Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha azt nézzük hogy 2,5 éve még 1 db eredeti játékom se volt....<#whatever>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tehasut
Én a 163-mal elég nullingernek érzem magam.
Egy egyszerû dolog felett elsiklottunk. 430 játék is baromi sok. Ráadásul szégyen szemre le vagyok maradva (392 steam szerint, amibõl szerintem minimum 190 DLC... mindegy 200 játék is sok).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tehasut
Ezzel én is így vagyok. Fura gyerek ez az Imi. <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
Én szeretek tisztában lenni a dolgaimmal - ha egyszer kevés adatott 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Költõi kérdés volt. Csak furcsállom mindig, hogy olyan dolgokon "akadsz fönn", amit más szerintem életében meg nem nézett. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Miért kellene megmagyaráznom?
Amúgy meg, épp ma reggel azon voltam, hogy megnézem, mely videóm vannak hozzákapcsolva a Youtube fiókomról a STEAM-eshez, és akkor vettem észre, hogy tegnap elkészített magáncélra készített statisztikámhoz képest 10-el kevesebb "játékot" mutat a STEAM.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
De miért foglalkozol ezzel? Sosem néztem, így sosem zavart, te meg folyton olyan dolgokon akadsz fönn, amiken nem kéne. <#fejvakaras>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Tehát, ha hétvégi (közbeni) ingyenes akció van, akkor a profilhoz adja?
Értem, köszönöm az információt - ezek szerint, most 10 elem volt így elérhetõ.

Shep
Attól még oda rakja, legalábbis nekem oda szokta számolni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Mert, ingyenes játékok nem voltak benne - tudtommal, egyet sem próbáltam ki.

IMYke2.0.0.0
Magyarázza meg nekem valaki, hogy hogy lehetséges az, hogy míg tegnap 446 "játékot" mutatott (tudjuk: DLC-ket is számol), ma csak 436 van a profilom alatt?!

grebber
Erre visszatérve meg kell adni kategóriát ,de nem tudom melyiket jelöljem itt: (autóhoz rendeltem féklámpát)

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mondom ,hogy DLC-ben nincsen semmi az elején, alapból 2mp és rajtad a város. Persze igazából logikus, mert egy ilyen hülye indiánt aki álcázni sem képes magát persze ,hogy kiszúrnak a város másik végérõl is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Aki csinált már a paypalon pénz "visszakérést" mert nem kapta meg az Ebayrõl rendelt cuccot kérem jelezze nekem ,mert kellene a segítsége nem értek a payplahoz hogyan kell ezt lebonyolítani! 😞

Shep
Én is erre gondoltam de ha megvariálják akkor meg nem veszem át, ennyi.

Összekeverték a két speciális kiadást, az Ultimatum lesz 13k, a 5th Freedom drágább.

Hátha ezek a címek is úgy járnak, mint most a Neverwinter Nights 2. Azt se lehetett sokáig vennni, aztán nemrég újra megjelent Gog-on.

Amúgy GOG nagyon kezd feltörni. Egyre jobban tetszik a felhozatal (legutóbbi adagban már az Overlord játékok is felkerültek a listájukba).

AC 3 topikban meg az volt a baj, hogy túl könnyû a harc. Itt meg már az a baj, hogy túl sok a célpont? Érdekes.

Nem a másik tetõrõl vettek észre és azért riadóztattak?

Hát mivel eleinte mindenhol brit katonák vannak nem nehéz beléjük botlani. Ahogy Totti is mondja óvatosan kell közlekedni.

Ha tiltott helyre mész vagy túl közel mész a katonákhoz támadnak ez így normális szerintem egy háború felé sodrodó országban. Mindenki feszült és ideges.

Egyébként körözési plakátok továbbra is vannak, szószólókat is le lehet fizetni és legvégsõ esetben ott a nyomda is. Mondjuk 3-as körözési szinten már tényleg nehéz lerázni a vöröskabátosokat ez tény. De legvégsõ esetben ott vannak az alagutak is.

Fpocok
Értem. Valahol láttam írva, hogy GoG-n fent van, de amikor felmentem, nem találtam. Akkor ez miatt. Na sebaj, marad az alternatív megoldás. Én megpróbáltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt joglejárat miatt levetette a Codemasters GoG-ról is (akik idõben megvették, azok persze letölthetik, ugyanez a helyzet például a Ubis XIII-mal), digitálisan sehol nem kapod meg legálisan.
Fpocok
Lehet bénán fog hangzani, de mondjátok már pár oldalt, ahol lehet venni régi játékokat digitálisan. Próbálok keresni egy TOCA3-at de nem találok sehol <#rinya>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Na én leadtam egy rendelést iponnál a szobros Splinter Cellre 13e-ért, elég baráti szerintem.

Most látom csak, hogy Fez Steam mellett jön május 1-jén GoG-ra is.
Harr-harr, darn! Már gog-on is 34 címen van -.-

Az ingyenesekkel együtt? Na nem mintha a virtuális polcodba bele szeretnék kötni, csak ezek szerint ebben a bizniszben friss hús vagy, és ez kissé meglepõ. Igaz, Steamen is gyorsan kompenzáltál, ahogy SQJ is 😊
DarkSector
Shank 2 az jó játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na ez meg a másik, 3-at lépsz és még 10 katonába botlasz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Na a Shadowsgrounds és a Desurás szarok után újabb lehetõségetek lesz elnyerni másik játékot a Shank 2 személyében!
Nem megnyertem ma steamgitsen <#idiota>Szóval a pakkba lévõ megy fel sorsolásra majd!

DarkSector
Csak nekem kicsit hihetetlen hogy még akkor is látnak mikor térben elbújok a szemük elõl, és úgy változtatok helyet.
Tegyükfel lent van 10 katona felmegyek egy magas házra, ott kapásból ha nem megyek a szélére a tetõnek nem láthatnak, max sejthetik hogy arrafelé vagyok, és ekkor elmegyek úgy hogy max akkor látná merre megyek ha felmászna a tetõre 1 katona, de basszus követnek lent a földön annélkül hogy lántá merre kezdek el fent menni.
LOL.

Shep
Újakba belebotlani, jó vicc mikor az egész városban csak piros pontok vannak. El lett szúrva a 3. rész ebbõl a szempontból. Remélem a 4. nem lesz ilyen.

Shep
Mármint, hogy nem volt ilyen hamar rajtad a zsandarmeria.

Totti5
Csak akkor tudsz elmenekülni, ha szemelõl tévesztenek és úgy bújsz el. Nincs benne semmi ördögi, csak jó helyekre kell futni és jól kell a katonákat lerázni, nomeg nem minden sarkon újakba belebotlani. Sok más elemével ellentétben ez a része jól mûködik a játéknak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Alapból így indul. Tök gáz, bár nekem már az alap játékban is ez volt. Elõzõ részek pl emiatt is tetszettek jobban.

DarkSector
Mondjuk észrevettem hogy szinte lehetetlen elmenekülni, sõtt, leszarom mert nem spoiler, van egy kibaszott kocsmageciség, mikor ki kell hallgatni asszem 2 embert, vagy katonát.
Namármost van egy rész, a bejárattól ballra, akikfelé ha kicsit is közel mész már észrevesznek, holott oda kéne állni a sötétben kurvára nem látható helyre, hogy én mennyit szoptam ott.
Mivel nem látszik hogy hová kell menni, ha meg kicsit közelebb mész körbenézni hogy na most mit csináljak már mindeki rádnéz narancsosan.

Kegyetlen ideges lettem.

Nem lehet a körözési szintedet csökkenteni, mint az alapjátékban?

Shep
Kipróbáltam az AC3 harmadik DLC-jét és van benne egy apró utalás a 4. részre. De azt nem hiszem el, hogy ennyire szar még mindig az egész. Városban 2 mp alatt kiszúrnak és nyomodban az összes csõcselék. Totál megölték ezzel a játékot, asszem ez a dlc is csak ilyen speedrun lesz, mint az egész AC3.

Seth
Pedig nem vészes az, fõleg ha normalon tolod. Meddig jutsz el nála ? Az emberei nem jönnek már ugye? Csak teleportálgat, mindig mögéd, ha hallod a hangot megfordulsz aztán akár késsel is adhatsz neki.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Nem kell felvenni mindent, de a legtöbb fészbukos a telójával együtt napközbe is nyomja, rajta van , fényképezget, postolgat jópofa hülyeségeket.
Nem gáz ha csinálod.
Csak nekem értelmetlen. 😛

ja és csak akkor vagyok felfújva mikor melóhelyen is kérdezik, hogy van facebook-od, mondom nincs.
Erre rámcsodálkoznak hogy miért nincs, mindenkinek van...nekem miért nincs?

Mondom mert talán baszottul nem érdekel hogy 400 olyan rég ismert vagy 1x látott embernek a fotóit meg posztjait olvasgassam akikrõl lehet nem is hallok soha többet.

Én inkább telefonon vagy e-mail-be vagy realtime fórumon intézem ami éppen aktuális.
Telefonon is csak akkor hívok valakit ha fontos.

Amit írsz meg nem minden szót értek, mert ezt a sleng-et nem vágom. 😄

kill3r21
Kill3r vok cshõõõõõ, komizz innkább, nem is fhészbúkozok shokat, wárj inkhább mhég visszhajövök, cuppocska <3
arty
engem érdekelne a video 😊
legnehezebb fokozaton tolod? youtube tele van easy bosslegyõzésekkel, nemcsak kz2 témában ... :/

Forza.

grebber
Vicces ez a Killzone 2 fõmufti rohadjak meg a holnapi újbóli nekifutás hegyeket videóra veszem mert ez már annyira szánalmas ,hogy keresve se találok rá megfelelõ szót.
Most is 30 percet görcsöltem és volt vagy 20 halál közben!
Néztem YT-os videot hogy mit csinálok rosszul,de nem jöttem rá. Ott a gyerek lángszóróval ad neki rácsap párat késsel az kampec.
Nálam meg immunis a tûzre meg se érzi. Már amikor azt hiszem hogy eleget adagoltam neki a késbõl meg a lövedékekbõl akkor öl meg 😞
A játékos pályafutásom alatt ez az elsõ fõellen ami a leges legnehezebb és legtöbbet szopok vele.
2,5 órája szopok összeségében a fõellennel ami már már egy game végigjátszása.

Ha a KZ3 fõellen is ilyen lesz asszem a végét a YT-on nézem majd nem idegesítem magam!

DarkSector
Meg ott éled le az életed 80%-át.

Tinman
U just read my mind ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
azt eladnád!!! <#eplus2>

Forza.

Tinman
Az hagyj ám, de engem a BF 3 sem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nekem sincs... Nem érdekel a szomszéd néni. 😛

kill3r21
Hogy lehet a mai világban hogy nincs FB-tek?
Legjob bulik ott zajlanak, tudod az idõjárást, tudod hogy a szomszéd néni mikor kakil, és azt a csajt bököd meg amelyiket akarod....😄 😄 😄
DarkSector
Nekem sincs regeljünk 1-et? 😊