Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek örülni kell.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kell ide Esztergomba mint egy falat kenyér<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de ügye max a cd galaxisban ahol elõre nem kell fizetni mivel te a kenyérért se fizetsz elõre <#ravasz1>#ravasz1>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Hamarosan befut a Dragon's Dogma Dark Arisen-em ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerintem meg, pesszimista felhanggal: 2015 év vége.
Ha, egyáltalán, valaha is.
IWD Heart of Winter és Trials of Luremaster is u.e. a helyzet.
Van még egy HATALMAS GOND azzal amit mondasz! --->
Leülsz egy 200 órás RPG elé, végigtolod. Élvezted, imádtad.
Aztán 6 hónap múlva jön egy sztori DLC/kieg, akármi... te meg már 2x letörölted azóta a final mentésed, vagy csak figyelmetlen voltál és elveszett, vagy úgy gondoltad úgysem lesz ilyen DLC! Mert ez utóbbi bizony zsákbamacska! Van olyan játék amihez van FONTOS, ÉRDEKES sztori DLC van amihez nincs.
Na most hiába atom jó egy játék én 200+ órát nem kezdek elõröl egy 4-5 órás DLC miatt, mert RENGETEG más jó játék is van nagyon ritka az olyan kivétel amelyik megérdemel ekkora áldozatot.
Tehát, hogy ne járjon ilyen hülyén az egyszeri gamer, így inkább kivár... a várakozás jót tesz árnak is (de eskü egy AAA+++ címnél nem ez a fõ szempontom!) és közben teljessé válik a játék is!
Rengeteg példát tudok mondani, de pl. nemrég toltam TR: Underworld-öt. Ott az egyik DLC konkrétan A VALÓDI befejezést, a VALÓDI végjátékot mutatja be! Ha lemaradtam volna róla bánnám... a másik DLC meg a sztori közepébe ékelõdik be, azt is bántam volna ha kimarad.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Morrowind nekem kimaradt, Obli az megvan, már rég vettem elõ, de anno magyaritást is teszteltem oblivionban...😊
Grebber persze, nem fogja betartani - túlságosan türelmetlen hozzá.
Elsõként az "olcsójános" ugrott be, de aztán eszméltem, hiszen számos játékot vett tavaly is, és idén sem fog csak leveleket hozni a postás a lakásukhoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Várd ki az akciókat.
Ezzel sem mentesz meg beteg delfineket, meg éhezõ programozó szamurájokat, de teljesen legálisan használod ki a digitális fertõ elõnyeit.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Elég, ha csak a GTA 4 startnapja körüli baléra gondolok, és feláll a képzeletbeli szõr a hátamon.
Ja, közel 1 hónap kellett hozzá, hogy normálisan mûködjön a Sociali Club és minden más szoftverkörnyezet - a javítófoltokról nem is beszélve.
Ráadásul, a GTA 5 még mindig konzol port lesz.
Borzalmas ez a 'csak DLC-kkel teljes egy játék' szemlélet ... fõleg ott, ahol minimálisat ad a végtermékhez.
Nem mindenki DLC mániás, mikor már az alap is bõven 100+ órát tartalmaz alsó hangon 😊
Úgyhogy a véleményem továbbra is az, több mint jó ár érte az 5000Ft 😊
Gépben nem járt. Miért?
Majd ha a Morrowind GOTY és az Oblivion GOTY stáblista lepergett, akkor majd tudok tükörbe nézni... addig szégyenkezem, de szavaztam! Day1!
Amúgy az oldal Brazil, a nyelv portugál. Egy Dragonbbornért én is regeltem most, de asszem nem szenvedek tovább vele.
Sõt... a kapitalizmus mellé dukáló demokráciában, talán a leglájtosabban kezelik a kérdést.
Jön a teljes hamarosan, majd arra érdemes x összeget áldozni és nem felülni megint a DLC szopórollerre.
1-2 kivételtõl(!) eltekintve kit érdekelnek a Day1 játékok 10-12k-ért???
Senkit nem láttam még, hogy shotgunt tartottak volna a fejéhez, ha nem Day1 vagy ne adja ég -7 day (warez) játszik.
Tele vagytok velem együtt raklapnyi játékkal, semmilyen kényszer nincs, hogy a legújabbal, "csakalegújabbal" játssz.
1 volt de leis töröltem mert xar...😄
Skyrimeg meg most mgvenném a linkelt oldalról, de hülye nyelven van nincs hozzá türelmem 😄
Gyûjtök a játékra, és szeretném augusztus végén már telepíteni is 😊
Be happy. :) Running!
Csak neki most asszem elég lenne az alapjáték is, és a lényeges szó: "most". 😊
Persze lehet várni még egy évet, de teljesen felesleges egy olyan 'csomagért', amiben úgyis az alapjáték viszi a 80-90% tartalmat (órák százait), és amihez most is 'jutányos' áron hozzá lehet fogni 😊
Akit egy cseppet is érdekel Skyrim világa, annak nem javaslom a várakozást 😄
Amit majd 2014 tavaszán lesz érdemes megvenni 😊
Remek összefoglalás <#eljen>#eljen>
Tõlem mindenki warezolhat, de csinálja csendben, nem kell reklámozni.
Én max akkor szoktam, ha valamit ki akarok próbálni demó hiányában. Persze régebben nyomtam én is rendesen, csak már felnõttem 😊
Tisztában vagyok azzal, hogy mit tettem, sosem akartam magam hiú ábrándokban ringatni. Csúnya rossz fiú voltam 😄
Nálam a Skyrim elsõ napos vétel volt 😊
"Másik általános vélemény amitõl a falra mászok: nincs pénzed rá,ne játsz"
Pedig ilyen egyszerû ... nem alapvetõ szükséglet, és nem is kényszerít rá senki. Ha pedig szenvedélybeteg vagy, kezeltesd orvossal 😄
A szellemi termék, még ha csak bitek képében is, de létezik ... ennyi erõvel hogy mernek pl könyvekért pénzt kérni? Hiszen az is csak egy szellemi termék sokszorosított mása. Mindkettõ hasonló, csak más a 'materiális közeg', amiben megelevenedik.
Nem veszel COD-ot, mert nem játszol vele, vagy játszol azért vele, csak nem veszed meg? Nem mindegy.
Kérdés hogy kell-e....
Egyébként én ezért szeretek SG-re járni....itt mindenki warezellenes...😊
És teljesen jó ilyen témákat boncolgatni...mert eltérõek a vélemények...mindenki másképp aposztofálja....
Pl egyértelmûen kivehetõ ki warezol és kinem illetve hogy ki van köztesbe...😊
Azért egy dolgot valljunk be, legalábbis én bevallom....
Ha van egy játék ami érdekel, és jelen esetbe nincs éppen pénze rá az embernek, és fentvan a virágboltba ingyen....azért azt kibebaszott nehéz megállni, legalábbis ha magamból indulok ki...és én ezt nem szégyellem... de soxor nem sikerül....és van aki nem tud várni...
Én pl most Skyrimet akarok venni, mert megérdemli hogy meglegyen, pedig nem 0day...😊
Azért, mert valakinek kevés a fizetése, ritkán megy el lopni ... vica versa, a jó anyagi helyzetben lévõ is lophat akkor, ha azt megteheti úgy, hogy senki nem tud róla és nem lesz belõle baja.
Az már más kérdéskör, hogy vannak akik szeretnek 'hencegni' a tetteikkel, és nem tudnak szép csendben lopni.
Másik, hogy sokan az anyagi helyzetükre panaszkodnak, mikor manapság aztán olyan akciók vannak, hogy még ezek az emberek sem panaszkodhatnának ... az ingyenes játékok sokaságáról már ne is beszéljünk.
És a legfontosabb ... soha senki nem mondta, hogy videó játékokkal játszani kötelezõ, senki nem fog fegyvert a másik fejéhez, alanyi jogon sem járnak ezek a játékok ... ahogy Pick szalámi helyett párizsit vesz valaki, ugyanúgy játékoknál is megveheti a pénztárcájának megfelelõ 'minõségût' vagy árút. Nem létezik a világon olyan indok, amivel magyarázni lehetne a warezolást. Afrikában sokan még enni sem tudnak, nemhogy játszani .........
Az Alap koncepció sem mindig jó, azaz ha megveszel egy szoftvert, ezer dolog beleszólhat, szar a játék, félrevezettek, vagy bugos, vagy éppen szerver gondok vannak, vagy a DRM csinál ki....stbstbstb
Fekete-Fehér dologgal egyetértek....ezt 1000 oldalról lehet megközelíteni...
De bizonyos dologban sem tudsz meggyõzni, hogy ezek a dolgok fõként felülrõl indulnak....és idézõjelben az emberi butaságból akarnak megélni...sok esetben ez fel lelhetõ a játékiparban is...
Lásd pl film rebootok, ami nem sok esetben lesz jobb mint az eredeti...
Játékoknál is indul álá Tomb Raider, bár mondjuk ez elég kellemesen sikerült...Cod is addig lesz, ami veszik....
Tehát elvek....én elvbõl nem vennék CODOT....még ha milliomos lennék se...
Másik általános vélemény amitõl a falra mászok: nincs pénzed rá,ne játsz...amely akár még jogos is lehetne , mert pl én ha nincs pénzem kajára, nilván nem megyek el kaját lopni....de én mégsem hasonlítanám össze a két dolgot....
A politikusokat is szidják hogy lopnak csalnak hazudnak....ami lehet igaz is, de kevés ember van aki odakerülve, és észrevétlenül nem tenné meg ugyanezt és nem használná ki a kiskapukat...egy sima vállalkozó is ezerrel ugorja meg a kiskapukat....és ennek a kiváltó okát én nem feltétlen az adott emberben keresném...ha minden oké lenne akkor is lennének ilyen emberek, ugyanez a warezba is, ha 1500ft lenne egy 0day game, akkor is lenne warez....
Tehát igen, ez nem fekete-fehér, bár az lenne 😊
A fejlesztõk nem ártanak a pénztárcádnak, mert nem kötelezõ megvenni. Fordítva viszont kötelezõ, ha játszol vele, akkor meg kell venned, azt hiszem nem bonyolult a dolog...
Annyira megfoghatatlan dolgok a szoftverek, lópáncélok, kiegészítõk egyébként, hogy nem lehet fekete-fehér képet kapni, így nem marad más, mint az elvek követése, és a megtapasztalás(mit érdemes megvenni, mit nem). Persze, az is egy elv, hogy te warezolsz, csak éppen a kapitalizmusban ez antiszociális viselkedés.
Az emberi indivídum és csökönyösség miatt nem mûködnek egyébként a gazdasági rendszerek. A kommunizmus is csak látszólag mûködött, és most a kapitalizmus is, miközben ideális esetben mindkét út járható lenne.
Ha meg a fejlesztõknek árt akkon annak árt, a fejlesztõk meg a pénztárcámnak ártanának....a sok lópáncéllal ...xD
Persze mikor rádverik a 40. adót, az jó mert arra törvényileg van módjuk...
Ha a munkahelyeden annak ellenére hogy milliókat termelsz, fiilérekkel kiszúrják a szemed....vagy éppen ha veszel egy csokit azon is kb 5 féle sarc van....és ezek ellen senki nem lázad, de ha a Pistike letölt egy játékot, azért lekéne lõni mert lop....
Én ezt soha nem is fogom megérteni...
Egyébként ez meg örök harc, mint a konzol vs PC vagy épp a Warez nem warez, ha olcsó lenne a játék akkor is lenne aki nem veszi meg, ezt mindenki tudja....ráadásul a fejlesztõi hozzáállás is lassan azt mutatja hogy az userek egy buta birkák akiknek a szart kell eladni....aztán neis beszéljünk a lópáncél effektusról...
Egy szó mint száz, tudjátok tiis ,a megtermelt fizetésetek, 60-70%át ellopják tõletek. azon nem háborog senki ennyire mint a warezon....
A japán 'elvonulókkal' szemben, õ munkába, focizni jár és játszik.
Ennyi.
Én becsülöm a másokhoz és önmagához való õszinteségét.