Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez spoileres lehet úgyhogy nyugodtan törölhetitek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

most hogy belenéztem a cikkbe már csak azt nem értem hogy a gow3ban a buzik miért nem kérték vissza a pénzt mikor meg kellett baszni aphrodithét

Rapid81
A csoportnak 40 tagja van. Én az elmúlt ~1 évben 30nál több emberrel hótziher, hogy nem találkoztam itt, de szerintem akkor sokat mondtam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

2 hónapja nem néztem részt belõle. Hétvégén megnéztem a 6 .részt és rájöttem ez a sorozat még mindig bitang jó! WD játék már nálam is bekészítve. Még ki kéne bírni a május 3-at és utána lehet tolni (ekkor vizsgázok ugyanis).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gyanús, hogy olyasmi lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
De. Visszakapta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nagyon remélem hogy nem utaltak neki egy petákot se

Én dobnék ki, de valószínûleg õ másnak a valakije, ismerõse, jóbarátja, így nem biztos hogy jóváhagynátok. De nyitott vagyok a javaslatokra karcsúsítás terén.

Az inaktivítás jelzõ meg elég tág fogalom és már egyszer-kétszer nekiestünk az átrágásnak és tisztázásnak. Eredmény, hogy szûrhetetlen az aktivitás mértéke, mert kötelezettségeket teremtenénk, amit egy viszonylag baráti közösségben ugye nem szeretnénk.

Ennek ellenére véleményem szerint valami szabályozás azért nem ártana. Mert ha már van egy csoportunk, aminek önkéntes alapon lehetett tagjává vállni, akkor erõsítsük az összetartozást és áldozzunk a közösség oltárán valamilyen szinten (ha más nem a csoportban történõ bármilyen aktivitással: pl.: játékospartnert keresek coopra, felajánlok, valamilyen közösségi élethez hozzájárulót teszek).

Utóbbi bekezdés csupán hangos gondolkodás részemrõl, de hátha valamelyik ötlet megtetszik nektek is, vagy elindul egy gondolatsor és jutunk valamire.

Akár én olyat is el tudnék képzelni, hogy havi 1x a csoport egy tagját megajándékoznánk valami általa választott olcsó játékkal (azért olcsó, hogy senkinek ne legyen terhére a dolog)...

Igazából csak hangosan gondolkodom, de az ötleteket szívesen és érdeklõdéssel várom.

Nekem is elsõ dolgom.

TF 2-ben is elég gyors mozgás van, de ez már számomra követhetetlenül gyors.

Fpocok
Vissza kérte a pénzt a bioshockért a vallásos dolog miatt.

Személyes véleményem az, hogy tököm tele van az ilyen álszent vallásos köcsögökkel!

nameg a lopottkódok végett <#ravasz1>

Tinman
Irigyellek! Komolyan!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az csak azért kell, hogy Gamecube és PS2 emulátor menjen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Na, akkor indul a Walking Dead maraton. Kezdem a sorozatból hármas évadot, utána pedig jön a kalandjáték. Hónapok óta erre vártam.
aki még tegnap azon agyalt milyen procihûtõt vegyen

úgy látom nálad a trollkodással többet lehet elérni mint a normális beszéddel, nyugi megkapod <#vigyor2>

Tinman
Mert vérkonzolos vagyok.

Tehasut
Nekem is sok a pótolnivalóm.
A negyedik résszel én se sokra jutottam, nagyon zavart a gagyi grafikája meg az irányítása. A Tales se nagyon tetszett, de ott igazán Guybrush kecskeszakálla verte ki nálam a biztosítékot.<#nevetes1>
Az EfMI egyáltalán érdemes játékra? Én korábban belefogtam, de az irritálóan csúnya 3D (a Grim Fandangónak ugyanaz az engine viszont jól állt), és az erõltetettnek ható vicceskedés és utalgatás a korábbi részekre engem félbehagyásra ösztönzött. (Az irányítás sem volt tökéletes, de a GF-hez képest legalább elõrelépésnek tûnt.)

Körülbelül ezért hagytam ki a már az elsõ epizód megjelenése elõtt elõrendelt, azóta CE-ben birtokolt ToMI-t is, na meg azért, mert rosszabbul futott, mint a Crysis. Legalább van még mit pótolnom Monkey Islandben.
Tehasut
A legjobban egy kézzel rajzolt, rajzfilmszerû cuccnak tudnék örülni, nem pedig poligonos mókának. A MI 1-2 remake motorja tökéletes lenne.
Meg az se lenne rossz, ha a harmadik, negyedik rész felkerülne a Steam vagy a GOG kínálatába. Ja és a Tales kaphatna egy 85-90%-os akciót a Steamen. Más kívánságom azt hiszem nincs a Monkey Island szériával kapcsolatban. :-) Ja, de: a negyedik részt rímékeljék!
Néha nekem is a harmadik a kedvencem, de máskor meg átértékelem, mert az elsõ három mind nagyon jó 😊 Viszont akárhogy is nézem, egy X. rész helyett mindenképpen egy Gilberti fonalfelvételnek örülnék legjobban, ha jó Monkey Island persze jöhet bármilyen formában. (MMO azért inkább ne.)

Már csak azért is, mert a MI2 nálam csak két okból nem toronymagasan minden idõk legjobb a kalandjátéka, a fontosabbik pedig ezek közül, hogy az utolsó harmada eléggé *khm* érdekes lett, ráadásul a cliffhanger sose lett normálisan felvéve, szóval az mintha egy epizodikus játékot nem folytattak volna soha a csavar után. A MI3 nagyon tartózkodóan oldotta meg a csatlakozást, de mivel mások készítették, ez nem is volt baj.
IMYke2.0.0.0
A sokak által utált Raptr - és annak is, a játék abbahagyását követõ jelentése, az általad elértekrõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

steamre miért nem jó, ment már párszor olcsón

Fpocok
Mi jez a program?

IMYke2.0.0.0
"Alien Breed 2: Assault" végigjátszva - ez kicsit rövidebb idõ alatt. Eredmény a spoiler alatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Ez nem az új, modern Prince of Persia lesz?

Képek

grebber
Nem bírtam ki hogy ne toljam ezt a kb 20 címet! Nem bírtam volna azzal a tudattal élni ,hogy ezek kimaradtak!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Tuti vétel lenne. Bár nekem a hármas rész a kedvencem.
Prince23
Oh, már van PS3-od?

grebber
Lepergett az Uncharted 3 stáblista is! 9 óra 40percével kicsit rövidebb volt mint a 2. rész de jobb volt! A 3/4-étõl a repülõs rész után már egész frankó volt!

Jöhet a következõ gyöngyszem...

Next PC upgrade: 2022

Az SG csodálatos motorja miatt most ide kell rittyentenem egy kamumondatot. Az elõbbi volt az.

Ron Gilbert: If I Made Another Monkey Island...

De jó is lenne, egy Ron Gilbert's Monkey Island 3, akármennyire is kiválóan "remake-elte" a The Curse of Monkey Island az elsõ részt! Kíváncsi lennék, hogyan folytatná az eredeti alkotó, a MI2 eléggé - számomra zavaróan - mindfuck végétõl a sztorit.
Fpocok
Most olvasom, hogy nem lesznek sony exklúzívak a kojima játékok, hanem mindegyik multiplatform lesz... hmm... Metal Gear Solid 5 PCre? Fincsi lenne.

kill3r21
Jólvan, én vagyok gyakran 😊
Rapid81
Anno volt szó inaktívak kidobásáról, de jelenleg megvan a 40 fõ. A többiek majd reagálnak...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kill3r21
én jelentkeznék de nem vagyok tag....😊
Fpocok
Egyetértek 😄

Tehasut
Ez a videó az Unreal Tournamentes élményeimet eleveníti fel. 1 óra játék után garantált az ujjak begörcsölése. <#nevetes1>
Ez a motion blur mekkora egy szemét effekt, nekem minden játéknál az az elsõ, hogy kikapcsolom.
Hehe. Ez hatalmas 😄
Rapid81
A dupla pisztolynál a tárazás nagyon kemény. <#idiota>

Eye of a moron. <#zavart1>

Fpocok
Nem tudom ki istenítette múltkor a játékot, de jött egy 18 perces multis videó a Rise of the Triadhoz.

Rapid81
Tessenek jelentkezni kérem szépen! Még van kiadó hely mindegyiknél. Ne maradjon a nyakamon! <#eplus2>

Rapid81
Már korábban írtam, hogy pár éve nem követem a trendeket ilyen szempontból. Csak akkor nézek utána dolgoknak, mikor venni akarok. 😊

Rapid81
De szép kerek évforduló... <#idiota>

A Spellforce komplettet most egy ezresért adják a media marktban, díszdobozban, igaz ebben csak a legutolsó rész steam-es.
Maak
Koszi! <#eljen>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Ne viccelj - van olyan AMD kártya, amire 8 monitort tudsz Eyefinity-ben tenni.

IMYke2.0.0.0
Engem is - és még a Samsung feliratok az arcomba virítanának. A pivot mód egyenesen zavaró így.
Akkor már inkább teljes szélességben hazsnálni 3 darab 27-es vagy 30-as monitor, egymás mellé téve.

Fpocok
omfg
Ezek a modderek 😄

bon
57 éve, hogy megjelent az elsõ, kereskedelemben kapható VHS videólejátszó

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Fpocok
Fogalmam sincs.