Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
TopWare
Nyilván nem 'only AAA+++' kiadó, de vannak jó játékai is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami érne valamit tõlük, az az Enclave vagy a Knights & Merchants. (Nagy kedvencem a JA2, de a Wildfire gyakorlatilag, ha az alapjátékot és az Unfinished Businesst párszor végig is játszotta az ember, még mindig ott az 1.13. és a többi ingyenes, nem névvel elhúzós mod.) Ha ezekhez adnának GoG-os kulcsokat, még talán érdekelne is.
-NFS Run/hot pursuit/shift/most wanted 2990ft/db
-crysis 2,Medal of honor warfigter,mass effect 3,dead space 2,bad company 2,dragon age 2 2990ft/db
Minap voltam a tescoba ott még olcsóbb is volt kicsivel
dead space 2 volt 2500-ért,sima dead space 990,mirrors edge 500ft,portal 750ft,dragon age origins/da2 szintén 2990, wom clancy's hawx 990, red alert 3 500ft
be is szereztem párat dead space 1-2,red alert 3, hawx, ezekért fizettem 5k-t.Igaz dead space se mostani de 1000ft-ot megért sztem.
még a da origins és da2-t meg akarom venni bár már kicsit sokat költöttem így is.
Egyszerûen elkezdesz játszani és királyság. Aztán elfogy a hely és nem tudod tovább építgetni a városod. A kurvaanyátok! Kezdj egy másikat másik régióban és specializáld erre meg arra. DE ÉN NEM AKAROM BASSZÁTOK MEG! Én építgetni akarok szép nagy várost.
Bocsi a trágárságért.
Þór vígi þessi rúnar
Parasite Eve 2, best game EVER!
De azért thx.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez is csak egy EA játéknál fordul elõ! <#idiota>#idiota>
Tegnap pedig ezért taposták az emberek egymást a PlayIT-en?
Vicc.
Inkább vásároltak volna Guild Wars 2, Diablo 3, StarCraft 2 játékokat. Szavatosabbak és szórakoztatóbbak, mint ez a SimCity.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Remélem nem 2012-ben és 2013-ban megjelent játékokra gondolsz. Idõ kell, amíg azok kedvezményesebbek lesznek!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Earth 20150 - DRM Free / GOG-on regisztrálható
Earth 20160 - DRM Free / GOG-on, STEAM-en regisztrálható
East India Company GOLD - Topware-en regisztrálható
Jagged alliance 2: Wildfire - DRM Free / GOG-on, STEAM-en regisztrálható
World War 2: Panzer Claws - DRM Free / Topware-en regisztrálható
Pirates of Black Cove - Topware-en regisztrálható
Earth 2150 - GoG DRM Free
Earth 2160 - GoG & Steam
East India Company Gold - Topware Key Only
Jagged Alliance 2 - Wildfire - GoG & Steam
World War 2: Panzer Claws - Topware Key Only
Pirates of Black Cove - Topware Key Only
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
30 euro egy új PC-s 0day játékért sok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alkonyat - Pirkadat. 😄
Nincs Horizon 2990-ért? 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Nem számítottam rá, hogy jól fog futni és fenntartásaim voltak azzal kapcsolatban nem-e lesz fagyás (törtnél volt), grafikai hibák (többek között ezért is töröltem a tört verziót annó), vagy a már ismert betöltõdés fordulás közben (ez a legmeglepõbb, mert basszus egyáltalán nincs a játékban most már o.O, ami baromi jó hír).
Úgyhogy eddig kellemes csalódás futást tekintve a Rage, azért azt megjegyezném, hogy a grafika a korábbi híreknek megfelelõen tényleg elnagyolt (közel mész bármihez kicsit illúzióromboló, hogy ami távolról faszányosul néz ki közelrõl annyira nem).
Most már lassan az érdemi játékba is belevetem magam, de az már nem ma lesz. Ma ezzel a kellemes érzéssel teszem el magam holnap. Végre úgy néz ki mûködõképes dolgot vettem végre a Rage személyében...XD