Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Én szerencsére sosem játszottam német nyelvû cuccokkal. Elég volt nekem a nyolcvanas években a sok német nyelvû akciófilm.
Fpocok
Egyetértek. Német nyelv nagyon szar. Feleség, nõnemû, lány, semleges nemû... WTF?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Német nyelvû játékok ..... az ég szabadítson meg tõlük 😄

De utáltam, mikor anno N64-re csak német szinkronosan lehetett nálunk kapni 1-1 játékot (pl Shadowman) ... de a Nehrim-et (Oblivion mod) is szinkronizálhatnák már angolul 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tehasut
A GOG-on pedig a Gothic sorozatot dobálják fillérekért.
Ráadásul mindenki nagy örömére most már a német nyelvû verzió is tölthetõ az überkirály elsõ 2 részbõl.
Jani21
Volt már? Sacred 1 GoldSacred 1 Gold 0,99 USD Steam

Rapid81
3.23 font - 1122 HUF volt. Köszönöm az infót. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Valóban. A co.uk-on megvéve kábé 200 forinttal olcsóbb.
Rapid81
A Nazi Zombie Army viszont ojróban olcsóbb.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Fontban olcsóbb. Úgy csupán 4 ejró.

Tehasut
Gamersgate Spring sale.
Iminek ott a The Cave 4.42 euróért. Az "elder-geek.com" kóddal további 5% nyerhetõ.
kill3r21
Jó dolog az élsimitás, ha birja az ember gépe...😊
Sokat tényleg nem, de ez minden, csak nem újkeletû probléma. Amúgy ott az eBay. Persze drágább és kényelmetlenebb, a jogtulaj pedig ugyanúgy nem lát belõle pénzt.

Érdemes amúgy - nyilván nem TOCA 3-ügyben, arra nincs digitális gyógyír - szétnézni a DotEmun is, nagy az átfedés a GoG-gal, náluk is DRM-free cuccokkról van szó, de náluk például van egy rakat SEGA-játék is, vagy például másolásvédelmet nélkülözõ FlatOut 2. Az általuk birtokolt játékok közül pedig nem tettek fel mindent a riválishoz (pl. Crystals of Arborea, Transantarctica)
Fpocok
Gyakorlatilag ha nem lenne warez, akkor meg sem lehetne venni a régi nagyszerû játékokat? TOCA3 pl... nagyon szomorú dolog lenne.
Amúgy életemben elõször bekapcsoltam maxra az aa-t meg az af-t egy játékban, és határozottan szebben néz ki. Látható a zélsimítás nagyon is.

Azért ez más helyzet, az NWN2 esetében végsõ soron minden a Hasbro tulajdona, az AD&D és a játék jogai is, nem kell senkinek se perkálnia, senkivel megegyeznie. (Ráadásul nagyobb csokor, máig bevételt hozó klasszikusokról van szó.) A TOCA 3-hoz vagy a XIII-hoz szükséges licencek után futkosni, ezekre költeni viszont már nem biztos, hogy fognak.

Persze reménykedni lehet, csak az esélyek nem az igaziak. Republic: The Revolution például bõ 2 éve került le jogi okokból, eleve ideiglenes felkiáltással, de a Rebellion csak nem tudta azóta sem elsimítani. A TOCA 3 és a XIII esetében pedig szó sem volt visazatérésrõl.
Laza
'Oldal mentése' opció gondolom nem újdonság 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zorrobomber
Igen, beleláttam valamit, de te is általánosítasz velem kapcsolatban, maradjunk ennyiben. Ne vegyél mindent ennyire magadra. Többször volt már itt ez a kérdés, és marhára idegesítõ. Tehát nem ellened szólt, hanem úgy általában a kérdés ellen.

Fpocok
Te egy csaló vagy: Ott a kártya a képen, a monitoron meg a kártya teszt eredménye? De hát hogy csináltad, ha nem is volt benne a kártya 😄DDD

Laza
Na, mákom volt múlthéten, így az iPonnál hozzájutottam igen (nagyon) jutányos áron egy MSI GTX660 OC 2GB kártyához. Nem a két ventis TF2 van rajta, szkeptikus is voltam a hangját illetõen, de meg kell jegyezzem, iszonyatosan jó, semmi hangja még terhelve sem ... sõt, a referencia adatok szerint halkabb, mint a TF2 hûtés, ami köztudottan eleve halk 😊

UI: Így viszont eladósorba került a még garanciális Gigabyte GTX 560Ti OC 1GB -om 😊 - reklám helye 😊

Shep
Hát így is meg lehet közelíteni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mi a marhaság, a kérdés? Mert, hogy te már valamit megint beleláttál az egyértelmû a támadó fellépésedbõl. Mondjuk tõled nem is lehet mást várni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Este 6-ig még van lehetõség jelentkezni.

Zomil
off:
Amugy most hallgatom az Oblivion soundtrack-jét és nagyon jo, a rendezö ugyanaz, mint a Tron filmnek és a zeneszerzök is hozzájárultak a Tron zenéjéhez, ugyhogy egész hasonlo a hangulata ennek is, csak nem annyira daft punk-os inkább Hans Zimmer-es a zene.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Én április elsején voltam 2 éves jubileumon. Azért én is jól belehúztam, ahhoz képest, hogy egyedül a Portal 2 miatt regeltem be. 😊

Maak
Ennyi. <#whatever>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Bizony - és számomra annak a lehetõsége is, hogy bármikor játszhatok velük.
Sok, vagy finomítva, nem egy játék van már a gyûjteményemben, amit már nem lehet - olcsón - beszerezni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Nem a végigjátszás a lényeg, hanem a tudat, hogy megvan. Ugye Imi? 😄

zorrobomber
Ez mekkora bullshit, nem kell ahhoz valamit végigvinnem hogy azt mondjam, már megérte megvenni. Már csak azért is, mert nekem a kedvenc játékaimnak általában kvázi nincs vége.

Shep
Csak? 😊

Shep
Én arra lennék kíváncsi inkább, hogy abból a több száz játékból ki mennyit játszott végig 😄

zorrobomber
Command and Conquer The Ultimate Collection Origin - 15.00 USD = 3,436.66 HUF

Tartalom:
Command & Conquer
Command & Conquer The Covert Operations
Command & Conquer Red Alert
Command & Conquer Red Alert Counterstrike
Command & Conquer Red Alert The Aftermath
Command & Conquer Tiberian Sun
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm
Command & Conquer Red Alert 2
Command & Conquer Red Alert Yuri's Revenge
Command & Conquer Renegade
Command & Conquer Generals
Command & Conquer Generals Zero Hour
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Command & Conquer 3 Kane’s Wrath
Command & Conquer Red Alert 3
Command & Conquer Red Alert 3 Uprising
Command & Conquer 4 Tiberian Twilight

Fpocok
Dehogy.
Én arra emlékszem, hogy a steam megjelenésekor, hogy CS-t játszottam... 1.5... aztán két napra rá jött a steam és az 1.6 counter strike. Szóval azóta van, amióta van 1.6

IMYke2.0.0.0
Hát igen - a statisztika már csak ilyen, súlyozások nélkül meg végképp 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ stabil kliens óta tekintik mûködõnek a szolgáltatást.
Az pedig 2003.09.12-én indult el.
Teljes erõvel pedig 2004.07.31-én startolt.

Tehasut
A Steam nem a HL2 megjelenésével debütált? Az meg 2004-es.
Zomil
Mondjuk az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy 2005-töl 2007-ig az orange box megjelenéséig csak egy cs volt a steamen 😊
Szoval az lehuzza a statisztikát 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
A barátaim közötti Top 5-öt meg sem merem mutatni 😊
Arról nem is beszélve, hogy személyiségi jogokat sérthet.

Zomil
Heti 1játék, nah az ugy egész jo 😄

IMYke2.0.0.0
STEAM-tulaj.
Robinwalker:
"Játék": 4417
Tag: 2003.09.13 - (3509 nap)
Átlagosan 0,8 naponta vesz / kap a profiljára játékot.

Egyik STEAM-es ismerõsöm pontosan ugyanezen napon lett tag.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Nekem nincs és nem is lesz kocsim.Haverom kérte meg mert magyaroknál sehol nem tudtak neki hozni olyat. De úgy látom Ebay-en se csak mutogatják 😄

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
zO.Om
"Játék": 426
Tag: 2005.12.22 - 2678 (nap)
Átlagosan 6,3 naponta vesz / regisztrál játékot.

Zomil
Én 8éve vagyok steam-en 😄

Fpocok
Amúgy milyen kocsihoz kell melyik lámpa?

IMYke2.0.0.0
Az általad bejelölt: "Egyéb eszmei áruk"
Ami kell: "Other Tangible Goods" = Egyéb megfogható áruk

Fpocok
Szerintem other tangible goods.

grebber
#114853 valaki erre?

Next PC upgrade: 2022

Pontosabban Bal 4 Halott 2 volt az elsõ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
1 nap híján 2 éve vagyok regisztrált tagja a STEAM-közösségnek.
Nagyon belehúztam a digitálisz-játékhörcsögéliszbe 😊

Na jó ez így nem igaz, de elsõ steamesem 2,5 éve vettem Bal 4 Halott (TM Imy...XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nálam: valójában 'csak' ~220 játék - de, valóban rohadt sok így is.
Igaz, most el is kezdtem szépen játszani velük. Már amelyiket le tudtam szipkázni eddig a STEAM-rõl ezzel a kaki nettel, és már amelyiket egyáltalán "játszhatóan" (10-20 FPS - kompromisszum-kényszer van, kérem szépen) tud futtatni ez a hulladék.