Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Fõleg Boston után.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha a boltban ezért kenyeret, tejet és minden földi jót lehetne kapni cserébe akkor én benne lennék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát azért ez enyhén szólva is unszimpatikus kijelentés volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Amikor újságírós meló volt ott is minden rendben ment ~2 évig, aztán jött a hitegetés MINDENKI irányába, hogy zavar van az erõben türelem, csak húzzuk az igát, minden oké lesz.

Végül negyedmilkával (~6-7 éve!) zártak nálam, amit a mai napig nem kaptam meg. És akkor még lucky guy vagyok, mert halottam ott 1-1.5 milliós bér elmaradásról is (sok hónap elmaradása nyilván!)
Azt a munkát meg mindennél jobban szerettem... tényleg odaadnám érte a fél karom, ha megint ebbõl élhetnék, de ennek esélye zéró.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Pont ez az, az lenne a jó ha mindenki ingyen dolgozna azért mert élvezi és nem a retkes pénzért, persze ez nem realitás sajnos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Sose sajnálj olyanokat akik egy lábbal állnak a földön, minimum kettö kell de nekem pl négy szakmám van.

Mostani melóm nem egy leányálom és nem is fizet annyira jól (ennyi végzettséggel többet kéne simán keresnem), de osztottam szoroztam és arra jutottam, ha utaznék minden nap utazási kötlség egy része minusz lenne és csomó idõm rámenne.

Ha oda is kötlöznék valahova más városba szintén baromi sokba lenne és akkor is ennyi maradna, mint most.

Így meg 10 perc alatt bent vagyok gyalog és spórolni is tudok utiköltség, utazgatás nincs, és nem megy rá raklapnyi idõm.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyedül is lehet benne fejlõdni, de mivel MMO ezért a csoportos móka a lényeg. Úgy van felépítve a játék, hogy direkt nevel a csoportos munkára és arra, hogy segíts másoknak. Sok MMO-t kipróbáltam és szerintem itt a messze legjobb a community.
Lehet jó meló, lehet jó ember, de fizetésbõl élsz te is. Ingyen nem szabad dolgozni!

Tinman
30-an jönnének a helyemre már holnap, 1 héten belül meg százan és NEM nagyon nem túlzok!

Sajnos erre felénk is már nagyon érezhetõ az, ami az ország keleti felében már megszokott. Zéró munkahely, szinte havonta eltûnõ cégek, szélsõséges munkakörülmények. Pl. nekem a szabadság kérdése már 6 éve nagyon nagy probléma. 1 nap se szívesen, de 1 hét? Azt nagyon utálják.

Mikor még közelebb laktam oda hordták a masinákat lakásra, ha beteg voltam, hogy döglõdve is, de valamit kezdjek velük...

Meg amúgy jó ember, csak nem való fõnöknek... illetve, hogy pontosabb legyek: gazdasági döntések meghozatalára teljesen alkalmatlannak tartom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szeretem a munkám, de tényleg.

Egyik órában 7 méter magasan húzok patch kábelt, a következõben tárgyalok egy szálloda igazgatóval, utána helpdesk, árajánlat/pályázat írás, levezetésnek webshop menedzselés, végül noti kijelzõ csere. Ez volt tegnap :-)

Minden ami IT. Szó szerint minden.

Elmegyek máshová -nem megyek mert semmi sincs-, ott új arc leszek nem fogok ennyit keresni még évekig, mint most itt. Persze itt is úgy keresek, hogy x összeg, aztán majd kapom amikor kapom. Lehet 1 hét meg 2 hónap is :-/

Botond
Kell ám bõr ahhoz arcba vastag, hogy neked azt mondja szorítsd meg, õ meg éli világát az ajudival...
Komolyan mondom, küldd már rá a munkaügyiseket. Mint ügyvezetõt is elmeszelhetik, hiába Kft...
Ez sima rabszolgatartás, hogy melóztat, és nem fizet.
TBTPumpa
Csak az ár, ami probléma lehet. Hisz aranyárban mérik kiegészítõhöz képest. De ugye Activision.

Ettõl függetlenül viszont valóban minõségi darab. Élvezet játszani vele.
És nagyon tartalmas. Enyhe agyfasz, hogy a Heart of the Swarm ugyanannyi küldetést tartalmaz, mint a WarCraft 3 alapjáték. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Egy pénzügyi analfabéta, miközben számviteli programok/törvények ZSENIJE. Nem vicc!

De az üzletben elképesztõ... olyan kintlévõségeket halmozott fel, hogy már mi alkalmazottak könyörögtünk neki, hogy ne tovább!

Aztán erre rájött egy kis PECH (az -.-) és most meg van a húbzmg.

Az Audi stimmel eltaláltad, de kisebb :-D

Nincs arrafelé valami másik meló? Ez nonszensz komolyan.

jarlaxxe
Én is lázadoztam az a SC2 feldarabolása miatt...egész addig amig nem játszottam a Heart of the Swarm-al és leesett az állam. Ha igy csinálják tölem kétévente jöhet egy új epizod.

Tinman
Így van... de jogos, tökömért nem írok bõvebben.
De akkor meg azért kapok, hogy mit wall of textelek. Argh.

Botond
Azért gondolom õ vidáman tankol heti 30ezerért a Q7-esbe... Ha már kvázi tulajdonos vagy akkor remélem az adózás elõl kilopott pénzt is megosztja veled...
Ilyenektõl tudok ideges lenni, annyi ilyet látni itt is.
IMYke2.0.0.0
Húúú...
Akkor még jó, hogy eszembe se jutott feltelepíteni .
Most megnézem még, hazamenet elõtt, hogy érintetlen-e minden.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na igen... aztán eszembe jut a te életed és mindjárt pozitívan látom a saját helyzetem. Imi a virtuális helyrepofozógép :-)

IMYke2.0.0.0
Feldolgozás-hasonlat.
//Én értettem, hogy Tinman mire utalt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Jagged Alliance Back In Action mint turn based rpg? nagyon bevitt a málnásba mert nem az nem az.

IMYke2.0.0.0
//Így, szõnyeg szélérõl: akkor nem vagyok egyedül. De, röptében dõl el a dolog, amikor már vásárolható lesz 😊

TBTPumpa
+1 És az a hangulat, amit a Blizzard tud teremteni.

Nem tudom mit szívnak a fejlesztõk játékfejlesztés közben, de tuti nem józan állapotban teszik azt, amit tesznek!
És a Heart of the Swarm CGI videói... OMG. A látvány feltörli a padlót az emberrel.

Hosszú idõ után elkezdtem folytatni a Diablo 3-at. Elõzõleg még az 1.04-es javítással játszottam, most pedig már úton van az 1.08-as javítás.
És... elkezdtem játszani. Csak arra lettem figyelmes, hogy már hajnali kettõ óra van!!! Még mindig nagyon addiktív!

Tinman
Jah, hogy a Shadowrun RETURNS... az más.

Attól ugye, hogy turn based RPG még lehet mellényúlás... Jagged Alliance Back In Action-ról is Zó beszélt le, mert nem akartam elhinni, hogy mennyire felejtõs lett.

IMYke2.0.0.0
Drukkolok. Õszintén. Ismerem a helyzetet.

akkor valami hibádzik mert én szeretem az ilyen játékokat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Elég ha csak kölcsönöz egyet 😊 Haver amúgy azt mondta pletykálnak valami jóárasított kiadásról az új konzolokkal egy idõben. Hogy ebbõl mi iga, meg mi nem nem tudom de nem lenne hülyeség.

jarlaxxe
Aki szereti az ilyen izometrikus körökre osztott harcot azokat igen és ez a lényeg nekik készül a játék.

Tinman
+1

Az elmúlt 1.5 hétben 3x!!! mondta fõnököm, hogy osszuk be a pénzünket párommal, mert kemény menet lesz és nem a Micsu-féle vidám befejezéssel :-(

engem ez eddig absz nem gyõzött meg

TBTPumpa
Az a baj, hogy nemcsak a Patch fájlokat, hanem az eredeti nagyméretû BIG fájlokhoz is hozzányúl.
Tehát valóban teljesen újra kell telepíteni a játékot, ha az ember angolul akar játszani. Persze, aki készített backupot a 8GB-os fájlról, annak nem kell újra feltennie a játékot! <#idiota>

Amúgy rengeteg elírás van benne: mgszerrezd,
Illetve Lara "letegezi" azt is, akit nem kéne. Nem véletlenül mondtam, hogy ráfért volna egy alapos teszt a fordításra!

IMYke2.0.0.0
Én úgy tudom, egybõl ment a koldulás.

jarlaxxe
IMYke2.0.0.0
Hidd el - állandó és kellemes havi fizetés és minimum 5 éves szerzõdés mellett nem sokat gondolkoztam volna.
Fél éves foglalkoztatások idején az ember az "itt és most megvehetem" játékokra kuporgat inkább.
Szerintem.

Tinman
Az ilyen típusú emberek sajnos nem unatkozó lottómilliárdosok... hanem kevésbõl, de legálisra költõ, 2x meggondolós alakok.

Shadowrun öllég fos lett mit ne mondjak... mondjuk ott MS volt a kiadó.

Tinman
Lesz belõle bõven... majd megvesszük a GOTY-t :-D

Amúgy esküdjetek, hogy a Torment ügyében kalapoltak, de a kiadók visszadobták õket. Mert tudtommal meg sem próbálták... egybõl koldulni mentek.

jarlaxxe
Hál isten nem az ilyen beállitotságú emberek vannak többségben mert akkor sosem játszanánk Wasteland 2, Project Eternity, Torment, Shadowrun, stb tipusú játékokal.

IMYke2.0.0.0
Linked van rá - Dreamfall Chaptersre nyomnék egy okét.

IMYke2.0.0.0
Akkor ketten már biztosan vesszük 😊

Egyébként haver eladó boxához (alapból 4 gb-s slim, de van hozzá 320 gb-s winyó és újonnnan vette nem chipeltette ki sem, ami külön jó) pont van RDR.

Kérdés, hogy mikor adja el (költöznek õk is osztrákiába meló ügyben).

Tinman
Ön egy úr!

IMYke2.0.0.0
Ne nézz gügyének kérlek 😊
Értem a Kickstarter lényegét.
S épp azért nem fizetek, mint Tinman - miközben bennem is megvan a nagy szívjóság, csak az anyagi lehetõség hibádzik .

Tinman
Az kelleni is fog, mert van vad-ló-be-fo-gós küldi is!

szájból seggbe én se de seggbõl szájba már igen

péknek én se adok elõre kenyeret de foglalót és elõleget már fizettem termékért

Rapid81
A Cradle és a Dreamfall Chapters: The Longest Journey is bekerült a következõ adag Greenlightos játékok közé! Juhéj!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Torment.

Hát az kõkemény dió volt... naponta ott nézegettem az oldalukat, hogy na akkor most tényleg tejelek.

Aztán beugrott az Aliens Colonial Marines. Személy szerint én álmomban sem gondoltam, hogy ekkora fos lesz aztán tessék. Nem bízom én már a From Softon kívül senkibe! Azoknak átutalom az összes pénzem a többiek meg dögöljenek éhen miattam :-D

Viccen kívül... ha a Torment általam elismert kritikusok szerint epic szint lesz, veszek belõle egy "soha el nem adom" CE-t. Ha nem, akkor meg jó lesz Gog-ra olcsón, mert ugye DRM free lesz.

Sacred Citadel játék ma jelent meg. Na ez alábbi linkre kattintva mondom, hogy kapják be. Ez az ami tutira ki van vágva!!!

Sacred Citadel elsõ DLC

jarlaxxe
Nem érted a lényeget, ott azért fizetünk, hogy egyáltalán elkészüljön a játék mert a nagy kiadók ilyen tipusú játékokat már valszeg sosem fognak támogatni. Én is Pay Pal fizettem nekik 10 dolcsi nem vágott a földhöz...

IMYke2.0.0.0
RDR nélkül tudok élni.
Engem a többi kihagyott játék érdekel a konzol-világból.