Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked fel van véve szólnál neki, hogy mailben küldtem a nyereményét?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Néztem, de így se esett le, hogy kicsoda. Mindegy õ nyert a Party of Sin-t! Gratula neki, E-mailben küldtem a nyereményét!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Õ Jetblack, az SG-n - jó srác.
Londonban él.

Bannerben - "Honlapjaink" - "STEAM SG-E HUB" oldalmenüje: "Taglista táblázat"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt nem õ nyerte, hanem valami Seto33, Huhn London a listában... Nem hinném, hogy ismerem a srácot.

IMYke2.0.0.0
Ha sorra kerül majd, a "Party of Sin"-rõl mesélhetnél 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Melóhelyen jó lesz velük kikapcsolódni.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Mákos vagy 😊))

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen itt is az Ednát 😊
A Party of Sin is érdekelt, de azt majd valamikor megveszem, ha látom.

Shep
3-al több vagy kevesebb a sosem játszom majd vele listába, már nem oszt nem szoroz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gyerek ugorj fel steamre és akkor nem kell e-maillel bajlódnom.

Hát ha máker vagy, azzal nem tudunk mit tenni..XD

kigyi
Egy ideje vásárolgatok onnan és nem volt még gondom vele.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Abszolút megbízható.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tikal
cdkulcsok.info-ról szoktatok vásárolni? megbízható?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Carlos
Na neeeee...
Most ez komoly?
4-bõl 3-at én nyerek?

Þór vígi þessi rúnar

Mindez hagyján, de az ûrös rész vontatott is lett, ráadásul a játék jellege miatt reinstall elõtt vagy 1 GB macerásan backupolni való akad, ha folytatni kívánja az ember.
vki segítene? nem találok email címet a battleneten, supportnak kéne írnom, meg is írtam de egy tetves emailt nem találok hova küldjem.

Ott csak temetõ van..XD

Seth
Biztos ott is a temetõ felé indultál 😊

PSN ID.: Beegabor

Azért kíváncsi lennék, ha legnehezebb szintre feldobnám a nehézséget, akkor mennyi lenne a mostani 4,5 óra/ pályás pályánkénti játékidõ?

Azt hiszem a Men of War sorozat az RTS-ek Dark Souls-a...

2 pályát teljesítettem a 25-bõl... 9 óra játékidõvel...:-)

Seth
FINGODSINCS™

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
DaS végigjátszás, vigyázat nyomokban SPOILER-t tartalmaz.

DaS Happy End. 😄 Mindenki túléli. 😄
[]

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Példátlan, Valóban. Nem is akarok ilyen példát látni máshol. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja igaz lépcsõk is. 😄

MerlinW
Megjegyzem, hogy a DaS pályatervezése majdhogynem példátlan az utóbbi évtizedben. Egyébként hatalmas szabadon bejárható területrõl beszélünk, nem folyosókról, de ahogy írták elõttem, te ezt nem tudhatod😊

[merlinw.org]

wesker24
Az is lesz akad bõven más játék ezerrel ! 😄
MerlinW
A csirkék játsszanak mással😊)

[merlinw.org]

Rapid81
Q rövid nyomásra vált a 2 kiválasztott között. Q hosszú nyomásra feljön a választó menü, ahol ki tudod választani azt a kettõt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jarlaxxe
Nem csak folyósok vannak a DaS-ban de ezt te nem tudhatod...<#nyes>

DarkSector
Ja hogy õk 2x olyan hosszú folyosót akarnak, az sem rossz. 😄

Viszont ha 2x olyan magas folyósók lesznek az a legrosszabb. 😄

shaddam
Van valakinek fölös zavvi kuponja?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

jarlaxxe
Tudod, hogy nem erre gondoltak...

wesker24
Na akkor nálam a Dark Souls továbbra is skip felejtõs jöhet a 2 rész engem nem izgat !

Ha nem lesz benne választható nehézség mint Opció akkor nálam már kuka ! 😄
DarkSector
"Az elõzõ rész rajongóinak jó hír lehet, hogy az irányításon alapvetõen nem változtatnak a készítõk, valamint "könnyû" fokozat sem lesz, viszont a bejárható terület mérete megkétszerezõdik az elõdéhez képest."

Dark Souls 2-bõl.
Ja akkor most 2x szélesebb folyosókon kell menni? 😄

DarkSector
ok

Csak mert más játékból is szoktak kérdezni azért gondoltam. 😄

IMYke2.0.0.0
Menj át Bioshock Infinite topikba kérlek!

DarkSector
Közbe megvan LB-vel nyomvatart bejön egy menü, fellül a szív-allul az ördög, de a madarakat nem látom sehol.

DarkSector
de bal allul 2 választás van, gyorscserébe csak 2 van, ezekszerint a többit csak billentyûzettel érem el?

jarlaxxe
Amelyik gombra tetted a választást ugyanis van key bindings.

DarkSector
Bioshock Infinity-ben hogy kell váltani az ability-k között?
Mert van 3 ability, de csak 2 aktív.

akartam is írni hogy olyan mint a spore de ilyesmi kéne csak olyanba mint az anno vagy hasonló, jó a spore baromi ötletes de a megjelenítése nekem nem jön be, túl gyerekes vagy mittudomén.

Zomil
Spore-al az a baj, hogy a korszakok az elején 2ora-2ora, ürkorszak 20ora...nincs valami jol elosztva az arány és az ür része elég szopatosra és nehézre sikerült.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Spore

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Ez a bajom nekem is basszus...én szeretek dédelgetni/sokat foglalkozni 1db karakterrel/akrámivel, én nem tudok kötödni 12 városhoz én egyet akarok amit tökéletesen megcsinálok szépitgetek felvirágzok.
De miután elfogyott a hely csak megnyomom a max. sebességet és várom, hogy gyüljön a pénz...a semmiért mert venni ugysem tudok semmit :S

Aztán ezt már a 3. város után meguntam. Mondjuk ha kijön az uj patch visszanézek, mert elég sok mindent javitanak, a teszt szerveren már fennt van.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Kijelenthetem, hogy a Knights & Merchants a legjobb játékok. Egyik örök kedvenc stratégiai játékom 😊

amúgy nem lenne rossz egy olyan játék amiben csak kapsz egy bolygót meg technológiát és onnantól kezdve oda fejlõdsz ahova akarsz, van egy alaptechnológia és annak lehetnének különbözõ ágai amerre fejlõdhetsz,de te választod hogy fejlõdsz meg hol..stb<#nevetes1>

Egyébként nem az baj, hogy napszemüvegben netezek, hanem az, hogy most a hagyományos okulárém nincs rajta 😊
Ezek egy része, sõt mások is tõlük megvannak, mert miközben itt szidom õket, van a polcon egy TopWare pakkom, kétoldalú gyári DVD-n - igen, oldalú, meg kell fordítani.

Van néhány régebbi, szerethetõ B-kategóriás címük pár talán ennél komolyabb mellett (nincs is mindnek már náluk a joga amúgy), de az újabbak, de elég sok a bottal se kategória, és hasonló mennyiségû, a nem szar, de úgyse játszanék vele soha fiókba tartozó. Az újabbak meg hát... Szóval a kiadót tekintve az összképet én eleve lelohasztónak tartom.

Természetesen nem kívánom ezzel azt mondani, hogy másnak ne tetszenek, csak meglepett, hogy mások nagyobb várakozásokkal tekintettek rá. Mint említettem, amint lesz Enclave, engem fog innen a legjobban érdekelni a bundle.