Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
2xfélóra mára még belefért ma 😊

ratgab: nem akarom visszakeresni, utólag már ugyis mindegy 😊 a lényeg h vége a bionak és mostmár biztonságban vagyok 😊))

Forza.

Carlos
Diablo 3 kieg CE nálam is elõre várós.

Ha már befektetés ezt annó 8000 Ft-ért vettem:

Most 200 dollár körül van alaphangon az ebay-en. (150-250 körül vették ezeket ami most kábé 45K)

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
<#email><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Nem kell öt védened elég nagy fiú, hogy megvédje magát arról már nem is beszélve,hogy nem a beteg emberekröl volt szó hanem az egészségesekrõl.
A parasztozással nem engem bántasz mert én nem abból élek. Erröl ennyit.

Nem igazán emlékszem, hogy én mit is spoilereztem el Bioval kapcsoaltban... De bocs nem volt szándékos. Bár azt se tudom mit tettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mellesleg meg akkor elértem a célom. Ugyanilyen bántó volt ám, amit Imy-nek írtál, még ha nem is annak szántad. Errõl ennyit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Ez esetben jobbulást!
(Ne gépezz/fórumozz, hanem pihenj/gyógyulj!) <#ravasz1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Én pró vagyok. Olyan játékra gyûjtök, ami még nincs is hivatalosan bejelentve (Diablo 3 kieg + StarCraft 2 Legacy of the Void)! <#idiota>

Mindkettõbõl CE kell, amit aranyárban mérnek, úgyhogy korán el kell kezdeni a gyûjtögetést! <#hehe>

Nem kéne lenézni a másikat és ilyen lesajnáló stílusban nyilatkozni másokról és akkor én sem fogok parasztozni.

IMYke2.0.0.0
Á, értem - most olvastam.
Én még nem vettem meg, s félõ, hogy nem is fogom. A Saints Row 4-re gyûjtök.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jó ezt olvasni 😊
A BioShock: Infinite megéri az árát? - A Te véleményedre is kíváncsi vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
az csak rontja az állapotom 😊

Forza.

arty
lázas és ideges 😊

(amugy a bio élményem tényleg nem olyan lett mint vártam és ebbe tényleg belejátszott az itteni és másik topikbeli spoiler, mindamellett, hogy a játék önmagában sem volt akkora durr, mint vártam... a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem is sikerült 100%-ban felfognom a játékot, ugyhogy nem teljesen a bio hibája)

Forza.

Szóval a spoilerek miatt gyengélkedtél? 😊
arty
végigjátszottam a Biot, s Totti asscreed gyûjteményére visszajöttem 😊

hiányzott a topik, még akkor is ha néha ordítanék 😄DD

Forza.

TBTPumpa
Obszcén vagy Csöpi! <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ja, és mindenek elõtt: jobbulást kívánok!

IMYke2.0.0.0
Üdvözöllek, és örülök, hogy olvashatok Tõled 😊

arty
a topikjában ez oké is. de itt?? nem igaz, hogy nem tudtok meglenni a kurva spoilereitek nélkül.... ratgab is jól hazabaszta a bioshock élményem, köszi neki ezuton is, még1x!

hasonlókat kívánok neked is ...

Forza.

Zomil
Chrome alol müködik nekem, csak akkor jelentkezik ki, ha változik az ip.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Te csak maradj itt, köztünk 😊

DarkSector
Én meg vegyem le mi? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Csatlakozom! arty: jobbulást!
Ja, és tedd vissza a topikot légy szíves a kedvencek közé 😊

A játszhatóság mindentõl függetlenül alapvetõ problémákkal küszködik, bár legalább fog of wart patchben tettek a teljesbe.

Nem kívánlak lebeszélni arról, hogy szórakoztatónak tartsd a játékot, de ha szeretsz ilyesmivel szüttyögni, akkor érdemes a mûfaj klasszikusainak is esélyt adni, hiszen talán még jobban szórakozhatsz. Relatíve újabbnak meg ott van a 2003-as Nival-féle Silent Storm. Biztos nem a Back in Actiont ajánlanám kezdõknek, bár azt látom, hogy kicsit a Men of War elõdeit idézi bizonyos megoldásaiban, neked ezért is tetszhetett.
DarkSector
Megtudtam hogy Arty beteg, úgyhogy innen is sok egészséget kívánok a felépüléshez. <#integet2>

IMYke2.0.0.0
Baker maradjon csak a Call of Duty- és a Battlefield-sorozatnál. Mindenki jobban járna 😊

IMYke2.0.0.0
Ahogy a két csoport sem tudott egymásról.

TBTPumpa
" Gratula, ennél lejjebb már csak a szõnyeg van... meg persze Baker." <#idiota>

Kíváncsi vagyok, hogy a pék bevállalja-e a Company of Heroes 2 fordítását és hogy mennyi ideig tart lefordítani neki azt az irdatlan szövegmennyiséget! <#hehe>

lostprophet
Nem is tudtam, hogy két csoport is fordította egyszerre.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Tehasut: csak itt, és nem a Magyarítások Portálon, mert nem akarom ott a feszültséget kelteni: maximálisan egyetértek a Tomb Raider 2013 topikba általad írtakkal.

Rapid81
Elõre is elnézést kérek minden egyes nyertesemtõl, de Bill Gates jóvoltából túlórázom. Amint hazaértem, küldöm a kódokat.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Teoretikusan beszéltem, nyilván azért mondtad, mert el tudod képzelni hogy beszélsz róla, stb. Igenis sírok.

IMYke2.0.0.0
:

TE CSAK NE MONDD MEG SENKINEK, HOGY MIKOR SÍRJON EGY SPOILER MIATT.

Azt megteszem én.

genndy
Hogy én hogy várok egy Mass Effect Trilogy GOTY-t... AZT venném, 0-day (egyetlen játékot vettem így eddig, ME1). De úgyse lesz. Köcsög EA.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
MIRÕL BESZÉLSZ BAZMEG? KI RONTOTTA EL? ÉN CSAK MONDTAM, HOGY EGY ÉV UTÁN SENKI NE SÍRJON A SPOILER MIATT.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Második mondatnak szaladj neki újra...
Kb. annyira érdemelte ki magának a helyet, mint amennyire a CoD a csilliárdos eladásait. Senki se mondta hogy a Greenlight az egy csodagépezet ami majd csak tökéletes játékokat fog kipotyogtatni magából.

Fpocok:
Igen, van ami jobban érdekel mint ME3. Akkor már úgy érzed jogod van elrontani a majdani élményem?

ffxi
Csak dísznek van. Ha megszakad a netem, újra be kell jentkeznem.

Fákjúal!

jarlaxxe
Messze volt a bunkóságtól te viszont a parasztozásal az vagy. El kellenne felejteni a parasztozást ha ök nem lennének nem ennél semmit.

HeadHunter86
Köszi.

HeadHunter86
OFF: A bejelentkezve marad opció mûködött valaha is az SG-n? A falra tudnék tõle mászni.

grebber
A helyet kiérdemelte magának! Mindegyiknek ugyanúgy megvan az esélye amik jók bekerülnek hiszen sokak számára jó game mert bekerült!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Az embernek arra van ideje, amire csinál. Ami érdekli. Szóval nem hiszem el.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mooo
zorrobomber
Nem csalódtam benned se... 😊
Dead Trigger egy telefonon is szar agyatlan pay to win fps. A készítõk persze a warezt anyázták, amikor ingyenessé tették a játékot mert hát pénzért a kutyának se kellett 😊 Igazából nincs is jó helyen itt a smiley, mert marhára nem örülök annak hogy telefonos fps-ek veszik el a greenlight helyet az értelmesebb társaitól. Ha telefonos fps-t akarsz akkor vedd meg telefonra...

Akkor már inkább Dead State, Death inc. és Planet Explorers, bár utóbbi kicsit nagyot markol szerintem.

Lexarom ha igaza van ha közben paraszt módon közli!

grebber
Greenlight - Áprilisi érkezõk

Dead Trigger!!<#worship>
Cradle <#eljen>
Dreamfall Chapters: The Longest Journey <#eljen>
A többi hurkalé!

IMYke2.0.0.0
Tárgytalan - 5+ GB.

zorrobomber
Hidd el, engem igazán érdekel, csupán nem a gaming az életem. Botsch, én kérek elnézést. Ne mondd má' hogy nem tudsz áttámolyogni a ME topikba és ott kiélni a spoilerezhetnéked...

IMYke2.0.0.0
A "Path of Exile" hány GB?

grebber
Pedig így van ahogy leírta! Sok iskolát elvégezhetsz meg lehet 32 diplomád ha olyat a kutya sem keres amiért tanultál.

Én megmondom õszintén a mai napig nem tudom mit dolgoznék ha nincs a Richteres program és nem fizettek volna azért mert végigpuskázom a 2 évet!Utána meg egybõl várta a meló!

Pénz is jó juttatások is jók (néha igaz elmehetnek anyjukba annyi a meló néha meg lazulás van mert alig van)