Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Box-od meg lesz, mert az RDR-t kihagyni és úgy leélni egy gamer életet szerintem felesleges"

Akkor megyek a kötélért....XD<#zavart2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én még fel se telepítettem. Azthiszem mostanában nem is fog rá sor kerülni. Most el vagyok látva tesztelni valóval.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hasonló okokból nem tejeltem a Tormentre. Pedig a kísértés megvolt. Szerencsére, Pay Pal még nem.
ÉS eddig egyetlen Kickstarterre sem.
Majd inkább veszem dobozosban / digitálisan, 2015-ben, vagy 2016-ban.
Ha megélem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nope.

Csak 1x volt az "akció", meg utána állítólag pár nappal késõbb még 1x, de csak pár óra erejéig.

Box-od meg lesz, mert az RDR-t kihagyni és úgy leélni egy gamer életet szerintem felesleges. <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyon igazad van. Igazából erre lehet leszûkíteni az egész DLC problémát (már félve említem, hogy többek között erre is célozgattam én is).

Tinman
Igen, ezt term. a Walkingra írtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez az okfejtés már ott megdõl, hogy nincs box-om...XD

Veszek 40-50k-ért vagy drágábban boxot és van rá AC3 free.. Juhéjj de jól jártam...XD

Tinman
Jogos.

"miközben emberek többezer dollárokat fizetnek játékokért (Kickstarter) 😊"

Soha nem adtam még oda egyetlen dollárt sem. Persze a péknek se ma fizetek, a holnapi kenyérért. My bad, konzervatív vagyok, szájból seggbe sose! Ezt csak Micsu tiszteletére írtam :-)

IMYke2.0.0.0
S ez, okosan (emóciót elnyomva) még pénztárca barát is lehet(ne) számunkra.
DE!!!!
Mindegyikünknek VAN LEGALÁBB EGY játék(sorozat) a (akár STEAM)polcán, aminek minden bitjét szereti, és várja az új tartalmakat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nyilván én is örülnék neki, ha ezeket valamilyen csomagban kapnánk (akár kieg), de nem erre halad a világ. A DLC rendszer virágzik és ezzel nem lehet semmit kezdeni. A kiegészítõk kora már nemigen fog visszatérni. Én mindezek fényében a kedvenceimhez kiszelektálva az érdemlegesebb dolgokat és nekem megfelelõ áron bizony megveszek bizonyos DLC-ket, mert szeretem a plusz tartalmat és sajnos más módon már nemigen lehet megkapni, fõleg ha az ember türelmetlen és megjelenés után vesz Goty elõtt játékokat, akkor már csak ez a mód marad, hogy kiegészítse a játékát.

Amúgy amit kifejezetten jó dolognak tartok (öröm az ürömben), hogy az alapból kimaradó elõrendelõi tartalmakat például meg tudjuk vásárolni. Például Tomb Raiderhez járó tombból sajnáltam volna ha kimaradok azért mert nem rendeltem elõ.

Rapid81
Én 1. rész megjelenésekor akartam megvenni, de drágálltam. Viszont már akkor oda volt írva, hogy megkapom a többit is ezért az árért. PH-n vettem amúgy 2.5k-ért és minden rész megvolt rögtön.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
AC3 PC-re 3k körül, de már van olcsóbban is.
XBOX360-ra free.
Ominózus DLC elsõ epizódja free.

A fennmaradó sztori DLC-ket ha MOST venném vagy vennék egy Season Pass-t, akkor is sokkal jobban jártam, mint te, még a free játékok nélkül is...

Nem mindig az jár jól, aki elsieti a vásárlást.

Rapid81
Látom nem akarod megérteni. Szóval hiába is írnám le 3. vagy 4. alkalommal is, mert nem érted.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Ha belegondoltok, vicces hogy arról beszéltek mi lehúzás meg mi nem, miközben emberek többezer dollárokat fizetnek játékokért (Kickstarter) 😊 Értelmét veszti az egész téma, és lecsupaszodik arra kérdésre, hogy megveszed -e, vagy nem. Soha nem volt még ekkora árolló játékszoftverek ára között. Lásd. pl. 1$ THQ bundle vs. idegméreg-drága CoD-ok, Collectors Edition-ök, Diablo 3.

IMYke2.0.0.0
STEAM-en pont a 3. epizódtól lehetett elõvásárolni.
Addig viszont, epizódikusan. Egzbogzon meg végig epizódikusan, 5-ször tejelve.

Igen! Egyben lehetett pc-n mindig is, legalábbis steamen tutira. 3. résznél vetted, akkor csak vártál a többire, tehát esetleg netalántán epizódikusan jött? XD

Aztabetyár! GMG-n Company of Heroes 2 Digital Collector's Edition ára 80 euró...o.O

És én igazából nem látok benne olyat, ami indokolná ezt az árat!

Tinman
"egyszerre szólalt fel az epizódikusság és a DLC ellen."

Mert ez példátlan! Soha egyszer sem volt még ilyen, hogy egy DLC is 3 darabból álljon, amiért KÜLÖN kell fizetni, ha nincs Season Pass-od. Nem én találtam ki, érdemes megnézni az AC wiki-t, de még ezer helyen írják.

Meg ez is milyen már? Alig jön ki egy 3. rész, már Season Pass vehetõ hozzá. Mi lenne, ha egyben adnák ki a további tartalmakat és nem 80 darabba? Válaszolok is: Anyagi veszteség.

Szó szerint az a módi a nálunk szerencsésebb országokba, hogy mindent el lehet adni! Lásd lópáncél, amin maguk a készítõk is meglepõdtek, hogy vették a játékosok! Jó, nem lett totális siker, de azt a befektetett nulla/10 munkát bõven behozta. És ez szomorú!!!

Rapid81
Én mindig úgy láttam, hogy egyben lehetett megvenni, Minden reklám egyben reklámozta. Én 3. rész megjelenésekor vettem és megkaptam a 4. és 5. részt is automatikusan.

és nem annyiért mindha darabonként vetted volna, nem mind1 sztem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Rapid81
De lényeg. Hogyne lenne lényeg, hogy 1 x 20€ vagy 5 x 20€!

Lemaradtam! Most Walkingról beszélsz? ÉS akkor a Season 2-vel kapcsolatos a megjelenési dátum?

IMYke2.0.0.0
Viszont, az is tény, hogy erre csak a STEAM-en, és korlátozott ideig volt lehetõség. Azóta már egyben vehetõ az egész.

Nem lényeg! Epizódikus így is úgyis.

Csak mondtam egy számot, arról amit hallottam. Megvannak a DLC-k, majd beszámolok róla, ha odáig jutok, hogy végigviszem.

Amúgy ha vársz biztos lesznek ezek olcsóbbak is, addig meg úgyis vannak pótolni valók. :-)

Season pass. Problem solved. Ismétlem én akkor vettem, mikor még az alapjátékhoz járt a season pass is. Ha akar valaki valamit meg lehet okosan oldani. Nem mindig az jár jól aki kivár.

Tinman
Nekem ez nem annyira hamarnak tûnik... van egy megszeretett karakterem, akivel most nem tudom mi lesz 1 évig! Azt mondják 2013 vége, de szvsz 2014 eleje lesz az. Ráadásul mire teljes lesz a szezon az 2014 vége. ARGH!

Nem értem mi tart ennyi ideig... nem egy nagy szám (sõt) a graf, a gameplay is egyszerû, sztori gondolom már régen a fiókban.

Adják ki 2013 végén, ahogy ígérik, egyben 12k-ért és pre-order! Ennél korrektebb nem tudok lenni :-)

Sajna másról nem tudok nyilatkozni konzol hiányában.

Rapid81
De olyan epizódikus, amiért EGYSZER kellett fizetni, nem darabonként. Ezt értsd meg...

Nem ez volt a lényeg. Attól, hogy egyben veszed akkor is úgy jött ahogy jött.

Nem volt szó róla, hogy támogatta-e vagy sem.

DarkSector
A játékot magát szerintem senki nem fikkantotta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tisztában vagyok vele, csak Tin egyszerre szólalt fel az epizódikusság és a DLC ellen.

Hoztam példának, hogy WD-t is vette, pedig az is epizódikus. Erre mondta, hogy dehát õ azt egyben vette. Mondtam attól még az epizódikus, erre micsu, hogy dehát egyben vette.

Erre ment a válasz. Egyben fizették a többiek is pc-n mégis 5 darabban jött, ergó epizódikus formában jelent meg mindenképp.

Botond
200 új üzenet és csak AC sorozat fikázás? Csalódott vagyok.
IMYke2.0.0.0
Éppen, mint én - s pont ezért hiszek jobban Neked, mint a vér-MMO-soknak.

Tinman
Természetesen én is meg fogom venni azokat a SZTORI DLC-ket, amiket kiadnak AC3-hoz, mert érdekel a sztori. Mivel a gameplay nem nagyon tud már újat mutatni, ezért a sztroiban bízom.

Ha 2 évet kell várnom a normális árú story DLC-kre, akkor úgy lesz.

Mondhatják, hogy ne sírjon a szám, amikor van egy ingyen AC3-an XBOX-on... viszont megvan ám nekem eredetibe is PC-n, UPLAY acc-on.

Viszont abból kiindulva, hogy a korábbi AC részekhez kiadott sztori DLC-k mennyi idõbe fájtak, túl szépen hangzik ez a 4-5 óra/db, de úgy legyen és akkor örülünk.

Rapid81
De ez a 3 darab DLC egybe tartozik, viszont egyesével van árazva. Tehát 1 DLC-t kapsz 3x áron. Nem teheted meg, hogy valamelyiket nem veszed meg, mert akkor sz*rt sem ér. Ez ellen lázad szerintem Tinman, ami szerintem is mocsok nagy genyóság és egyetértek vele.

Nyilván a Half esetében szar dolog az epizódikusság, de amíg WD esetében ilyen hamar jönnek a részek, addig ebben a fajta epizódikusságban nem találok kivetni valót.

Nyilván WD pozitív példa, de reméljük a többi is ilyen lesz.

Sir Quno Jedi
há én elég kózuál vok! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

1. pont igaz minden szó.

2. pont is igaz.

3. Részhez annyit hozzá tennék, hogy nem a szokásos 1-2-3 questes DLC, hanem review alapján hosszabb 4-5 óra/darab (esküszöm ha végigvittem megírom nektek, hogy mennyi volt a vége játékidõben, csak meg akartam várni, míg kijön mindhárom rész és egyben letolni).

A három DLC egészben egy egész történetet alkot. Érted nem 1-2 fegyver, nem 3-4 ruha, nem 2-3 quest, hanem egy totál új történelmi szál, melyben Washington nem az a játékban talpig becsületes fazon, hanem megcsapja a hatalom szele és szépen kikiáltja uralmát (azaz homlokegyenest ellenkezik az alapjáték viszonylagos történelmi hûségétõl. A függetlenség kivívása után ugyanis teljesen más irányt vesz a története a DLC-ben, ami konkrétan innen kezdõdik).

4. Nem tudom megmondom õszintén, de ha adnak ezek is 2-3-4 óra játékidõt, akkor semmi kivetnivalót nem találok benne.

Rapid81
Píszírõl van szó szerintem. Ratgab is Steamet emlegetett.

ez igaz de õ akkor támogatta volna az epizódikusságot ha megvette volna egyenként mindet kb 50 euróért 😉

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

w77d
már aki... én boxon vettem meg és minden részért külön fizetnem kellett...

IMYke2.0.0.0
Nem-tom-hány-ezer hozzászólás helyett a Tiédet szívesebben olvasnám, a véleményedben. ízlésedben jobban bízom.

Rapid81
A WD nem DLC, hanem egy teljes értékû játék, amiért egyszer fizetve megkaptad mind az 5 részt.

Hogy jött ki? Epizódikusan? Akkor már megint min vitatkozol? Leírtam már egyszer. Kijött darabokban, megvárta, míg az utolsó is kijött, attól még darabokban jött ki.

Sir Quno Jedi
hoppácska indul is, jeeeee

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
van totyigja 😄

IMYke2.0.0.0
Értem.
Élménybeszámolódra éhesen, türelmesen várok 😊
A ma esti próba után írhatnál róla pár mondatot majd 😊

Sir Quno Jedi
mittomén, még videókat sem láttam róla

IMYke2.0.0.0
STEAMmonnyonle...
Fallout New Vegas Ultimate kell. Nem "Hell Yeah".