Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Borderlands 2: megtart (még szép)
* BioShock: Infinite: játszik, elad
* Far Cry 3: összetör
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BG2-vel meg JE-el nem játszottam. Oké, legyen a BG2 a legjobb.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Borderlands2 - összetöröm, még meg is köpködöm 😄
Bioshock Infinity - végigjátszik, elad
Far Cry 3 - megtart... de mondjuk ezt se veszem elõ többet, ha egyszer a végére érek, csak uplayrõl nem eladható 😊)
Forza.
Az ár az én pénztárcámnak sok jelen pillanatban. A játék megér ennyit, bár ritka az amikor ennyiért veszek valamit. Igazából mostanában már vettem 5-6 játékot amit még be sem aktiváltam és nyertem ugyanennyit amihez még hozzá se tudtam nyúlni, úgyhogy nem hajt a tatár. 😊
Nekem is megjött az Új proci hûtöm ! Elég nagy egy darab ki is lóg a gépbõl rendesen.
Szét kaptam a gépet alaplapot kivettem rátettem azt nagy lefogatót alaplap visszarak proci paszta rányom, univerzális lefogató rárak becsvaroz mind a 4 oldalt, aztán a 12 cm-es venti rárak a lefogató segítségével ! Persze a proci hûtõ Dupla Ventis is lehet mert 2 db 12 cm-es venti is simán rámegy, csak nekem most egyenlõre csak 1 venti van rajta mert még egy 12cm-es venti már nem férne be a házba !
Néztem a hõmérsékletet alapból Idle-ben 32-35 fok Terhelve Load-ban játék alatt meg 52-55 fok !
Szóval én is elégedett vagyok ezzel a proci hütövel nagyon jól lehüti az I7-es procit.
Na de majd késöbb ha nagyobb házam lesz szerzek be még egy 12 cm-es venti mert Dupla Ventivel az igazi ! 😄
Szóval igen, valahogy kellemetlenebb a DLC-k miatt is day1 játszanom, engem csak leszoktatnak róla. Nemhogy nehéz lenne magam türtõztetnem egy játék megjelenésekor (nekem sose volt az, még elõrendelt játékba sem kezdtem bele soha akkor, amikor elõször technikailag a kezembe került és idõm lett volna rá), de lassan lúzernek érezném magam, ha nem várnék hónapokat.
Mondjuk a Witcher ingyenes DLC-i tényleg annyira el vannak választva az alapsztoritól, hogy efféle bosszankodást nem tudnak kiváltani az emberbõl. A Missing Linket pedig még nem próbáltam, de ha idõrendben "belekapcsolódik" is az alapjátékba, szintén tõle elszeparált. A G2-t viszont a kiegészítõ miatt simán újrakezdtem negyedszer is. Most megvettem GoG-on is, lesz még vele köröm szerintem.
Számomra a Baldur's Gate 2 a legjobb BW játék.
És a SW KotOR elsõ része sem szégyenkezhet, ahogy a Jade Empire sem. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Forza.
Az egyik legjobb crpg ami valaha kijött, szvsz.
Tartalma:
- Dragon Age: Origins
- Dragon Age: Origins - Awakening Expansion Pack
- Mind a kilenc tartalomcsomag (The Stone Prisoner, Warden's Keep, Return to Ostagar, Feastday Gifts, The Darkspawn Chronicles, Feastday Pranks, Leliana's Song, The Golems of Amgarrak, és a Witch Hunt)
Megvenném, de a közvetítõ srác - aki ezt intézi - kicsit drágábban adja: 3500 Ft. 2200 Ft-ért vinném én is.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tegyük fel, hogy van három darab játékod, egy Far Cry 3, egy Borderlands 2, és egy Bioshock Infinite. 3 lehetõséged van: egyet megtartol örökre és játszol vele, egyet azonnal összetörsz/kidobsz, egyet pedig egyszer végigjátszol aztán eladod/elcseréled.
Az én megfejtésem:
Far Cry 3 -> játszik, elad
Borderlands 2 -> megtart
Bio Inf -> összetör
Dehogynem, tüntetések, népszavazások is voltak "ellene".
Warez ellen nem. Tehát az egyensúly megvan, ne aggódj 😉
Forza.
Sajnos ismerem az elveit a dologgal kapcsolatban, sajnálom hogy így van, de tudom, hogy meggyõzhetetlen.)
Forza.
Bioware legjobb fantasy játéka. Ennyiért best buy. ÉS Steames! (a 2 már nem az)
Most vettem Portal 2-t és SpellForce Complete csomagot, most pedig vehetem meg a Dragon Age-t. <#idiota>#idiota>
Nem rossz ár érte.
Ezek szerint, ez is dolláros.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Átlátszó sáv hogy sikerült? 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Splinter Cell's popularity is held back by its complexity, says the managing director of the studio making Blacklist.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A többi csak a szánalom kátyú hegyek, félbehagyott hotelek, ezer éve a város közepék éktelenkedõ otvar épület amit nem tudnak eltakarítani mert a tisztelt gazdája szarik bele és nélküle nem tehetnek semmit!
Next PC upgrade: 2022