Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én például még a Baldur's Gate-eket sem játszottam végig...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jogos, ma is tanultam valamit. <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Már rég megvettem volna akció keretében az összeset, ha az Originen/Steamen keresztül lehetne bezsákolni õket. Mert megérik a pénzüket, a kettes részhez egytõl egyig kiváló (sztori) DLC-k készültek.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
És tényleg <#ijedt>#ijedt>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De jó volna az egész széria egybe! Mert 2-3-4 megvan már csak az 1 kéne és el is lehetne kezdeni!
Next PC upgrade: 2022
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Key Features
Goggles, gears, and glory: step into a richly crafted steampunk/dieselpunk-inspired world
Pick a role to suit your play style: Captain or Crew, Pilot, Gunner, or Engineer
Form a group with up to 4 friends and crew a ship together, or hire yourself out freelance
Integrated voice chat keeps you in constant contact with your teammates
Diverse ship classes and tons of weapons to choose from with realistic flight and projectile physics
Massive air battles with up to 32 players in a match
Multiple game modes including Deathmatch, King of the Hill, and Resource Race
Genre-busting gameplay with strategy, navigation, shooter, and time-management elements
Rise in the ranks! Earn titles and cosmetic items as you progress
Achievement system fully integrated with Steam achievements
Balanced, competitive matches reward strategic, skillful play, not level grinding
Show off your style with a wide range of costumes and cosmetic options in the in-game store
1st person and 3rd person camera modes
Custom games with spectator mode for streaming and tournament play"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Egyébként eléggé érdekes játék, fel van osztva a játék, lehetsz kapitány, pilóta, szerelõ, ágyús, a cél játékmódtól függõen, elfoglalni a léghajóval a bázisokat/megölni az ellenfelek léghajóját.
Azért arra a 'programozó' szakmára is kíváncsi lennék ... mert saját tapasztalatból még a fõiskolán is borzalmasan felületes a programozás oktatás, tipikusan olyan terület amit az ember autodidakta épít fel, az iskolában tanultak max kiindulásnak jók 😊
Ezzel ellentétben egy szakmunkásban pl a szobafestõ mázoló vagy vízvezeték szerelõ már a tanulmányok alatt is 'dolgozik', és amint az iskola végeztével kilép az utcára, valós, azonnali munkavégzésre alkalmas szakma van a kezében 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**