Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Persze én hüklye hardon próbáltam rámennia mellékküldetésekre és achievementekre (azért, mert tényleg érdekes kihívásokatz ígérnek, nem a plecsniért), így aztán több pálya lement háromszor is, mire rendesen sikerült, és nyilván a WoL alternatív küldetéseit sem passzoltam.
Why so serious?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Magyar PSN accra nem beválthatók a kulcsok!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Így kell remastert készíteni és pont.
A játék a legutolsó kis saroktextúráig bezárólag újra lett alkotva 4K-s textúrákkal.
Csak hogy érezzük, hogy ez mekkora előrelépés: egy 4Ks képernyő pixeleinek a kevesebb, mint 4%-át teszi ki az eredeti starcraft a maga 640×480-as felbontásával.
És persze a 256 színt is felturbózták egy "kicsit".
Perceken át nyomkodtam a menüket, hátha találok egy oversightot, de nem. A Blizzard a tőle megszokott minőségben dolgozott ismét.
Az átvezető videók is fel lettek skálázva, itt-ott újra is lettek rajzolva, például a klasszikus fényeffektes hibák eltűntek.
A hangok is brutál ráncfelvarráson estek át, ezt főleg akkor érezni, amikor menüből visszaállítjuk a régi hangokat.
Emellett viszont a játék mindenben tökéletesen hozza az eredetit. Ezt persze tudni lehetett, hisz mondták, hogy a legfontosabb kikötés az volt, hogy az eredeti játékmenet kódjához nem nyúlhatnak hozzá. De azt, hogy ez élményben valakinek, aki több száz órát játszott az eredetivel mit jelent azt nehéz szavakkal körülírni. Tökéletesen ugyan az a játék, ennél koncentráltabb nosztalgiát el se tudnék képzelni.
Egyetlen pontot találtam, ahol hozzányúltak az eredetihez, ahol eddig a pályák előtt fekete háttéren némi keretsztori volt oda most rajzoltak pár képet, amit tök jók, hozzátesznek a leíráshoz.
Pár kép:
ilyen volt
ilyen lett
victory screen
main menu
campaign select
options
cinematic 1
cinematic 2
cinematic 3
briefing 1
briefing 2
briefing 3
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.08.14. 23:59:08
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
BundleStars: FlatOut 4: Total Insanity - 75% OFF + SUMMER10 kód = ~5,06 euro (~1550 Ft)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.08.14. 18:53:36
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//Szerk.: Sőt, Melinának külön formálnia kellett az alakján, hogy hasonlítsanak, erősebb legyen - és végül rászokott az edzésekre (azóta is küzdősport és test-formál).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.14. 14:17:54
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az a helyzet, hogy teljes árát csak nagyon szélsőséges esetben érné meg, de igazából ugye ilyen játékért nehéz ésszerű magyarázatot adni egy ilyen költekezsére.
És az a helyzet, hogy a játék jó! Most komolyan ez megfelel annak amit vártam tőle és innen spoiler veszély miatt használom ugyan a spoler tag-et, de csak játék mechanikát írok ugye itt a történetet nehéz lelőni előre 😄 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ A járművek használhatók mármint minden aminek kereke van. Még a kukoricás mellett parkoló tratorba is ültettem két sérültet, hogy akkor jöjjenek azzal tovább.
+ A tankjaink nem kerülnek meg mindent csak, mert domb van előttünk vagy kőkerítés akkor a dombon felmennek a fákat kidöntik a kerítést ledöntik.
+ Kifogy az üzemanyag és külön van páncéltörő és heat lőszer a tankokban.
+ Van fizika a lőszer mozgására és bizonyos szögben lehet pattintani érdemes ezzel is szórakozni, ha van időnk és számítunk ellenállásra.
+- Ellenállás a második küldetést kétszer kellett megcsinálnom, mert elszúrtam a védelmet és áttörtek a szemetek hát van ilyen, de másodikra annyira profin megoldottam, hogy csak kb 30m-t nyomtak hátra a 8 hullámban támadó angolok.
+-Van drift a tankoknál lol néha megcsúsznak és úgy farolnak be a helyükre hát ez érdekes, de gondolom bug nem future 😄
- A tank vezetői még mindig hülyék és probléma esetén kerülnek, de közben megváltozott helyzetre már nem reagálnak, ha már elállt onnan a másik jármű, vagy a kiszemelt útvonalra másik ért akkor furán viselkednek.
- Nem világosít fel a játék azzal kapcsolatban mire és hogyan osszuk ki a nyert csaták pontjait (igen ebben is belekerült valami hülyeség) Persze olvashatod a feliratokat és a kis infókat, de az egyszeri játékos játszani akar nem talenteket rakni)
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.13. 22:38:18
De nekem bőven ijesztgetős amennyire kell. Resident Evil 7 volt a másik ami nagyon érdekelt de féltem attól is, aztán nem volt annyira vészes végülis.
Itt nagyon tetszik, hogy nem scripttel ilyesztgetnek. Szóval, ha ügyes vagy kb. meg sem fogsz ijedni 😄
Most pl az egy 1-2 órás Root of Evilbe volt egy jelenet amikor mentem egy zár ajtó felé és hirtelen a nagy semmire darabokra robbant.Na itt kb szétfostam magam. De az 1-2 órában csak ez a 2-3 másodperc volt ilyen 😞 Bár lenne egy game ami végig tudja tartani azt hogy befossak ne merjek semerre se menni ,mert para van. De nem ilyet nem csinálnak minek azt 😞
De ez a játék valami kibaszott mestermű. Fosok, mint állat, de akkor is óriási élmény és alig lehet lerakni. Nagyon rég kötött már le singleplayer ennyire.
Amúgy következő gamenek a Hellblade van kiszemelve, jókat olvasgatok arról is.
Azt kell mondanom nekem is, hogy - az első harmadot bárnyékoló harci bénázásom ellenére hihetetlen nagy élmény volt. Érződik, hogy szívvel- lélekkel csinálták, a látvány gyönyörű, az audio valami fenomenális, a "karakterek" is nagyon jól meg vannak formálva, a főszereplő animációja, és mimikája pedig díjat érdemel.
Ezen kívül meg kell említenem - bár lehet, hogy ez másnak nem számít - nagyon nagy alázattal, és tisztelettel nyúl a játék a skandináv mitológiához, és ezt minden faktor alátámasztja a játékban. Egyik "gumicicám" a viking mitológia, szóval nagy örömmel élveztem végig a játékot ebből a szempontból is.
Neki fogok esni másodszor is, mert még nem maxoltam ki teljesen, és alighanem másodjára már feltűnnek eddig nem észrevett finomságok is.
Erősen ajánlott kategória!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha kell valahol segítség csak írj rám és jövök 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.08.13. 00:41:18
PSN ID.: Beegabor