Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Nah, már a WD programot sem tudom lefuttatni. Baromira nem értem mitõl van ez. De megint fölöslegesen nem fogom felküldeni az IPON-hoz.

Model Number: WDC WD2002FAEX-007BA0
Unit Serial Number: WD-WMAY00490376
Firmware Number: 05.01D05
Capacity: 2000.40 GB
SMART Status: PASS
Test Result: FAIL
Test Error Code: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 97 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 1!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Remélem nem szedi le senki a fejemet, de ha valakit érdekel egy még garis, nem húzott Sapphire HD6850 1GB 22k-ért, az priviben szóljon.

[merlinw.org]

Rapid81
2 játék ~10 dodóért.

Assassin's Creed Revelations, Bulletstorm, Omerta: City of Gangsters (steamworks), Stay Dead, Sine Mora (steamworks), Alpha Protocol (steamworks), Binary Domain (steamworks), Blades of Time (steamworks), Deep Black : Reloaded, I'm Alive.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Topware Interactive bundle maharosan

Topware Interactive játékai a Steam-en

Remélem TW Epic és a Earth 2160 benne lesz akkor tuti vétel és lehet majd társulni mellém a többiért!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Steamgifts lehalt 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Szinte 100%! Nem csak az akkori a mostani csúcsgépeket is fingatja csutka maxon!

davidka003
Egyetértek az animáció közbeni ráfordulással. Az tényleg egy faszság és abban nulla realisztikusság van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Solid Snake
w77d
Én is várom az új Metro-t, de egyben nagyon tartok is tõle. Fõleg gépigény terén. Az elsõ a megjelenésekor megfektette az akkori csúcskonfigokat. Vajon most is ez lesz?

Zomil
Azt pont nem a bossos dologra vonatkozott.

Az meg nem a gyorsaságon mulik, hogy animácio közben miközben ugrik rám fordul, amikor ugrik akkor arra ugorjon tovább amerre kezdte, ugyanugy ahogy én.

Bonfire meg se nem nehezités, se nem cheat, szimplán csak idegesitö.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
2,3 millió Dark Souls

A From Software vezetõje, Eiichi Nakajima tartott egy elõadást a minap, melybõl kiderült, hogy 2011-es megjelenése óta 2,3 millió példányban kelt el a Dark Souls. A japán játékokra sokszor jellemzõ módon eléggé hektikus megjelenési ütemtervvel sikerült ezt elérni: az anyag eredetileg PS3-ra jelent meg Japánban, majd az országon kívül, és csak késõbb érkezett a PC-s és Xbox 360-as kiadás. Utóbbi azonban Japánban nem volt kapható egyáltalán. Az összes eladott példányból 692 ezer darabot tett ki a PC-s megjelenéshez készült, kibõvített Prepare to Edition. Nakajima egyébként megígérte, hogy a Dark Souls 2 PS3-on és Xbox 360-on egyszerre fog megjelenni, és utóbbi verzió is kapható lesz Japánban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tessék szépen jelentkezni ezerrel! Fenntartva az Eredeti játékok steam csoport tagjainak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Aminék én csak örülök 😊

grebber
Én mindent várok ,van amit jobban mint a többit és ha játszottam majd eldöntöm érdemes volt-e várni!
De ez az új Metro elég ütõs lesz így ebben nem is fogok csalódni!

Tinman
De most akkor: "Nem azért nehéz a játék, mert tényleg nehéz, hanem azért mert hülyeségek vannak benne."

Miért hülyeség, hogy egy boss mellé csatlakozik még egy? Ez a Dark Souls nem a Hello Kitty Sunshine Heaven 2.

Egyes ellenfelek pedig azért tudnak könnyen és gyorsan rád fordulni, mert alig van rajtuk védelem, így gyorsak ;-)

A bonfire-ös újra élledés, meg nem nehezítés, hanem INGAME CHEAT! Think again.

A DaS abs. nyitott arra is, hogy elfutkározz az ellenfelek mellett, de ha nem vagy eléggé erõs ehhez, akkor ne csodálkozz, hogy ennek ára van. Ilyenkor "finoman" tudatja veled, hogy fejlõdni kéne...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Most õszintén te mit nem vársz? XD

grebber
Engem lázba hoz kegyetlen atmoszférát hoztak létre!Várom ezerrel!

Nagyon kíváncsi leszek hogy sikerül majd a harmadik rész. Azért nem durva Imy.? Immár lassan trilógiáról beszélhetünk a Witcher kapcsán.

Botond
Megvan közben. Pár item, pár döntés hatása. Na majd meglátom. A hónapban le akarom küzdeni az elsõ részt, hogy 16 giga felszabaduljon a vinyón. 😊 De még mindig nem tetszik a harc, remélem második rész jobb lesz.
IMYke2.0.0.0
Szó szoros értelemben nincs összefüggés a 2 rész között - sõt, a másodikban csak leheletnyi utalás lesz az elsõre, ha importálod a mentésed.
Ellenben, kihagyni az 1. részt a 2. elõtt komoly hiba lenne.
Mint ahogy nem végigjátszani is.

Szerintem nem sokról maradsz le.

Botond
Viszont ha már beszélünk róla, akkor mekkora összefüggés van a két rész között? Megvan PC-re mindkét rész és láttam, hogy lehet importálni savegamet az elsõbõl a másodikba, de Xboxra csak a második rész. Mirõl maradok le ha nem PC-n tolom a kettõt import savegamel, hanem Xboxon import savegame nélkül?
Botond
Maradjunk annyiban, hogy ez is egy vélemény, csak nem az enyém. 😉
w77d
Én a Witcher elsõ részét majdhogynem egy seggel toltam végig, magasan az elmúlt évek legjobb játéka.

Szurkolunk...XD

Botond
2012.07.05-én kezdtem a Witcher1-et (20-adszor, de most túl jutottam a prologueon, az elõzõ 19 alkalommal nem...), és ma átértem episode2-be. Most meglesz! Még 3 év, de meglesz! 😊
DarkSector
Jobban jártam mint te az örökös kötöszködéssel. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Mert kiégtél apukám! Nem maradt neked más csak a banner szerkesztés, meg a Kálámbó 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Engem se vonz.

DarkSector
Én pár éve mindennel így vagyok...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem tudom ki, hogy van vele de engem annyira nem hoz lázba a Metro és éppen ezért nem követem el még egyszer azt a hibát, mint nemrég a Bio-val, vagyis jó lesz demoban aztán ha mégis tévednék akkor majd jóárasítva Humbli bumbliban 😊 (na jó ez nyilván álom kategória de leárazva úgyis le lesz majd idõvel)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Ha ennyiért lesz akkor majd beszerezzük ! 😄
Fpocok
"3-4 ezerért felejtsd el majd ha macskák potyognak az égbõl XD"
Ezt miért írod?
Ha VGAhoz adják majd, akkor biztosra veheted, hogy ennyi lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Miért az AMD-s game-ek is annyiért mentek!Szóval lehetséges!

wesker24
Ehh bazd meg most kellett volna megvenni a mostani VGA kártyám mert akkor most lenne egy ingyen Metro Last Light-om ! 😄

3-4 ezerért felejtsd el majd ha macskák potyognak az égbõl XD
grebber
"Ezúttal a Metro: Last Light teljes verziós kiadása került az Nvidia célkeresztjébe, így a GeForce GTX 660-as, illetve drágább videokártyákhoz ezt a játékot kapják majd a vásárlók.
Az akció április 16-tól indul."

Na mesterek hajrá szeretnék ilyet 3-4 ezerért majd!!<#idiota>

Zomil
Kb. 10halálombol eddig még csak 1szer gurultam le 😄
A gond azzal van, hogy mikor bejön a 2. akkor pár támadás és már meg is haltam. Probáltam megidézni az npc-t is, de amikor bejön a 2. akkor megint csak gondba vagyok mert véletlenszerüen támadnak hol rám, hol az npc-re :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Sztem mindent ments le rola...

Nekem az 1tb-s samsung winyom csinált ilyet, néha kékhalálozott töle a gép másolgatásnál, aztán egyszercsak teljesen elkezdett leromlani sentinelbe, visszavittem és kicserélték.

TBTPumpa
Csak 2 TB, szóval nem sok adat.

Solid Snake
Én ott/Bell Gargoyles/ önfeledt örömmel, vidám tigris bukfencekkel, számtalan alkalommal zuhantam le a tetõrõl <#nevetes1>
Zomil
De mondok pár példát: Amikor leülsz a bonfire-höz minden ujraéled...ami igazábol semmire nem jo csak hogy huzza a játékidöt, szánalmas megoldás. Aztán persze az ember amikor már harmadik alkalommal fut ugyanarra akkor már sietne a faszba és naná hogy ilyenkor beszivok pár ütést...hiába 1ütések az ellenfelek. Vagy pélául a másik gusztustalan dolog a játékban: Ha az ellenfél elkezd egy attack-ot amivel rádugrik akkor hiába mozogsz el oldalra rádfordul! Mikor meg én ütök és az ellenfél elmozog oldalra akkor meg mellé megy...ez is elég unfair...
Nem rossz a játék, de tul van misztifikálva. A játék szinte nulla informáciot ad, ami egy rpg-nél elég nevetséges, ez nem hc csak szimplán szopatás.

Annak a winyónak akkor haldoklás szaga van...

DarkSector
ja értem.

TBTPumpa
Nah. Már csak 49%-on van a kondíció. Ha így megy tovább holnap el sem fog indulni ez a vacak. Szeretlek Western Digital!

Én a grafika és a casual kapcsolatáról beszéltem. Egyébként vegyes dolog ez, mert van, aki az aknakeresõre vagy valamely Facebook-csodára képes komolyabb idõt rászánni, mint egy úgymond hardcore arc körökre osztott RPG-kre.
Zomil
Engem mondjuk idegesit, hogy egy annyira nem is nehéz igazábol ügyességi játék, játékost szivato megoldásokkal van nehezitve. Nem azért nehéz a játék, mert tényleg nehéz, hanem azért mert hülyeségek vannak benne.

Solid Snake
Atom az a játék, letehetetlen. <#eljen>
Zomil
DaS: meguntam a szopást a Bell Gargoyles-al... inkább lementem a dzsungelbe és megöltem a butterfly-t, szoval most 20k lélekkel végre kicsit fejlödhetek 😄

DarkSector
Ez azért jobb,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)