Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
4 Hitmant egybe 1.9k+postaért odaadom :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Azon olyan méretü országok, mint Mo. sajnos ilyenek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NFS Most Wanted: Még olcsóbb lenne 2k-val még meg is venném! Komolyan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy nem érted. Az ország vízfejû - minden Budapesten van.
S a szituáció önmagyarázó, és vissza kellene nyúlnunk egészen addig, míg a történelemben Debrecen, vagy Székesfehérvár helyett Budát és Pestet nem jelölték ki a központnak.
De: nagyon kevés ország van ezen a golyóbison, ami ennyire centralizált.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Még egyszer: az alább vágyott játékok fele nem létezik PS2-n, plusz a szériát befejezõ harmadik rész sem, valamint a friss prequel sem. Tehát PS2-n a képen szereplõ négy játékból kettõvel, a teljes szériát tekintve pedig hatból kettõvel tudna játszani.

A PS2-es játékok pedig hiába 1-2k-sak eBayrõl, postaköltséggel ez elég optimista ár, ráadásul a szóban forgókból most 2-2-2 kerül 2,7k-ba. Persze lesz belépõ, de ez kiváló ajánlat.

A grafikán túl pedig még mindig ott van, hogy PS2-n ezek hellyel-közzel 30 fps-ek, PS3-on, pedig 60-asok (mármint a HD portok).

Nyilván akinek kevés pénze van, elég neki az elsõ két rész, nem érdeklik a PS3-exkluzívok, annak jobb a PS2, de ennyi szûkítést kiírnod egy másik személyre, hogy a javaslatod jónak tûnjön, elég erõltetett feltevésnek tûnik.
ffxi
Juj tényleg. Van neki PS2 gépezete 😄

Fákjúal!

TBTPumpa
Hitman Quadrilogy: 2240 Ft
Tartalma: Hitman Codename 47, Hitman Silent Assassin, Hitman Contracts és Hitman Blood Money.

Van amiért nem érdemes PlayIT-re kimenni (a rendezvényen 3500 Ft darabjuk):
Need for Speed Most Wanted Limited Edition (2012): 2990 Ft

Medal of Honor Warfighter: 2990 Ft

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tényleg jó ár! Max pörgetjük az ujjunkon...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Most jut eszembe van egy LG crt-m ha kell, 3d zoli-tól meg elkéred a ps2-õt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ÁÁÁ gyerekek ez a Men of War Assault Squad azért mekkora jóság ( lehet a korábbi részekben is benne volt már nem tudom).

Amerikai tankoknál van a leggyengébbik a wolfhound nevezetû felderítõ jármû.

Imént jött egy Stug tankvadász tank ellenem, mely baromira páncélozott így szembõl nehéz kilõni ha a gépre bízzuk a dolgot.

De a MoWAS-ben lehet irányítani az egyes egységeket manuálisan, mozoghatsz velük WASD-vel, illetve egérrel célozhatsz (!)

Azt eddig is tudtam, hogy ebben a játékban nem kocka tankok vannak (értsd 40 mm páncél az mindenhol 40mm), hanem bizony eltérõ páncélvastagság van. Ez azért jóság, mert a World of Tanks játék konkrétan ezek ismeretérõl szól fõképp.

És, hogy visszakanyarodjak az élmény részéhez a dolognak a már említett lófaszjóska wolfhounddal szembõl kilõttem a stug-ot manuálisan! XD Stug hasa alját eltaláltam a fõ löveggel (sérült is rögtön a tank, meg a legénység), következõ lövéssel a csõ sérült, ezután menekülni próbált a mocsok, ami egy fentebb vázolt páncél szimulációval és egy wot-os ellen súlyos hiba. Rögtön hátsón lõttem, mikor is a benzintankot telibe is trafáltam. Bumm.

Imádom ezt a játékot! XD

Tinman
Nem értem, tényleg nem.

Egy debreceninek kb. annyiba fáj Pest, mint egy zalaegerszeginek. Értsd jól: Az ország 2 végétõl nagyjából egyforma távolságra van, míg egy Pécs nekem kis szívás, neki hatalmas.

No meg Pest megye nem kicsi... 50-70 km-es "vonzáskörzettel" együtt 2 millió megvan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Csak mi nem szoktunk káromkodni. Vagy legalábbis nem ennyit. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Olvasd el mit írt a kollega. 😄
Grebber meg a HR-ért vette meg az jobb?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Segítek. 😄
Ne lenne szebb , vagyis ha úgy írtad hogy EZÉRT megérné, akkor nem....ha nem csak ez miatt vennéd meg akkor megérné. 😄

DarkSector
Annyival nem rondább, ha szerinted egy ps2-es játék drága akkor nemtudom hol nézted, szerintem 1-2ezeré simán kapsz ps2-es játékokat e-bay-en.

Igen jó tanács, 20-25ezerbõl meglenne.
De te vedd meg a PS3-at 80-ért meg 2 játékot mondjuk 5-6 ezeré darabját, és nyomhatod HáDébe.

IMYke2.0.0.0
Helyesebben: "megvett".
Õ maga írta, hogy a WRZ-képfájlok ott terülnek el a HDD-jén...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
PS3 az exkluzívok miatt megéri.
Kérdezd grebbert. Sok játékot megvett már hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ffxi
Na jó. Ps2, viszont akkor le kell cipelnem a padlásról a képcsöves TV-t. Segítesz? 😛

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
1 millióból jó, ha 3.000 odamegy.
Cserébe, ország másik végébõl kell odautazni. Ezzel az erõvel bizony, simán rendezhetnének ilyet Pécsett, Kaposváron, de még Debrecenben is.

Amire nincs a két képen szereplõ közül a Vol II, szaggatósabbak rajta a játékok, értelemszerûen trófeák sincsenek benne, és természetesen nem CRT-n használva látványosan csúnyább is lenne. De legalább ezek a Blu-ray lemezek nem futnának rajta, hanem vehetné meg drágábban a PS2-es DVD-ket hozzá . Jó tanács <#eljen>

Persze hardver olcsóbb lenne, azt elismerem.
DarkSector
Megér egy PS3-at?

ffxi
HD texture! 😛

Fákjúal!

Tehasut
Azért egy egy ilyen hepajt nem igazán érné meg nekik nem BP-n rendezni.
Tinman
Na most qrvára ki lennénk segítve, ha Pécsen lenne ez az akció :-D

Pest = 1 milka ember

DarkSector
PS2 olcsóbb. 😛

Bence94
Az elsõt be is szerzem! Már igen hiányzik egy jó kis single..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

n000rbi
Na ja, a vonatjegyet hozzáadva már majdnem premieráron jutnék hozzá 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ffxi
Ezért már elgondolkodtató egy PS3 beszerzésen :S

Fákjúal!

DarkSector
nekünk csak az olcsó digit jutott. 😛

IMYke2.0.0.0
Minden élc / hátsó rossz szándék stb. nélkül: ez az ország vízfejû - minden Budapestrõl szól.

wesker24
Ennyiért én is azonnal venném csak kár hogy nem vagyok Pesti ez van !
Tinman
Kegyetlen jó ár értük... mászhev annak aki még nem tolta.

IMYke2.0.0.0
Engem ez jobban megmozgat - behörcsögölésre, ha lesz / lenne hozzá konzolom.

TBTPumpa
Fákk! Guild Wars 2 7500 Ft-ért! Ennyiért meg is venném...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezek érdekelnének, de nem merem õket megnézni, mert egyszer még szeretnék Zeldákat pótolni. Most jobb híján, pótlék gyanánt Okamin tengõdök.
Ez nem igaz, a lopakodós skillek tudnak segíteni bossfight közben is, csak nem gyõzik le önmagukban az ellenséget. Attól nem halnak meg, hogy te láthatatlan vagy 😊 Pont viszont jut mellette harcra is. (Ezzel nem azt mondom, hogy rendben van a játék e része, de látatatlanban nem kellene túlzó tanulságokat levonni.)

Amúgy az az fejlõdik, amit használsz séma éppen ezért lenne rossz az AP-ben, mert a bossokig simán el lehet menni lövés nélkül, tehát nullán kéne állnia a skillednek, és akkor még lehetõséged s elenne rá pontot tenni 😉

Legjobban amúgy a használattal fejlõdõ rendszerek közül nekem a Sir-Tech által prezentáltak tetszettek (Jagged Aliance 1-2, Wizardry 8), a TES nem igazán gyõzött meg, de erre tán elég idõt sem hagytam neki.
bon
Ennyiért megvenném.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
//Ismerem a dolgot, s írom: egyet is értek az Emberiség játékos társadalmával. De, ha hiánypótlóként, és persze rendkívül olcsón (akár 1990-2990 Ft között is) néz rá az ember, el lehet vele lenni.

zorrobomber
Többek között azért (is) fújta fel a média ezt a dolgot jogosan, mert a demo videójuknak köze nem volt a végeredményhez. Nekem már ez elég ahhoz hogy rá se nézzek, nem hogy megvegyem. Pofátlanság.

IMYke2.0.0.0
No, ha van teljesen felesleges achievement-rendszerrel bíró játékok listája, akkor a "The Walking Dead" pályázhat a TOP 3-as helyezésre...

IMYke2.0.0.0
Mondok egy döbbeneteset: WRZ-t próbáltam, és... bejött.
Nem imádtam, nem játszottam nagyon végig, de nekem nem volt olyan sok bajom vele, mint a tesztereknek, megmondó embereknek, meg a fél világnak.
Persze, a szavam semmit sem jelent, mert én ingyen próbáltam ki.

Jogos bicskanyílás azoknál, akik a franchise miatt elõrendelték, netán még a Demot is nézték, kipróbálták stb.

IMYke2.0.0.0
Drukkolok. 😊
Gondolom, azért, valamelyest (hiába van a 2 konzol) hiányzik a superior PC gaming (is).

Kicsit fura, de én azért sajnálom ezt a játékot. Megélni, hogy pár hónap alatt utánad dobálják a boltban szinte... Szégyen.

Tinman
Nem él ember a Földön, aki csak egy pici jót is mondott volna erre a játékra, szóval inkább azt a pénzt az alaplapomba ölöm majd.

Elvileg szerencsém lehet, mert hétvégén talán lehozzák Pöstrõl nekem a mb+mem kombómat, mert már annyi szívességet tettem az illetõnek. Õ ajánlotta fel, csak lestem :-)

grebber
Kár hogy nem tudok részt venni ennyiért megvenném!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Gondolom, a teljes digitálisra átállás miatt (alá' MindigTV), már nem veszed meg 😊

Tinman
LOL és bejött!!!

4999 Ft az Aliens Colonial Marines Collectors!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

fery02
Nem könnyû megmagyarázni. Jó érzés, mikor Steam-en egyik kedvencem mellett "Gratulálunk! Minden teljesítményt elértél!" vagy valami hasonló szöveg virít. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Kitapasztalni játékot a 2.-3. végigjátszás után szoktam! Ebben annyit haltam 1 óra után elég is volt!
De még nem töröltem a boxról majd ha lesz lelki erõm talál belevetem magam újra!Most a PS3 mellett egyenlõre labdába se rúg más.
Folyamatosan tolom ki az exluziv címeket,mert jók 😄

Next PC upgrade: 2022