Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szívem szerint:
* Borderlands 2: megtart (még szép)
* BioShock: Infinite: játszik, elad
* Far Cry 3: összetör

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Rossz hírem van, az Origin-es Ultimate Edition 27GB 😊

IMYke2.0.0.0
Most már illene végigjátszanom a Dragon Age-t 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig az NWN-nek nem annyira erõssége a single.
genndy
SW KotOR-t direkt nem írtam, az scifi, nem fantasy.
BG2-vel meg JE-el nem játszottam. Oké, legyen a BG2 a legjobb.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
ez jó 😊)

Borderlands2 - összetöröm, még meg is köpködöm 😄
Bioshock Infinity - végigjátszik, elad
Far Cry 3 - megtart... de mondjuk ezt se veszem elõ többet, ha egyszer a végére érek, csak uplayrõl nem eladható 😊)

Forza.

wantonly
Annyira azért nem jó, mint a Neverwinter Nights, de azért nem rossz. Kétszer már elkezdtem a virágboltit, de abbahagytam, majd folytatom, ha egyszer már megvettem eredetiben, egy végigjátszást mindenképp megérdemel.

Az ár az én pénztárcámnak sok jelen pillanatban. A játék megér ennyit, bár ritka az amikor ennyiért veszek valamit. Igazából mostanában már vettem 5-6 játékot amit még be sem aktiváltam és nyertem ugyanennyit amihez még hozzá se tudtam nyúlni, úgyhogy nem hajt a tatár. 😊
Nem értelek. Miért üzennék neki mást, ha külföldi város lenne?
wesker24
Na helyzetjelentés !

Nekem is megjött az Új proci hûtöm ! Elég nagy egy darab ki is lóg a gépbõl rendesen.

Szét kaptam a gépet alaplapot kivettem rátettem azt nagy lefogatót alaplap visszarak proci paszta rányom, univerzális lefogató rárak becsvaroz mind a 4 oldalt, aztán a 12 cm-es venti rárak a lefogató segítségével ! Persze a proci hûtõ Dupla Ventis is lehet mert 2 db 12 cm-es venti is simán rámegy, csak nekem most egyenlõre csak 1 venti van rajta mert még egy 12cm-es venti már nem férne be a házba !

Néztem a hõmérsékletet alapból Idle-ben 32-35 fok Terhelve Load-ban játék alatt meg 52-55 fok !

Szóval én is elégedett vagyok ezzel a proci hütövel nagyon jól lehüti az I7-es procit.

Na de majd késöbb ha nagyobb házam lesz szerzek be még egy 12 cm-es venti mert Dupla Ventivel az igazi ! 😄
Na igen, emlékszem, hogy az elõrendelt Dragon Age-t félbehagytam egy sztoriba beépülõ DLC miatt, melyet aztán hónapokig halasztottak, én meg vártam miatta. Cserébe nyúlfakrnyi és gyengécske is lett. (Lehetett volna a játék végi mentéssel is játszani, de úgy kevésbé illett volna a karakterem történetébe, egyszerûen kiesett volna a narratívából.) A többit nem vártam be, de az utólagos játzsás rajtuk sem segített, ráadásul mivel az egyik DLC miatt az Awakeninget is újrakezdésre ítélte, hiszen újabb végsõ mentett állást kaptam. (A Fallout 3 pedig a szintlimitet kitoló DLC-ig mindenki moddal volt kénytelen játszani.)

Szóval igen, valahogy kellemetlenebb a DLC-k miatt is day1 játszanom, engem csak leszoktatnak róla. Nemhogy nehéz lenne magam türtõztetnem egy játék megjelenésekor (nekem sose volt az, még elõrendelt játékba sem kezdtem bele soha akkor, amikor elõször technikailag a kezembe került és idõm lett volna rá), de lassan lúzernek érezném magam, ha nem várnék hónapokat.

Mondjuk a Witcher ingyenes DLC-i tényleg annyira el vannak választva az alapsztoritól, hogy efféle bosszankodást nem tudnak kiváltani az emberbõl. A Missing Linket pedig még nem próbáltam, de ha idõrendben "belekapcsolódik" is az alapjátékba, szintén tõle elszeparált. A G2-t viszont a kiegészítõ miatt simán újrakezdtem negyedszer is. Most megvettem GoG-on is, lesz még vele köröm szerintem.
TBTPumpa
Bioware legjobb fantasy játéka? Itt nagyobb bajok vannak, mint gondoltam.

Számomra a Baldur's Gate 2 a legjobb BW játék.
És a SW KotOR elsõ része sem szégyenkezhet, ahogy a Jade Empire sem. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
jarlaxxe
Nekem négyszer ennyiért is best buy volt évekkel ezelött...
Az egyik legjobb crpg ami valaha kijött, szvsz.

TBTPumpa
Öhh, de ez nem csak az elsõ rész fapados változata ám!

Tartalma:
- Dragon Age: Origins
- Dragon Age: Origins - Awakening Expansion Pack
- Mind a kilenc tartalomcsomag (The Stone Prisoner, Warden's Keep, Return to Ostagar, Feastday Gifts, The Darkspawn Chronicles, Feastday Pranks, Leliana's Song, The Golems of Amgarrak, és a Witch Hunt)

Megvenném, de a közvetítõ srác - aki ezt intézi - kicsit drágábban adja: 3500 Ft. 2200 Ft-ért vinném én is.

Rapid81
Elsõ 1 percet néztem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Hehe, ez érdekes játék, el is lopom ide(amazon fb oldaláról):

Tegyük fel, hogy van három darab játékod, egy Far Cry 3, egy Borderlands 2, és egy Bioshock Infinite. 3 lehetõséged van: egyet megtartol örökre és játszol vele, egyet azonnal összetörsz/kidobsz, egyet pedig egyszer végigjátszol aztán eladod/elcseréled.

Az én megfejtésem:
Far Cry 3 -> játszik, elad
Borderlands 2 -> megtart
Bio Inf -> összetör

arty
"Egy szó mint száz, tudjátok tiis ,a megtermelt fizetésetek, 60-70%át ellopják tõletek. azon nem háborog senki ennyire mint a warezon...."

Dehogynem, tüntetések, népszavazások is voltak "ellene".

Warez ellen nem. Tehát az egyensúly megvan, ne aggódj 😉

Forza.

arty
(Egyébként félreértés ne essék, nem pálcát akartam törni grebber felett, csak kíváncsi voltam, meg van-e annyira törve a ps3, h gyakorlatilag "bármi" elindítható rajta.

Sajnos ismerem az elveit a dologgal kapcsolatban, sajnálom hogy így van, de tudom, hogy meggyõzhetetlen.)

Forza.

genndy
Sok? ~100 óra játékidõért? +a 6féle kezdés? És persze érdemes legalább 2x végigvinni (jó/rossz).
Bioware legjobb fantasy játéka. Ennyiért best buy. ÉS Steames! (a 2 már nem az)

wantonly
Kellene, de 2200 nekem még sok érte... Nem baj, türelmesen kivárom amikor már csak fele ennyi lesz.
IMYke2.0.0.0
Ha nem lenne már meg a játék, akkor több mint morfondíroznék a vásárláson - még annak ellenére is, hogy a lélektani 4.99 €-s áron felül kecsegteti magát.

TBTPumpa
Ezek nagyon hajtanak a pénzemre basszus.
Most vettem Portal 2-t és SpellForce Complete csomagot, most pedig vehetem meg a Dragon Age-t. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
No, 7,49 €.
Nem rossz ár érte.

IMYke2.0.0.0
Annyira nem zavar, hisz megvan már a játék 😊

Fpocok
Biztos hamarosan kijavítják, nyugi 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A kamionos már jó, a Dragon Age még mindig nem.

IMYke2.0.0.0
Valamit nagyon elcsesztek megint, mert a kamionos játék is ugyanígy járt.

IMYke2.0.0.0
Dragon Age Ultimate Edition - a STEAM-en, azt írja, 75% - de még mindig 29,99 az ára 😊
Ezek szerint, ez is dolláros.

Fpocok
Nem nagyon tudtam dekódolni, de most rád írok cseten. Ha fent leszel...

DarkSector
Ebbe mi az extra? 😄

Átlátszó sáv hogy sikerült? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Én már írtam párszor, hogy nem gyere be a metró... Ez a videó viszont most megváltoztatta a nézetemet. Kifejezetten várom. Mindig is sucker voltam a fegyverek customizationje miatt. Szerintem nagyon jól néz ki.

zorrobomber
Mint ahogy Francis is színészkedik. Gondolom volt már itt a rajzolós videója. Ha nem, érdemes rákeresni.

wantonly
Úristen ez már milyen régi. Barlangrajz. 😊
TBTPumpa

Igen. Az. Olvastam, hogy a srác ezzel a paródiával reagált egy német cikkre, ami szokásosan azt állította, hogy az erõszakos játékok erõszakossá teszi az embert. Csak sajnos az évek múltával mindenfelé felbukkant a videó és pont az ellenkezõjét érte el, mint ami a célja volt, mivel mindenhol valósnak vélik a srác viselkedését.
Tehasut
Teljesen egyértelmû, hogy ez megrendezett. Nagyon túljátszotta.
genndy
Ugye tudjátok hogy csak paródia...? Direkt csinálta, egyébként normális a srác.

Tinman
Meg a péknél is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

elõzõ is fos két ssel

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Ó, jaj. Arra persze nem gondolnak hogy mondjuk maradjanak a jól bevált receptnél, és így nem kockáztatják(és csapják arcul) az eddigi rajongókat.
Splinter Cell's popularity is held back by its complexity, says the managing director of the studio making Blacklist.

ja nálad viszont elõre kell 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
Jó példa arra hogy mennyire fel vannak háborodva az emberek hogy nem DLC lett Dark Arisen. Itt egy küldetéslemez, ami benne foglalja az alap gémet és a vaskos kiegészítést, s majdnem fele áron adják.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Szülei helyében akkora büdös nagy pofont lekevertem volna neki, hogy az összes billentyû nyomot hagyott volna a homlokán, aztán meg szépen elveszem, a gépét egy életre. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kill3r21
Off!
szerintem a betegség itt kezdõdik....:d
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zomil
Esetleg lehet még eszter gomba 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
...errõl már nem is beszélve :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
i2k meg azt, hogy az "Esztergom -ba egy dolognak" még mindig így helyes: Esztergomban egy dolognak (...) <#nevetes1>

Tinman
Zó, a nagy mágus üzeni, hogy nyugodtan írhatod egybe: "Esztergomba", mert erõsen hazai város :-D

grebber
Esztergom -ba egy dolognak lehet örülni van gyors internet itt a téren!
A többi csak a szánalom kátyú hegyek, félbehagyott hotelek, ezer éve a város közepék éktelenkedõ otvar épület amit nem tudnak eltakarítani mert a tisztelt gazdája szarik bele és nélküle nem tehetnek semmit!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Zavvi. Ott sem kell elõre fizetni.