Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Bakker, akkor énis antiszoci vagyok, mert a szeretteimet, barátaimat kivéve leszarom más gondját baját...😄
Zomil
"Õ attól függetlenül megkapja a fizetését hogy én megveszem vagy sem!"

Ugye tudod, hogy általában a programozok fizetése az eladott példányszámhoz van kötve?...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Ezt hívják antiszociális viselkedésnek. Sokan tévesen a bezárkózó, magányos emberekre használják a kifejezést, holott az a disszociális. Az antiszociális már nincs tekintettel más emberek sorsára, és konkrétan árt a társadalomnak, sajnos ez vagy te...

warezolj nyugodtan de ezektõl a magasröptû megnyilvánulásoktól inkább kímélj meg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Politika részemrõl ennyi:

"Arra ott vannak a megfelelõ szervek világszerte!"
Ehhez elég, ha az egyik Moody's elemzõ bal lábbal kel fel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
" Az is aki hajnalig programozza neked a Crysis-ba a kontroller támogatást a kiadás elõtt pár nappal?" Mi van vele ?Õ attól függetlenül megkapja a fizetését hogy én megveszem vagy sem!

"mert ez fogja a romlásba dönteni az országot" Arra ott vannak a megfelelõ szervek világszerte!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Ez marha nagy általánosítás. Mindenki lop, csal, hazudik? Az is aki hajnalig programozza neked a Crysis-ba a kontroller támogatást a kiadás elõtt pár nappal?
Hozzáteszem, ha neked nem jó a sorod, és a mérgedet kivetíted másokra, az nem baj, a te dolgod. De kérlek, ne reklámozd a hülyeséget, mert ez fogja a romlásba dönteni az országot.

Maak
Open IG ha esetleg kiprobalnad,vagy valaki mas is. Win7 alatt fut tokeletesen.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
A tudat, hogy megvan neked, nekem ezt mesélték ,hogy ez számít 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ne hogy már a köznép érezze magát rosszul a warez miatt.
Mindenki lop csal hazudik úgy húzza le a másikat ahogy nem akarja.
Bármerre megy az ember mindenhol hülyének néznek mindenkit! És ezt világszinten el is ismerik nem tesz senki semmit ellene.
Gondoltam had legyen részese mindennek ne logjak ki!
Majd a 32. DLC-skéikkel visszahozzák a warez árát többszörösen. Ha õk így akkor én is!

zorrobomber
Mimimi?? A Lego is legyen ingyen csak mert játék? Emberek keze munkája!

Fpocok
Ennek épp elégnek kéne lennie 😄 Gondolom akkor nem vagyunk egyformák... nem lehet mindenki tökéletes 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Mindig jöttek ezekkel a baromság példákkal.

Ezek nyomorék játékok nem autók nem házak nem ékszerek nem mások JÁTÉKOK.Vegyétek már észre!
Ez olyan mintha... Nem nem olyan közel sem olyan.

IMYke2.0.0.0
Poénnak szánom, ne sértõdj:

Akkor a WRZ-t felejtsd el, menj el focizni, filmeket nézz, míg megjön 1-3 napon belül a megrendelt játék.
VAGY:
Játssz a csúnya verzióval, és dobd be közösbe a megrendelt játékok jódjait 😊
A játékot végigjátszottad, a dobozos verzió megmarad, s mi meg kapunk játékokat, amiket nagyon nagy eséllyel végig is játszunk 😊
Jó ötlet? Valósítsuk meg! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ne magadból induljál ki! Nincs ott semmi elrontva! Annyi hogy tovább tart a játék mert nem tudok olyan gyorsan célozni ennyi az összes hátránya.
De engem nem zavar! Legalább utána pc-n tudom mi honnan jön és mennyien!

zorrobomber
Hogyhogy miért?? Ez olyan mintha azt mondanád, hogy vettél egy Mercit, de le se szarod, mert minden nap csak a lopott Ferrariddal járkálsz. Nem igaz hogy nem látod a különbséget.

Fpocok
De ha megrendelted, akkor miért nem várod meg, míg megjön? Ráadásul FPSeket elrontod azzal, hogy gamepaddal tolod?

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Mi nem lehet azon megérteni ,hogy nem birok várni?
Letöltöm végigjátszom elkönyvelem hogy ez igen fasza volt megérte megvenni csak jöhetne már a futár vele.

De az a gáz az egészben (lehet vagyunk még így sokan nem tudom aki akarja bevallja aki nem nem), hogy veszek játékokat de a célját nem tudom 😞
Steam-es játékaim száma egyre emelkedik ebbõl a számból 49 játékot vittem végig de abból a 49-bõl csak 3-at amit a steam keretein belül.
A többibe szinte bele se néztem sõ fel se telepitettem.
Akkor ott vannak még a dobozos vételek amiket megvettem de ki sem bontottam.
Szóval nem értem magam.

IMYke2.0.0.0
qrva-gyors-nettel-semmi-sem-drága 😊

kill3r21
Kinek hogy nekem 8-10GB 1,5 óra...😊
Off
FarCry 3 4óra45 perc alatt, szal grebber jó gyerek....😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
"mert általába minimum 1 héttel megjelenés elõtt fentvan a gamma....és azért kurva nehéz ellenállni neki...."

Nekem menne... mert mire letölteném a manapság 8-10 GB-os játékot, már megjönne a dobozos 😊

kill3r21
mondjuk ha 3k ért jutnék egy 0day játékhoz, mint a Bioshock Infinite esetében, megjelenés után 1 héttel vettem 3ezerért, akkor minden megvennék énis....😄

Zomil: érdekes dolog ez amúgy tényleg...én pl a megveszek, illetve elõrendelek valamit, anno a Crysis2õvel voltam így, piszkosul idegesített hogy fentvan warezba, de még megsem kaptam az eredeti példányom....természetesen ha van idõm játszani attól függetlenül hogy hozza a postás vagy a futár, lehet énse birok magammal és letöltöm....
Xbox esetében még kényesebb a kérdés, mert általába minimum 1 héttel megjelenés elõtt fentvan a gamma....és azért kurva nehéz ellenállni neki....
nc 😄

sokan lopják 0day a játékokat majd ha olcsók lesznek megveszik, ez jobb dolog mindha egyáltalán nem veszi meg, bár én türelmes vagyok, ha kell vmi 1st day megveszem úgy, amúgy meg várok még nem kerül olyan árkategóriába a produktum mikor már megéri nekem

Zomil
Arrol nem is beszélve, hogy Grebber 0day lewarezolja végigtolja 1nap alatt és rá pár napra megveszi/vagy esetleg elö is van rendelve neki. Ez az amit soha nem fogok tudni felfogni :|

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

+1

nem egy ITs ismim van akik többszázezer forintot keresnek havonta és megy a warez, ez már tényleg felfogás meg megszokás kérdése innentõl

kill3r21
Nyilván nem, egyértelmû 😊
wrz és wrz között is van külömbség, csak ilyen alapon hogy no wrz akkor senki nem lehetne itt, egyébként grebber is vesz játékot nem is keveset, az hogy a többit meg nem tagadja az 1 dolog...😊
persze hogy warezolt, fõleg ha fiatal az ember hol engedheti meg magának a drága játékokat csak van aki az is marad

zorrobomber
Ez nyilván nem jó dolog, de maga a fizikai fenyítés sem az. A gyereket nem nevelni kell, hanem együtt kell élni vele, és pozitív példát mutatni, többet nem tudsz tenni. Ha tótágast állsz, akkor is önálló akarata lesz.

Zomil
Szerintem grebberen kivül más azért innen nem tolja olyan nagy iparban. Max. kiprobálás miatt, hogy aztán megvegye.

zorrobomber
Legszívesebben azt mondanám hogy igen, de ebben benne lenne a szubjektív ellenszenvem is. A gõgös, ellenszenves, agyatlan warez gamer mintapéldánya. Tudom hogy nálad is(és nálam is) van néha 1-2 virág a virágboltból, de az alap hozzáállás ég és föld. Szóval nyilván nem, de mégiscsak te vagy a házigazda, ezért fordultam hozzád.

IMYke2.0.0.0
Manapság meg (direkt erõsen túlzok!) a gyerek gond nélkül beperelhet bárkit, ha megüti.

IMYke2.0.0.0
Hogy én mekkora pofont kaptam 16 évesen, amikor vitatkozásunk hevében kiszaladt a számon a "hülye" szó...

És aki életében egyszer 10 éve feleselt az édesanyjával, az már örökre szüleivel tiszteletlennek számít?
IMYke2.0.0.0
Gondolkozz: miben tudjuk õt megakadályozni?
Vett magának feltört konzolokat. Tagadjuk ki innen?

Tinman
A PS3 warez az az amire már tényleg nincs mentség.

- Ott van a PSN+ ahol egy 2 személyes vacsi áráért éves szinten raklap remek játék van. Nem az én asztalom, de 1000x ez, mint a verbázás.

- Aztán ott vannak a mélypont áron levõ játékok. Tényleg 2-4k között 95%-ban minden AAA+++ PS3 játék beszerezhetõ. Letolja, eladja, bukik rajt párszázat, na bumm.

Gáz ez aszondom' :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Szerintem itt mindenki warezolt már le életében legalább 1 játékot, aki nem attól elnézést és minden tiszteletem az õvé 😊
én is megfigyeltem már hogy nagyon sok itt a warezos :S

zorrobomber
Tényleg tudni kell? Nem akarom bántani a srácot, de csak azért nem mert sejtem hogy kap õ áldást máshonnan is. Fogalmazzunk úgy hogy a máskor elõszeretettel használt csökönyösséged lassan grebber esetében is elõvehetnéd. Vagy õt nem, mert csak?

IMYke2.0.0.0
(Grebberrõl tudni kell, és ezt õ maga írta le: csak WRZ miatt vette mindkét aktuális generációs konzolját. Sõt, amint a nextgen fel lesz törve, azt is vesz.)

<#wilting><#wilting>

IMYke2.0.0.0
(igen - másképp meg se vette volna)

IMYke2.0.0.0
Titan Quest 2-re már pedig sosem számíthatsz.

arty
(ps3ad is törve van?)

Forza.

Ókorit írtál, de maradtam a inkább csak a görögnél. Nyilván van még sok ezen kívül (Wiikpesdia, Mobygames mindig tud segíteni), elvégre a Herkules és a Xéna is kapott játékadaptációt 😊

God of War
Zeus: Master of Olympus
Populous II: Trials of the Olympian Gods
Myth (nem a Bungie jóféle RTS-e, hanem a másik)

Invictus: In the Shadow of Olympus
Numen: Contest of Heroes

Az utolsó kettõt azért választottam külön, mert én bottal se piszkálnám õket. Már a videók se nagyon gyõztek meg hajdanán, azóta is kerültem õket. Mobndjuk alapvetõen a Rise of the Argonauts is középszar, de mégis meglepõen jóféle módon csinálja ezt.
zorrobomber
<#eljen>

-Titan Quest a neve? Nem

-Ókori idõkben játszódik? Nem (No, Grim Dawn will be set in a unique fictional world that is loosely inspired by the Victorian Era but is not meant to actually take place on Earth, mythological or otherwise.)

- Lesz loot, lesz raklapnyi ellenfél, bossok, felfedezés? Igen

Mindezekbõl számomra Titan Quest 2-nek minõsül? Egyáltalán nem.

Titan Quest 2 ugyanabban a korban (vagy más mitológiai helyszínen, de a téma legyen ugyanaz) játszódjon, legyen az a neve és gladiusokat és egyéb ókori harci eszközöket dobáljanak az ellenek.

Viktóriánus korszakra hajazó világban mindenféle kitalált noname, ismeretlen szörnyi ellen lõfegyvereket lootolni az nekem nem Titan Quest.

Az Grim Dawn! De ezzel nincs is baj, ettõl még lehet legalább olyan jó, mint a TQ, csak sose lesz Titan Quest 2 a szememben, csak GD.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
2013-at írunk ki írogat manapság xboxra játékokat? Valami miatt nem megy.
Ezért warezoltam le ps3-ra ott megy!

Nekem nincs vele semmi bajom. "AAban hiányos" alapból ha konzolról van szó a grafikát nem nézem mert 1-2 játékot kivéve a grafika hulladék!

IMYke2.0.0.0
Attól még a 2. rész lesz.
Ráadásul, ha elolvasod a FAQ-ot, nagyon is jó kép alakul ki benned (STEAM-kulcs /bárhol is veszed/, DRM és internet-mentes játéklehetõség, multiplayer-hez kell csak kód, ingyenes DLC-k /nem lesznek fizetõs tartalmak/ stb.).