Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
1 éve várok erre a kibaxott I am Alive akcióra XBOX360-on.

480 pont végre.

Goldosoknak.

Rohadj meg anyádba MS.

Jah és persze Goldos és Goldos között is van különbség, mert én a 2 hetes Gold-ommal nem vagyok nekik elfogadható Goldos!

Micsoda fassssság ez, de komolyan?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Uramisten. 😄
Ennél értelmetlenebbet régen láttam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
VHS fílinget a digitális korszak kellõs közepén. Hogy minek, azt ne kérdezd.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
És ez mit csinál?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ami még érthetetlenebb számomra, hogy a tavalyi - vagy tavalyelõtti - iOS portba sem tették bele.

Egyébként így van ez több PS2-es játék PS3-ra kiadott HD-sített változatával is: ha valamiben nem volt felirat 2001-ben vagy 2005-ben (nem is tudom elképzelni, hogy akkoriban PC-re jelent meg nagyobb név felirat nélkül*), akkor abba nem tettek bele utólag sem.

*Eszembe jutott egy 2007-es, PC-n 2008-as versenyzõ: Assassin's Creed.
Tehasut
Kultikus darab. Az adventuregamers.com szerint ez minden idõk hetedik legjobb kalandjátéka.
Sajna nekem kimaradt, a felirat hiánya miatt. Micsoda hülyeség felirat nélkül kiadni egy kalandjátékot.
Zomil
Grafikai stilusa nem tetszik, pedig elmondás alapján nem rossz :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
És milyen alkalombol? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bár nem hiszem, hogy sokakat érdekel, de éppen a lényeg maradt le: a játék valós idõben zajlik, olyannyira, hogy X idõben Y személy Z helyen lesz. Tehát ha 7:39-kor az étkezõkocsiba megy az ember, akkor ott hallgathat ki egy beszélgetést, ha máshová, akkor mást csinálhat, de akkor az elõbbirõl lemarad. Biztos vagyok benne, hogy minden játékosnak ez nem való, de ez is a játék sajátos szépségének a része.
kill3r21
jobb alul legbaloldalt? 😄
Fpocok
Youtube új gombja
Jobb alul legbaloldalt van egy tape mode gomb. Kapcsoljátok be lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Az ilyen achivementek annyire borzasztoak...ez a vidd végig a tutorialt...meg mindegyik boss-nak külön acsi...semmi értelmét nem látom :S

wantonly
Sajnos az acsik szart sem érnek, minden epizód és fejezet végén kapsz egyet. Pedig van a játékban egy rakás dolog amit lehetett volna jutalmazni, de így csak végig kell játszani a játékot és megkapod mindegyiket. Kár.
The Last Express 2,39 dollárért (GoG)

Érdekes, egyedi kalandjáték, mentés helyett az idõt lehet visszatekerni, és nem éppen lineáris - akár végig a fülkénkben is maradhatunk 😊 Azt érdemes figyelembe venni, hogy felirat csak akkor van, ha nem angolul beszélnek, de a visszatekerés éppen ezért is jól jöhet.
Úgy tudom, hogy a miénk ért hozzá, de ettõl függetlenül igazad lehet. Én nem ismerem, mivel más vitte a családból bevizsgáltatni a gombákat, nem én.
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW

[merlinw.org]

Rapid81

Maximum coopra ajánlom, részletes meglátásaim a linken belül találhatóak:

Nazi Zombie Army teszt

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Sniper Elite: Nazi Zombie Army kóddal 6.5€ GMG-n. Akinek már megvan, nyilatkozhatna, hogy megéri-e, mert kecsegtetõ ajánlat. 😊

Tehasut
Ja és a Steamen 5 ajró.
Tehasut
Az alcíme: "The Ultimate Puzzle Adventure"
Nagyon jó kis agyalós feladványok vannak benne.
Azért a piaci gombavizsgálóval vigyázzunk, mert lehet a gombászó jobban ért hozzá, mint az ottani "szakember". Csak egy jó tanács, mivel dolgoztam piac közelében és ismertem ilyen "szakértõt", aki legalább annyira értett hozzá, mint én.

Attól, hogy van törvényi elõírás rá, hogy legyen minden piacon gombaszakértõ, attól még ebben a személyben ne bízzunk meg vakon. Ha tényleg ismerünk szakértõt inkább hozzá forduljunk. Jó tanács. Persze tisztelet a kivételnek, mármint a hivatalosan kijelölt gombaszakértõk kapcsán (akit én ismertem könyv segítségével vizsgálta a gombákat... no comment kategória volt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Megnézem, köszi!

Rapid81
Az ürge nálunk közmunkásként takarítja az utcát, így délelõtt, kora délután nincs otthon, viszont este 9ig lehet hozzá menni. 😊

Tehasut
A fekete csávó pedig Luther, az azonos címû rohadt jó angol sorozatból.
Érdekes, én Egernél kisebb városban lakom, és van ilyen ember 😊 A piacon kell is lennie, hiszen be kell vizsgálni a friss gombákat, éppen ezért tudtommal csak reggel lehet hozzámenni, mivel nem egész nap ügyel. Ezért aki a délelõtt-délután szedett gombára vacsorára akar csinálni valamit, az vagy kénytelen mégis várni, vagy marad a jól bejáratott fajoknál. A szakértõ is el tudja és szokta amúgy mondani, hogy mihez nem hasonlít mérges gomba még csak nyomokban sem.
Shep
Hát sokan hiszik ,hogy értenek hozzá, aztán mint már párszor kiderült, mégsem annyira.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Safecracker!
Rapid81
Aki azt hiszi, hogy ettõl õ szakértõ lesz, az igazából meg is érdemli, ami történni fog vele. Rádupláznék: Aki hülye, haljon meg...

Rapid81
Nagyvárosban lehet, vagy pesten vagy ilyenek. It egyetlen ember van, akihez még Egerbõl is járnak szakértetni, mert 100km körben nincs más.

Rapid81
Nálunk sosem volt ingyenes. A szakértõ egyébként közmunkában dolgozik és ebbõl van neki némi mellékes. 😊

A másik részére reflektálva, természetesen van saját helyünk, ahová rajtunk kívül senki nem jár. 😉

Shep
Nem tudom, nekem is új ez a 200Ft téma, nálunk mióta az eszemet tudom ingyenes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ha te hülyének érzed magad, egészségedre, én csak ajánlottam valamit, mert azt le merem fogadni ,hogy egy csomó olyan ember van aki ez letölti azt a kis szart és azt hiszi õ ezzel már milyen okos lett és természetesen a szakértõvel nem nézeti meg, hanem majd jobb esetben a dokival konzultál, hogy milyen jó volt az a gombapaprikás nokedlivel, rosszabb esetben majd következõ életében újra próbálkozhat.

A gombabevizsgálás mióta nem ingyenes? Tavaly még nálunk nem kértek pénzt érte. Na nem amiatt a 200 forintért mondom. Amúgy a jó lelõhelyekrõl úgyis begyûjtik a javát az alkalmi gombászó elõtt, szóval tuti tipp nélkül inkább a természetjárás miatt érdemes gombát szedni, nem azért, mert anyagilag jobban jön ki az ember (a ráfordított idõt nézve).
Rapid81
Aki hülye, az haljon meg, ennyit tudok ehhez hozzátenni. Ha valaki nem viszi szakértõhöz a szedett gombát, akkor egészségére. Én nem vagyok ilyen hülye, meg a szakértõnek is jól jön a 200 HUF / alkalom. Továbbá legalább friss levegõn vagyunk, mozgunk, sétálgatunk és mellé még beszerezzük a vacsorát is.

Rapid81
Azért hülyének ne nézz légyszi. Természetesen a leszedett gombát szakértõhöz viszem, mert hülye azért nem vagyok... Viszont fölöslegben nem szedek 3 kosár gombát, ha mérgezõ vagy ehetetlen...

davidka003
Gombászni? Jó móka lehet gombát szedni olyannak aki totál nem ért hozzá.
Inkább vegye meg mindenki a boltban. Így is elég tragédiát hallani a híradóban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector

Shep
Én meg inkább a gombaszakértõt ajánlom a piacon aki ingyen bevizsgálja a gombát 😊

Rapid81
Mondjatok már az MS Pandora's Box-hoz hasonló játékot, ha létezik. Ezt imádtam én is, meg az Asszony is, de hasonlóval sem találkoztam azóta. Meg kapni már ezt sem lehet.

DarkSector
+113221

Szupi, de nekem ez is tökéletes, mármint a magyar. 😄

zorrobomber
A rendezõ pedig Guillermo del Toro(Pan's Labyrinth, Hellboy).

Ez angol elõzetessel érdekes. A robotnak, MI-nek, akárminek tök olyan hangja van angolul, mint GLaDOS-nak 😊. A fõszereplõ pedig egy jelenleg is futó, nagyon jó sorozatnak, a Sons Of Anarchy-nak a fõszereplõje.
Tehasut
Én kb. 3 éve újra végigjátszottam és tök jó volt. Sokat dobott rajta Ganxsta Zolee szinkronja.
Carlos
Ejh... ennyi gameplay-t megnézni... azért akadt pár ami tetszik. 😊
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Aki jár gombászni, annak ajánlom a HungiFungi nevû, teljesen magyar nyelvû és fejlesztésû androidos applikációt, aminek alap változata ingyenes, bõvített változata pedig csupán 599 HUF. Itt a gombaszezon!

genndy
Én úgy tudom már lecserélték (trailerben is). De a filmben már biztos nem az lesz 😞 Pedig milyen jó poén lett volna.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Nagyon szépen köszi! <#worship>
Splice, jövök!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.