Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt is nem technikailag szép a játék hanem dizájn terén.
8 pont körüli értékelésekkel én is egyetértek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem elleszel vele, persze van abba is utálni való, csak ne arra koncentrálj :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Majd a kis malacos DLC-t kéne bepótolnom 1x.
Igen ez azért nem volt talán népszerû mert sok QTE harc van asszem vbenne, nem annyira terebélyes mint egy fõ epizód, ahogy a FF X és FF X-2.
A FF X-2 már nem egészen volt annyira szuper mint a sima rész.
De nekem amúgyis tetszenek a FF-k és manapság kevés értékelhetõ játék jelenik meg, ezektõl méág ez is jobb, a demo-ból ítélve.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minden teljesen top állapotban, nagyon minimális iszonyú pici hajszálkarc van a lemezen de ez nem befolyásol semmit. HDD-rõl volt játszva.
Írj rám privátban ha érdekel.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az én gépemmel egy gond van olyan nyomorult a ház felépítése hogy rezonál nagyon emiatt "zümmög" a ház.Ha rányomom a kezem folyamatosan akkor nem csinálja.
Next PC upgrade: 2022
Most toltam be neki egy Unigine Heaven benhmarkot. Feltoltam minden maxra, de tényleg maxra (extreme) és go.
10 percen keresztül ment loopba, a gép egy leheletnyit lett hangosabb, de rossz kifejezés ez, mert nem hangos ez még így sem, de picit se!
Ár/teljesítmény/minõség arányban verhetetlen a hûtõ amit ajánlottál. Miután felhívtad rá figyelmem, próbáltam mást keresni, u.i. áron, csak jobbat, jobb paraméterekkel... rászántam pár órát de nem sikerült :-)
Viszont azt Intel-t sem bántanám. A gyári cooler nem arra szolgál, hogy 100%-os CPU terhelésen menjen, ez azt hiszem nem is kérdés. Ha elindítok egy GTA4-at gyári coolerrel 75-78 fok közötti CPU hõmérsékletet tapasztalok, meg persze zajosabb gépet. Elmenne-e 4-5 évet ez a proci ilyen körülmények között? El.
De persze nem is kérdés: Hülyeség ezen spórolni. Egyszerûen más világ egy normálisabb hûtõ és akkor ez még nem is a Scythe 12k-ért.
Én a CM Hyper TX 3 nagyobbik Testvérét a CM HYPER 212 PLUS-t rendeltem meg ha minden igaz hétfõn már hozza is a futár nekem !
A proci hütö 8k volt +1k a futár összesen 9k !
Régóta akarom!
A Heavenly rémesen nextgen eleji cím, így Grebberen kívül már mindenki letolta... de pont arra gondoltam, hogy csak lesz majd valaki, aki mostanában vesz PS3-at és az exclukat pótolja és eltaláltam lett. Igaz, ha 3/4 éven keresztül nem hirdettem, akkor 1 percig sem :-D
Anno ezt gondoltam róla, 1 misét MINDENKÉPPEN megér!
Heavenly Sword szépen lepergett:
+ nem tudom láttam-e szebb facial animot játékban, pedig ez egy ÖT éves játék
+ k. meglepõdtem, hogy tizensok PS3-as játék után ez meglepõen ötletesen és k. jól használja a Sixaxis motion-szenzorát
+ nekem tetszett azé' a sztori... ezt a jó&rossz harcot sohasem tudom megunni
+ artban elég erõs, nem hányós style, csíptem
+ main karakterek... egytõl egyik mind kegyetlenül bejöttek/hitelesek voltak, Bohan szövegei 10/10-esek voltak, Nariko nekem nagyon szimpi és hiteles fõhõs volt, szegény kis Kai is kilóra megvett, Fox-tól a gyomrom felfordult (de ez is volt a cél vele) etc.
+- hát ez a harcrendszer nem lesz a kedvencem... nagyon nem stimmel néha, holott logikusnak tûnik, csak ultragay amikor már rég bevitted a mozdulatot, de a karakter még 2-vel korábbi animációs fázisban szenved és szart se csinál
+- zene néha észrevehetõ volt és akkor tetszett, néha mintha nem is lett volna
- BOTRÁNYOS frame
- talán nem létezik ennél lineárisabb játék a földön, még csak egy elágazás se
- V-sync gondok
- az eleje Golden Axe szinten indult... kissé rettegtem
- hûûûû de rövid volt... tököléssel ~8 óra
- trophy patch-t megalkotni fél d.u. lett volna kb. -.-
- abszolút nulla szavatosság
7/10
Nekem az a bajom vele, hogy egy generáció eleji szaggatós moslék, szinte senki által nem dicsért harcrendszerrel (plusz nincsenek trófeák se, de ezt a Darknessnél is túléltem). Így postaköltséggel együtt alsó hangon 3k-t egy 50%-os eséllyel félbehagyandó játékért biztos nem adtam volna, ha néhány erénye miatt egyszer adnék is neki esélyt. (Szóval magamról beszélek, nem másról.)
Én egyébként inkább azt tapasztaltam, hogy 1 perc alatt elkelt játékok miatt még 3 év után is írtak rám, hogy megvan-e még, hiába vettem ki PH!-n a hirdetésbõl, írtam be külön, hogy mi NINCS.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ha akarod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár tudom, hogy nagyon rétegjáték.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
2012-be vitték el az utolsót.
Mindenre megjön a vevõ, csak türelemmel ki kell várni, meg korrekt áron kell adni. Egy perfekt, hibátlan, kis könyves, karcmentes Heavenly-ért teljesen korrekt volt a 2.5k. Kb. 30 hirdetésbõl enyém volt akkor a 3. legolcsóbb!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kipróbáltam, amikor újra elindítom a játékot, a korábbi lépést megismétli, és fel lehet venni a fonalat, ráadásul, mivel "elküldéses" alapon mûködik a dolog, így az ellenfél lépéseit megkapom majd, és reagálhatok rá.
Akár a sakk.
A GG tanulhatna tõlük, ez a normális hozzáállás. 😊
Ha nem sikerül, kimarad, lesz még olcsóbb is, nem csüggedek, most örülök a gépemnek :-)
Üss agyon, ha multizni szeretnék -.-
Take All Day Academy achievement
Take all day to put in your turn after your opponent does
Csak egy összevont szó jut eszembe: baxátokmeg
😊
Megérkezett az új Cooler Master TX Evo 3 CPU hûtõm:
A teszt 4.41 GHz-en zajlott!
- BIOS-ba 27 fok
- WIN8 idle 29-30 fok
- WIN8 netezés 31-32 fok
- WIN8 1080p HD videó + netezés 35-37 fok
- WIN8 SuperPi + 1080p HD videó + netezés 39-41 fok
- WIN8 + BURN IN TESZT (100% CPU terhelés*) + netezés közbe 69-74 fok**
Sajnos a gép rémesen halk, be kellett építenem egy kerepelõt, ami a ventillllllllátorhoz ér, mert kb. tablet feeling. Netezésre teljesen alkalmatlan, elzártság/elszigeteltség érzésem van. Csukott ablaknál a madarak és az elhaladó autók túlharsogják a gép hangját, borzalmas.
Az XBOX360-nak fõleg telepítés közbe ûrsiklókat idézõ hangja van, ebben a szerencsétlen PC-ben, meg mintha állna minden ventilátor. UNDORÍTÓ!
Követelem továbbá Tehasut kitiltását, mert õ beszélt rá erre a szutyok CPU hûtõre.
*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
**
49-53 Fok a proci a BIOS-ba! Zéró húzással, memória alul hajtva, direkt 1333 MHz-en.-írtam ezt Intel gyári hûtõvel. Sokkoló a különbség! Ja és most magasabb MHz-en megy a memória is természetesen.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A spoiler alatt lévõ képen a kék az ellenfelem, és én vagyok a jobb oldalon, a pirossal.
Jól látható az a lebegõ kínai katona - azzal minden lesebzett egységemet át tudja állítani a saját oldalára. Totál esélytelen.
Hozzá kell tenni ugye, hogy nem egészen 3 órája kezdtem el játszani - de bármit csinálok, lever.

Most is, 3 meccset játszom, de az egyik már 1 órája nem lép, a másikra csak 12 perce várok.
Egyedül az egyik kínai srác lépked normálisan ellenem - de neki meg megvan a Shaolin csomag, így esélyem sincs.