Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Tulajdonképpen kifejezetten halk így 50 fok körül... igaz, BIOS-on kívül még nem jártam, gondolom 90 foknál már zavaró lehet. Rézmagos persze, de ahogy látom halottnak a csók.

10-11k körül valami ajánlatotok van?

Arctic Cooling Freezer 13 Pro-t nézegetem, az ennyibe belefér.

Vélemény? Van esetleg valakinek?

Elég meggyõzõ ez a kép:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

milyen a hangja egyébként mert amit én az i5höz kaptam az kritikán aluli volt, fõleg hogy nem olcsó termékrõl beszélünk

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Ebben a lapban alapból 3.9 GHz-en kezd ami azért nem gyerekjáték, szóval kickbanoltam a gyári hûtõt, vehetek valamit egy valag pénzér :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ha egy szekrényben van a géped akkor lehet hogy jó, egyébként kibirhatatlan az állandó rpg ingadozással járó vonyítás, nameg húzva harmatosan hût (nálam 90 felett járt a proci)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Kórájhéthez kórájhetes nem-gyári-hûtõ dukál, ha hõmérséklet-figyelõs az ember. Nincs mese.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nekem is :-(((

n000rbi
Le a kalappal a srác és a csapat elõtt, sokat nõtt a szememben (pedig a Hip Hop Boyz-os bohóckodását sose komáltam)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

IMYke2.0.0.0
Wesker esetében a proci felfogató és a nem-Core-i7-kompatibilis hût(t)õ a probléma = új hûtõ kell neki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
gyári hûtõk általában ilyenek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Az megakirály volt!

Tinman
Wesker és akit érdekel!

Megjött a lapom + memória! Proci már korábban.

Ez az Intel gyári hûtõ nem semmi mekkora egy mocsadék!

Wesker útjára léptem én is már csak a Celsius-ok bûvkörében élek.

Aszongya' alapbó': 49-53 Fok a proci a BIOS-ba! Zéró húzással, memória alul hajtva, direkt 1333 MHz-en.

Ekkora egy fost -.-

Rapid81
Mert Unijó? Ide is jöttek a szexfaktorba usákiából, meg tökömtuggyahonnan is...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Tudom... de miért mehet oda külföldi? Na mindegy.

Rapid81
A Britain's Got Talent-ben már sok magyar megfordult...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Valaki azért megmondhatná, hogy ez most hogy van? Magyarok, de felléptek németországban meg most angilában... azt hittem hogy a britain's got talent arról szól, hogy milyen tehetségesek az ANGOLOK.

Amúgy nagyon szép az elõadás. Tudtommal a hazai tehegségkutatóba be sem jutottak, mert oda ilyen nem kell, csak a sok szar énekes.

Carlos
Ott igen. Magyarországon is felléptek de akkor ne ilyen árnyékos izét csináltak, hanem valami gagyiságot.
Ez nagyon jó lett!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Döbbenetes! <#eljen>

Ez volt az elsõ fellépésük?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem, még mindig neked hagytam ezt a címet. 😄

DarkSector
Illetve bármilyen másik játék szintû aminek több része van és évente jön.

grebber
Ja amolyan Gears of War szintû. Már látszik hogy nem tudtak mit újítani benne! Ezért csak a közelharc kapott nagyobb hangsúlyt aztán ki is fújt!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Szóval kicsit rókabõr?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ugyanolyan mint ez elõzõ részei csak több a közelharcos bunyó ennyi!

Shep
Ne azt írd, hogy milyen hosszú, hanem ,hogy a játék milyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Dredd.

Mérföldekkel jobb volt, mint az elõdje. Sly le lett alázva keményen. 7.5/10 + meglepõdés, mert pozitív csalódás.

grebber
Uncharted 3-ról írták nagyon rövid.Mondom elolvasok 1-2 review-et hátha kitérnek a gameplay idõre!De ilyen nem találtam viszont a kommenteknél írták emberkék hogy 5 óra volt!
Na ez az ami számomra WTF. Mert én is ilyen rövidkére gondoltam mert mindenki írta. Látom 22 chapteres most vagyok a 11-esnél és kereken 5 óránál vagyok. Szóval ez is meglesz 8-10 óra mint az elsõ 2 része!

Shep
Ki lehet lõni benne, hogy ne kelljen nyomnod semmit, szóval csak amiatt kár kihagyni, mert az átvezetõk nagyon jók benne, meg nekem a játék is tetszett 2x végig is vittem.

Ninja Blade-t elkezdtem. A GMG-n volt az az akció, amikor ingyen lehetett játékokat beszerezni, akkor csaptam le rá. Majd lehet, hogy egyszer majd megerõltetem magam és végigjátszom. Az a QTE fesztivál, ami benne van, az mindennek a teteje 😄. Katasztrófa.
Shep
Hát igen, nekünk még egy Ninja Blade-et is meg kell becsülni 😊

2 óránál tartok. Eddig élvezem. Majd kiderül, hogy mennyire válik monotonná. Nem nagyon van nagy választék hlack'n'slash játékokból PC-n, a stílust meg szeretem, szal azzal kell beérnem, ami van 😊
Shep
Hát maradjunk annyiban, hogy sokkal jobb játékok is vannak abban a kategóriában és akkor nem tévedünk nagyot 😊

Én végigvittem. Nem mondom, hogy újra elõvenném valaha is, de kellemes volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
X-Bladestõl jobb, azt csak 30 percig bírtam 😊

davidka003
Hulladék játék.
X-Blades ugyan ez.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Persze nem rossz, úgy 1-2 óráig mire rá nem unsz arra a 2, vagy 3 kombóra, meg a béna helyszínekre 😊

Tegnap megvettem a 2 játék 10 dollárért akcióban a nuuvem-rõl a Blades of Time-ot. Egész kellemes kis hack'n'slash, lenge öltözetû fõszereplõvel. Elég gyenge értékelései vannak, pedig közel se rossz játék.Az meg már csak plusz, hogy van benne japán szinkron. Igaz, hogy így folyamatosan olvasnom kell a feliratot, de nagyon hangulatos. A japán a világ egyik legmenõbben hangzó nyelve 😄
Shep
Úgy látom DS elõlépett a topic hivatalos bohócának. Elég szarul nyomja amúgy. 😄

Örülök, hogy olyanhoz került, aki használja is! Jó szórakozást hozzá! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jetblack
Es nagyon szepen koszonom a jatekot mar bele is merultem picit

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
inkabb read only vagyok ebben a topicban

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Rapid81
Bio Inf kimaxolva. 😊 Hejj! Jöhetnek a DLC-k. 😊 2 végigjátszás, Medium + 1999 módban, minden acsi összekaparva, 32 óra játékidõ. Ez is megérte az árát a TR-rel egyetemben. <#nevetes1>

DarkSector
Tudom lesz még DaS 3 is. 😄

Laza
Neked nem is kell, nem neked csinálják ... szerencsére.
Továbbra is készülnek játékok azok számára, akiket egy T elágazás is megzavar, nyugodj meg 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Folytasd az Alien Breed topikban.
THX. 😄

Rapid81

IMYke2.0.0.0
Szívesen - és jetblack is meg fogja köszönni, ebben biztos vagyok 😊

IMYke2.0.0.0
Most robbannék fel amúgy az idegességtõl:

"Alien Breed: Impact" végigjászva, Rookie szinten, néhol konkrétan vért izzadva - a cliffhanger végjáték után várhatnék a következõ részre, ha nem a megjelenése után sok idõvel lennénk, és maga a játék nem lenne megvéve 😊

Játék üzenete az utolsó átvezetõ után:

Játékidõm - achievementek (közülük 2 brutálisan-hiper nehéz volt - de meglett!):

Nagyon szépen köszönöm!

IMYke2.0.0.0
" Szia! Bocs, a zavarásért - ratgab elküldte e-mailben a Steamgifts-nyereményedet. Kéri, hogy vedd át, aktiváld és jelezd vissza 😊"
Megírtam.