Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye tudod, hogy általában a programozok fizetése az eladott példányszámhoz van kötve?...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Arra ott vannak a megfelelõ szervek világszerte!"
Ehhez elég, ha az egyik Moody's elemzõ bal lábbal kel fel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"mert ez fogja a romlásba dönteni az országot" Arra ott vannak a megfelelõ szervek világszerte!
Next PC upgrade: 2022
Hozzáteszem, ha neked nem jó a sorod, és a mérgedet kivetíted másokra, az nem baj, a te dolgod. De kérlek, ne reklámozd a hülyeséget, mert ez fogja a romlásba dönteni az országot.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenki lop csal hazudik úgy húzza le a másikat ahogy nem akarja.
Bármerre megy az ember mindenhol hülyének néznek mindenkit! És ezt világszinten el is ismerik nem tesz senki semmit ellene.
Gondoltam had legyen részese mindennek ne logjak ki!
Majd a 32. DLC-skéikkel visszahozzák a warez árát többszörösen. Ha õk így akkor én is!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezek nyomorék játékok nem autók nem házak nem ékszerek nem mások JÁTÉKOK.Vegyétek már észre!
Ez olyan mintha... Nem nem olyan közel sem olyan.
Akkor a WRZ-t felejtsd el, menj el focizni, filmeket nézz, míg megjön 1-3 napon belül a megrendelt játék.
VAGY:
Játssz a csúnya verzióval, és dobd be közösbe a megrendelt játékok jódjait 😊
A játékot végigjátszottad, a dobozos verzió megmarad, s mi meg kapunk játékokat, amiket nagyon nagy eséllyel végig is játszunk 😊
Jó ötlet? Valósítsuk meg! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De engem nem zavar! Legalább utána pc-n tudom mi honnan jön és mennyien!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Letöltöm végigjátszom elkönyvelem hogy ez igen fasza volt megérte megvenni csak jöhetne már a futár vele.
De az a gáz az egészben (lehet vagyunk még így sokan nem tudom aki akarja bevallja aki nem nem), hogy veszek játékokat de a célját nem tudom 😞
Steam-es játékaim száma egyre emelkedik ebbõl a számból 49 játékot vittem végig de abból a 49-bõl csak 3-at amit a steam keretein belül.
A többibe szinte bele se néztem sõ fel se telepitettem.
Akkor ott vannak még a dobozos vételek amiket megvettem de ki sem bontottam.
Szóval nem értem magam.
Off
FarCry 3 4óra45 perc alatt, szal grebber jó gyerek....😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem menne... mert mire letölteném a manapság 8-10 GB-os játékot, már megjönne a dobozos 😊
Zomil: érdekes dolog ez amúgy tényleg...én pl a megveszek, illetve elõrendelek valamit, anno a Crysis2õvel voltam így, piszkosul idegesített hogy fentvan warezba, de még megsem kaptam az eredeti példányom....természetesen ha van idõm játszani attól függetlenül hogy hozza a postás vagy a futár, lehet énse birok magammal és letöltöm....
Xbox esetében még kényesebb a kérdés, mert általába minimum 1 héttel megjelenés elõtt fentvan a gamma....és azért kurva nehéz ellenállni neki....
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem egy ITs ismim van akik többszázezer forintot keresnek havonta és megy a warez, ez már tényleg felfogás meg megszokás kérdése innentõl
wrz és wrz között is van külömbség, csak ilyen alapon hogy no wrz akkor senki nem lehetne itt, egyébként grebber is vesz játékot nem is keveset, az hogy a többit meg nem tagadja az 1 dolog...😊
Vett magának feltört konzolokat. Tagadjuk ki innen?
- Ott van a PSN+ ahol egy 2 személyes vacsi áráért éves szinten raklap remek játék van. Nem az én asztalom, de 1000x ez, mint a verbázás.
- Aztán ott vannak a mélypont áron levõ játékok. Tényleg 2-4k között 95%-ban minden AAA+++ PS3 játék beszerezhetõ. Letolja, eladja, bukik rajt párszázat, na bumm.
Gáz ez aszondom' :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
God of War
Zeus: Master of Olympus
Populous II: Trials of the Olympian Gods
Myth (nem a Bungie jóféle RTS-e, hanem a másik)
Invictus: In the Shadow of Olympus
Numen: Contest of Heroes
Az utolsó kettõt azért választottam külön, mert én bottal se piszkálnám õket. Már a videók se nagyon gyõztek meg hajdanán, azóta is kerültem õket. Mobndjuk alapvetõen a Rise of the Argonauts is középszar, de mégis meglepõen jóféle módon csinálja ezt.
-Ókori idõkben játszódik? Nem (No, Grim Dawn will be set in a unique fictional world that is loosely inspired by the Victorian Era but is not meant to actually take place on Earth, mythological or otherwise.)
- Lesz loot, lesz raklapnyi ellenfél, bossok, felfedezés? Igen
Mindezekbõl számomra Titan Quest 2-nek minõsül? Egyáltalán nem.
Titan Quest 2 ugyanabban a korban (vagy más mitológiai helyszínen, de a téma legyen ugyanaz) játszódjon, legyen az a neve és gladiusokat és egyéb ókori harci eszközöket dobáljanak az ellenek.
Viktóriánus korszakra hajazó világban mindenféle kitalált noname, ismeretlen szörnyi ellen lõfegyvereket lootolni az nekem nem Titan Quest.
Az Grim Dawn! De ezzel nincs is baj, ettõl még lehet legalább olyan jó, mint a TQ, csak sose lesz Titan Quest 2 a szememben, csak GD.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezért warezoltam le ps3-ra ott megy!
Nekem nincs vele semmi bajom. "AAban hiányos" alapból ha konzolról van szó a grafikát nem nézem mert 1-2 játékot kivéve a grafika hulladék!
Ráadásul, ha elolvasod a FAQ-ot, nagyon is jó kép alakul ki benned (STEAM-kulcs /bárhol is veszed/, DRM és internet-mentes játéklehetõség, multiplayer-hez kell csak kód, ingyenes DLC-k /nem lesznek fizetõs tartalmak/ stb.).