Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Akinek a bioshock festõi szépsége tetszett annak ez is fog.
Itt is nem technikailag szép a játék hanem dizájn terén.
8 pont körüli értékelésekkel én is egyetértek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Enslaved elég frankó. 8.2/10

Szerintem elleszel vele, persze van abba is utálni való, csak ne arra koncentrálj :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Meg a Blades of Time egy nagy gagyiság.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem te akartál X-Bladeses bundle-t? Az még látatlanban is egyértelmû, hogy az mérföldekkel nagyobb gagyiság. (Neked ettõl még bejöhet, de a kijelentésed külsõ szemlélõ számára mókásnak tûnik így.)
DarkSector
Enslaved nagyon szuper játék volt, asszem nekem még megvan.
Majd a kis malacos DLC-t kéne bepótolnom 1x.

Egyszer könnyen lehet, hogy tényleg sort kerítek rá, de nem sietem el. Talán az Enslavedet kéne megnézni, az ha minden igaz játszhatóbb, mert ha az nem jön be, akkor szinte biztosan nem fog ez se. A motion sensortól mondjuk inkább félek, az UC1-ben is utáltam, ahogy a Heavy Rainben sem jött be a gamepadlobogtatás, gondoltam rá, hogy billentyûvel jobb lenne 😊
DarkSector
Küldtem privit.

Igen ez azért nem volt talán népszerû mert sok QTE harc van asszem vbenne, nem annyira terebélyes mint egy fõ epizód, ahogy a FF X és FF X-2.
A FF X-2 már nem egészen volt annyira szuper mint a sima rész.

De nekem amúgyis tetszenek a FF-k és manapság kevés értékelhetõ játék jelenik meg, ezektõl méág ez is jobb, a demo-ból ítélve.

Maak
Zorrobomber es Carlos nyertek a ket Guns of icarus online-t, mailban mentek a kodok. HF

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

davidka003
Ja és elsõ kiadás. De mivel senkinek nem kellett így ezért ennyi az ára.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
P.ü.-be válaszolok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
1500 Ft-ért eladó mondom. 😄
Minden teljesen top állapotban, nagyon minimális iszonyú pici hajszálkarc van a lemezen de ez nem befolyásol semmit. HDD-rõl volt játszva.
Írj rám privátban ha érdekel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
és beszél kínaiul. 😊

grebber
Nekem is CM HYPER 212 PLUS van kb 0 a hangja!

Az én gépemmel egy gond van olyan nyomorult a ház felépítése hogy rezonál nagyon emiatt "zümmög" a ház.Ha rányomom a kezem folyamatosan akkor nem csinálja.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
látom valakinek nagyon jó napja van. <#nevetes1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
:-DDDD

Most toltam be neki egy Unigine Heaven benhmarkot. Feltoltam minden maxra, de tényleg maxra (extreme) és go.

10 percen keresztül ment loopba, a gép egy leheletnyit lett hangosabb, de rossz kifejezés ez, mert nem hangos ez még így sem, de picit se!

Ár/teljesítmény/minõség arányban verhetetlen a hûtõ amit ajánlottál. Miután felhívtad rá figyelmem, próbáltam mást keresni, u.i. áron, csak jobbat, jobb paraméterekkel... rászántam pár órát de nem sikerült :-)

Viszont azt Intel-t sem bántanám. A gyári cooler nem arra szolgál, hogy 100%-os CPU terhelésen menjen, ez azt hiszem nem is kérdés. Ha elindítok egy GTA4-at gyári coolerrel 75-78 fok közötti CPU hõmérsékletet tapasztalok, meg persze zajosabb gépet. Elmenne-e 4-5 évet ez a proci ilyen körülmények között? El.

De persze nem is kérdés: Hülyeség ezen spórolni. Egyszerûen más világ egy normálisabb hûtõ és akkor ez még nem is a Scythe 12k-ért.

wesker24
Na örülök neki hogy megjött a proci hütö és jól muzsikál !

Én a CM Hyper TX 3 nagyobbik Testvérét a CM HYPER 212 PLUS-t rendeltem meg ha minden igaz hétfõn már hozza is a futár nekem !

A proci hütö 8k volt +1k a futár összesen 9k !
DarkSector
Nana nekem nagyon kéne, eladod?
Régóta akarom!

grebber
Attól hogy van ps3-am nem játszok minden gagyival! És számomra ez az!

Tinman
Jogos.

A Heavenly rémesen nextgen eleji cím, így Grebberen kívül már mindenki letolta... de pont arra gondoltam, hogy csak lesz majd valaki, aki mostanában vesz PS3-at és az exclukat pótolja és eltaláltam lett. Igaz, ha 3/4 éven keresztül nem hirdettem, akkor 1 percig sem :-D

Anno ezt gondoltam róla, 1 misét MINDENKÉPPEN megér!

Heavenly Sword szépen lepergett:

+ nem tudom láttam-e szebb facial animot játékban, pedig ez egy ÖT éves játék
+ k. meglepõdtem, hogy tizensok PS3-as játék után ez meglepõen ötletesen és k. jól használja a Sixaxis motion-szenzorát
+ nekem tetszett azé' a sztori... ezt a jó&rossz harcot sohasem tudom megunni
+ artban elég erõs, nem hányós style, csíptem
+ main karakterek... egytõl egyik mind kegyetlenül bejöttek/hitelesek voltak, Bohan szövegei 10/10-esek voltak, Nariko nekem nagyon szimpi és hiteles fõhõs volt, szegény kis Kai is kilóra megvett, Fox-tól a gyomrom felfordult (de ez is volt a cél vele) etc.

+- hát ez a harcrendszer nem lesz a kedvencem... nagyon nem stimmel néha, holott logikusnak tûnik, csak ultragay amikor már rég bevitted a mozdulatot, de a karakter még 2-vel korábbi animációs fázisban szenved és szart se csinál
+- zene néha észrevehetõ volt és akkor tetszett, néha mintha nem is lett volna

- BOTRÁNYOS frame
- talán nem létezik ennél lineárisabb játék a földön, még csak egy elágazás se
- V-sync gondok
- az eleje Golden Axe szinten indult... kissé rettegtem
- hûûûû de rövid volt... tököléssel ~8 óra
- trophy patch-t megalkotni fél d.u. lett volna kb. -.-
- abszolút nulla szavatosság

7/10

kill3r21
Else hiszem, megnyertem rapidtól a Faerie Solitaire....
Taps taps elsõ nyereményem 😄
Tinman
Baz. Örömmel megvettem volna, csak megvan már PS3-ra... még többet is adtam volna érte :-(

Nem azt mondom, hogy drágán adtad, sem azt, hogy hülye, aki megvette, hanem azt, hogy nem éppen egy elkapkodandó játék.

Nekem az a bajom vele, hogy egy generáció eleji szaggatós moslék, szinte senki által nem dicsért harcrendszerrel (plusz nincsenek trófeák se, de ezt a Darknessnél is túléltem). Így postaköltséggel együtt alsó hangon 3k-t egy 50%-os eséllyel félbehagyandó játékért biztos nem adtam volna, ha néhány erénye miatt egyszer adnék is neki esélyt. (Szóval magamról beszélek, nem másról.)

Én egyébként inkább azt tapasztaltam, hogy 1 perc alatt elkelt játékok miatt még 3 év után is írtak rám, hogy megvan-e még, hiába vettem ki PH!-n a hirdetésbõl, írtam be külön, hogy mi NINCS.
Rapid81
Meséljen már valaki a Zombie Driver HD-ról. 1$-ért megéri? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
-20% GMG20-GGN5D-FC3NA
IMYke2.0.0.0
Nyilván, nyomában sincs a STEAM-es all-in-one csomag egykori árához képest, de legalább van, és itt darabonként veheted.
Ha akarod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
GREENMANGAMING - "Grand Theft Auto Deal"
Minden epizód 75% engedménnyel!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Én a Final Fantasy XIII-2-t árulom Xbox-ra és 1500-ért sem kell senkinek. 😄
Bár tudom, hogy nagyon rétegjáték.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Gratulálok, nyertél! Mélben elküldtem a kódot. 😊 Carlos biztos megvuduzott. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
2009-ben szerezte 3 db. 3D Mark kódot.

2012-be vitték el az utolsót.

Mindenre megjön a vevõ, csak türelemmel ki kell várni, meg korrekt áron kell adni. Egy perfekt, hibátlan, kis könyves, karcmentes Heavenly-ért teljesen korrekt volt a 2.5k. Kb. 30 hirdetésbõl enyém volt akkor a 3. legolcsóbb!

Tehasut
Na, ennek örülök. Ha zavar a csend, szerezz be egy vuvuzelát. <#circling>
Fpocok
Igen, gondoltam rá, hogy ezt is beleírom, de aztán a végén inkább mégsem 😄 De pontosan erre gondoltam én is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

2,5k-ért? Ki volt az a Krõzus? A hirdetéseket nézve azt hittem, hogy az a játék veszõdséget megérni érdemes áron el sem adható.
IMYke2.0.0.0
Nem volt türelmem hozzá már - kiléptem.
Kipróbáltam, amikor újra elindítom a játékot, a korábbi lépést megismétli, és fel lehet venni a fonalat, ráadásul, mivel "elküldéses" alapon mûködik a dolog, így az ellenfél lépéseit megkapom majd, és reagálhatok rá.
Akár a sakk.

wantonly
"Azt is elmondta, hogy lenne alkalmuk simán törölni ezeket a vásárlásokat, de nem teszik, annak ellenére, hogy súlyos pénzeket fognak veszíteni ezzel a húzással."

A GG tanulhatna tõlük, ez a normális hozzáállás. 😊
Tinman
Már elvitték szegény Hevönlit 2.5k-ért :-)

Én is szívesen megveszem neked egy Heavenly Swordért cserébe, de akkor még jössz eggyel <#idiota>
Tinman
Nagyon rendi vagy, elvileg megoldom. Most éppen paypal + netkártya forintokat próbálok összekaparni rá, ha nem megy asszonnyal kell tárgyalnom, az elég kemény lesz :-(

Ha nem sikerül, kimarad, lesz még olcsóbb is, nem csüggedek, most örülök a gépemnek :-)

Tinman
"de az egyik már 1 órája nem lép"

Üss agyon, ha multizni szeretnék -.-

grebber
Ha kell és lehet giftbe küldeni szívesen megveszem neked és majd egyszer visszaadod!

Tinman
Back to the future ezért a 830 Ft-os árért elég komoly! Mind az 5 epizód és természetesen magyarítás is vanik... óóó baz, kár, hogy fizu még gondolati szinten se :-(((

IMYke2.0.0.0
Már értem!

Take All Day Academy achievement
Take all day to put in your turn after your opponent does

Csak egy összevont szó jut eszembe: baxátokmeg
😊

Tinman
Húzom az egeret az egérpadon és zavaróan hangos. Agyamat eldobom ^^<#ijedt>

Tinman
Sziasztok!

Megérkezett az új Cooler Master TX Evo 3 CPU hûtõm:

A teszt 4.41 GHz-en zajlott!

- BIOS-ba 27 fok
- WIN8 idle 29-30 fok
- WIN8 netezés 31-32 fok
- WIN8 1080p HD videó + netezés 35-37 fok
- WIN8 SuperPi + 1080p HD videó + netezés 39-41 fok
- WIN8 + BURN IN TESZT (100% CPU terhelés*) + netezés közbe 69-74 fok**

Sajnos a gép rémesen halk, be kellett építenem egy kerepelõt, ami a ventillllllllátorhoz ér, mert kb. tablet feeling. Netezésre teljesen alkalmatlan, elzártság/elszigeteltség érzésem van. Csukott ablaknál a madarak és az elhaladó autók túlharsogják a gép hangját, borzalmas.

Az XBOX360-nak fõleg telepítés közbe ûrsiklókat idézõ hangja van, ebben a szerencsétlen PC-ben, meg mintha állna minden ventilátor. UNDORÍTÓ!

Követelem továbbá Tehasut kitiltását, mert õ beszélt rá erre a szutyok CPU hûtõre.

*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rendkívül ritka, hogy egy 4 mag + 8 szálas proci 100%-ra le legyen terhelve (pl. renderelés)! Nincs ilyen játék jelenleg a piacon, de nagyon átlagos alkalmazás sem, ha csak nem éppen egy Burn In test :-D

**
Ugyan ezen körülmények között, csak ALAP ÓRAJELEN(!) az Intel gyári hûtõvel + Burn In test már 30 mp után 95 fokon járt a processzor és remegve lõttem le a progit, de azonnal!
49-53 Fok a proci a BIOS-ba! Zéró húzással, memória alul hajtva, direkt 1333 MHz-en.-írtam ezt Intel gyári hûtõvel. Sokkoló a különbség! Ja és most magasabb MHz-en megy a memória is természetesen.

Elégedettségem mérhetetlen. Nagyon szépen köszi Tehasut, jövök neked eggyel! Iszonyat brutál lett a gépem és emellett sokkolóan csendes!

Botond
Ózdon meg 100.000-ért is kaptál volna egy fasza panel lakást, micsoda pazarlás! 😄
Botond
Én most ezen gondolkozom, de szerintem lesz ez még olcsóbb karácsonyig. Érintõképernyõn játszani civ5-öt az álmom. 😊
Tikal
nem sok jót olvastam a játékról 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Hát igen - a Shaolni csomag erõs.
A spoiler alatt lévõ képen a kék az ellenfelem, és én vagyok a jobb oldalon, a pirossal.
Jól látható az a lebegõ kínai katona - azzal minden lesebzett egységemet át tudja állítani a saját oldalára. Totál esélytelen.
Hozzá kell tenni ugye, hogy nem egészen 3 órája kezdtem el játszani - de bármit csinálok, lever.

grebber
zorrobomber
"jó" lehet..ez is pay2win? klassz

IMYke2.0.0.0
//"Hero Academy" - a régi Heroes III-as partikat juttatja eszembe, amikor hosszú-hosszú percekig kellett várni a másik lépéseire.
Most is, 3 meccset játszom, de az egyik már 1 órája nem lép, a másikra csak 12 perce várok.
Egyedül az egyik kínai srác lépked normálisan ellenem - de neki meg megvan a Shaolin csomag, így esélyem sincs.