Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy az a 20 dolcsi igen baráti ár lesz. <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A FAQ-ból:

"Where can I buy Grim Dawn and how much will it cost?
We plan to release Grim Dawn on Steam and through other digital distribution sites for about $20. In addition to this, you can also buy the game now on our website through Humble Store, a DRM-free service, and download it when available. Payment methods include PayPal, Amazon Payments and Google Checkout. By purchasing now, your money will help fund our development and make Grim Dawn a better game. We may also release a box-copy to be sold in stores at some point but we have not yet worked out all the details."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Mond ki, szarul írtad ki a warezt, erre megvetted PS3ra az amúgy frémben gyenge, képtörésben erõs, többet töltõ, AAban hiányos rosszabb verziót. Vannak dolgok amit nem tudok hova tenni... ez is olyan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totál más korszakban játszódik a Grim Dawn, így részemrõl nem is tekinthetõ még hasonlónak sem. Titan Quest 2 szigorúan és kizárólag ókori róma és göröghon, valamint hasonló helyszíneken játszódhat á la elsõ rész.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
http://www.grimdawn.com aka Titan Quest 2

"Grim Dawn is an action role-playing game intended for digital distribution on the PC. It is being developed by veterans of Iron Lore entertainment, the makers of Titan Quest. Grim Dawn is being built with Crate's own improved version of the Iron Lore engine and toolset; the same technology used to create Titan Quest. As a spiritual successor, Grim Dawn will attempt to better perfect the magical formula of exploration, character advancement, and loot collection pioneered by Diablo.

Players will be thrust into the dark, war-torn world of Cairn where a once proud empire has been brought to ruin and the human race driven to the edge of extinction. Cairn has become ground zero of an eternal war between two otherworldly powers, one seeking to use human bodies as a resource, the other intent upon destroying the human race before that can happen. This cataclysmic war has not only decimated human civilization but is warping the very fabric of reality and, in its wake, giving life to new horrors.

For humankind it is the dawn of a grim new age where iron has replaced gold as currency and the importance of salt as a weapon makes it far too valuable to waste on food. Small enclaves of human survivors exist scattered throughout the world, holed up in hidden refuges. These humans have quietly watched the warring invaders destroy one another and have become wise to the strengths and vulnerabilities of their otherworldly foes. A few survivors have begun to exhibit strange new abilities after surviving possession or exposure to the warp. These unnatural powers are feared by some but give many new hope of launching a resistance to fight the "outsiders" and reclaim what's left of their world."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
No para 😄
IMYke2.0.0.0
"Grim Dawn" lesz a 'majdnem' Titan Quest 2.

grebber
The Bourne Conspiracy-t beszerztem ps3-ra! (Az xboxos valami miatt nem indult) Egész jó game!

Nagy kár hogy idõt nem lehet vásárolni<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Kérdést se értem! Mivel nincs, ezért csak kell lehet nem?

kill3r21
kell vagy van? 😄
jarlaxxe
A legtöbb készitö már beolvadt nagyobb cégekbe pl a Darksideres Vigil Games már cryteknek dolgozik. Persze mások is folytathatják ezeket a cimeket csak az a kérdés milyen szinvonalon.

Rapid81
Serious Sam. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
én inkább a maxpayne endzsinjével látnám szívesen viszont 😊

Forza.

arty
jaja 😊 roncsderbi + kecsöp = adaptív AI 😄

Forza.

zorrobomber
Ó, ez! Túl kevés játék foglalkozik az ókori mitológiával, pedig hihetetlen gazdag táptalaja lehetne játékoknak. Nagy hirtelen nem is jut eszembe csak TQ, Age of Mythology és Rise of the Argonauts. Ha van más is még ne fogjátok vissza magatokat, jöhet tipp 😊

grebber
Stranglehold jogokat vehetné meg valaki és Unreal Engine 4-el jöhetne a folytatása.

Titan Quest 2 valakinek?

zorrobomber
Ha jól értelmezem hogy az Alpha Centauri kimaradt neked akkor pótold, legalább egy végigtolás erejéig. Semmihez sem fogható egyedi hangulata, diplomáciarendszere és sztorija van, megspékelve egy zseniális kiegészítõvel(két brutál erõs alien fajt hoz be, akik cserében utálják egymást). Kortalan játék.

Carlos
reménykedjünk.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
"A Nordic Games így több mint 150 címre tette rá a kezét, nemcsak a Darksiders-, a Red Faction- és az MX-sorozat lett az övé, de többek között a Titan Quest, a Supreme Commander, a Frontlines, a Stuntman, a Juiced, a Full Spectrum Warrior és a Destroy All Humans! is. A Nordic leszögezte: ha valamelyik címhez folytatást készítene, lehetõség szerint az eredeti készítõk vagy a lehetõ legjobb fejlesztõk közremûködésével csinálná meg."

Lassan oda jutunk lesz 5 cég akinek minden a kezükbe van...

IMYke2.0.0.0
Nagyon bízom benne, hogy a fejlesztõk meg is tettek mindent, hogy ne szimpla "roncsderbi"-módra váltsanak a gépi pilóták, ha az egyszeri játékos már félig megelõzte õket...

Annyiban pontosítanám magamat, hogy a Nordic csak a G3-hoz és a kiegészítõjével kapcsolatos jogokkal rendelkezik, a többi a PB tulajdona. A ki fejleszthet G4-et kapcsán volt kavarás, hogy elvileg a PB-nek és a JoWooD-nak meg kellett volna állapodnia, a G5 viszont már megint a fejlesztõké lehetne, de ugye mindezt a két fél sem értelmezte egyformán.

Mindenesetre aki G1-2 vesz a GoG-on, az a fejlesztõket támogatja, és azokért a játékokért meg is érdemlik a pénzt.
Carlos
Teljesen normális. Ilyesmit már mi is csináltunk az Invictusnál.
Ott ugyan nem dinamikosan változott az AI, hanem a nehézségi szinttel. Szóval ma már simán kivitelezhetõ az ilyesmi!

p.s.: Nálunk is voltak elõre állított profilok az AI-nak: agressziv pöcs, félõs újonc, agressziv láma, stb. Ezeket dobáltuk súlyozott random az ellenfelekre a nehézségi szint függvényében.

Þór vígi þessi rúnar

Nem vettem annak :-).

IMYke2.0.0.0
Én is úgy érzem.
Gyakorlatilag: az M.I. roncsderbit fog játszani velünk.

Nem feddésnek szántam, csak furcsálltam, hogy nem merült fel.
Fpocok
blablabla... ez olyan, mint a fifa14nél, hogy most úúú de valósághûn fog pattogni a labda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
szokásos "pr bullshit" 😊 (szerintem...)

Forza.

Ez csak azért van, mert ismerethiányban szenvedek. Én még akkor nemigen kockultam, illetve elég korlátozottan. Kb. 2000 környékére datálandó azén kocka pályafutásom. Elõtte csak játszogattam, nem követtem az eseményeket és baromi sok minden ki is maradt.

Akkoriban Revolt, Submarine titans volt nálam a király.

Mint mondtam inkább CIV-re hasonlít. Imp. Galactica-t én csak párszor láttam, de az másnak tûnik teljesen.

Szabi
fölösleges amazon kuponja van valakinek ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Kapcsolódik:

"Taktikát változtat a GRID 2 mesterséges intelligenciája

Ritka a jó mesterséges intelligencia egy autós játékban, fõleg ha annak az autós játéknak Need for Speed a neve - akkor az ellenfelek csak annyit csinálnak, hogy hiperûr sebességre kapcsolnak, ha nagyon elszakadsz tõlük, aztán meg lelassítanak, ha beértek. Szerencsére a GRID 2 nevében nincs benne a Need for Speed, így a fejlesztõk igen fejlett mesterséges intelligenciát ígérnek. Ian Smith, a játék producere elmondta, hogy menet több karakterisztika és stílus közül válogathatnak az M.I-sofõrök, melyeket keverhetnek is. Azonban az egészbe beépítettek egy dinamikus elemet is, arra az esetre, ha a játékos nagyon szorongatná õket, és szélsõséges helyzetekbe sodorná. Ilyenkor elkezdenek másképp viselkedni, és még a konzervatívabb pilóták is bevállalnak némi fém-a-fémhez érintkezést, hogy biztosítsák gyõzelmüket."

Fpocok
Igen, ez baromi sok, ha azt nézzük, hogy mind a véglegesbõl lett kivágva.

grebber
Sok? Pár szaros auto meg a Grid 1 az sok?
1-2 Dirtot hozzácsapnak még azt az árat meg is érné!

IMYke2.0.0.0
A GRID elsõ része dobozosban megvan. Imádtam. Holott, nem kormánnyal és nem X360-assal játszottam végig.
A GRID 2-vel inkább kivárok. Valahogy "rókabõr" szagot érzek.
Meglátjuk.

IMYke2.0.0.0
Nem hangzik nagyon rosszul:

“It’s a challenging game, action RPG, which means a lot of advanced combat. When you walk through a location, and you have to fight 10 enemies, that takes around an hour. When you fight in Mortal Kombat, when you fight in Tekken, that’s why it takes so long – Dark Souls is probably a strong reference as well.

“But we’ve done a lot of things differently. For example, we have a skill tree. I would call Borderlands here, because we’re gonna have something like action skills in the game, so classes, stuff like this. I would say Dark Souls, I would say Borderlands in terms of the experience of developing your character.”

Kérdés: ha két éve készül, akkor vajon el tudja-e érni az elvárt színvonalat, minden értelemben.

Tudom, most nézem az Endless Space-t, hogy nevéhez méltóan az galaktikusabb léptékû. Csak meglep, ha egy ûr-Civ-nél nem jön fel az Alpha Centauri, mely a nagy széria tagjaival együtt is az egyik leginkább elismert darab.
Fpocok
Ránéztem a Grid2 steam oldalára és úgy érzem, kezd elgurulni a gyógyszer... kezd a preorder bonus dolog kicsit sok lenni.

grebber

zorrobomber
Az Alpha Centauri nem az ûrben játszódik, hanem egy bolygón, még ha az nem is a Föld 😊 Ettõl függetlenül persze zseniális nagy-nagy kedvenc, kategóriájában nálam top3-as:
1. "Colonize"
2. Civ 5(!)
3. Alpha Centauri

Maak
Nekem nagy kedvencem az Imperium Galactica sorozat, az elso eleg meghatarozo volt, nagyon rakockultam anno, ez hasonlit ravalamennyire? Bar azt az elmenyt eddig semmi nem tudta megismetelni amit az elso resz.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Mindenképp zavarba akarsz hozni? <#smile> (Nem ismerni ilyen játékot... elsüllyedni hirtelen..)

Akkor végképp érdekes lesz, hogy mit tudnak kihozni a lentebbi címekbõl. Nincs jó elõérzetem velük kapcsolatban.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, az "AI War"-t is tudom ajánlani. Remekbe szabott játék, idõmilliomosoknak.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - Darksiders Quadrology csomagot venném.
Csak félõ, hogy vagy sosem lesz, vagy nyugdíjas leszek, mire igen .

Tehát olyan, mint az Alpha Centauri? 😊
IMYke2.0.0.0
Még inkább akarom 😊
Most már csak pénz és 48 órás nap kellene hozzá 😊

RF-et én se bánom annyira, de Darksiders azért jóféle (tudom GoW, de kit izgat. GoW még mindig nincs pc-n és az emu meg már buhera kategória nem számít pc-snek). Már csak azért is jó lenne a 3. és 4. rész, mert ugye 4 lovas van.

7-8 év múlva vennék akár Darksiders Apocalypse edition-t (mind a 4 lovas történetével!) <#finom>

A Nordic csak megszerezte a rég elkészült játékok jogait, és árulják õket. Még csak a fejlesztõket gyeplõn sem õk fogták, nemhogy a tényleges alkotásukhoz közük legyen.
Sokat elárul, hogy az elsõ játszmában olyan 150 kör után a kalózok nyirtak ki, illetve lehetetlenítettek el.

Minden néppel békében voltam, de a kalózok megtámadtak és lenyomták a 2 meglévõ flottámat és elkezdték 2 bolygórendszerem foglalni (ergó azokat bebuktam). Itt gondoltam azt, hogy akár a Game over feliratot is kaphattam volna

Amúgy meg tök ugyanúgy lehet nyerni, mint a CIV5-ben: Hódítással, Tudománnyal, Diplomáciával, Gazdasággal. Mindenre pontokat kapsz.

A fentebb leírt esetben nekem volt 700 pontom a többi gépnek meg 3-4000.... Kissé vertek csak szét...XD Jah és ez normál fokozaton természetesen.

Ez is olyan játék mint a CIV. Elõbb meg kell tanulni vele játszani.