Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Persze filmeknél egész más a helyzet <#hamm>#hamm> Ezért nézek én csakis fényes nappal horror filmet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Darksiders
The Walking Dead-et játszani egyedül, min. félhomályba, de jobb 21-22 óra után.
Elképzelem ahogy Metro 2033-at játszok a monacoi tengerparton... egyrészt elég száni lenne, hogy ott ilyesmivel foglalkozok, másrészt pedig verõfényes napsütésbe egy nyomasztó, zömében a föld alatt játszódó játékot játszani fassság.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy nekem 10-11 óra volt nettó idõben a Crysis, bruttó idõben pedig 17-18, azt nem tudom, hogy nálad a 12 mit takar.
Engem amúgy a gamepades célzásban nem az zavar fõként, hogy nem lehet felugrás közben hátrarántani és földet érés elõtt kiosztani egy fejest a hátunk mögött 5 kilométerre lévõnek (ezt meg meg sem próbáltam soha egérrel se), hanem az, hogy mennyire szenvedõs a darabosabb célkereszttájolás miatt pár millimétereket korrigálni. (Amúgy egy egy játék után tényleg bele lehet annyira jönni, hogy szórakoztató legyen így is FPS-t játszani, de más marad.)
ebben azért lehet valami. viszont egérrel meg ezek már nem jó játékok - olyan szinten egyszerûek egy sok fps-t játszott embernek, hogy kihívás 0.
crysis3-ban mindig tudom, h azért haltam, mert elbénáztam a taktikát, nem pedig a pálya másik végébõl 1 lövéssel gyilkoló snipa lõ le.
+ hiába hard, nem kell 5 fejes az ellenbe, h lefeküdjön! ezt sok fps elcseszi, hogy így nehezít...
egyszóval: nyugodtan lehet hardon menni (pláne egereseknek), akkor kevesebb lesz az "5 órás játékok" miatti panasz 😊
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
de 12+ órából sehogy se lesz 5-6 szvsz ... (hacsak nem valaki tényleg rohan, easyn - de ez ilyen graf mellett istenkáromlás lenne 😊 )
---
grebber: nekem a kz2 is volt vagy 8 óra, és a kz3 is (pedig azt már tényleg sokan "le-ötórázták" 😊 ), szal ne aggódj ... ráadásul a vége(felé) mindkettõ elég nehéz
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
150x ha nem haltam meg akkor 1x se.
3-5 órásnak írták a játékot én meg csak itt szopok ennél a köcsögnél vagy 2 órája de nem úgy néz ki mint aki meg akar halni 😞
Next PC upgrade: 2022
de lehet csak haluztam 😊
Zó!
... a crysis3 már 12 órája tart, és még nincs vége... (bár már közel lehetek)
ki mondta, hogy ez rövid?? hosszabb, mint bármelyik korábbi rész! 😊
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem ott volt a Lollipop Chainsaw 😄
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Neked nem jön be, nem téma... Totti is utálja. Nektek ott a Darksiders :-)
Forza.
Az említett Mementót pedig érdemes megnézni, a film eleje a legutolsó a jelent, a következõ az utolsó elõtti stb., köztük persze vannak átvezetõk. Éppen ezért üt, és a fõszereplõ helyzetét, állapotát így sokkal jobban átérezhetjük, mint az általad áhított otnemeM sorrendjében. (Sõt, éppen a hagyományos idõrend spoileres.) Nyilván minden film ne utánozza (sokkal különcebb módszer is a bevettebb GoW-osnál, tehát jobban annak eredetiségére épít), de ha indokolt, jól felépített, akkor nincs ezzel gond.
[merlinw.org]
Egyébként
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az in medias res pedig nem mindig szó szerint értendõ, hogy a történetet folyását tekintve hány százalékról van szó, de kár is ezen elmélkedni. Ráadásul neked fogalmad sincs az egészrõl. (Szerintem amúgy a sztorija túlértékelt, de nem rossz, a történetvezetés módjánál pedig jól választottak, mert jól mûködik így. Ezt te ugye még nem is tudhatod.)
Mind a Kardhal címû filmben, utána még lesz tovább.
QTE meg igenis rengeteg van benne. Jó, nem mindegyik ellenfélnél kell, de ettõl függetlenül rengeteg.
Így tényleg joggal jön le az embernek, hogy csak negatívkodsz. Nekem aztán mindegy, és nem kell, hogy érdekeljenek téged mások, de ezen az úton járva a véleményedet nem fogják a jövõben sem sokan komolyan venni.