Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Csak magamat tudom idézni a Magyarítások Portálról - mindkettõt Zsoltnak címeztem, a másodikat a kifakadására reagálva:

"Nem szabad megsértõdni.
Egy játékhoz sok honosítás készülhet, és majd a Játékosok eldöntik, melyiket töltik le, használják szívesebben."

"Hidd el - meg is értelek, meg nem is.

Nem értelek meg, mert nem mondhatod meg a világnak, az embereknek, hogy mit csináljanak. Mindenki azt tesz, ami neki jó - legfeljebb törvényt és közjót, etikát sérthet, de nem veszik a fejét érte.

Megértelek, mert tudom, hogy milyen a játékhonosításokkal bíbelõdni <13 és fél éve - tizenhárom és fél éve - ez a hobbim.>, és azt is, milyen az, amikor nagy lelkesedéssel megkezdett projektednek keresztbe húz egy másik honosítás, mert azt gyorsabban, többen készítették el, netán profi programozói és fejlesztõi háttérrel.
Nem egy projektem volt ilyen.

De, el kell fogadnod, hogy 1 játékhoz több honosítás is készülhet, és nem kötelessége senkinek szólni.
Legfeljebb, nem szeretjük érte."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Maga a modell szar!

Hogy jön ide az én életem?

DLC fanboy vagy? Atyaég, nem gondoltam volna, hogy ilyen is létezik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

12 éves dolog az ma is megállja a helyet szerinted? Nem változik a trend, nem változik a piac ,nem változnak a fejlesztõk, a játékosok, a kiadók? Komolyan ez a fixa ideád? Ez a nagy érv?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Mindenki vett már DLCt, amit két pofára zabált. Mindenki átkozta a fejlesztõket, kiadót egyes DLC politikájuk miatt... szóval bõven költött mindenki sok pénzt erre arra amarra. Aki kedvel valamit és arra költ azt nem szép dolog leszólni, pláne nem úgy rátámadni, "hogy 0day vetted, akkor önigazolás", mert szerinted 2. leggyengébb rész. Végigjátszottad? úgy rémlik hogy nem, bár ha ilyen elõítélettel állsz majd neki, akkor sok jóra amúgy sem számíthatsz. Szerencséd volt, ingyen megkaptad és még a DLCbõl is egyet, játszad😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Expansion lemezek még léteznek, de SOKKAL ritkábbak"

Hülyének meg ne nézz, mert tisztában vagyok ezekkel én is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
TE KÉRDEZTED!

Választ kaptál! Tényt kaptál!

És most nem tetszik? Minek kérdezted?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Teljesen komolytalan amit mûvelsz.

"Ritka kivételek vannak, de ott 9-es körül kell legyen a játék, hogy rábólintsak."

Értelmezés kártyát pont te dobálod ezek után. Gimmiabrék.

Igazad van. Komolytalan, hogy 12 évvel ezelõtti kiegre hivatkozol.

Zárjuk a témát, mert nem is Akarod megérteni mirõl papolok.

Tinman
Expansion lemezek még léteznek, de SOKKAL ritkábbak, már mint a mindehez kifosott DLC.

Feltettél egy kérdést... válaszoltam rá, hogy igen volt ilyen... és most az évekkel jössz.

Kezd ez így teljesen komolytalan lenni ám ;-)

Már ne haragudj, de arról nézed a témát amerrõl neked van igazad. Attól még hogy egyben vetted (egyébként mindenki egyben vette csak szólok, merthogy pc-n külön nem is lehetett), attól még epizódikusan jelent meg.

Értelmezés módot kapcsold be a többi mód mellé, mert segít ám...XD

Tinman
Read only mode?

Írtam, hogy EGYBEN rendben... hányszor kell még leírni?

Tinman
AC-bõl kifosnak 1-1.5 évente egy részt, sok mélység és tartalom nem igazán van benne. Évek óta holt u.a. a téma. DaS teljesen más világ, cirka 10x mélyebb, tartalmasabb.

Egyébként nem vagyok AC ellenes, teljesen jól elvagyok vele, csak helyén kell kezelni, mert egy kibaxott nagy moneyhat.

És attól mi a különbség? Epizódikusan jött vagy nem? XD

Tinman
Csak megsúgom, hogy egyben vettem meg ;-)

TBTPumpa
Valamilyen szinten érhetõ, de mégis gyerekes viselkedés ez a besértõdés.
Nekem sem tetszett, amikor a 10-15 órányi munka után (a Doom 3 BFG magyarítás készítésekor) valaki felnyomott a Portálra egy félkész Doom 3 BFG magyarítást (és erre rá is cuppant a nép). Mivel jeleztem anno a Magyarítás listában, illetve a Fórumban is beszélgettünk róla, de sebaj.
(A keresõ használatát illene tanítani az iskolában!)

Zsoltit már régóta érdekelte az új Tomb Raider lokalizálása, így persze, hogy "érzékenyen" érintette a dolog. De ami "örömhír" az az, hogy nem egy fordítás lesz a játékhoz. Az új Tomb Raider amúgy is megérdemli, hisz nagyon jó játék lett.
Csak ugye kérdés, hogy Zsoltiék fordításából mikor lesz valami.
A Lara Croft and the Guardian of Light játék "magyarításának" alapján nem vagyok valami bizakodó, pedig igyekszem résztvenni a projektben...

Sajnos más játékfordítás nincs ami érdekelne (meló szempontjából). Talán a SpellForce 2 Faith in Destiny, de rémes az a szerkesztõprogram, ami van hozzá.
Nagy kár, hogy nem TXT-ben vagy valami egyszerû formában vannak a fordítandó szövegek.
Viszont nagyon sajnálom, hogy a SC2 Heart of the Swarm / Diablo 3 a Blizzard agymenése miatt nem fordítható. Talán majd egyszer...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én régebben szidtam a DLC-ket, meg a kitalálóját, de mostanra úgy vagyok, hogy nagyon zavar, ha nem jelenik meg DLC olyan játékhoz, ami nagyon tetszik. Persze végig tudom játszani többedszer is, de mégse ugyanaz, mint amikor új tartalmakkal bõvül kedvelt univerzumom és úgy megyek vissza kalandozni. Például a Tomb Raider esetében is zavar, hogy sorra jönnek a hülye multis, ruha dlc-k, de sehol se egy sztoris, ami még pár órával kibõvítené a játékot.
zorrobomber
Ne hasonlítsuk a szezont a faszonnal. Inkább legyen mondjuk:
Leisure Suit Larry vs. The Walking Dead

Larry megjelenések:
'87, '88, '89, '91, '94
Tehát 1-2 évente csiszolták a motort, kalapáltak egy új sztorit és mehetett a menet.

Walking Dead megjelenések:
2012 április 24, 2012 június 29, 2012 augusztus 29, stb.
Itt pár havonta adták ki az új részeket új sztorival, de ugyanazzal a motorral.

Nem értem mi a probléma az utóbbi módszerrel. Ha jó az elsõ rész, megveszed a másodikat, és így tovább. Nem zsákbamacskát kapsz legalább. Persze a WD egy ideális scenario, de ki mondta hogy van tökéletes modell. Azzal se mész sokra ha veszel egy játékot amihez nincs DLC, de cserében úgy zsar az egész ahogy van.

Csak megsúgom, hogy a Walking Dead is epizodikusan jelent meg, szal te már rég eladtad a lelkedet a Sátánnak 😄
Ha meg semmilyen formában nem támogatod a DLC-t vegyél alapjátékot, vagy várd meg a Goty-t, de mindig ezt az állandó morgolódást hallgatni már kurva fárasztó. Elmondtátok nem 1x, nem 2x tudomásul van véve lapozzunk!

"Icewind Dale kieg mikor is volt?"

12 éve volt, kissé sok víz lefolyt már azóta a Dunán nem gondolod?

Felejtsük már el mi volt a múltban. Az a múlt az már nem lesz többet bármennyire is sírtok itt a trendek miatt. Megszoksz vagy megszöksz ilyen baromi egyszerû.

Én se tapsikolok neki, hogy darabonként kell a kedvenceket megvenni, de meg teszem ha úgy érzem megéri.

Mindenesetre nem toporzékolok mindig mikor a DLC rendszer témába kerül. Amíg van 1 olyan játékod is, amihez vettél 1 DLC-t is, akkor már a létjogosultságára szavaztál. Ezután szidni a DLC-t meg köpönyegforgatás mindenki részérõl. 1x lehet vásárolni, de utána minden DLC szar.... Hiteltelen hozzáállás a szememben.

Mióta nincsenek expansion lemezek?

DLC = opcionális tartalom. Fan vagy veszed, nem vagy nem veszed. Nem veszed az ég egy adta világon semmit se veszítesz. Továbbra se látom a problémát. Én még mindig azt látom, hogy a tartalom kéne, csak fizetni ne kelljen. Nehogy már igazat adjak egy ilyen mentalitásra. Kicsit gondold már át nem gamer szemmel, hogy mi a fenérõl is beszélek.

Icewind Dale kieg mikor is volt? <#whatever>

Zomil
AC ugyanannyira AAA+, mint a DaS, mind a kettö erös közepes 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Ez szerintem jogos 😊

Mit is mondott Einstein? Jah igen minden relatív.

Fizetõs DLC = sátán

Ez kb.: Pénzbe kerül a játék = sátán -> Warez
Epizódikus megjelenés: Mi van nem bírsz várni? Nincs mivel játszani?

Van munka, asszony, család és millió egy játék addig is? Akkor mi a fene baj van ezzel? Egyszer fizeted ki darabokban jön nagy ugy. Nem Starcraft, hogy egyszeri fizetéssel csak egyet kapsz meg.

Tinman
Te most éppen egy AAA+++ játékot hasonlítottál egy középszarhoz... hát izé.

Tinman
Régen expansion lemezek jöttek, sok x sok órányi játékidõvel, és természetesen nyomott áron.

Most GYAKRAN a DLC-k együtt többe kerülnek, mint az alapjáték NYITÓ ára, viszont tartalomban, játékidõben a TÖREDÉKET nyújtják.

Undorító.

Szavazok is... ilyen szargyárra nem szavazok, csak egybe. Ritka kivételek vannak, de ott 9-es körül kell legyen a játék, hogy rábólintsak.

Utolsó kérdésedre: Icewind Dale Heart of Winter.

Hányszor vetted meg a Darksouls-t? Az meg más szemében természet ellenes. Ráadásul én csak 1x vettem meg az AC3-at, nem is 3x.

Igen ennyiért vettem! Igen nem bántam meg! Lehet kövezni, meg kis toleranciát gyakorolni. Önigazolás? Egy nagy büdõs lófaszt!

Ne legyél olyan, aki a más szemében meglátja az AC-t, a sajátjában meg nem látja a DS-t. Errõl ennyit.

Tudod mit gondolok errõl? Amikor ezzel jöttek átmentek "nekünk semmi se jó embertípusba..." Ha kis szar DLC mit képzelnek, kivágták alapjátékból, meg amúgy is drága. Ha nem kis DLC, akkor csak drága, meg kivágták alapjátékból.

Nem kell megvenni! Ilyen egyszerû! Szavazz a pénztárcáddal! Tényleg neked kell ezt magyaráznom?????? Jah, nem veszem meg mert drága, amúgy ha ingyen lenne kéne. Ne menjünk bele kifejtettem már a véleményem ezzel kapcsolatban, ami azóta se változott (megesszük egymás szarát 10 Ft-ért tipikus esete komolyan mondom). Kissé úgy érzem egyik szavatokat ütitek a másikkal. Ezrekért vesztek játékot, arra nem sajnálod, arra a dlc-re ami nem is kötelezõ meg igen.

Mondom alternatív történet! Mikor kaptál te egy komplett sztorit alapjátékban ingyen? Sohanapján kiskedden!

Tinman
Nem úgy akartam mondani, hogy lúzer faktor... olyan, amit benyalnak azok akikkel mindent meg lehet csinálni és még tapsolnak is hozzá.

Ac3 12k? - nincs is mirõl tovább eszmét cserélnünk az ügyben. Ha én is egy ekkora rakat pénzt elvertem volna a 2. leggyengébb AC részre, én is lehet megpróbálnám önigazolni a vásárlásom helyességét.

Fizetõs DLC = sátán
Epizodikus megjelenés = sátán

Kettõ együtt = komplett hellhole

Úgy akartad mondani ugye, hogy Tinman faktor.XD

Amúgy meg 12k-ért vettem a játékot megjelenéskor és ebben benne van a season pass is, tehát onnanól nekem az említett 3 részre darabolt sztori is gyakorlatilagy egyben lesz meg, csak idõ kell míg teljes lesz. Nem sietünk sehova, addig neki se fogok, pedig az elsõ két rész már játszható is.

Tinman
Na meg is van kikre utaltam korábban...

Tinman
Szerencse faktor.

Nem lehet része az alapjátéknak, mert egy totál más sztorit mesél el egy alternatív történelemben.

Ingyen kaptad az elsõ részét? Problem? Mellesleg az alapjátékot is.

Tinman
Fákje!

Nem elég, hogy nem az alapjáték része, de még fizetõs DLC, ami 3 felé van vágva.

Vicc.

Várj nem... az a vicc, hogy van aki szerint ez elfogadható :-D

Amúgy is kurva drága lesz és rém bugos, ráadásul kevés játék lesz rá eleinte (ráadásul még ki tudja milyen szopatás lesz még itt lásd új box-hoz állandó net kell). Szerintem 1 évig balgaság új konzolra költeni. Egyéni, józan paraszti eszem által alkotott véleményem látták/hallották. :-)

zorrobomber
Na akkor máris értelmet nyer hogy miért nem várok nextgenre 😊

Szerintem nem! Vannak olyan klasszikusok, amik esetében ha megteheted elavult hardveren is érdemes végigjátszani.

Mert most itt ebben az esetben megint csak grafikai különbségekrõl beszélgetünk igazából. Kit érdekel?

Shadow of the Colossus ráadásul szerintem nem is csúnya.

Semmi átbaszás nincs benne. Csak a habot le kell törölni a szájról, melyet az öröm okozott és 3 perc alatt kikeresni, hogy mi is a szitu.

Jogi terminus, hogy a jogszabály nem mentesít a felelõsségre vonás alól. Ezt a játékvilágba átültetve, ha nem nézel valaminek utána,attól még nem a kiadó a hülye, hanem te vagy figyelmetlen.

RDR-ért én is vennék. Most úgy néz ki haver majd eladja az övét (xbox 360)! Lehet azt meg fogom tõle majd venni.

Csak ez nem lópáncél szintû DLC, hanem egy komplett kampány 3 felé vágva.

Rapid81
Tudnám miért hittem, hogy ma csütörtök van... <#idiota>

Szóval, holnap este 6-ig. <#nyes>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Kinyiffantam. Megint. Így van idõm írni.

A sorozatot akkor ajánlom, ha nem zavar az, hogy:
* a játék alacsony madártávlatból (zoom kilõve) mutat mindent, és csak elenyészõ esetben, többnyire ingame átvezetõknél mutat közelebbrõl,
* az átvezetõk képregény stílusban jelennek meg,
* a játékban elenyészõ a szinkron, a képernyõ alján kell olvasni a néma dialógusokat, és a feladatokat,
* az irányítás a nézettõl függõen dinamikusan változik , azaz, a játék sokszor mutatja Conradot oldalról ,
* az ellenfelek kiszámítható módon, de bizony özönlenek (Rookie és Normal mód = gyerekjáték; Elite módban készíts Xanax-ot a kezed ügyébe),
* menteni csak Intex konzoloknál tudsz, de oda is bemennek a szörnyek (Elite módban nincs mentés - eddigi tapasztalataim alapján, igaz Free Play-ben vagyok, az achi kedvéért).
* a sztori Alien, Space Siege keverék, nem maradandó, de a célnak megfelel.

Tehát, ha keresed a kihívást, és nem zombikat akarsz mészárolni, ajánlom a játékot.
Ha grafika õrült vagy, és jobb szereted FPS-nézetben kaszabolni az ellenfeleket, akkor kerüld.

A 3 részt pedig érdemes egymás után végigjátszani, és megközelítõleg (és persze, nehézségi szinttõl, ügyességtõl függõen) 16-20 órával számolhatsz. Az egészre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
És szabad tudni mik ezek a jelszavak? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
A privát jelszavaimat megjegyzem, van egy 10-15+ karakteres rendszerem.

[merlinw.org]

Seth
Már többször neki akartam állni a sorozatnak. Nyugodt szívvel tudod ajánlani ? 😄

PSN ID.: Beegabor

zorrobomber
Arra nem gondolsz hogy lehet hivatalos lokalizáció? Megmagyarázná a dolgot 😊

IMYke2.0.0.0
Gyerekek: "Alien Breed 3" Vengeance pálya teljesítése Elite szinten achievement = rettenet brutál 😊
Megyek vissza.

IMYke2.0.0.0
Húha...
Lehet, hogy a játék nem kezeli a magyar hosszú magánhangzókat? <#ravasz1><#ravasz1>
Azért, egy honosítás publikálása, szerzõdõfélnek elküldése elõtt ilyesmit illik megnéznie a fordítónak 😊

//Azt persze nem tudom, hogy a lemezen van-é a honosítás, vagy külön kell beszerezni és ha igen, akkor a telepítõ mit tartalmaz.