Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
expainsion = expansion
(bár, a pain maradhatott volna... érted...)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagy általánosságban, a mai játékipar nagyobb rákfenéje az online függés ------ neeeeeeeeeee, ne kezdjük el a "terméküket védeni akarják" DRM-témát, mert tudom, ismerem, elhiszem, és értem ------ és a DLC-zéssel nincs nagy baj, ha az ember, ratgabosan: gondolkodva vásárol, és kivár.
A modern "expainsion set" ugyanis a gyorsan, frissen, az online függõ rendszer keretében terjeszthetõ DLC-ket jelenti.
Van öröm és van üröm is benne.

A szelektálás, és a türelem a két bûvös szó, amit nem találtatok az elmúlt órákban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Akkoriban nem volt megoldható. PS2õn, Xboxon nehezen lett volna epizódikus a Fahrenheit, vagy nem jelenik mmeg, vagy ott egyben jön ki PCvel ellentétben. Mint ahogy akkoriban ( meg elõtte ) vagy jött egy játékhoz kieg lemezen!, vagy semmi!. Most sok játékhoz jön kisebb nagyobb kieg.

Azért sok tartalmas és hosszú DLC jelenik meg. Fallout 3? Skyrim? GTA4? Borderlands? Mass Effect? Saints Row?

Dúrván behatárolja a DLC minõségét és hosszát, taralmát maga az alapjáték stílusa. Egy RPGhez, nyitott világhoz sok órás tartalmat lehet hozzáadni. Egy 10 órás játéknál pár óráról van szó csak, de lehet hogy az a pár óra maradadó élmény. Multi játékok esetében pedig a DLCk a leg jobb vételek abból a szempontból, hogy azokkal fog az ember hosszú ideig ( min 1 év ) játszani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem kötekedem, érdekel: ez olyan MMO, amiben rá vagy kötelezve a partnerekre vagy lootolhatsz / grindelhetsz egyedül?

Sir Quno Jedi
meg a dobozo is ilyesmi árban van nálunk is, a digitálisat meg csak munkaidõben tudják kulcsozni (pl. cd galaxisban)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Má' megint nem nyertem semmit Steamgiftsen.
<#schmoll2>

Sir Quno Jedi
veszont nincs havidíj és mikropayment sem

bár lehet ezt azt kívülrõl venni hozzá az anyasite-on

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Értem. 60 euró az már rengeteg 😞

Sir Quno Jedi
amúgy 55-60euro, van ahol ugyanennyi dolcsi, de mivel régiózáras, így baszhatod

van egy site, ahol 32euro, de ott van fee a paypal-ra is, meg nem is bízok bennük és nekem AZONNAL kellett, értsd most, ma este

és ez csak a full alap digitális verzió

jarlaxxe
SC2 az egészen más lapra tartozik. A HotS hosszabb és tartalmasabb mint a legtöbb "teljes" játék.

IMYke2.0.0.0
És ez JÓ árnak tekinthetõ?

jarlaxxe
Ez ciki de lényegtelen ha maga a játékon belüli forditás is ilyen akkor viszont kár volt veszödniük vele.

Sir Quno Jedi
újjé, gmg-n 20%-os kuponnal csak 44euró volt a Guild Wars 2, behúztam

Tinman
Jogos!

Akkor is volt... a Luremaster.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem támogatom... ennél jobban nem tudok voksolni az epizodikus fasság ellen. Egyben only.

SC2 is érdekel, de majd egyben 2043-ba -.-

Nézd meg mi lett a Hal Life Episode-okkal is... hol a 3? Sehol.

Szerencsétlen Fahrenheit is epizodikus lett volna, végül elvetették az ötletet, aztán kaptunk EGYBE egy legendát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Viszont ha mindenki úgy támogatná õket, mint én, akkor éhen döglenének.

GOTY prefered... már csak azt rendelem elõ, amiben vakon megbízok.

IMYke2.0.0.0
Így van. A HoW fizetõs, 1 CD-s kieg volt.

kill3r21
legjobb az átvezetõknél a Skip, vagy a loading nem is tudom már 😄
Tinman
Öööö...

Ez rendben van.

Ezzel a hsz-el semmi gondom.

Viszont onnan indult ki az egész, hogy az AC3-hoz van egy DLC ami 3 epizódra van osztva.

Eleve:

1. Az AC már önmagában egy 3. része egy sorozatnak. Persze nem Ezio, de mind tudjuk akik ismerik a sztorit, hogy ez bizony egy sztori már az elejétõl fogva hiszen Desmond..... no spoiler.

2. Tehát van egy 3. részünk, amit kiadott a t. kiadó. Ehhez kiadtak pár DLC-t, többek között az említett DLC-t is.

3. De ennek van 3 további epizódja.

4. Ezeknek az epizódoknak nem lesz további DLC-jük?

Qrvára gáz!

Tehasut
Én úgy tudom, hogy a Heart of Winter nem ingyenes volt. A Luremasteres kiegje volt ingyen.
IMYke2.0.0.0
Ma kipróbáltam ezt: "AI War: Alien Bundle"
Gyerekek, ez nagyon fincsi játék, idõmilliomosoknak 😊

Annak idején az Imperium Galactica 1. részét is pont idõhiány miatt nem fejeztem be.

IMYke2.0.0.0
Ja, készítettél biztonsági mentést az ENGLISH patchekrõl?
Mert, ha nem, akkor frissítsd vissza a klienssel, ha nem akarod így végigjátszani 😊

//Én nem tervezem a honosítás használatát, mindent megértettem a játékból.

IMYke2.0.0.0
No, akkor a fanyalgók szépen megvárHATják a másik honosítást, mert bizonyítottá vált, hogy semmi sem tökéletes 😊

TBTPumpa
Ultimate beállítás lenne.
A TressFX-et minek fordították le? És hogy lett belõle HajfürtFX? Ennyi erõvel a YouTube is lehetne: ATECSATORNÁD.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

azért nem mind1 hogy hogy vette mert 2 rész áráért veheted most az egészet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
Mi a fasz az a szélsõséges?

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Ez a Tomb Raider "magyarítás" feltörölte velem a padlót!

Ehhez hozzá tartozik, hogy hogy viszonyulok a vita elindítójának számító AC-hez.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Skyrimbõl szerintem lesz. Eddig legalábbis Bethesda adott ki, habár Rage-bõl nem, de mondjuk az nem is lett Goty. ME-bõl szerintem kicsukva. Marad a Trilogy akinek ahhoz van gusztusa és vagy veszed hozzá a DLC-ket Bioware pontból vagy nem. Na ez az ami tényleg mocsok drága és tényleg szintes soha nincs leakciózva. Na erre jogosan lehet ezért fújni (4000 Ft-ért vegyél 1600 pontot, amibõl veszel 2 nagyobb DLC-t, na ez már tényleg rablás kategória).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van olyan játék, amihez veszek ez nem vitás. Például vettem most TR-hez is, de a multis szarokat nem, csak ami érdekelt. 1,5 euróért úgy gondoltam az az egy Tomb megéri. Amúgy DLC-t nem szoktam én sem teljes áron venni. Azért én is megválogatom, hogy mihez veszek és mihez nem és többet én se fizetek érte, mint amennyit ér.

Arra várni, hogy legyen Goty meg merész, mert vagy van vagy nincs. Nézd meg ME 2-bõl azóta sincs például.

WD steam árúházának oldaláról

A continuing story of adventure horror spanning across 5 episodes:

Episode 1 – A New Day (Available Now)
Episode 2 – Starved for Help (Available Now)
Episode 3 – Long Road Ahead (Available Now)
Episode 4 – Around Every Corner (Available Now)
Episode 5 – No Time Left (Available Now)

Komolyan tényeken vitatkozol velem? XD Tök mindegy számodra mi létezik meg hogy vetted. A Walking Dead játék 5 részletben jelent meg, azaz epizódikusan! Ha kipuffogtad magad olvasd vissza, hogy mit írtam. Nem írtam, hogy hogy vetted meg, mert nem érdekel. Epizódikusan jött tök mindegy hogy vetted, vagy hogy mikor (pont akkor, mikor már kijött az összes rész, de ha korábban veszed nem lett volna elérhetõ az összes).

Ha meg azt mondod nem epizódikus megjelenésû egy epizódikus megjelenésû játék, mert te megvártad, hogy az összes rész kijöjjön és akkor vetted komolyan itt fordulok le a székrõl a röhögéstõl! XD

Ui.: Mélyütés! Honnan értenék én az Xboxhoz én csak pc-rõl nyilatkozok mindig.

Totti5
Vagy Totti Forza témája... senki sem különb. Egybe kell(ene) megvenni, nade ha nem lenne DLC akkor nem lenne mit megvenni😊 akik fenntartják ezt az üzleti modellt azok megveszik jó pénzért 0day, de meg dörzsölöd a tenyered és vársz 1 évet a GOTYra ( már ha lesz ugye, de sok esetben van, remélem a Mass Effectbõl is lesz, meg a Skyrimból ).

Szóval a kiadó a tömegbõl él, te meg a tömegbõl😊

"Senki nem mondta, hogy a DLC modell jó! Én sem mondtam. DE támogatom"

hogy lehet egy olyan modellt támogatni ami szerinted nem jó ? ha mindenki úgy támogatta volna a dlket mint én akkor nem lennének 😊, nameg lópáncél sem 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Bizony. Én eladtam a lelkem a "DLC-ördögnek".

"Valaki vesz egy leárazott SZTORI DLC-t ami tetszik neki pár száz Ft-ért... teljesen ok. DE nem ám induló áron! Azt max csak úgy tudom elfogadni, ha nagy rajongója a játéknak, lásd Imi Borderlands témája, vagy Tinman Saints Row 3 témája."

Tök ugyanarról beszélünk ám....XD Ezt magyaráztam eddig is, árra meg nem is tértem ki, ha visszaolvasol.

Tinman
És te azon, hogy telibeszartam az 5 részt!?

Számomra NEM létezik 5 rész! Ahogy a Sam & Max-bõl sem léteznek részek... azt a nettó balfaxonak találták ki. Aztán a végén kijött a teljes elsõ szezon már indulóban remek áron, azt vettem meg dobozosan, majd digitálisan is.

Amikor kijött az 5 és kapott egy emberi árat, akkor EGYBEN vettem egy The Walking Dead Season 1-et!

Elmondom neked, hogy XBOX360-on, MINDEN egyes részért külön kellett fizetnie annak, aki megjelenéskor veszegette a részeket!

Totti5
"Elõbbit a játékból vágják ki"

Van arra is példa, de amikor hónapokra rá jön ki 1 DLC, akkor azt nem a játékból szedték ki...

Olvass vissza és láthatod nem én kutyultam ide, hanem Tin.

"DLC/Episode fanboy" Ezt meg ki kérem magamnak. Józan paraszti ésszel kéne végiggondolni a dolgokat.

Tinman
Lehet mit tenni.

Egyben kell megvenni... GOTY/Complete/Gold.

Nyilván vannak kivételek, amikor az ember nem bír magával, mert akkora ásznak tart egy játékot.

Meg mérlegelni kell az árat is! Mert iszonyat gáz, hogy az egyes DLC-k sok játék esetében külön bõven az alapjáték megjelenéskori árát verik.

Valaki vesz egy leárazott SZTORI DLC-t ami tetszik neki pár száz Ft-ért... teljesen ok. DE nem ám induló áron! Azt max csak úgy tudom elfogadni, ha nagy rajongója a játéknak, lásd Imi Borderlands témája, vagy Tinman Saints Row 3 témája.

Fpocok
Ne keverjük össze a DLCket meg az epizodikus részeket. Elõbbit a játékból vágják ki, utóbbit közben fejlesztik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

#113514 Ne fogj önálló vállalkozásba kérlek ezek után. Ha neked az egyszer létezõ trend örökké létezõ trend. Uramatyám ezen mit nem lehet felfogni?

ffxi
Pont ilyen szituk miatt megy a kardvívás a feliratok.hu és a hosszupuska.com között is :S

Fákjúal!

Hogy jelent meg az a nyamvadt Walking Dead! Nézd meg steam oldalán 5 darabba... Szemmellenzõs vagy. Mi a pitsát nem értessz ezen?

Dehogy vagyok fanboy, csak valamit szeretnék már veletek végre megértetni. Hogy bort isztok és vizet prédikáltok.

Senki nem mondta, hogy a DLC modell jó! Én sem mondtam. DE támogatom én is néha vásárlással, te is néha vásárlással, akkor mit fujjogjunk, ha kedvenceink kapcsán áldozunk a sátáni dlc oltárán? Könnyû olyan játék kapcsán fujjogni a dlc-re, amiért nem rajongsz. Ezt magyarázom minden egyes nyamvadt hsz-emben.

Tetszik már érteni, hogy mi a bánatról is beszélek?

Epizódikus sírás, meg színtiszta türelmetlenségbõl fakad. Nem személyeskedés az életeddel kapcsolatban (mi közöm is lenne nekem ahhoz), csak tényeket írtam. Mindenki el tudja magát 1000 más dologgal foglalni ne mondd már, hogy pont az az egy játék hiányzik pont arra a pár hónapra (mikor itt nagy részünk durva elmaradásokban van játékok tekintetében: Te is, én is és még sokan mások).

Totti5
Semmit nem tudsz ellene tenni. Vagy megveszed annyiért amennyi, vagy nem. Vagy vársz leárazésra / Gotyra, vagy nem. Ha beszerzed akkor játszol vele és plusz élménnyel gazdagodsz a szeretett játékodhoz, ha nem akkor nem.

Minden ami így kialakult azt a játékosok tették sikeressé. Ez ellen nem lehet semmit sem tenni és itt nem a fejlesztõ, kiadó a hibás hanem a JÁTÉKOSOK, akik ezeket az üzleti modelleket FENNTARTJÁK.

Tinman
Egyben veszem.

Könyörgöm fogd már fel mit írok.

Egyben: GOTY, Complete, Gold.

Pfff... ezért már fizetni kéne valakinek. Komolyan, mintha egy 8 évessel beszélgetnék.

Tinman
"Mióta nincsenek expansion lemezek? "

Ezt kérdezted! TE KÉRDEZTED!

Erre is válaszoltam!

Pontosan mostantól nézlek hülyének... atyaég, nem hiszem el, hogy belementem ebben a totálisan értelmetlen baromsága egy DLC/Episode fanboy-al.

TBTPumpa

Szar fos DLC, de veszed. Gratutálok. No comment.

Erre írtam, hogy kissé képmutatásnak érzem, hogy minden dlc szar, de azért veszem. Vagy támogatod a rendszert vagy nem. Kettõ együtt kissé fura.

Szemellenzõt vedd le legközelebb azért, ha beszélgetünk.