Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a Raven's Cry amúgy ígéretesnek tûnik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Azért ne napszemüvegben netezz, légy szíves 😊
TopWare
Nyilván nem 'only AAA+++' kiadó, de vannak jó játékai is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, most látom, hogy 2000-nél lesz Knights & Marchants, ha lesz utána Enclave is, akkor ez egy jó pakk lesz.
Miért, játszanál ezekkel? Minden hátsó szándék nélkül kérdezem, csak szerintem a TopWare a gyenge vagy felejthetõ játékokkal rendelkezik, efféle X-Clades-ekért nekem kéne fizetniük. Neked meg van PC-d, plusz mellé két konzol.

Ami érne valamit tõlük, az az Enclave vagy a Knights & Merchants. (Nagy kedvencem a JA2, de a Wildfire gyakorlatilag, ha az alapjátékot és az Unfinished Businesst párszor végig is játszotta az ember, még mindig ott az 1.13. és a többi ingyenes, nem névvel elhúzós mod.) Ha ezekhez adnának GoG-os kulcsokat, még talán érdekelne is.
gondolom a simcityrõl van szó van más lehetõség pl anno 2070 3 féle fejlõdési lehetõség van, környezetbarát,ipari meg még vmi más, meg lehet víz alá építkezni csak nem magyar még és nem értettem mit kell csinálni.

Most érdemes vásárolgatni vannak akciók rendesen a cdgalaxisnál
-NFS Run/hot pursuit/shift/most wanted 2990ft/db
-crysis 2,Medal of honor warfigter,mass effect 3,dead space 2,bad company 2,dragon age 2 2990ft/db
Minap voltam a tescoba ott még olcsóbb is volt kicsivel
dead space 2 volt 2500-ért,sima dead space 990,mirrors edge 500ft,portal 750ft,dragon age origins/da2 szintén 2990, wom clancy's hawx 990, red alert 3 500ft
be is szereztem párat dead space 1-2,red alert 3, hawx, ezekért fizettem 5k-t.Igaz dead space se mostani de 1000ft-ot megért sztem.
még a da origins és da2-t meg akarom venni bár már kicsit sokat költöttem így is.

Carlos
Sajna egyetértek.
Egyszerûen elkezdesz játszani és királyság. Aztán elfogy a hely és nem tudod tovább építgetni a városod. A kurvaanyátok! Kezdj egy másikat másik régióban és specializáld erre meg arra. DE ÉN NEM AKAROM BASSZÁTOK MEG! Én építgetni akarok szép nagy várost.

Bocsi a trágárságért.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Annyira le van kicsinyítve a játéktér, hogy beszarás. 45454szor ugyanazt a várost megcsinálni az elejétõl meg hülyeség.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Én nem merek voksolni mert ezekkel szerintem tutkó nem játszanék. 😄
De azért thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még 6 óra van hátra, úgyhogy jelentkezzetek, míg van idõ! Ahol 1 fõ jelentkezõ van oda is várnék konkurenciát Carlos-nak....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Hmm. A SimCity topikban már többen is jelezték, hogy eladják a SimCity játékprogramjukat. Nem volt hosszú életû ez a dolog (durván 1 hónap).
Ez is csak egy EA játéknál fordul elõ! <#idiota>

Tegnap pedig ezért taposták az emberek egymást a PlayIT-en?
Vicc.
Inkább vásároltak volna Guild Wars 2, Diablo 3, StarCraft 2 játékokat. Szavatosabbak és szórakoztatóbbak, mint ez a SimCity.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Steam complete collection nem kéne 1 dolcsiért? XD

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
TW-TW2-X-blades.Meg a Piratesbõl miért nem adnak steam kulcsot nem értem 😞

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Miért? Milyen játékot szerettél volna akcióban látni?
Remélem nem 2012-ben és 2013-ban megjelent játékokra gondolsz. Idõ kell, amíg azok kedvezményesebbek lesznek!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Szánalmasan gyenge lett ez a pakk! Ha nem kell nekik a pénzem akkor nem!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ja, most, látom, nálam van 20140/50/60 is 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Engem az lepett meg, hogy az igazi nagyágyúkat nem tették a csomagba.

Tinman
:-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Earth 20140 - DRM Free / GOG-on regisztrálható
Earth 20150 - DRM Free / GOG-on regisztrálható
Earth 20160 - DRM Free / GOG-on, STEAM-en regisztrálható
East India Company GOLD - Topware-en regisztrálható
Jagged alliance 2: Wildfire - DRM Free / GOG-on, STEAM-en regisztrálható
World War 2: Panzer Claws - DRM Free / Topware-en regisztrálható
Pirates of Black Cove - Topware-en regisztrálható

Tinman
Az még nem is lenne baj, de ez így csalódás... kevés a Steam kulcs.

IMYke2.0.0.0
Megelõztél 😊

Mondjuk ha a játék stílusához illeszkedik, akkor PC-n is illene megoldani tisztességesen a gamepadtámogatást, hiszen ez a platform a választási lehetõségekrõl is szól. Az külön vicc, amikor multiplatform játékok nem kapnak PC-n efféle támogatást.
Tinman
Earth 2140 - GoG DRM Free
Earth 2150 - GoG DRM Free
Earth 2160 - GoG & Steam
East India Company Gold - Topware Key Only
Jagged Alliance 2 - Wildfire - GoG & Steam
World War 2: Panzer Claws - Topware Key Only
Pirates of Black Cove - Topware Key Only

wesker24
Én már láttam mi van benne számomra felejtõs egyik se éri meg egyedül csak az Earth 2160 ami jó belöle a többi felejtõs !
Fpocok
Hát igen... még arra sem jó, hogy az ember kitörölje vele a fenekét 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
20 perc a Topware bundle-ig.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Ez volt az egyik ajándék program az xboxhoz, szóval az fasza lesz, ha controllerrel nem is lehet rendesen irányítani. 😄
MerlinW
Alapvetõen PC only játéknak készült, így érthetõen nem sokat foglalkoztak a kontrollerrel😊

[merlinw.org]

Tikal
tulajdonképpen elég fos.. a játékban megy a controller, kilépek fõmenübe, ott már nem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
witcher 2-t tolja valaki controllerrel? olyan mintha nem lenne rendesen megcsinálva... képtelen vagyok pl az inventory-ban mozgatni elemeket... <#conf>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkSector
Ja a sorozatról még annyit hogy az jó, nekem is tetszett, de a játékot meggondolnám azért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Oks de ez kis budle-ba talán, 7.5 euro 2xxxft, ami szerintem sok egy kis interaktívért. 😊
30 euro egy új PC-s 0day játékért sok.

Totti5
30 Euro amennyi eddig volt az sok. Filmeket most néztem újra Blújéren, nyomtam is volna a gémet, de amikor megláttam mennyi... ennyit viszont megért a cucc.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
A legújabb Alkonyat filmnek lehetne még idiótább alcíme, például hogy:
Alkonyat - Pirkadat. 😄

DarkSector
Sok.
Nincs Horizon 2990-ért? 😄

Shep
Neked úgyis csak a Forza jó 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Jurassic Park most 75%os akcióban van, 7.5Euro.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Igen a hülyeség bennem kiégett. 😄

kill3r21
Én kitoltam és élveztem, csak hosszabbnak gondoltam 😊
w77d
szar és unalmas... kimondottan szenvedek vele, hogy folytassam, de ha már megvettem becsülettel kitolom

davidka003
Egyszer végigtolható. De sztorit senki ne várjon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Piszok élvezetes 0 IQ-t igénylõ tipikus, dinamikus id Software shooter. Én szerettem.

[merlinw.org]

Carlos
Majd kérlek mesélj a játékmenetrõl!

Þór vígi þessi rúnar

Jah a lényeg kimaradt! Fenntartásaimból az összes felsorolt megbukott ,szóval most öröm van!

Kellemes csalódás: Felraktam a Rage-t, immár a legális verziót. Eltartott egy ideig, mire lecsippantotta azt a cirka 22 gb-t a steamrõl, de csak túlvagyunk ezen is.

Nem számítottam rá, hogy jól fog futni és fenntartásaim voltak azzal kapcsolatban nem-e lesz fagyás (törtnél volt), grafikai hibák (többek között ezért is töröltem a tört verziót annó), vagy a már ismert betöltõdés fordulás közben (ez a legmeglepõbb, mert basszus egyáltalán nincs a játékban most már o.O, ami baromi jó hír).

Úgyhogy eddig kellemes csalódás futást tekintve a Rage, azért azt megjegyezném, hogy a grafika a korábbi híreknek megfelelõen tényleg elnagyolt (közel mész bármihez kicsit illúzióromboló, hogy ami távolról faszányosul néz ki közelrõl annyira nem).

Most már lassan az érdemi játékba is belevetem magam, de az már nem ma lesz. Ma ezzel a kellemes érzéssel teszem el magam holnap. Végre úgy néz ki mûködõképes dolgot vettem végre a Rage személyében...XD

IMYke2.0.0.0
Na, húzok haza.

IMYke2.0.0.0
Acronis Disk Doctor Suite-tal azért még nézd meg.

Shep
Hát nem egészen, mert te kiégtél, én meg nem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!