Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Map és quest marker nem teszi tönkre a játékélményt, ha valóban jó az a játék...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. útvonal széjjelcsapják arcod csúnyán egy csapásból, te meg se tudod az ellent karcolni... Talán nem arra kéne menni.
2. útvonal: Még közel se mész már rádront valami és miszlikbe szaggat.. Talán ezt az útat is hanyagolni kéne.
3. útvonal: 2-3 csapásból hulló ellenek, némi sikerélmény és halandi is lehet. Na ez a jó útvonal.
Dióhéjban így mûködik a Darksouls.
Csak nem úgy kell vele játszani, mint amikor a medvevadász bekeríti a medvét a barlangban....XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lejönnek az Ufok ha ez egyszer végre megjelenik!<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagyon sokan nem értik ezt az acsi mániát. Nincs is ezzel semmi baj, talán nem is lehet ezt megérteni. Viszont nem vagyok egyedül ám ezzel.
Ez mind nem jelenti azt, hogy én már nem szórakozásért játszom. Szórakozásért, plusz ezért is. Szeretem kinyújtani az adott cím játék idejét vele.
Így pl spórolok is, mert viszonylag ritkábban is elég játékot vennem. Nem falom õket, inkább kivesézem õket, amire ez a rendszer nagyon is jó motiváció.
Plusz mint ahogy írtam, vannak kivételek. Pl amit nagyon de nagyon várok, ott nem érdekel, ha hülye acsik vannak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
FPS mûfajon belül is rengeteg féle van. CODot ész nélkül sem nyomhatod pláne legmagasabb fokozaton, legalább is nálam nem megy hogy futok és nyomom a gombot és mindenki meghal, de valszeg nálam a hiba!
Azt is nehezen emészti meg az ember ha le agyatlanozod a Halot. Pont az az FPS amiben taktikát igényel a dolog, mert a gameplay sem olyan intenzív sok esetben és az AI is partner az élvezetes harcokra.
Ügyesség, reflex, taktika, sok esetben türelem ( neház fokozaton, fedezék, nem rohangál, szisztematikusan szedi le az ellent stb... ) kell az FPSekhez. Ész nélkül nem lehet nem hogy játszani, de létezni sem, akármennyire jól hangzik és lenézõ kijelentés.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha ennyire ez zavar, miért nem tolod eye of the beholderrel és rajzolgatod kockás füzetbe a térképet, miközben felderítgetsz?! Anno az nagyon faja volt, én is élveztem, csakhogy elfolyt a dunán pár csillió köbméter olajos reaktorhûtõvíz azóta...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindegy, valakinek ez az élmény ... valakinek meg a CoD-ban menni elõre és nyomni az egérgombot ész nélkül 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerintem éppen idejében hagytad abba 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A való életben is így mozogtok? Ha adott egy átkelés az úton és elõtted egy aluljárót látsz kopasz állatokkal, baseball ütõvel a kezükben, csúnyán néznek rád és elkezdenek feléd haldni, akkor is arra próbálsz menni, vagy megnézed hátha van zebra is? 😄
Te vagy az igazi kazuár😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Legjobban amúgy az tetszene az ilyen fejlõdgetõs játékokban, ha a játék pakolgatna automate pontokat a képességeinkre a játékstílusunkhoz igazodva.
Pl valóságban is olyasmi szinten mûködik a dolog, hogy amit legtöbbször használunk, abban leszünk jobbak ha tetszik ha nem, nem pedig én döntöm el, hogy most ebbe meg abba akarok jó lenni mindenféle erõfeszítés nélkül.
Pl Witcher-be is érdekesen hatna, ha mágiából a tüzet használom leginkább, míg pl a lökést sose és mégis arra pakolnám a pontokat.
Csóringer Geralt meg csak pislogna, nem értve hogy hogyan nem fejlõdik abban amit leginkább használ és hogyan fejlõdik abban, amit sohasem. 😊
Ezzel persze eszem ágában sincs szidni se a Wither-t, se a többi kézi fejlõdõs játékot.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egész videó gyakorlatilag a topikunkról szólt 😊)))
Laza... így van. Jól beszélsz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az 1-ben volt az xp-szorzó, a 2-ben használható volt más kaszt egy képessége (több ilyen is volt persze, most éppen ez a kettõ jutott eszembe).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Pl az Ocarina of Time-ból a Twinrova (boszorkányok) és a Phantom Ganon fightokat mindig imádtam 😊
A boszorkányos volt a kedvencem, ahogy ott a két féle elementált kellett a tükrös pajzzsal visszaverni rájuk, phase kettõben meg feltöltögetni és visszalõni ... Ganonnál meg a festményes rész meg a teniszezés is nagyon jó volt 😊
Bárcsak minden játékban hasonló 'kreativitás' jellemezné ezeket a harcokat 😊
Boszokányos
Ganon