Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Jobb szeretem a hátizsákot a csomagtartón szállítani, hogy ne rohadjon rá a hátamra. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Azt az a hátsó kosár minek rajta? Nõiessé teszi nagyon

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Nyereménybringa. '98-ban nyertem a Westeltõl. <#vigyor5> Azóta kicsit le lett lakva, de az utóbbi években sikerült rendbe kapni, meg szerezni bele lengéscsillapítós elsõ villát. Nemrég költöttem rá 15k-t (agydinamó, komplett elsõ kerékkel, lámpák, bovdenek, fékek).

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Az milyen bringa! Demeghajtanám! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Úgy látom a vizes palackot csak a fotó kedvéért cipelted magaddal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa

Rapid81

Végre sikerült idõt szakítanom a játék melletti másik hobbimnak is, a biciklizéssel egybekötött fotózásnak. 😊

Üdvözletem küldöm a Nagykunság szívébõl!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zomil
Alig várom már 1hét mulva az sg cikket: HATALMAS Bukás a kickstarteren, soha többet nem látjuk a Homewrold nevezetü játékot.

😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
IPON.hu - Homeworld kampány: Mégsem jött össze - 2013.04.19
"A Homeworld licencért folytatott aukció 2013. április 15-én lezárult. Bár elértük az összeget amivel érvényes ajánlatot tudtunk tenni a címre, sajnos nem tudtunk annyi pénzt összeszedni, hogy versenyképesek maradjunk más felekkel szemben az aukción."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Ezt olvasd el...csak persze a drága cikkiro kifelejtette...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ja hogy valaki más többet licitált a jogokért...akkor ismét egy szinvonalas magyar cikk, csak épp a lényeget hagyták ki belöle 😄

w77d
ezek faszok, már összejött rá a lé...

Zomil

grebber
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Még mindig nem értem ennek a játéknak a végére! WTF?! <#idiota>

lostprophet
Zodiac Tournament is story-s 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Rapid81
A Shadowgrounds-ot RatBag nyerte. Gratulálok neki. A nyereményét elküldtem mélben.

Botond
2010.09.21. Civilization 5 miatt, és kb 120 játék meg ugyanennyi dlc eddig.
Botond
Na végre. Este akkor befejezem a játékot végre az utolsó dlc-vel. Aztán folytatom Xboxon dlc-k nélkül. 😊
Tinman
Én 9 éve regeltem HL2 miatt, csak...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát a harc meg az ai az nem egy dolog, az hogy észrevesznek attól még legyakom õket csak akkor mire a bujkálás?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Körbenéztem a tetõkön nem volt narancs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Le vannak akciózva ismét a Sleeping Dogs dlc-k is, a The Year of the Snake-n gondolkozom, merthogy ez elvileg storys. A Nightmare már megvan a többi annyira nem érdekel.
grebber
Közel se! Pont az a királyság hogy pörög magával ragad! Az ilyen játékok miatt hallnak a gameerek a trombozis miatt mert nem lehet felkellni mellõle.Pont ez az amiért a Battlefield széria sosem fogja leverni singlebe a Cod-ot ,mert az is pörög mint az állat.

Azért az is kérdés, hogy a jövõben az ellenzõk milyen arányban csábulnak el, illetve a támogatók vásárlók is lesznek-e, avgy csak nem zaavrja õket al ehetõség, különösen ha így frissebb alapjátékokat megkaphatnak DRM-free formában.

Az egész kérdéskörrel az volt a baj, hogy elég fekete-fehér volt, és alig pár nap volt kitölteni, sem nekem, sem egyetlen ismerõsömnek sem sikerült elég leülni, hosszabban mérlegelve szavazni. Eddig amúgy egy DLC került fel külön GoG-ra, az iszonyúan le lett húzva és hordva, szóval remélem, hogy a lópáncélok a továbbiakban is kapnak hideget-meleget, az értelmes tartalmak pedig nem.

Személy szerint örülök, ha frissebb játékok körében is terjed a másolásvédelem hiánya, és a preferált oldalon vehetem meg õket, de szerintem a GoG-nak nem feltétlen arról kellene szólni, hogy most azonnal elõ lehessen rendelni a legújabb csodákat, meg persze megjelenés elõtt alfa-béta-gammázni velük. Erre ott van minden más. Na mindegy, én úgyis csak azt veszem meg, amit meg akarok, nyilván megoldják majd, hogy idõvel a season passok beolvadjanak a Gold/GotY/Complete csomagokba.
Shep
Na de pont ezért kérdem, egy idõ után a folyamatos akció is unalmassá válik, vagy nálad nem így van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Hello van itt köztetek valaki aki Budapesten lakik és közel van a 3 Kerülethez vagy esetleg Budakalász környékén lakik ?

Mert szeretnék egy PC házat venni csak az illetõ nem postázik csak a személyes átvétel hive !

Ezért arra gondoltam hogy ha van itt köztetek aki Pesten lakik akkor annak elutalnám a PC ház árát a posta költséget is bele értve.

És akkor átvenné helyettem a PC házat és akkor feladná nekem postán !

Persze nem kérem ingyen kérhet tõlem amit csak akar nem kell rosszra gondolni xD a szívességért cserébe !
Zomil
Szerintem ez eddig is egyértelmü volt, hogy a DLC ipar azért virágzik, mert van igény rá. Az emberek a pénztárcájukkal szavaznak, ha nem lennének vevök a dlc-re akkor már rég megbukott volna.

grebber
A fejlesztõket csak a pénz érdekli ez sose felejtsd el!
Õk nem jót akarnak hanem létrehozni ,hanem sokat (dlc) amibõl jön a pénz.A milyensége nem érdekli õket.

zorrobomber
Rossz hír a DLC, Season Pass, és egyéb hasonló nyalánkságok utálóinak:

Ha már a GOG.com olvasótáborának nagyobbik hányada is "igen"-el szavaz az efféle tartalmakra, akkor szerintem kijelenthetõ hogy általánosságban van igény rájuk...

grebber
Ez nem Assassins Creed 1 meg Prototype hulladék unlamohaz. Ezek kõkemény akciók megállás nélküli pörgéssel amit sosem lehet megunni!

IMYke2.0.0.0
Hát, abból ítélve, amit még a Cinikus Brit tesztjében láttam, teljességgel igazad van: az a csoda, hogy egyáltalán érdekel valakit az a játék.

Fpocok
Nem tudom mennyire szabad, majd kiderül... de pár modder srác kipofozza a war-z eredeti játékot és már most jobb állapotban van, mint az eredeti. Kipróbáltam.
Tipikus esete, amikor a rajongókat jobban érdekli a játék, mint a fejlesztõket.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Nem vagy gyenge, ennyi hasonszõrû fps-t egymás után lenyomni. Nem vált még monotonná?

Zomil
Megvéve 990Ft

IMYke2.0.0.0
//Pofátlanul megvallom: nem egy játékkal kapcsolatban irigyellek. Néhány PS3-ast lenyomnék én is 😊
//Jó játékot!

grebber
Majd kipróbálom 2040-el csak játszok majd azzal is 😄

Ez a Killzone 3 elég fa**a! Eddig sokkal de sokkal könnyebb mint a KZ2 de a végén tuti megint berakja a haláltusámat mert 4 év lesz mire a fõellent majd lezúzom. KZ2 fõellent azóta se tudtam legyûrni. Napi 30 halál után megunom 😞

IMYke2.0.0.0
Team Fortresszel életemben nem játszottam - sõt, talán még képet sem láttam -, de, biztos jó arc 😊

IMYke2.0.0.0
Nem ismerem azt a magyarítást, de, az 1. rész 'Complete' kiadása alapján mondhatom: ha a magyarítások a legutolsó patch-re fel vannak készítve, akkor nem lesz gond - egyszerûen a helyére kell másolni az anyagot és kiderül 😊

IMYke2.0.0.0
Gyerekek, ez az "Endless Space" tényleg nagyon csábító és jó játék(nak tûnik) - ahogy azt már ratgab korábban közölte.
A Gamersgate-en az Emperor Special Edition "csak" 12 euro.

"Emperor Special Edition Features:

United Empire "Emperor's Guard Extra Skin" Pack - The community will vote for the look of the United Empire "Emperor's Guard Extra Skin" Pack.
A unique "Endless" Hero - Hire a unique and mysterious hero, direct descendant of the Endless civilization. The community will vote for the look of the hero.
500 G2G - An additional 500 G2G.
"Dev Team" Forum Award - Adds a unique "Dev Team" Award on your Amplitude forum profile. Available at the release of the game.
Your Amplitude forum name in the credits.
Your picture in developers offices in Paris."

grebber
Van akinek megvan a GoG-os NWN 2 Complete?
Az érdekelne a magyarítás mûködik-e hozzá frankón?

Ilyen néven van a magyarítás: (NEVERWINTER NIGHTS 2 (ÉS ÖSSZES NAGYOBB KIEGÉSZÍTÕ)

MerlinW
Robin Walker Valve munkatárs, többek között a Team Fortress-t köszönhetjük neki (is) 😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nagyon csábító a dolog, de majd inkább közvetlenül STEAM-en, agyon akciózva veszem meg 😊

grebber
Gothic 1-bõl kéne valami HD release vagy valamelyik mai moder engine-el egy total konverzió pár plussz melékküldetéssel.

lostprophet
Eléggé úgy tûnik, hogy köze van hivatalosan is a Valve-hoz (tekintve a Valve és Official Steamworks csoportokat) és az ismerõsei is 4000 feletti játékkal rendelkeznek.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tehasut
Akkor rajta!
Zomil
De a 20%-os bonuszommal £2.72-ra jön ki ami 950Ft kb 😞

Tehasut
Nem kell. Légy erõs. Én az vagyok. Majd 75%-os leárazásban veszem meg nyáron.
Zomil
francért raktad be...most meg kell vennem a the cave-et 😄