Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aktiválás dolgot én nem tudom, de az tény, hogy mióta melózok baromi sok dolgot megvettem. Tényleg alig van már olyan, ami kéne. Most egyébként a Back to the Future-rel szemezek. Steamre jobb lenne, de lehet behúzom Gog-ra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Én 3 ujjamon meg tudom számolni:
Steam Pack, Origin Pack, Uplay Pack. 😊

Ha jól emlékszem ebben az évben a 2-3 steamgiftet meg a CoH 2 beta-t aktíváltam. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hát, nemrég készítettem egy statisztikát. Döbbenetes.
Átlagosan 1,6 naponta veszek vagy aktiválok valamit a STEAM-en!!!

S már valóban ott tartok, hogy két kezemen meg tudom számolni mely játékok kellenének nagyon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Például:

Mindegyiknél details-ok maxon...ugyanazt látom érzékelem 720p-ben is mint más 1080p-ben is, csak távolabb ülök a kijelzõtõl.
(konzoloknál is ez a lényeg)

720p
kép720p

1080p
kép1080p

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elõbb utóbb a hörcsögöt is utoléri a végzete és már nem lesz több hörcsögölni való....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Kár", hogy már megvan: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition - 60% - 7,99 €.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Áh...😄

Persze ha megteheted van vasad tedd.
De a 720p sem gyenge, csak akkor gáz ha nagy felületen játszol, vagy mint írtam közel vagy a monitorhoz, képpont-sûrûség a lényeg. 😊

Régen PS2-vel is a szebb kép miatt kisebb képcsöves tv-n volt jó nyomni, mert nagyobb képpont-sûrûséggel bírt.
Szóval én ezért nem fejlesztek, amíg megy kompromisszumokkal, addig én nem költök ilyenekre. 😊

Tinman
SQJ már itt 2560x1440-be vagy mibe tolja vagy 1.5 éve :-D

Rosszmagam 1080p-be játszom cirka 4 éve PC-n.

720p only PS3-on.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Miért nosztalgia. 😊

Fasza az is, én sok játékot 720p-ben akár ablak módba vittem, ha nem ülök közel a monitorhoz, kitehetem nyugodtan full képernyõre is.
Sok FPS-t nyerek vele.
Details-októl meg nem kell megválnom cserébe, ami a legjobb kompromisszum.

Tinman
Olvastam amit írt Totti, de gondoltam hátha csak türelmetlen volt... aztán nem.

Pár külföldi fórumot is néztem 99%-ba errõl írnak :-/

Jó nem mondom, biztos +3 órányi próbával meglenne hibátlanul, kill nélkül, de erre a célra ott a Thief és ott remekül is mûködik a dolog.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
720p? Nosztalgia? :-D

Tinman
Az-az.

Elterelés nincs, eljutok teljesen a végéig, majd valamiért észrevesznek és 0.3 mp alatt lõnek ronggyá.

DarkSector
Akkor te gazdag vagy. 😄

Tinman
Legnagyobb gondom, hogy nincs decoy... nincs elterelés.

genndy
Sõt, két ilyen achi (állomás) is van. Az egész játékra nincs ilyen, arra rosszul emlékeztem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Azt azért csak nem, bár mint mondottam volt, az adóbevallásom okán jönni fog vissza zseton rendesen, de az még nem most.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ez egészen jónak tûnik, de mínusz 2 mag. Mondjuk fele ár...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Egyik helyen van rá acsi is, hogy úgy juss át, hogy senkit nem ölsz meg. Én megcsináltam és nem végigrohanás volt, hanem sunnyogás.

Rapid81
Jelenleg csak procit akarok cserélni. Majd egyszer lapot és memóriát.

DarkSector
Ja elhiszem, csak nekem elsõ végigjátszáskor messze nem ez jött le hogy ez ilyen lopakodós téma lenne.
Stalker-ben is volt nagy terület mégsem tudtam lopakodni.

DarkSector
Jah lehet el lehet barangolni 1-2 alternatív úton de nekem valahogy nem tûnt fel az elsõ végigjátszáskor, még késdobálást sem láttam a játékban, talán 1 helyen lehetett lopakodni, inkább nevezzük észrevtlenül továbbállásnak, mikor egy hídon mész át, és a távolban katonák vannak, de azokat nem éred el, mert csak a háttérben vannak....

Nemtudom, de õszintén kedvem sem lett volna lopakodni. 😄

A szörnyek elõl meg amúgy sem lehetne.

genndy
Oké, akkor csak neked még egyszer: a legnehezebb állomást is végig lehet sunnyogni (jó, ne nevezzük lopakodásnak, nevezzük lesbõl ölésnek). Jópár helyen van levágási lehetõség, mellékút - persze nehéz õket észrevenni, de ott van.

Fabio Capello
Nekem is ilyen volt a 8150 elõtt, teljesen fasza, megbízható proci.

arty
De vannak metróállomások, ahol ELVILEG lehet sunnyogni, késtdobálni, stb. Csak sajnos irreálisan meglátnak, tudják hol vagy, stb.

Forza.

arty
DarkSector
Sok pénze van és égeti a zsebét. 😊

DarkSector
Már az idegen nekem hogy a Metro meg a lopakodás valakinek 1 lapra kerül.
Az a csõjáték a sok rádugráló szörnyel, sokszor az orrodat nem látod a sok szörnytõl meg gépfegyveres embertõl.

Eleve maga a síjk pályadizájn miatt is KIZÁRT a lopakodás.
Max azt nevezném lopakodásnak mikor a kis srácot kell követned vagy más npc-t de az egy "script".

arty
Nekem haver sajtgyári beszámolója ingatott meg kissé. Húsgyárról hallani se akarok 😄

(viszont a kínai kajáldába járásról leszoktam: egyrészt nem egészséges, másrészt annyi szörnyû képsort láttam a "háttérkonyha" állapotairol a híradóban, hogy azt mondtam elég :/ pedig bírom a pikáns, csípõs ízvilágot, de ez így nem jó bót.)

Forza.

És ezen a gépen mit akarsz cserélni? Már ha az van, ami az aláírásodban. Nagyon jó kis masina az.

Ezek szerint ti már az én gépemet 3x kukáztátok volna (kereken 5 éves a masina, ennyi idõ alatt csak vga csere volt az is már kb. 3 éve). XD

Rapid81
Sógorom sajtgyárban dolgozott, apósom meg húsüzemben dolgozik és meséltek már pár érdekeset, de elmondva annyira nem zavar, viszont saját szememmel látva gáz volt. 😊

genndy
Találgatok: nazis vs communists?
Nehéz, de meg lehet csinálni az EGÉSZ játékot lopakodással, dobókéssel (mármint nyilván szörnyek elleni részeket nem). Talán achi is van erre.
Maradj sötétben, mozogj lassan, oltsd el a fényeket, figyeld az õrök mozgását.

arty
fullhd feletti kijelzõk kicsik. vagy elképesztõ árúak.

titán = fullhd, fix60fps <#eljen>

(sose lesz titánom)

Forza.

arty
szerintem az 5-6. magot nehéz kihajtani, így picit felesleges pénzkidobás - viszont a tuningpotenciálja jó, így mégis megérheti!

egy 4magos árú, hatmagosítható 960T kellene neked 😉

Forza.

arty
nekem is a lopakodási kísérlet (1-1 állomást, helyszínt sunnyogva megtisztítani) tolta ki a játékidõt... iszonyat hibás 😞 lõdözni kell és/vagy futni, nyugodj bele 😞

(de totti már akkor megírta neked a receptet, amikor épp még töltötted 😄 )

Forza.

arty
szerintem ejtheted ezt a 24fps marhaságot, mivel a crysis3at most toltam végig - 60fps-el (720pben, highra butitva) 😉

Forza.

DarkSector
Mibõl vetted hogy a Metro 2033-ban lehet lopakodni?

Tinman
Ha átlagolom a legdurvább helyzetben is átlag 60-65%. Amúgy inkább 30-40%, nincs akkora nyüzsi!

Többiekhez is!!! --->

Metro 2033 TÉNYLEG ennyire alkalmatlan lopakodásra? Most totál csalódott vagyok... kb. 3 órája(!) próbálok egy részt kizárólag lopakodással, megoldani.

Lehetetlen! WHY?????

Miért kényszerít agyatlan daráldába? (Úgy 1 perc -.-)

arty
a HT-s "magok" terhelését add össze nyugodtan, az az 1 magra jutó terhelés 😊
azért elég szépen használja úgy már a "négy magod" 😊

titán linket meg nem tudok, mivel csak költõi túlzás volt 😊)

Forza.

Jim Morrison
<#eljen> régen szerintem még be is akartam rá ruházni, csak nem volt rá pénz ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

arty
És ha most beírja mindenki hogy mi mindenben találni "szemetet", akkor semmit se eszel?

Forza.

Rapid81

Rapid81
Tudom. Elõbb-utóbb meg is lesz, csak inkább utóbb, mert az komolyabb beruházás lesz és egyelõre ez sem egy rossz gép. Fõleg, ha összejön a proci.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, és egyben gratulálok a 10 éves trónörököshöz 😊

Rapid81
Júliusban lesz 10 éves a fiam. Szóval egy. 😊

Fpocok
Elõbb utóbb túl kell esni ezen pedig. Én is nem rég váltottam, most sokkal jobb érzés 😄 DDR4 még nincs elterjedve, szal most jó 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Jól teszed - a kockuláshoz meg bõven elég lesz a 6 magos 😊
Bocsánat a személyes kérdésért, s ha nem akarsz, ne válaszolj: hány gyerek boldog apukája vagy? 😊

DarkSector
Oké de annyival több a 20+ hogy a 30k rászánt összeghez képest, ha ennyit rááldozna alapont, szerintem nem 30k-ért nézelõdne....gondolom én. 😊
Mert ha ajánlasz 30k helyett 35k-t még azt mondom raksz hozzá a rászánthoz képest kicsit, de az 50k 66% plusz költség az eredeti tervhez képest. 😄

Így értettem hogy nem kicsi.

Rapid81
Igen, mert ha nagyobb proci, akkor lapcsere és akkor memóriacsere is jön vele. Azt majd egyszer késõbb, mert a proci viszont jó lesz újabb lapba.

Mondjuk most jöttem a könyvelõtõl és kapok vissza zsetont rendesen az adóbevallásból. 😊 Abból fog futni pár dolgot a ház körül. 😊

IMYke2.0.0.0
És úgy is volt, de lásd, alant a hozzá(d)szólásomat.

DarkSector
Bocs én azt láttam hogy Rapid-nak tanácsolt 50k-s procit. 😊