Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
400-al sose fogsz játszani, mert már lenyomtad 100x, vagy mert csak random hörcsögölés indieszar akciókból. Nekem sincs fent mind a 150, csak ami még kijátszatlan...
A net 10mbites, emelték vmikor, észre se vettem.
MerlinW
Szerintem is tök jó cucc a DS2

[merlinw.org]

Tinman
<#ijedt>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Ez igy van Darksiders II

Gameplay: 118 óra
Achievemnet: 50/50 100 %

Crucible 1-101 Wave egy szuszra lenyomva halál nélkül ! Mindössze 45 perc alatt ! 😄
Seth
A 2. könnyû, Bram Stoker's Dracula, de ezt csak onnan tudom,hogy az Angry Game Nerd foglalkozott vele 😄

Az elsõ talán Startropics ? passz

PSN ID.: Beegabor

Tinman
452 játékom van csak a Steam-en... álmomban sincs ekkora tárhelyem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Pazarlás. Nekem mindig a legolcsóbb nem letöltés korlátos netem van már 10 éve, bárhol lakok. Fél megással kezdtem, az is elég lenne még mindig, de most éppen 8 mbites van. 2mbit fölött felesleges szerintem. Van 500 gigás vinyóm, rajta az összes steam játékom, amit hörcsögöltem, ha vmire kedvet kapok akkor play gomb. 500-as vinyó olcsóbb, mint évekig fizetni a 2000csilliárdmbitet.
Tinman
Seth!

Te minden játékot ismersz.

Melyik volt az amelyik NES-re jött ki és úgy kezdõdött, hogy egy srác elaludt az ágyba és egy másik világba találta magát, ott a pálya elején ha jól rémlik valami kis csiga volt az elsõ random enemy.

Kb. 25 éve keresem azt a játékot ^^

Még egy:

Talán Sega CD-re jött ki... nem tudom, de elég jó grafikája volt. Ha jól emlékszem valami drakulás game volt, amiben motion capture-os karakterrel kellett menni, jobbra scrollozós volt ez is fõként és picit horror hangulata volt. Tipp?

Tinman
Na jó, csak 3 Zelda is kijött rá... de gameplay alapján teljesen komolytalanok.

Fpocok
Azokat felejtsd el. Nem is léteznek. Mármint a CD-I játékok 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
A CDi verziók ha jól tudom nem hivatalos Nintendo játékok,az átvezetõket meg egy orosz cég animálta , borzalmasak 😊

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Helyes sorrend ;-)

Zelda?

Totálisan kimaradt... nekem, akinek volt NES-je. Szánalmas vagyok/10.

Mondjuk éppen a napokban néztem az elsõ õsi részekrõl, meg a CD-I verziókról sok gameplayt és eléggé rosszul éreztem magam. Bírom a nosztalgiát, de a CD-I verziók konkrétan felháborítóan UNDORÍTÓAK!

Dj Tommy
Én max csak kipróbálás miatt, ha már nincs sok játékból demo. <#zavart1>
Amúgy azok a backupok steam játékok backupjai:
Pl Saints Row 3, Dirt - Showdown, Homefront..

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Fele ennyivel se waréztam :-)

Tinman
Ha már te ezt írod róla aki szerette az elsõ részt... az már régen rossz :-)

Mondjuk itt Wesker meg kimaxolta azt hiszem ^^

Tinman
Unokatestvérem könyvelõ.

Farmerama, Facebook, Index, Freemail, Gmail, néha youtube. Ennyi!

120.

SZÁZHÚSZ megabites netet köttettek be maguknak!

Azt hittem ott csinálok be de mentem! WHY? WTF?

Válasz: ~5000 Ft/hó csak, miért ne?

Anyátok -.-

Tinman
Nem olyan rég 5 megabit volt, 630kb/s-el jött max az anyag. 2x bepróbálkoztam T-online-nál, 2x visszapattintottak, hogy nem tudnak nagyobb csomagba tenni, mert nem bírja a kábel. 5 megabit és pont.

Aztán újra bepróbálkoztam és szerencsémre egy nagyon szexi, de kissé butuska hangú csaj vette fel... megnézte a rendszerüket és azt mondta lehet. Jah, csak összekeverte a szomszédos faluval, aminek majdnem u.e. a neve! Teljesen tisztában voltam vele, hogy téved.

Kiküldték az új modemet, szereld magad, etc. Hamar megoldottam.

2 nap múlva élesítették a nagyobb sebességet. Kékestetõ volt a max, amit kihoztam belõle. Gy.k.: 1014.

DE!

Én ettõl is boldog voltam! Úgy megvariáltuk a csomagot azzal a csajjal, hogy 300 Ft-al került csak többe/hó a papíron 15 megabit!

Azért pofátlan voltam, bejelentettem hibára, hogy 9 megabit körül van a 15 helyett.

Kimérték. Felhívtak, hogy adjak hálát mindennek ami szent, hogy ez ennyivel megy, mert elvileg nem menne ez ilyen sebességgel 4 km-re a központtó, sima réz telefon dróton. Majd közölték, hogy már tesznek is vissza 5 megabitre!

Aztán megalkudtunk a szerelõvel, hogy nekem ez így fasza, tudtam én, hogy mit csinálok, minden húzzon zipzárt az arcára és menjen a dolgára.

Sajnos eltelt 2 hónap és 1 teljes megabitet vesztettem! 1014 kb/sec maxról 850-890 körülre állt be. Elég változó, most 830-950 között ingadozik.

De ez akkor is frankóbb, mint ami volt! 300-350k-val több! Sokat jelent ám ez is!

Na és a legfontosabb: A feltöltési sebességem atom biztosan 1 megabit! Ez filmek visszaseedelésénél, csatolt anyagok elküldésénél PRICELESS!

Szóval örülök én ennek is... mûhód' + 3 beltéri egység + viop telefon + 15 megabit (8-9 inkább az) megállt 10k/hó!

Utálom a tv-zést, de szülõk + párom most is azt bambulják, lehetõleg hárman három félét!

Totti5
Persze hogy jól. Csak ne próbálj benne lopakodni, meg az AIval játszani, mert annyira hülye hogy a hajadat fogod szálanként tépkedni. Amúgy nagyon nagyon nagyon!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dj Tommy
Ez a letöltési sebesség nekem is jól jönne.<#nyes>
Így már, lehet nem tárolnék néhány játékról backupot.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

(GoW1->😉GoW2->GoW:CoO->Mini Ninjas->DS sorrenddel számolok. Egyrészt ez a megjelenési, másrészt addigra már csömört "tervezek" Kratosból. Amúgy bízom Imyben és a Darksidersben, de nem tudom, hogy miért.

(Valami Zelda-platform sem ártana.)
IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, egyszer linkelt képet - azt tudom, hogy brutál netje van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
"Teljesen jó játék"

Lapos story, unalmas helyszínek, nem csináltak bele átvezetõket ( pedig az elsõ részben nagyon profi volt ) stb... ritkén hagyok abba játékot, pléne olyat aminek az elsõ része nagyon tetszett, de ezt a céltalan kínszevedést, amit a DS2 nyújtott...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Grebber sebességét meglátva meg elsírnád magad. 😄
Metro 2033 meg jó választás. Hangulata nagyon jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, a Portal-os rész megszívatott engem rettentõen - mert nem tudtam, hogyan lehet átugrani "gyorsan" rajtuk.
De, mikor megtudtam, onnan mint kés a vajon.
Logika kell csak a megoldáshoz - mint majd' mindenhez benne -, de nem fárad el az ember agya nagyon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tudod, az irigység a legtisztább érzés: az a letöltési sebesség nagyon fincsi 😊

Tinman
Én a véleményét várom, de nagyon <#ravasz1>

Remélem God of War 3 után kezd neki :-D

davidka003
A 2-t most játszom éppen. Teljesen jó játék.
Elsõ részt meg kb pihenés nélkül letoltam anno egy szombati nap. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Darksiders 1-2-t érdemes végigjátszani - én is ajánlom.

Tinman
Jujj de várom, hogy letold!

Darksiders I., min. 3 db A4-es oldalas rivjút követelek!

Tinman
Imi megért... hangulat gamerek vagyunk. Most ez jött rám. 2 órája még én sem tudtam mivel akarok játszani, majd 2 hét kihagyás után.

Szerintem jól döntöttem :-)

Akkor, pár év, valamaint pár tucat ásó elkoptatásával csak elértem a kívánt szintet 😊
Az Enslaved meg csak egy szórakoztató játék.

Jut eszembe - az idei ötéves tervemet nézegetve -: mint a Darksiders? <#ravasz1>
Rapid81
Surgeon Simulator. Errõl láttam videót, amin egész végig sírva röhögtem.

Meg is találtam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
//Oké, nem kínzom magam tovább - hat és fél perc után kinyomtam, mert még a végén veszek egy bogzot a semmi pénzbõl is.

davidka003
Kevés a seeder? 😄

Tinman
110 óra úgy beleficcent, hogy párom is gyakran nézte ahogy játszok vele. Na ilyenre ritkán van példa.

Új konfig, elsõ játék amit le fogok tolni: Metro 2033.

Nagy kárt, hogy még 2 óra míg lejön :-(

Jujjj, de várom, majdnem úgy érzem most magam, mint anno gyerekként NES + SMB kapcsán :-)

IMYke2.0.0.0
//Kifakadás - videónézése közben:
Rohadjanak meg az MS-nél hogy ez (is) konzol only cím!

IMYke2.0.0.0
Kell(ene) ez a játék nekem is - ha lenne egzbogzom.

Tinman
0.2 mp alatt ismertem rá a zenére, hamarabb, mint, hogy elolvastam volna a címét :-)

Hát jah... alap cucc.

Mára a kevés XBOX exclusive címek egyike, amiért önmagában megéri X-et venni.

Fpocok
Végigtoltam a Dead City(zombis lövöldözõs) EREDETI JÁTÉKOT a telefonomon. Tudtok valami hasonlót, ami ingyenes?

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Lost Odyssey OST - Neverending Journey
Ajánlom mindenkinek. Tinman-nek meg azért, hogy emlékezzen milyen is volt régen játszani ezzel a csodával. 😄

Tinman
Mondjuk a Rajzásba szvsz mélyponton volt, bár ez inkább a film hibája.

IMYke2.0.0.0
Ez így van - a kód jól jöhet azoknak, akik vásárolnak ott.

IMYke2.0.0.0
Én szerettem, amikor az alapverzió hivatalos honosítását készítettem. 😊
Szívatós tud lenni, nem szabad lebecsülni - függetlenül attól, hogy felülnézetes autókából lövöldözõs, power-ups jóság 😊

Shep
Hát ez olyan szar volt, mintha én írtam volna 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Biztos remek színész lehet az a Henry Fonda, ha te mondod, elhiszem <#idiota>
Tinman
Lol... hát azok ellen esélye sincs. Azok alapkövek.

Picit olyan, mint Henry Fonda-t, Caprio-hoz mérni. Tulajdonképpen mindkettõ remek színész, csak az egyik legenda :-)

Az Enslaved meg csak egy szórakoztató játék.

DarkSector
Ha lesz 3. rész. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szeretem az ilyesmit, de az ICO, az Okami és a SotC fel fogja neki adni akció-kalandban a leckét, és többé-kevésbé idevehetõ a GoW is. Ilyen mezõnynek nehéz nem a végén végezni 😊 (PC-rõl pedig az Outcast, a Beyond Good & Evil vagy a Batman: AA a referencia, esetleg a Tomb Raider.)
davidka003
Van benne sok QTE de nem vészesek. 😄
Nekem ez is tetszett.
Mint az elsõ részben, itt is a sok jó szinkronszínész meg a sok jó zene elvitte a hátán a játékot. Nagyon kellemes élmény volt ez is és váron nagyon a 3. részt. 😄

Enslaved 8-as értékeléssel én is egyetértek.