Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Visszább még írtam is nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
diszkrimináció 😞 (nincs FB-m)

Forza.

Nem találok neki jobb alfórumot, úgyhogy ide biggyesztem a facebookos nyereményjátékunkat, ahol BF3 Limited editiont lehet nyerni : )
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=120562688140160&set=a.120562681473494.1073741828.119394451590317&type=1&theater

BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain

Rapid81
Francba. Melyik mocsok disznó köpött? <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Közben kiderült hogy gazdag vagy, leállítottam és elzártam a pénzcsapõot mint a faszi a reklámban. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Köszi.
A játékkal még nem játszottam, de a fõcímdalát imádom.
arty
volt, de számomra az játszhatatlanul ócskának bizonyult 😊

Forza.

davidka003
Volt.
007 Legends, 007: Quantum of Solace, and James Bond 007: Blood Stone all disappeared with no explanation from Activison.
Egyébként a Blood Stone nem volt rossz annyira.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tehasut
És a James Bond: Blood Stone volt valaha Steamen?
Rapid81
Na, hajrá! Majd küldöm a számlaszámom! 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Ennek a játéknak annyi köze van James Bondhoz, mint az Activision-nek a minõséghez. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Látod megint spóroltál! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Utánaolvasgattam, Activision cseszett kommentálni az okokat. Sehol semmi info. Jogok nem járnak le, csak 2014-ben, ergo ez sem lehet az indok.
És nemcsak steamrõl tûnt el, mindenhonnan. Még a konzolos digit disztrib is leállt a játékokról.

Warez lesz ebbõl, érzem ... köszönöm Activision! <#eplus2>

Forza.

Zomil
Én elvittem a játék 3/4-éig anélkül, hogy megszolalt volna a riaszto(talán valami acsihoz kellett már fogalmam sincs, de vmiért fontos volt), aztán egy ponton meghaltam...és ugy rakott vissza a checkpoint, hogy automatikusan meglátott az ellenfél és riadozott...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Errõl beszélek 3 éve😊 próbáltam de nem ment. Nem azért mert a játék nem alkalmas rá... pont ez a gond, hogy lehetne, de még sem lehet mert rosszúl lett megírva az AI. Aztán a bugokról nem is beszélve, meg olyan dolgokról hogy percekig könnyeztem a röhögéstõl ahogy néztem az AI tevékenységét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Azt tudom te melyiknak örültél volna. 😄

Helyesbítek, már ott sincs 007...

Viszont 6k a Dead Island Riptide (jár hozzá az elsõ rész is), ami igen jó ár szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

forgalmazzátok helyett természetesen forgalmazzák! Már megint az antifogalmazin basszus....XD

"Geci könycsepp csordult a szemembe" Most döntsd már el, hogy melyik is csordult a szemedbe....XD

Hatalmasat bukott a játék, így levették steamrõl. Már nem forgalmazzátok.

Cdkulcsok-on elvileg még lehet kapni.

DarkSector
Geci.
könycsepp csordult a szemembe, gyûjtést kell szervezni, nincs mese. 😄

arty
james bond, fps 😊

ratgab: basszus, tényleg 😞((( de miért?!??!?!?!?!

Forza.

DarkSector
Ja bocs holnaptól csókolomot. 😄

Rapid81
59 játék van a kívánságlistámon. 😊

arty
brit angolt tanultam 😄

Forza.

grebber
Azt nem írtam direkt azt megtartom mert 10 éven belül lehet fogok rá idõt szakítani!

Next PC upgrade: 2022

Legends elvileg már nem kapható vagy valamirõl lemaradtam? Egyébként engem is érdekelne valamiért....

DarkSector
A Dishonoured-et nyugodtan egyszerûsítsük Dishonored-nek...😄 Nem kell túlcsavarni az angolt. 😄

Fpocok
007 legends?

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
még 9 játék van a wishlistemen, de igazánból 6 a "ha meglenne, játszanék vele", a maradék 3 ami ténylegesen be lesz majd szerezve... (dishonoured, tombraider, 007Legends)

köszönöm digit-disztrib/elsõsorban:steam <#worship>

Forza.

DarkSector
Valamit nem értek. Hátha valaki más tudja a választ.

Majd érdekel mind2 Tom film, a Jack Reacher és a Feledés is.
De az a véletlen mûve hogy a Feledés-ben is Jack-nek hívják vagy van összefüggés a 2 új film közt? 😄

Rapid81
A Zombie Driver DLC-je kéne 😊

DarkSector
Ja értem. 😄

Tinman
Van saját accja :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Párodat nem engeded steam közelbe? 😄

Tinman
Összekapartam utolsó morzsákat és megvettem GoG-on Back to the Future-t. Ennél olcsóbb ez az 5 epizód szvsz már nem nagyon lesz. Az meg, hogy nem steam-es nem érdekel, így legalább párom is lazán letöltheti és játszhat vele.

Harr-harr, darn! Már gog-on is 34 címen van -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Azt a hörcsögöt le is mentettem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Végül is jogos, de ez már szubjektív.

Engem jobban zavar az alacsonyabb felbontás, mint a 60 frém hiánya.

Jó lenne persze mindent egyszerre, de 35+ frém nekem már teljesen elfogadható.

arty
kompromisszum 😊 inkább engedek a grafból, a 60fps érzet engem simán kárpótol (mivel pécén fix30 "nincs", így más esélyt nem látok a fix frémrátára)

Forza.

DarkSector
Nekem is 24".
Persze de kihúzva, de mondom közelrõl ablakba tolom, de ha kihúznád, legalább 2x meszebb tólnád a székedet akkor nem annyira lenne rosszabb...😄

Kihúzva fullba azért másabb mintha ablakba nézed közelrõl, mivel maga a monitor képpont a 1080p.
És bemaszatolja a képet kicsit.
Persze te és más is gondolom tisztában van vele, az ablak módban csak 1 baj van sok embert zavar a körülötte lévõ háttér.

Hogy 5. helyen vagyok a legtöbbet vásárlók listáján...XD

Tinman
24"-on játszom PC-n, kemény 50 centirõl.

Itt nagyon számít a 720p vs 1080p, de tévénél is látom a különbséget, pedig az messzebb van.

DarkSector
Ha lenne valami faszás arcade, de ezek még ingyen sem sajna. 😄
Azért thx a felajánlást.

Dobd be õket majd sima nyílt steamgift-re.

Men of War Vietnam (meg vagyok végülis nélküle), Plans vs zombies (csak azért nem vettem eddig, hogy steamgiftsen legyen mire jelentkezni), Hunted, Darksouls, Warhammer Retribution, Avatar the game, Batman Arkham Asylum (csak hogy steamre is legyen, hamár a második rész ott van meg), Jagged Alliance Back in Action, Mafia 2 DLC-k. A többi wishlistes játék nélkül meglennék.

Idén még, ami kosárban landol:

CoH 2-t majd veszem (lehet tesztelem, de ezt majd meglátjuk), Rome 2, Saints Row 4.

Néztem, hogy elég jó kis kickstarteres cumók lesznek: Project Eternity, Grim Dawn, Divinity Original sin, Torment Tides of Numenera ,csak hogy párat említsek. És elég nagy részük RPG vagy CRPG ezeknek. Wasteland 2, Star Citizen. stb.

Tinman
Vajon mi lehetett az...

grebber
Shadowsgrounds-ra lenne jelentkezõ?

Mert lassan happy hour és megkapjuk majd $1.10-$1.50 körüli áron a fullos indiegala pakkot és nekem már megvan!

KILL FUN YEAH
GIMBAL
+ legyen bármi majd a unlckolt desurás fos bárki vihetõ aki elsõnek rám ír!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
hát figyelj ha jó olcsó lenne akkor miért ne.
És akkor megoldódna a vásárlási vágy. 😄

Bár igaz mindig jönnek újabb játékok.

Olvastam :-)

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy minden kéne ezekrõl?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még az üzeneted elõtt elküldtem valamit 😊