Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Kapják be. Egy ideje már nem nézek meg semmi olyat, ami úgy kezdõdik. Rohadjon el az összes készítõ bele, aki még ma is ilyet csinál (tudom, hogy ez nem mai).
Amúgy max fpsel ment az elején.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerk: annyit javitanék, hogy a játék nem rts, mert körökre osztott 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Számomra akik megveszik a Borderlands 2-t kijelenthetõ lenne, hogy x Ft-ot elköltöttél arra, hogy elbaszd az életed?
Vagy AC, ME... Vagy akármelyik ami számomra f@szság...
Különbözõek vagyunk. Nekem ezzel semmi bajom.
Þór vígi þessi rúnar
Nekem a Guild Wars óta nem nagyon volt olyan játék ami ennyire be tudott szippantani, amibe több 100 órát beleraktam volna.
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos a tv kijelzõje kisebb pontsürûségû, vagyis távolabbról kell nézned, semmi egetrengetõ nincs ebben.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem szoktam ilyenbe hinni, de utánanéztem nem hoax, írjátok alá aki teheti!
Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
másik 8 ezret nem akarsz azért fizetni, hogy a kici kinai végig is tolja neked? 😄
Forza.
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csupán csak farmolgatok és a gyûjtött aranyból veszek valami Item-et az AH-ban, ha kell.
De AH nélkül is lehet szert tenni nagyon jó cuccokra!
Én elvagyok AH nélkül is - néha, néha benézek, de ritkán vásárolok.
Inkább "küzdök" a saját cuccaimmal. A játék pedig amúgy is képes még mindig beszippantani és ezt az élményt a kiegészítõ tovább fogja majd növelni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az 1.09-es patch-el jönnek majd jóságok (1.08 1-2 héten belül lesz). Akkor módosítják a Jay által elbaszott itemizációt. (ne nagyon legyen varázsló fegyveren 300 strength és egyéb okosságok (movement speed-es kétkezes kalapács)).
És esnek legendary-k is, mai termés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
Egyszerûen én örülök annak, hogy ha kiesik egy EF ami nekem nem kell akkor ha eladom 250 millióért, akkor tudok venni belõle valamit ami nekem kell (Skorn).
(megtörtén saját eset)
Þór vígi þessi rúnar
A diablo 1-el warezzal játszottam kábé 200 órát (a külsõs kieg szintén warez de az nem tetszett, leszedtem és toltam az alapot).
A diablo 2 és kiegje nagydobozos verzió van meg amiket 0 nap vettem és azokba is irgalmatlan idõket beletoltam, még lanparty-n is nyomtuk haverokkal. Szóval ez mellément. NAGYON!
Az új diablo eddig olyan 450-500 + AH játékóra. Egyszerûen alkalmazkodni kell az új részhez. Ami vagy bejön, vagy nem.
Þór vígi þessi rúnar