Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.21. 10:32:42
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon sokszor láttam, hogy PUBG-ban hosszú órákat bent vagy és jól tetted :-) Viszont ezt az időt fordíthattad volna azokra az RPG-kre is, mégis a multi mókát választottad. Neked ez jött be inkább, tök érthető! Mikor anno Guild Wars lázban égben engem sem érdekelt holmi Kotor vagy éppen IWD, mert a multi móka priceless volt normális közösségben.
!!!DE!!!
Így utólag mérlegelve minden egyes másodperc amit multi játékban töltöttem valahogy súlyosabb időveszteségnek, tehernek érződik, mint amikor single cuccokkal toltam. Nem is tudom a Gothic 1-2, BG 1-2 + kiegek + IWD 1-2 mennyi időbe fájt. Mégis azt érzem, hogy ezeket NAGYON nem bánom, hogy beléjük szaladt több 1000 óra, míg az Everquest 2 és Guild Wars-ba tolt EGYETLEN órát is NAGYON sajnálok! Holott akkor ott azt éreztem, hogy ez jó, szórakoztat. Mégis most úgy érzem, mintha bűnöztem volna, mintha valami helytelen dologra csesztem volna el a drága időből.
"Hát ha így nézzük, hogy az a jó játék, amivel sokat játszom akkor csak a Pubg és az Escape from Tarkov a jó."
Háááát öööö.... de most érted? Akkor melyik játék számodra az igazán jó játék, ha nem az, amivel sokat tolod? :-)
EGY teljes hónap kihagyása után újra visszatértem a Thief-be és élvezem. Egy elmegyogyóba vagyok éppen, frankó a graf, jó az atmoszféra, érdekes sztori. De valamiért ez a játék mégsem képes azt elérni nálam, hogy úgy vágyódjam arra, hogy folyamatosan toljam, mint anno a Dark Souls 1 esetében. Lehet, hogy az ember sokszor magának se vallja be, de bizony lehet egy közepes vagy csak egy picit jobb játékot is élvezni néha, de ettől bizony az még nem egy jó játék.
"Pubg 300 óra azért mert ebben van most pénz (nem fejtegetem, de 6 millió játékos, skinek bevezetésének kezdete stb...nagy pénz szaga van)"
JUJJJJ!!!! Ez így nagyon durva. Akkor te most dolgozol? Értem, hogy közben szórakozol, de most ennek így egy kissé ilyen feelingje van. :-(
Akkor felteszem a nagy kérdést, ha már szóba hoztad: Ha a PUBG nem lenne képes 0.00001 euro ígéretét sem adni, vajon akkor is ennyit toltad volna vele?
"sőt még a többi játékot amire kevés az idő."
Az embernek arra van ideje, amire szakít. Nagy igazság. Amikor elmegy a hétvégén azzal, hogy fórumozok, vagy cikkeket olvasok, videókat nézek, ahelyett, hogy tolnám azt ami nagyon érdekel, az úgy rohadt gáz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A játék minimum követelményei 720p-s felbontáshoz és 30fps-es teljesítményhez íródtak, és a következő hardverfelépítést ajánlják:
Processzor: Core i5-750/AMD FX-6300
RAM: 8GB
Videokártya: Nvidia GT 740 vagy GTX 650/AMD R7 250X
VRAM: 2GB
Forza Motorsport 7 ajánlott gépigény
Az ajánlott hardverigény már 1080-as felbontásra szól, és ez a felépítés, már 60fps-ben lesz képes kipakolni a játék képkockáit:
Processzor: Core i5-4460/AMD FX-8350
Videokártya: GTX 670 vagy GTX 1050Ti/RX560
VRAM: 4GB
Forza Motorsport 7 ultra gépigény
Az ultra minőség 4k-s felbontást és szintén 60fps-t jelöl, ehhez a beállításhoz viszont már jelentősen komolyabb vas fog kelleni:
Processzor: Core i7 6700K/AMD Ryzen 7
RAM: 16GB
Videokártya: GTX 1080/RX Vega 64
VRAM: 8GB
Forza Motorsport 7 notebook gépigény
Végül egy "notebook" gépigény is van, ami szintén 720p és 30fps minőséget ajánl a következő összeállításhoz:
Processzor: Core i5 6200U
Videokártya: Intel HD520
VRAM: -
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
GRATULA, pontosan 1%-al előztél le. 😄
Te is rácuppantál eléggé a játékra. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 07:04:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Motorcsónakos a csajjal, a dínós pálya, meg mintha lenne egy 3. is. Asszem.
Update:
Bocs 2 van csak, a 3. amire gondoltam, az az alsó szinten van az 5 gomb között.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 00:06:45
Van ugye asszem 3 titkos pálya, ha azokkal is megvagy, akkor oké, de azokat csak akkor látod, hogy megvan-e ha visszamész a titkos pályákra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 00:02:38
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.08.20. 23:51:10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.20. 23:49:02
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.20. 23:49:24
Igazából az első rész hidas pályái tartanak vissza.

De ha ésszerű keretek között gondolod a coopolást (alacsony szintű lootal bemenni aztán ha sikerült kijövünk valami jóval), akkor keress meg.
A hétvégén toltam kicsit kés runokat. Néha sikerült kijönni teljes felszerelésben. Shoreline-on már egész korrekt kis stratégiát dolgoztam ki a knife runokra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hiszed vagy sem a hétköznapok nekem nagyon sűrűek, de volt pár hétvége amikor nagyon sokat toltuk.( amúgy csak 292 óra a játékidő).
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mehet a jófejség (ajándékozás) vagy elszórni a SeamGifts-en ! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DAO: Szintén.
POE: Én nagyon kajáltam.
Jó játékok, csak ezekhez idő kell. Ezt nem lehet meló után hulla fáradtan tolni vagy max 30 percet leülni elé, mert egyszerűen kell az idő az elmerüléshez.
Hát ha így nézzük, hogy az a jó játék, amivel sokat játszom akkor csak a Pubg és az Escape from Tarkov a jó. De én egyébként nem ezt gondolom.
Pubg 300 óra azért mert ebben van most pénz (nem fejtegetem, de 6 millió játékos, skinek bevezetésének kezdete stb...nagy pénz szaga van), mellesleg tényleg nagyon élvezem és egy egész jó csapat is összeverbuválódott. Még pubg azért mert minden egyes havi frissítéssel egyre jobb és jobb lesz és mindig ki kell próbálni az újdonságokat, ami meg +10-20-30 játékórát jelent pont amikor lankadna az érdeklődésem a Pubg iránt.
Elvárások: Ez jogos, az nem volt fiatal korunkban túl sok. :-)
Nagyon vágynék amúgy letolni a Witchert a Dao-t és a Poe-t, sőt még a többi játékot amire kevés az idő.
Nem mondanám amúgy, hogy teljesen multi rajongó lettem. Vágyom a jó egyjátékos tartalomra, valahogy mégis nagyon alacsony a végigjátszott játékaim számba újabban...Magam sem értem.
DAO: Mástól is hallottam már, hogy beleunt, sőt olyat is aki szerint a széria legrosszabbja.
PoE: Meg erről is, hogy túl casual, egy BG árnyéka csupán.
Ha ezek számodra IGAZÁN jó játékok lennének, akkor nem grebberrel folytatnál endless és totálisan értelmetlen szócsatákat, sőt még csak engem sem győzködnél arról, hogy ezek jó játékok, hanem inkább a fenti címekkel játszanál :-)
"Attól, hogy valaminek nem ülünk neki és toljuk végig együltő helyünkben azt nem azt jelenti, hogy rossz."
De nem ELÉGGÉ jó és ez a gond. Egy igazán JÓ játék esetében, mely az elejétől a VÉGÉGI képes egy magas szintet hozni, azzal vágysz játszani és a friends listed azt látja, hogy állandóan ingame vagy benne. Megmondom neked jó ideje mi a jó játék... jobb, mint a W3, DAO vagy a PoE... óóó... sokkal jobb neked ennél a PUPB.
Cirka 300 órát tettél bele az elmúlt hetekben. És tudod miért? Mert számodra ez a játék jobb, mint a fentiek :-) Nincs ezzel semmi gond! Kinek ez, kinek az jön be, teljesen normális dolog.
"Siheder korunkban mikor másból sem állt a szabadidő"
Siheder korunkban tényleg rohadt sok szabadidőnk volt, csajunk sehol, még a gyenge játékokkal is jól elvoltunk, de ami lényegesebb, hogy az elvárásaink is alacsonyabbak voltak, ahogy a tapasztalataink is szerényebb szinten tendáltak. Egy sokat látott gamernek, már nem olyan egyszerű minden évben újra és újra u.a. eladni.
A nagy igazság az, hogy igazán jó játék, mely az első órájától az utolsóig remek szórakozást nyújt nagyon kevés van, de azért akad és annál le is cövekelünk és a többit félredobjuk azzal, hogy ugyan elég jó, de van jobb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
War of the Northot még valamikor warezistván koromban vittem végig. Akkoriban mondjuk mindent végigjátszottam amit letöltöttem.
Sajnos a végigjátszott játékaim száma évről-évre csökken...
A lényeg: Attól, hogy valaminek nem ülünk neki és toljuk végig együltő helyünkben azt nem azt jelenti, hogy rossz. Siheder korunkban mikor másból sem állt a szabadidő még ez igaz volt. Munka, család satöbbi mellett már árnyaltabb a kép.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amerikában üzenetet kapnak a heavy userek, hogy a hónapban már 4 TB os (most mondtam valami számot) adatforgalmat elérte, hűtse le magát. Itthon világviszonylatban gyors és jó a net, egy darabig itthon ilyet még (szerintem) nem látunk. (meg meggyőződésem, hogy itthon a netezők nagy része csak facebook-youtube-hírportál vonalon mozog)
tldr: valszeg üzenetet jelentetnek majd meg a végfelhasználó oldalán, hogy lassítson, esetleg vegyen extra csomagot pluszba 😊
hirtelen csak 2016-os cikkeket találok arról , hogy milyen sok helyet foglaló játékok vannak, így tűnik idén van robbanás ebben a tekintetben.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.08.20. 13:10:29
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Olvasd el újra...
"Vajon"
"netán"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(ill. akarnak majd, csak a szolgáltatók a "korlátlan" net mellett is korlátoznak netán)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem eddig tetszik mindaz, amit a Beamdog belerondított a klasszikusba - user friendly-bb a cucc.
A klasszikusnak is nekifeküdtem párszor már az évek során, de a wide mókolás mellett a kezelőfelülettel nagyon nem lettünk jó barátok.