Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez egy H&S azként kell kezelni.

Vagyis nem baj ha nem jön be de ne várj tõle többet, vannak logikai megoldandó dolgok, de ez olyan mint egy Devil May Cry, egy sima H&S, annyi hogy Szebb-Brutálisabb-Több a platform elem (emlékeim szerint).
Kicsit Epikus boss-okkal.
Semmi egyébb, nem szabad semmi egyebet elvárni tõle mert akkor csalódni fogsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Részletkérdés. A szar attól még szar marad. Monoton, rengeteg QTE, béna kezdés.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Persze ha nagyobb ellenfél alatt az általam elsõként említetted érted, akkor elnézést, de a hozzászólásod - és az induló nerdrage-szerû fikázás - alapján nagyon úgy tûnik, hogy már korábbi ellenféltípusoknál megfogalmaztál egy téves ítéletet.
Egy nagyobb ellenfelet nem lehet megölni qte nélkül.

Minden negatív véleményed hasonló tévedéseken alapszik. Mert ez hülyeség. Összesen néhány ellenfél (nem típus, hanem darab!) van a játékba, akiknek a megöléséhez sajnos tényleg kell QTE. A többieknél ha meg is jelenik fölöttük egy gomb jele vagy hasonló, az csak opcionális, bizonyos ellenfél típusok a speciális kivégzés után például nem red orbot (XP), hanem manát ad, másik pedig HP-t, néha csak gyorsabb így egy kicsit, de fõképp látványos-brutális az erre bukóknak. De nem szükséges.

Spoilerben elírom, hogy kikhez kell QTE, még nem is találkoztál velük.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hidrához, az óriás minotauroszhoz, valamint Árészhoz, tehát három spéci bosshoz.

Zavart is, bár a másodiknál nem annyira.

Most már láthatod, hogy mennyire mellélõttél, mert beleszagolás után, tényleges tapasztalat nélkül vonsz le túlzó tanulságokat. Remélem, hogy mással nem vagy ilyen hihetetlen módon felületesen ítéletet hirdetõ, mert ha igen, az általánosságban is megkérdõjelezi véleményed relevanciáját.
Fpocok
Kellemes magyar nõi hang angolul kommentálja. Háttérben meg magyarul susorognak.

Fpocok
Megy a http://www.twitch.tv/neocoregames adás.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom - errõl majd azok mesélhetnek, akiknek megvan a játék STEAM alatt.

//Már fél órája molyol a Torchlight 2 GUTS a kicsomagolással... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Igen, de ott láthatatlanul teszi a dolgát, nem?
IMYke2.0.0.0
Á, igen, már látom is a listámban - csak ott ugye a Red Orchestra alatt szerepel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Á, értem, és köszönöm a választ 😊

IMYke2.0.0.0
Én 3.74 €-ért akarom majd megvenni. STEAM-re <#nyes>

Tehasut
Azt akkor kaptad, amikor aktiváltad a Red Orchestrát.
IMYke2.0.0.0
Ti is megkaptátok a STEAM-re a "Darkest Hour Europe '44 -'45'"-öt?
Nekem hirtelen ott termett a kliensemben.
Tudja valaki, miért?

Maak
Itt olcsobb, de lovesem sincs hogyan kell/lehet-e innen vasarolni.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tehasut
De az fújfúj uplayes. Csak a Steam verzióért vagyok hajlandó pénzt adni.
Fpocok
1990-ért lehet venni FC3at.

Tehasut
Szerintem egy pár hónapos UBI címnél ez nem rossz ár. Persze 5 eurónál többet nem adnék érte.
DarkSector
Ez a steam. (~8700ft)

Lassan utoléri a bolti full árat....<#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nagyon "komoly" leárazást kapott a "Far Cry 3"
40 %-os. 29,99 euró a vége.

DarkSector
Kosz az ajánlást.. 😄

Fpocok
Szerintem az #114533 -ban elég árulkodó a béta szócska 😄

Fpocok
Hát a két játéknak nem sok köze van egymáshoz. Viszont ha van gamepadod, mindenképpen próbáld be DS-t. Mármint a játékot 😄

Tikal
Mennyire nekem való játék a DarkSouls, ha a Witcher 2 bejött ugyan, de kb az elsõ ilyen játék amit végig is vittem, mármint RPG vagy mi a szösz, Skyrim-et is játszottam kicsit még PS-n, de az abba maradt valamiért, lehet inkább azt kéne folytatnom 😊 Mindenesetre a Witcher 2 nagyon tetszett, a végére egész belejöttem, normal-on toltam, leszámítva az elsõ harcot Letho-val ( itt easy-re raktam, mert nagyon felidegesített ), nem okozott nehézséget a harc...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkSector
Ja így már érthetõ.
Fura volt mert semmi hír nem volt róla.

Rapid81
Csak amiatt írtam, hogy még csinálják, nem csinálták, mert még nincs kész. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
League of Legends ingyen lassan, vagy fizess módszerére gondoltam itt.
Carlos
+1.
Inferno mp5 fölött már olyan 2000-3000 aranyakat is dobnak a mobok.
mp10-en láttam 4-5000 aranykupacot is.
Legendary-k meg esnek, de most még (1.09-ig) a legtöbb vacak. A 10% használható (eladható AH-ban) és a 10% 0.1%- nagyon jó. Nekem eddig egy ilyen esett amióta játszom, az említett EF.

Þór vígi þessi rúnar

Botond
iPadre egy halom játék van ami ezen az elven mûködik. Elég jók is. Ma töröltem mindet, meguntam a végtelen farmolásokat. Inkább fizetek x-szer 89 centet egy élvezhetõ játékért, mint ez az ingyen szenvedés.
Fpocok
Ejj... megnéztem TB God Mode-s videóját... lehet még sem akarom megvenni... omg hogy elcseszték, pedig jól nézett ki.

Fpocok
Miért? Mit mondtam. Én is így értettem.

Rapid81
Csinálják. Még csak béta állapotban van és a mostani hétvégén publikus béta teszt van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Nincs benne multi. A többjátékos egy MOD. Rajongók csinálták.

DarkSector
Én elsõre laikusként azt kérdezeném mielõtt belemegyünk a részletekbe, hogy mivel a játék már rég megjelent, hogy lehet hogy még csak most van beta? 😄

vagy csak a multiplayer része jött most?
Vagy én nem értem csak. 😄

Rapid81
Egy baja van, hogy brutális a lag.

TBTPumpa
Öhh. Igazából olyan Diablo klón játékkal még nem találkoztam, amik a szörnyek leölése után egybõl nagyon jó cuccokat dobálnának. Torchlight 2-ben sem. Ott is rengeteg useless cuccot dob a játék. Ez minden ilyen Diablo-hoz hasonló játékkal így van. A farmolás is csak egy lehetõség. Elõnye, hogy aranyat és XP-t kapsz, amivel fejlõdik a karaktered, tehát a késõbbiekben hamarabb leütsz egy Boss-t, mintha csak szaladnál a sztorin végig.

Aranyért pedig tudsz kovácsolni fegyvereket/drágaköveket tudsz helyezni a felszerelésedbe (ezáltal erõsebb lesz értelemszerûen), illetve a felszerelésed is színezheted.

És játékbeli aranyért lehet az AH-ban nagyon jó cuccokat venni.
Ilyen aranyat lehet venni pénzért is. Illetve konkrétan pénzért is lehet cuccokat venni AH-ban, de ez már egy komolyabb véglet.
Annyiból jó az AH, hogy így "legálisan" mennek a játékosok között a játékbeli tárgyak, nem pedig olyan illegál módon, mint a Diablo 2-nél.

Bár szerintem valós pénzért inkább csak azok vásárolnak goldot/tárgyakat, akiknek sok pénzük van és nem akarnak farmolni. Csak ki akarják maxolni a karaktert és a lehetõ legjobb geart akarják megszerezni hozzá.

(Amúgy nem tudom mennyi Acsi van a Diablo 3-ban, de nekem még a mai napon is dobott 3 acsit!)

Hasonlóan pénzes dolog egy teljesen más játéknál:
A League of Legends is hiába "ingyenes". A meccsek után IP-t kapsz, ezekbõl tudsz venni rúnákat és karaktereket. Elég sok meccset kell játszani, hogy egy rúnaoldal teljes legyen/vagy hogy megszerezz egy 6300 IP-s karaktert. Aki "türelmetlen" itt is fizethet pénzért és akkor könnyebben megszerezheti ezeket a dolgokat.
Illetve lehet még Skineket is vásárolni a karaktereknek, de azt már csak és kizárólag pénzért. IP-vel már nem lehet ott "fizetni".

Hasonlóan, mint a Diablo 3 AH-ja. Nem kötelezõ ez sem, aki ráérõsebb, vagy csak nem akar fizetni, az így is játszhat. Egyik sem kötelezõ, csak lehetõség. Diablo 3 AH nélkül is baromi élvezetes Normal és Nightmare fokozaton. De ez olyan szinten, hogy elkezdessz játszani és NEM tudsz felkeli elõle, annyira hangulatos és addiktív.
Az AH-t csak Hell vagy Inferno fokozaton érdemes már használni. Ezeken a fokozatokon a játék is több aranyat dob a szörnyek/Boss-ok után.
És nem ritka esetben ezeken a szinteken már sokkal jobb cuccokat dob a játék.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Fúúú ne tudjátok az elõbb mit bénáztam itt... a lényeg, hogy a végére BÁRMIT NYITOTTAM MEG, a Neverwinter indult el. Összes ikon neverwinteres lett és nem tudtam semmit megnyitni lol

DarkSector
Mondom megnézem ezt a "codálatos" Pókember címû filmet.

Hát a szõke csaj mikor kinyitotta a száját, mondom ettõl már nem lehet rosszabb.
Pocsék a magyar szinkronja. <#wilting>

arty
De te egy játékot nem azért veszel, hogy játsz vele?

Mert dura, hogy utána azért még fizetsz, hogy "ne kelljen vele annyit játszanod" 😊

Forza.

DarkSector
A qte at kivégzés, ez egy szerves része a GoW-nak, mert a brutalitás a játék úgymond egyedisége.
A látvány mellett.

Fpocok
Nekem ott sem esett le. Volt három olyan ellenfél, akinek ilyen szöges golyó a keze... utána bementem megcsinálni a platform részt aztán kiléptem. Játékközben nem esik le, viszont most már megerõsödött bennem az érzés, hogy borzalmas a játék. Egy nagyobb ellenfelet nem lehet megölni qte nélkül.

Fpocok
Mert ott másképpen van az fps. Ha kevesebb az fps, akkor lelassul a játék, nem csak kevesebb frame lesz.

DarkSector
Persze nem azt mondom hogy a cél, de egy single stabil 30fps-el is jó, de az emulátornál nem elég...valamiért.

shaddam
Nono! A god of warokban sose a 30 fps volt a cél Jó mondjuk a legújabb rész néha 30 felé közelít

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
a RE6 is már milyen olcsó lett:
Mindössze 1 "meghalgatok mindent"-be kerül. 😄

DarkSector
Nemtudom, gondoltam majd kipróbálok még 1-2 configurációt hátha jobban megy, arra emlékszem legutóbb amikor a hajó után beérsz a legelsõ épületbe ott nekem sokszor leesett, és érdekes hogy 30 fps körül nagyon gáz emulátorral, holott az eredeti ps2-es sem megy 60fps-t szerintem.
Úgyhogy szerintem az fps mérõ valahogy nem mutatja jól a dolgokat.

Fpocok
Hajón 50fps volt, nem esett le semennyire. Ha gondolod belenézek mégegyszer, hogy utána milyen.

DarkSector
Értem, nem erõltetem, annál roszabb de amúgy kurvajó játék, és nem tudom miért nagy baj az a 2-3 perces kis videó, de te tudod. 😊
Amúgy neked ment folyamatosan amíg próbáltad a játékot?
Nem a filmekre értem, hanem a gameplay részére.

Több ezek réves irodalmi hagyományról beszélünk, így legelsõ felelõst nehéz megnevezni, de ha már Kratos, lehet kezdeni a kéztörést a görögökkel, például Homérosszal. Az efféle narratíva még tisztelgésként is felfogható a görög klasszikusok felé. Ettõl persze nem kell szeretni, de ne tegyünk úgy, mintha a CoD-generáció divatjáról lenne szó. Egy régi, bevett módszer, és a GoW sztorimesélésének kifejezetten jót tesz.
Fpocok
Mindegy. Nekem ne kezdõdjön így. Teljesen elvette a kedvem, már hozzá sem fogok nyúlni. Uncsi meg teljesen hidegen hagy.

DarkSector
Hát ha végigjátszod meglátod hogy az egy CG, és semmi poént nem lõ le, sõt az a jelent ráadásul mást is sejtet mint ami amúgy a játék végefelé lesz amikor oda visszaértsz arra a pontra.
😊