Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az inaktivítás jelzõ meg elég tág fogalom és már egyszer-kétszer nekiestünk az átrágásnak és tisztázásnak. Eredmény, hogy szûrhetetlen az aktivitás mértéke, mert kötelezettségeket teremtenénk, amit egy viszonylag baráti közösségben ugye nem szeretnénk.
Ennek ellenére véleményem szerint valami szabályozás azért nem ártana. Mert ha már van egy csoportunk, aminek önkéntes alapon lehetett tagjává vállni, akkor erõsítsük az összetartozást és áldozzunk a közösség oltárán valamilyen szinten (ha más nem a csoportban történõ bármilyen aktivitással: pl.: játékospartnert keresek coopra, felajánlok, valamilyen közösségi élethez hozzájárulót teszek).
Utóbbi bekezdés csupán hangos gondolkodás részemrõl, de hátha valamelyik ötlet megtetszik nektek is, vagy elindul egy gondolatsor és jutunk valamire.
Akár én olyat is el tudnék képzelni, hogy havi 1x a csoport egy tagját megajándékoznánk valami általa választott olcsó játékkal (azért olcsó, hogy senkinek ne legyen terhére a dolog)...
Igazából csak hangosan gondolkodom, de az ötleteket szívesen és érdeklõdéssel várom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
úgy látom nálad a trollkodással többet lehet elérni mint a normális beszéddel, nyugi megkapod <#vigyor2>#vigyor2>
A negyedik résszel én se sokra jutottam, nagyon zavart a gagyi grafikája meg az irányítása. A Tales se nagyon tetszett, de ott igazán Guybrush kecskeszakálla verte ki nálam a biztosítékot.<#nevetes1>#nevetes1>
Körülbelül ezért hagytam ki a már az elsõ epizód megjelenése elõtt elõrendelt, azóta CE-ben birtokolt ToMI-t is, na meg azért, mert rosszabbul futott, mint a Crysis. Legalább van még mit pótolnom Monkey Islandben.
Meg az se lenne rossz, ha a harmadik, negyedik rész felkerülne a Steam vagy a GOG kínálatába. Ja és a Tales kaphatna egy 85-90%-os akciót a Steamen. Más kívánságom azt hiszem nincs a Monkey Island szériával kapcsolatban. :-) Ja, de: a negyedik részt rímékeljék!
Már csak azért is, mert a MI2 nálam csak két okból nem toronymagasan minden idõk legjobb a kalandjátéka, a fontosabbik pedig ezek közül, hogy az utolsó harmada eléggé *khm* érdekes lett, ráadásul a cliffhanger sose lett normálisan felvéve, szóval az mintha egy epizodikus játékot nem folytattak volna soha a csavar után. A MI3 nagyon tartózkodóan oldotta meg a csatlakozást, de mivel mások készítették, ez nem is volt baj.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Jöhet a következõ gyöngyszem...
Next PC upgrade: 2022
Ron Gilbert: If I Made Another Monkey Island...
De jó is lenne, egy Ron Gilbert's Monkey Island 3, akármennyire is kiválóan "remake-elte" a The Curse of Monkey Island az elsõ részt! Kíváncsi lennék, hogyan folytatná az eredeti alkotó, a MI2 eléggé - számomra zavaróan - mindfuck végétõl a sztorit.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez a motion blur mekkora egy szemét effekt, nekem minden játéknál az az elsõ, hogy kikapcsolom.
Eye of a moron. <#zavart1>#zavart1>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Akkor már inkább teljes szélességben hazsnálni 3 darab 27-es vagy 30-as monitor, egymás mellé téve.
Ezek a modderek 😄
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P