Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nagyon nem értünk egyet.

Én például még a Baldur's Gate-eket sem játszottam végig...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na ez most azért egy pöppet bunkóság volt részedrõl...<#ticking>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Tetszik vagy nem, egy ilyen nagykaliberû játéknál egy év az már túl van a spoilerveszélyes zónán. Akit igazán érdekelt, már végigvitte.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem úgy, hogy az elõzõ részekkel nem játszottam tetszett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Amúgy pedig minden különösebb nyelvtannáculás nélkül megjegyezném, hogy nem epizódikus, hanem epizodikus."

Jogos, ma is tanultam valamit. <#eljen>

zorrobomber
Álljon már meg a hegyimenet, egy év az neked sok idõ? Nekem egy élet kevés lesz végigvinni mindent amit akarok, élem az életem, és más dolgaim is vannak, mint a szaros ME3-at végigvinni. Ráadásul egy IDE-s vinyón van a mentésem, nem holnap fogom átmenteni róla az adatokat az IDE-t nem kezelõ gépemre.

Tehasut
De kurvára utálom az ilyen élcelõdést.<#violent>
grebber
Pedig már mindenki tudja hogy meghal Shepard!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na megyek is a steam-es csoportba irjanak hozzá a listához és meglesz a pak max 2 dollárért! Még jó hogy van ilyen! Sok kis szar olcsóért 😄

w77d
tényleg, hol tart a magyarítás? A Fallout Las Vegas magyarításról már lemondtam, de ebben még reménykedek..

Tehasut
A magyarításra várok és játék megjelenése óta rettegek, hogy belefutok valami durva spoilerbe. 1 éve tiszta stressz az életem.<#csodalk>
Fpocok
Nem terveztem bõvebben. Viszont ha valaki felhozza, egy szavad nem lehet, mivel MÁR TÖBB MINT EGY ÉVE KINT VAN.

Shep
Na most nagy szerencséd van ,hogy frissebb, mint az Elfújta a szél 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
ME3 kitárgyalás légyszi ne legyen, mert még nem játszottam vele.
Fpocok
Mindegyik játékhoz van GOTY edition, kivéve ehhez. Ezért én sem veszem meg... meg azért, mert a harmadik vége után semmi kedvem már ME játékkal játszani.

Zomil
ingyen se kéne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Az meg a pofátlanság übernetovábbja, hogy a Mass Effect Trilogy-ba se rakták bele a fizetõs DLC-ket, tehát aki szeretné õket, mindenképp rákényszerül erre a köcsög rendszerre.
Már rég megvettem volna akció keretében az összeset, ha az Originen/Steamen keresztül lehetne bezsákolni õket. Mert megérik a pénzüket, a kettes részhez egytõl egyig kiváló (sztori) DLC-k készültek.
zorrobomber
+1, ráadásul én venni se tudtam ilyen biszbasz pontot amikor akartam, szenvedtem vele egy fél napot, aztán lewarezoltam egy full dlc-s ME2 packot, szivassák azt akinek hét anyja van

Tehasut
Egy ilyen ME2 ár mellett még durvábban hangzik az, hogy az összes sztori déelcéért kb. 25-30 dollárt/eurót kell kipengetni. Baltával ütném, aki ezt a bioware pontos méregdrága dlcrendszert kitalálta.
w77d
én is 18 rongyot fizettem érte anno

Vagy a 3 <#circling>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tehasut
Bizony. Elsõ napos CE vásárlás. Volt vagy 18 rongy.
Tehasut
Ha tippelnem kéne, azt mondanám a ME1 lesz a mystery title.
IMYke2.0.0.0
Vagyunk pár millióan, akik pedig még drágábban. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Püff neki, nemrég vettem meg a ME2-t Origin-en 5 euróért.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
WTF?

És tényleg <#ijedt>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
India Gala Mass Effect.
Azta, ME2 bundléban, nem semmi.
grebber
Már "hozza is a postás" <#eplus2>

wesker24
Nálam is van 3 DB Duke Nukem 3D kupon akinek kell szóljon !
lostprophet
Nálam még van 2 darab 50%-os kupon Duke Nukem 3D-re és egy 90%-os Sniper: Ghost Warrior Gold Editionre, ha valakinek kell.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
PSN-en fent van az egy 6-7 GBP körül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
feltehetõen igen, uplay

Tikal
gamersgate-n van most a hawkx pár euroért, nem steam-es ahogy nézem, hanem valami other drm, ez mit jelent? ubisoft platform? 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Metal Gear Solid: The Legacy Collection listing appears in Korea

De jó volna az egész széria egybe! Mert 2-3-4 megvan már csak az 1 kéne és el is lehetne kezdeni!

Maak
Az online az 1 dollaros igen, ennel is irja hogy tobbjatekos/egyuttmukodo a simanal meg van valami single is.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Panzeradler
Ohh látom, van ez is, viszont 1 dollárért ezt kapod, ezek szerint teljesen külön adták ki az online és single/coop verziót.
arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

Maak
Jol hangzik, kerdes van-e elet a zeppelinek kozt.

"Key Features
Goggles, gears, and glory: step into a richly crafted steampunk/dieselpunk-inspired world
Pick a role to suit your play style: Captain or Crew, Pilot, Gunner, or Engineer
Form a group with up to 4 friends and crew a ship together, or hire yourself out freelance
Integrated voice chat keeps you in constant contact with your teammates
Diverse ship classes and tons of weapons to choose from with realistic flight and projectile physics
Massive air battles with up to 32 players in a match
Multiple game modes including Deathmatch, King of the Hill, and Resource Race
Genre-busting gameplay with strategy, navigation, shooter, and time-management elements
Rise in the ranks! Earn titles and cosmetic items as you progress
Achievement system fully integrated with Steam achievements
Balanced, competitive matches reward strategic, skillful play, not level grinding
Show off your style with a wide range of costumes and cosmetic options in the in-game store
1st person and 3rd person camera modes
Custom games with spectator mode for streaming and tournament play"

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Akkor lehet, hogy ez csak neveben hasonlit?

Tehasut
Valaki próbálta kópban? 4 személyes? Gépi ellenfelek ellen?
Tehasut
Nem kell valakinek egy 50%os Duke Nukem 3D kupon? Egy Bioshock Infinite Season Passért cserébe odaadom. <#nevetes1><#vigyor2><#idiota>
Panzeradler
Én csak bétában tudtam kipróbálni, ott nem volt single rész, meg steam szerint is csak multit ír. Én azt mondom, hogy 1 dollárt mindenképp megér, fõleg az a környezett amit a készítõk alkottak neki.
Maak
Vagom, valamelyik bundleban volt a single aszem kulon. Akkor ez sokvsok nem ilyen kodos 6v6 lesz, egyre jobban tetszik. Koszi az infot.

Panzeradler
Csak multiplayer játékmód van benne(csak azért szolok mert így nehezebb achizni).
Egyébként eléggé érdekes játék, fel van osztva a játék, lehetsz kapitány, pilóta, szerelõ, ágyús, a cél játékmódtól függõen, elfoglalni a léghajóval a bázisokat/megölni az ellenfelek léghajóját.
Maak
Passz, de sztem en behuzom, amiket olvasok rola az alapjan nem rossz, coop is van benne es achihuszaroknak is akad dolga vele, leven steamen 195 achi van a gamahoz.

IMYke2.0.0.0
A tizenháromezer hétszáz-hetvenkilences hozzászólásban is látható, hogy nincs továbbküldési lehetõség.

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy nem tudom elküldeni, csak cserélhetõ (tradable) - és, gondolom, ez csak csere-felkérést igényel, amikor is átadhatom neked.

Tehasut
Fú, köszi. Inkább küldd légyszi a mélemre: tehasutkukacgémélpontkom.
Laza
Mint írtam, Én is kaptam egy 'szakmát' ami max általános ismereteknek felelt meg, valós szakmának nagyon nem 😊

Azért arra a 'programozó' szakmára is kíváncsi lennék ... mert saját tapasztalatból még a fõiskolán is borzalmasan felületes a programozás oktatás, tipikusan olyan terület amit az ember autodidakta épít fel, az iskolában tanultak max kiindulásnak jók 😊

Ezzel ellentétben egy szakmunkásban pl a szobafestõ mázoló vagy vízvezeték szerelõ már a tanulmányok alatt is 'dolgozik', és amint az iskola végeztével kilép az utcára, valós, azonnali munkavégzésre alkalmas szakma van a kezében 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zorrobomber
Errõl tud valaki valamit hogy jóóeez?