Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ha van heti 25 órád játszani, ami átlagban több, mint napi 3 óra, akkor szerintem ne sírjál, ráadásul egy olyan játékkal amivel nem lehet csak úgy, hogy na beugrok 15-20 percre. 😄 Na meg gyanítom ,hogy mellette nyomtál te mást is, te kis zugjátékos 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.21. 10:32:42

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
"Jó játékok, csak ezekhez idő kell."

Nagyon sokszor láttam, hogy PUBG-ban hosszú órákat bent vagy és jól tetted :-) Viszont ezt az időt fordíthattad volna azokra az RPG-kre is, mégis a multi mókát választottad. Neked ez jött be inkább, tök érthető! Mikor anno Guild Wars lázban égben engem sem érdekelt holmi Kotor vagy éppen IWD, mert a multi móka priceless volt normális közösségben.

!!!DE!!!

Így utólag mérlegelve minden egyes másodperc amit multi játékban töltöttem valahogy súlyosabb időveszteségnek, tehernek érződik, mint amikor single cuccokkal toltam. Nem is tudom a Gothic 1-2, BG 1-2 + kiegek + IWD 1-2 mennyi időbe fájt. Mégis azt érzem, hogy ezeket NAGYON nem bánom, hogy beléjük szaladt több 1000 óra, míg az Everquest 2 és Guild Wars-ba tolt EGYETLEN órát is NAGYON sajnálok! Holott akkor ott azt éreztem, hogy ez jó, szórakoztat. Mégis most úgy érzem, mintha bűnöztem volna, mintha valami helytelen dologra csesztem volna el a drága időből.

"Hát ha így nézzük, hogy az a jó játék, amivel sokat játszom akkor csak a Pubg és az Escape from Tarkov a jó."

Háááát öööö.... de most érted? Akkor melyik játék számodra az igazán jó játék, ha nem az, amivel sokat tolod? :-)

EGY teljes hónap kihagyása után újra visszatértem a Thief-be és élvezem. Egy elmegyogyóba vagyok éppen, frankó a graf, jó az atmoszféra, érdekes sztori. De valamiért ez a játék mégsem képes azt elérni nálam, hogy úgy vágyódjam arra, hogy folyamatosan toljam, mint anno a Dark Souls 1 esetében. Lehet, hogy az ember sokszor magának se vallja be, de bizony lehet egy közepes vagy csak egy picit jobb játékot is élvezni néha, de ettől bizony az még nem egy jó játék.

"Pubg 300 óra azért mert ebben van most pénz (nem fejtegetem, de 6 millió játékos, skinek bevezetésének kezdete stb...nagy pénz szaga van)"

JUJJJJ!!!! Ez így nagyon durva. Akkor te most dolgozol? Értem, hogy közben szórakozol, de most ennek így egy kissé ilyen feelingje van. :-(

Akkor felteszem a nagy kérdést, ha már szóba hoztad: Ha a PUBG nem lenne képes 0.00001 euro ígéretét sem adni, vajon akkor is ennyit toltad volna vele?

"sőt még a többi játékot amire kevés az idő."

Az embernek arra van ideje, amire szakít. Nagy igazság. Amikor elmegy a hétvégén azzal, hogy fórumozok, vagy cikkeket olvasok, videókat nézek, ahelyett, hogy tolnám azt ami nagyon érdekel, az úgy rohadt gáz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Forza Motorsport 7 minimum gépigény

A játék minimum követelményei 720p-s felbontáshoz és 30fps-es teljesítményhez íródtak, és a következő hardverfelépítést ajánlják:
Processzor: Core i5-750/AMD FX-6300
RAM: 8GB
Videokártya: Nvidia GT 740 vagy GTX 650/AMD R7 250X
VRAM: 2GB

Forza Motorsport 7 ajánlott gépigény

Az ajánlott hardverigény már 1080-as felbontásra szól, és ez a felépítés, már 60fps-ben lesz képes kipakolni a játék képkockáit:
Processzor: Core i5-4460/AMD FX-8350
Videokártya: GTX 670 vagy GTX 1050Ti/RX560
VRAM: 4GB

Forza Motorsport 7 ultra gépigény

Az ultra minőség 4k-s felbontást és szintén 60fps-t jelöl, ehhez a beállításhoz viszont már jelentősen komolyabb vas fog kelleni:
Processzor: Core i7 6700K/AMD Ryzen 7
RAM: 16GB
Videokártya: GTX 1080/RX Vega 64
VRAM: 8GB

Forza Motorsport 7 notebook gépigény

Végül egy "notebook" gépigény is van, ami szintén 720p és 30fps minőséget ajánl a következő összeállításhoz:
Processzor: Core i5 6200U
Videokártya: Intel HD520
VRAM: -

Next PC upgrade: 2022

Ok, vegyél fel steamen ugyanezen a néven és egyeztetünk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Az első résznél kihullik majd a haja, gondolod sikerülne neki ami neked? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Látod haver csak kérdezz ha van valami! 😄

GRATULA, pontosan 1%-al előztél le. 😄
Te is rácuppantál eléggé a játékra. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 07:04:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
PSN platina trófeára gondoltam, nem a time attack-ra 😊

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Ahha.
Hát az kizárt. Egy platinám van, azzal beérem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Grat. A platina trófea akkor már csak egy köpésre van, a nehezén túl vagy 😊

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
MEGVAN!

Fpocok
Első kettő megvan, harmadik nem tudom

darkSectorxxx
Hát asszem 3.
Motorcsónakos a csajjal, a dínós pálya, meg mintha lenne egy 3. is. Asszem.

Update:
Bocs 2 van csak, a 3. amire gondoltam, az az alsó szinten van az 5 gomb között.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 00:06:45

Fpocok
3?

darkSectorxxx
Hát nem értem, de a 29/30 az nem 30/30.

Van ugye asszem 3 titkos pálya, ha azokkal is megvagy, akkor oké, de azokat csak akkor látod, hogy megvan-e ha visszamész a titkos pályákra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 00:02:38

Én is kezdő vagyok, szinte semmilyen lootokkal. Ezért gondoltam hogy ketten jobb, könnyebb, hangulatosabb lenne. Esetleg pisztollyal bemehetünk, semmi armor, semmi táska, csak pisztoly.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Ki van maxolva mindegyik pálya.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.08.20. 23:51:10

darkSectorxxx
Hogy lenne meg? 29/30 relic? 😄 what?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.20. 23:49:02

darkSectorxxx
Amúgy gratula, de 1 hiányzik, ha az is arany akkor meg kell hogy kapd....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.20. 23:49:24

Fpocok
Megvan összes gold, de nem tudom hol van az utsó gem. Meg kell nézni neten.

darkSectorxxx
nekem azt mondták elég az arany, de ha platina kell akkor ba...ák meg, egyszer már szenvedtem gyerekként ezzel, annyira undorító ez az időre menés része hogy ihaj.....
Igazából az első rész hidas pályái tartanak vissza.

Fpocok
Ez most komoly, hogy platina kellene mindenhez az utolsó gemhez?

Viszonylag az elején járok, szóval még igen. Mentünk párat haverokkal akik már régebb óta játszanak vele. A kör annyiból állt, hogy én bementem egy késsel vagy egy pisztollyal, ők meg jöttek páncélban, táskával, sisakkal meg mp5-el/ak-val factory-ba. Ők szétlőttek mindenkit én meg szedtem a lootot. Csakhogy ennek kb így semmi értelme nincs így eladtam az összes így zsákmányolt a cuccot (nagyon sok mindent nem hoztam ki....táskát 2 nagy fegyvert és ennyi).

De ha ésszerű keretek között gondolod a coopolást (alacsony szintű lootal bemenni aztán ha sikerült kijövünk valami jóval), akkor keress meg.
A hétvégén toltam kicsit kés runokat. Néha sikerült kijönni teljes felszerelésben. Shoreline-on már egész korrekt kis stratégiát dolgoztam ki a knife runokra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudod mikor vettem én azt a játékot? május 14-én. Tehát 3 hónapja tolom azaz heti 25 órát töltöttem vele eddig.

Hiszed vagy sem a hétköznapok nekem nagyon sűrűek, de volt pár hétvége amikor nagyon sokat toltuk.( amúgy csak 292 óra a játékidő).

Tarkov-ot csak egyedül tolod? Ha igen, nem vágysz egy partnerre? 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Dino D-day + Last Stand DLC 4-pack 2 €-ért! Holnap 18:00-ig!
Mehet a jófejség (ajándékozás) vagy elszórni a SeamGifts-en ! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shep
300 óra abban a lövöldében? Öcsém azt itt sírtok ,hogy nincs idő játszani. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ok, csak ezzel saját magadnak mondasz ellent 😊

W3: Bejött.
DAO: Szintén.
POE: Én nagyon kajáltam.

Jó játékok, csak ezekhez idő kell. Ezt nem lehet meló után hulla fáradtan tolni vagy max 30 percet leülni elé, mert egyszerűen kell az idő az elmerüléshez.

Hát ha így nézzük, hogy az a jó játék, amivel sokat játszom akkor csak a Pubg és az Escape from Tarkov a jó. De én egyébként nem ezt gondolom.

Pubg 300 óra azért mert ebben van most pénz (nem fejtegetem, de 6 millió játékos, skinek bevezetésének kezdete stb...nagy pénz szaga van), mellesleg tényleg nagyon élvezem és egy egész jó csapat is összeverbuválódott. Még pubg azért mert minden egyes havi frissítéssel egyre jobb és jobb lesz és mindig ki kell próbálni az újdonságokat, ami meg +10-20-30 játékórát jelent pont amikor lankadna az érdeklődésem a Pubg iránt.

Elvárások: Ez jogos, az nem volt fiatal korunkban túl sok. :-)

Nagyon vágynék amúgy letolni a Witchert a Dao-t és a Poe-t, sőt még a többi játékot amire kevés az idő.

Nem mondanám amúgy, hogy teljesen multi rajongó lettem. Vágyom a jó egyjátékos tartalomra, valahogy mégis nagyon alacsony a végigjátszott játékaim számba újabban...Magam sem értem.

wesker24
Hát a Grim Dawn legalább egy értelmes játék az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam nem hiába van benne közel 300 órám a Diablo 3 hozzá képest még csak labdába se rúghat.
Shep
Ezért játszol diablo klónokkal 😄DD

Tinman
W3: Kár, hogy ezek szerint neked nem jött be. :-(
DAO: Mástól is hallottam már, hogy beleunt, sőt olyat is aki szerint a széria legrosszabbja.
PoE: Meg erről is, hogy túl casual, egy BG árnyéka csupán.

Ha ezek számodra IGAZÁN jó játékok lennének, akkor nem grebberrel folytatnál endless és totálisan értelmetlen szócsatákat, sőt még csak engem sem győzködnél arról, hogy ezek jó játékok, hanem inkább a fenti címekkel játszanál :-)

"Attól, hogy valaminek nem ülünk neki és toljuk végig együltő helyünkben azt nem azt jelenti, hogy rossz."

De nem ELÉGGÉ jó és ez a gond. Egy igazán JÓ játék esetében, mely az elejétől a VÉGÉGI képes egy magas szintet hozni, azzal vágysz játszani és a friends listed azt látja, hogy állandóan ingame vagy benne. Megmondom neked jó ideje mi a jó játék... jobb, mint a W3, DAO vagy a PoE... óóó... sokkal jobb neked ennél a PUPB.

Cirka 300 órát tettél bele az elmúlt hetekben. És tudod miért? Mert számodra ez a játék jobb, mint a fentiek :-) Nincs ezzel semmi gond! Kinek ez, kinek az jön be, teljesen normális dolog.

"Siheder korunkban mikor másból sem állt a szabadidő"

Siheder korunkban tényleg rohadt sok szabadidőnk volt, csajunk sehol, még a gyenge játékokkal is jól elvoltunk, de ami lényegesebb, hogy az elvárásaink is alacsonyabbak voltak, ahogy a tapasztalataink is szerényebb szinten tendáltak. Egy sokat látott gamernek, már nem olyan egyszerű minden évben újra és újra u.a. eladni.

A nagy igazság az, hogy igazán jó játék, mely az első órájától az utolsóig remek szórakozást nyújt nagyon kevés van, de azért akad és annál le is cövekelünk és a többit félredobjuk azzal, hogy ugyan elég jó, de van jobb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ja értem.Akkor értelme sincs mert ilyet soha nem vezetnek be.<#eljen>

Fpocok
Inkabb azt mondanam, hogy nem jo. Barcsak szerkezthernek kommentet.

Nem.

Félbe. Majd egyszer végigviszem.

War of the Northot még valamikor warezistván koromban vittem végig. Akkoriban mondjuk mindent végigjátszottam amit letöltöttem.

Sajnos a végigjátszott játékaim száma évről-évre csökken...

Fpocok
De. A W3 szar jatek.

wesker24
Én el se kezdtem a Witcher 3-at mert tudom milyen idő rabló egy játék, <#hehe> nincs nekem most arra idom hogy neki álljak Witcher 3-azni mert ha valamit elkezdek azt szeretem be is fejezni, nem szoktam félbehagyni játékokat.
Shep
Félbehagytad a W3-at? Na veled nem is beszélek többet 😄 Bezzeg a War of the North-t tuti végig játszottad 😄D

Azért had árnyaljam a képet kicsit. Witcher 3-at félbehagytam, Dragon Age Originst se vittem végig, Pillars of Eternity dettó. Ez azt jelenit, hogy bármelyik is rossz játék? Dehogy is. Attól, hogy valamin nem rohansz végig azonnal még lehet szórakoztató. Pl. Homefront 2-nek már 2x nekiülltem és iszonyatosan jól szórakoztam. Végig fogom vinni? Naná. Most azonnal...Hát azt azért nem hiszem, de fogok még vele játszani az tuti.

A lényeg: Attól, hogy valaminek nem ülünk neki és toljuk végig együltő helyünkben azt nem azt jelenti, hogy rossz. Siheder korunkban mikor másból sem állt a szabadidő még ez igaz volt. Munka, család satöbbi mellett már árnyaltabb a kép.

Lábjegyzet: Anthem engem már videók alapján se győzött meg. Elsősorban a játékmenete miatt.

Shep
Trumpnak meg van atomja, semmi gond.

Totti5
Van több terra helyem, semmi gond.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Szerintem nem rejlik benne semmi. 20 és 10 éve is úgy játszottam hogy letoltam valamit, 10/10, de a credits után soha többé nem indítottam el és sosem fogom... nekem nincs rá szükségem, másodikra egy storys játék már untat nem ad semmi lényegeset, láttam a játék 90%át, még egyszer minek nézzem végig. De kinek mi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jim Morrison
mondjuk aki éjjel nappal tölti le a TB okat, olyan net mellett amiért csak pár ezret fizet, valahol megértem a szolgáltatókat hogy böki a csőrüket. Nem ingyen van az internet. Üzemeltetési költségek, plusz kell pénz a fejlesztéshez is... Az ilyen havi pár száz GB ma sem okoz gondot, gondolom jövőben sem fog. Kivéve ha még a tetris is ennyi adatforgalmat fog felzabálni 😊
Amerikában üzenetet kapnak a heavy userek, hogy a hónapban már 4 TB os (most mondtam valami számot) adatforgalmat elérte, hűtse le magát. Itthon világviszonylatban gyors és jó a net, egy darabig itthon ilyet még (szerintem) nem látunk. (meg meggyőződésem, hogy itthon a netezők nagy része csak facebook-youtube-hírportál vonalon mozog)

tldr: valszeg üzenetet jelentetnek majd meg a végfelhasználó oldalán, hogy lassítson, esetleg vegyen extra csomagot pluszba 😊

hirtelen csak 2016-os cikkeket találok arról , hogy milyen sok helyet foglaló játékok vannak, így tűnik idén van robbanás ebben a tekintetben.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.08.20. 13:10:29

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Mit?
Olvasd el újra...
"Vajon"
"netán"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ezt hol halottad?

IMYke2.0.0.0
Vajon mit tudnak / akarnak majd lépni az internetszolgáltatók ez ügyben a nem is oly' távoli jövőben, amikor meglehetősen sok adatot szippantanak le a magyar júzerek...
(ill. akarnak majd, csak a szolgáltatók a "korlátlan" net mellett is korlátoznak netán)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Gears most már 113, legalább 1 hete még annyi volt 😊

Shep
Vagy csak rájött, hogy értelmetlen vitákba felesleges belemennie, mert csak a trollt etetné vele.

IMYke2.0.0.0
"Baldur's Gate: Enhanced Edition" + Siege of Dragonspear DLC

Nekem eddig tetszik mindaz, amit a Beamdog belerondított a klasszikusba - user friendly-bb a cucc.
A klasszikusnak is nekifeküdtem párszor már az évek során, de a wide mókolás mellett a kezelőfelülettel nagyon nem lettünk jó barátok.