😉
Legjobban amúgy a használattal fejlõdõ rendszerek közül nekem a Sir-Tech által prezentáltak tetszettek (Jagged Aliance 1-2, Wizardry 8), a TES nem igazán gyõzött meg, de erre tán elég idõt sem hagytam neki.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem imádtam, nem játszottam nagyon végig, de nekem nem volt olyan sok bajom vele, mint a tesztereknek, megmondó embereknek, meg a fél világnak.
Persze, a szavam semmit sem jelent, mert én ingyen próbáltam ki.
Jogos bicskanyílás azoknál, akik a franchise miatt elõrendelték, netán még a Demot is nézték, kipróbálták stb.
Gondolom, azért, valamelyest (hiába van a 2 konzol) hiányzik a superior PC gaming (is).
Elvileg szerencsém lehet, mert hétvégén talán lehozzák Pöstrõl nekem a mb+mem kombómat, mert már annyi szívességet tettem az illetõnek. Õ ajánlotta fel, csak lestem :-)
4999 Ft az Aliens Colonial Marines Collectors!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De még nem töröltem a boxról majd ha lesz lelki erõm talál belevetem magam újra!Most a PS3 mellett egyenlõre labdába se rúg más.
Folyamatosan tolom ki az exluziv címeket,mert jók 😄
Next PC upgrade: 2022