Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Azért a Red Factionhöz hasonló játék sincs a piacon, amiben ilyen mérvû rombolást tudnál véghezvinni. Én imádtam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Én személy szerint nem morzsintok el könnycseppet se a Red Faction-ért, se a Darksiders-ért. A fejlesztõk élik tovább életüket, aki jó, az úgyis kap munkát máshol, maguk a játékok pedig nem mondom hogy rosszak, de pár év múlva a kutya sem emlékszik majd rájuk. Lapozhatunk.

grebber
"Mondjuk szerintem a Crytekkel se járt volna jobban a Darksiders franchise"

-Sajnos ezt már soha nem tudjuk meg!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ami még vonzóbbá teszi a szememben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sztornó: Most olvasom, hogy Crytekéknél dolgozik 35 Vigil alkalmazott. Na akkor errõl ennyit.... RIP Darksiders...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nordic legutóbbi hasonló próbálkozásai a Gothic volt. Õk nem igazán értenek a Darksiders féle TPS-ekhez. Így remélem szépen felkérik a Vigil-t, hogy a korábbi játékok receptjét követve készítsék szépen sorban a Darksiders részeket. Mindenki így járna a legjobban. Sajnos ezek szerint csupán a Darksiders jogokat vették a fejlesztõket nem.... Szegény Vigil.

Szerintem a Red Faction is hasonló helyzetbe fog kerülni.

Mondjuk szerintem a Crytekkel se járt volna jobban a Darksiders franchise. Nem kell oda über grafika.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az ne is legyen! Darksiders vagy rajzolt grafikával vagy sehogy!

wesker24
Hát nem lesz CryEngines Darksiders III pedig jó lett volna mindegy várjuk továbbra is a Darksiders III-at ! 😄
grebber
Metal Gear Solid: The Legacy Collection announced for the Americas

<#worship><#taps>

Akkor ezt megvárjuk ,mert az elsõ részét nem tudtam megszerezni és akkor egymás után lenyomom majd õket!

zorrobomber
Nagyon rossz hír...

grebber
Akkor nem lesz Cryengine-es Darksiders 😞

Rapid81
A maradék THQ cím is gazdára talált:

Homeworld (Lot 2) (IP)
Winning bid: Gearbox Software ($1.35M)

Darksiders (Lot 4), Red Faction (Lot 1), MX vs ATV (Lot 3), Other Owned Software from Lot 5 (includes Destroy all Humans!, Summoner and more), and Other Licensed Software from Lot 6 (includes Marvel Super Hero Squad, Supreme Commander and more) (IP)
Winning bid: Nordic Games Licensing AB ($4.9M)

Drawn to Life and Drawn to Life: The Next Chapter (A specific pull from Lot 5) (IP)
Winning bid: 505 Games ($300,000)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Más is kapott a Tiberium Alliance-hoz free resource pakk kódot EA nénitõl?

Rapid81
Ha tényleg Füzesabony környékén volt az epicentrum, akkor én nagyon mélyen aludhattam, mert az légvonalban ~50km tõlünk és közben meg Pesten is érezték. 😊

Fpocok

Höhö... este azt hittem, csak az én vérkeringésem szarakszik csak, de nem. Tényleg rengett a föld 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Minimum 100$ értékû játéknak kell lennie a fiókodon, mert anélkül nem enged regelni. Ha ez megvan, akkor publikussá kell tenned a Steam fiókodat, amíg az SG lecsekkolja.

értem oks
köszönet!
ffxi
Elõször a steam fiókot kell megerõsíteni. Utána kell még szerezned játékot ha jól látom. Mert nem éri még el a minimális 100$-os értéket.

Fákjúal!

ez mit jelent?
Verification
There was an error trying to verify your Steam account.
Your account could not be verified.
Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $82.95.

Steamgift-nél irja.
Rapid81

RatBaG
hol adják annyiért?

Per Aspera Ad Inferi.

Nem egyszerre venném persze, egy hónapba egy évad elég vagy esetleg 2 havonta egy,mikor hogy.Amit érdemes megvenni azt meg is veszem legalábbis ha játékról van szó, filmet csak azért nem veszek mert dvd minõség nekem nem kell, blue ray lejátszom meg még nincs.

Totti5
Avangers-t megjelenés napján 4990-ért lehetett venni.

Firefly 13 font. Az korrekt.

Fringe 60 font...

Több évados sorozatok már drágák, de ha azt nézzük hogy 20-30 lemez...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát vannak akciók most láttam pl 4k alatt az avangers a tescoban de úgy átlag 6-7k egy új blue ray film.De sorozat azért lenne jobb mert gépen nem fér el max ha veszek nagyobb vinyót.De kéne vagy 2 terás, Fringe,Star Wars Clone Wars,Firefly,Stargate,Stargate Atlantis..stb ezek most évadonként min. 40-60gb és csak a Fringe pl 5 évad az 300gb kb és ez csak egy sorozat.Kiírni nem éri meg,dvd-re semmiképp,duplarétegûre se abból is kéne vagy egy évadnak 10 lemez, sima üres blue ray lemez drága,minimum 1-2000ft plusz vegyél írót is.Akkor inkább megveszem 3-4000-ért gyári tokba..stb nem sokkal drágább és nem kell vele szenvedni meg kiírogatni..stb

Totti5
Filmeket pl zavvi, folyamatosan akcióznak. Itthon pofátlanul drágák, így nem igazán érdemes. 10 fontért kapsz olyat hogy Mátrix, Jurassic Park, Vissza a Jövõbe trilógiákat stb...

Csillagkaput folyamatosan nézem, mert jó lenne beszerezni, de pl az Atlantis az 100 font most.

kill3r21
Jaja vannak, haver megvette nekem a gémet, kiprobáltam legalább 5-600 játékos van...😊
Kicsit off
Eredeti blue ray filmeket/sorozatokat hol tudnék venni, filmek még oké de pl a stargate atlantist szeretném megvenni gyári lemezen.A másik hogy angol szinkron/magyar felirattal van sztetek?Az se baj ha van magyar szinkron átállítom úgyis angolra csak felirat is legyen benne.Gondoltam beszerzek egy asztali blue ray lejátszót.Gépen rengeteg helyet foglal a sorozat évadonként vagy 60gb.És ez csak 1 sorozat.

fery02
Szerintem még manapság is található aktív multis réteg minden CS-ben.
Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Rapid81
Ez a Zombie Driver HD megérte az 1$-t. Állat egy játék! GTA 1-2-t élveztem ennyire annak idején.

Megint gyenge voltam: Back to the Future (890 Ft), Year of the Snake kemény 500 Ft, Swords and Soldiers DLC kemény 125 Ft, The Cave 1200 Ft (nem adta be a kupont valamiért).

Kurva szörcsögölés már tényleg!!!!

Totti5
Elsõ rész is éppen hogy volt... az újdonság hatása ( zombi, sandbox, fps, rpg, OMG! ) értékelte fel a Techland játékát. Másodszorra több kellett volna. Különösebben nem csodálkozok rajta ahogy a rivjúkat olvasom.

Persze 6 pont messze messze nem rossz játékot takar.

DarkSector
ja értem 😊

Én az elsõ részel régen suliba nyomtam de csak haverokkal.
1x nyertem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Hát CS, régi tipus, de sztem el lehet vele lenni, csak azt kéne megnéznem valahol hogy játszanak-e vele multiba...
multkor valaki linkelt egy oldalt de nem találom...
DarkSector
Én meg azt hittem ingyen lehet már ilyet szerezni. 😊
Jó játék amúgy?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Naná! Utalom is a héten annak aki megveszi nekem 😄
DarkSector
Ha adsz mellé 2 euro-t akkor igen. 😄

kill3r21
Valaki nem vesz, CS condition Zero-t 2euróért? 😄
Laza
Most nézem, komolyak ezek a pontszámok a Dead Island Riptide elsõ teszteknél ... pedig bíztam benne 😞

Eurogamer – 6
IGN – 7.2
GameSpot – 4
MKGaming – 3/5
Kotaku – no score; “It’s too broken to be worth your time.”
GODISAGEEK – 7/10

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Ez jó hír végre jó kezekben!

Rapid81
A naplementét akartam csupán, aztán közben fölröppent a kacsa. 😊

zorrobomber
genndy
Láttam 😊
Azt akartad fényképezni, vagy csak a naplementét, de a kacsa is belekerült?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Viszont tartalmasnak néz ki. A héten elleszek vele esténként. 😊
Nemtom milyen összefüggésben raktad be, de ma pont így érzem magam. Igazából a délutános kollégáknak 19:45-kor ezt kellett volna lejátszan olyan hangulatba voltak/voltunki! THx <#eljen>

Botond
Ember tervez, asszony végez. Jó kis fogorvosi ügyeletezés lett year of the snake helyett. Ráadásul ez is külön sztori, mint a nightmare. 😞
Nemtom közöltem-e, de Kb. Civilization az ûrben az Endless Space.

Sirch
Üdv!
Az utóbbi egy-két hétben vásárolt valaki játékot Amazon.com-ról?
Eddig probléma nélkül tudtam amerikai számlázási címmel vásárolni, ám úgy bõ egy hete minden próbálkozásomat visszadobja arra hivatkozva, hogy az ellenõrzés szerint nem vagyok jogosult a vásárlásra.

Ezek Digitek megkopasztanak.... Mert, hogy Cave engem is érdekel.

Rapid81
Az elsõ képen van egy vadkacsa is, csak sajna a fényviszonyok miatt elmosódott. 😊

genndy
Szép táj, szép képek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.