Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Forza 7 már 100 GB lesz. Mondjuk tavaly a Gears 4 is ennyi volt PC-n, telepítés után.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Nyilvánvaló....mindenki ezzel zárja mikor rádöbben ,hogy amiket ír hülyeség és a másiknak van igaza<#eplus2> Megyek is tolni kis NFS-t csak az a baj tök ugyanazt kell csinálni mindig abban is mert mi az hogy a gázt mindig nyomni kell,meg meg kell előzni a többieket full unalmas már... Shep say .....<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Az igen...! 45 GB.
Tényleg pirkad a 100+ GB-os játékoknak 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
... és már települ is. 45 giga azért nem 10 perc lesz, kár, hogy pár hete letöröltem a már letöltött trialt <#zavart2>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Nem megyek bele, mert hosszú lenne és értelmetlen is, mint minden veled folytatott beszélgetés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mit marhára nem? Miről szól: Menj A-ból B-be majd C-be gyakd le ezt gyakd le azt stb ugyanaz tonnányi órán keresztül....ez a te felfogásod ezt mondod minden létező játékra... Ezt az össze valaha legyártott játékra rá lehet mondani ...

Shep
Hát ott marhára nem, ha szerinted igen akkor veled van a baj, meg ott van egy marha erős story ami már magában elég lenne bármilyen játék sikeréhez.Egyébként meg nem mindenre, nem úgy, mint te, hogy mindent 1 dolcsiért veszel 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.20. 12:25:01

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Te állandóan mindenre ezt írod...Nem gyanús hogy ez alap dolgot minden gameben? Mi mást lehetne csinálni mint mindig ugyanazt? Witcher 3-ba nem azt csinálod 100+ óráig vagy ameddig húzod? Dehogynem....

Tinman
Várj, most nem erről beszélek.

Nem azt mondom, hogy csak akkor lehet véleménye valakinek, ha letolta a játékot, hanem egyrészt akkor valid, de a másik ami sokkal lényegesebb, hogy akkor jelzi felénk is, hogy az a játék tényleg jó lehet hiszen végig fenntartotta az érdeklődését! És ez az utóbbi a fontosabb!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Ó, ez viszont új, köszönöm!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Na jó, csak ez megint előhozza a sok év során sokszor végigcsócsált (és persze túlzásba is vitt) elitista "csak akkor ér valamit a véleményed ha kiplatináztad" mentalitást, amiről megegyeztünk már sokszor, hogy butaság.

Tinman
A húdejó vélemény kevés. Akkor valid, ha tényleg végig is tolta... pont ez a lényeg. Húdejó a Thief amit tolok cirka 1 hónapja, tényleg tetszik, de kb. a 60%-nál tartok és 2 hete rá sem néztem. Hát akkor az van, hogy mégse olyan jó.

Sok játékra jellemző az erős kezdés utáni, visszaesés. Már pedig akkor az a játék összességében nem jó, hiszen nem szórakoztat.

Értem a tézised és olyan is van nyilván. Van amikor az egyéni preferencia teljesen eltér a mainstream ízléstől.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Az a baj ,hogy az első pár óra nekem is tetszett de utána tök ugyanazt csinálod, bolygóról, bolygóra. Ha jól rémlik én is a második bolygónál untam meg a glyph-ezést, azóta már töröltem is és eszembe nem jutna újból felrakni, pedig maga a történet engem érdekelt volna, a gyengébb minősége ellenére is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.20. 12:13:32

IMYke2.0.0.0
Durva, hogy még a szürke zónásak is drágábbak a dobozos verziónál... <#vigyor5>
Az Originen mondjuk 19,99 euro a sztáff... (~6070 Ft)

Dzsini
<#eljen>
Ehhez jön az, hogy nem kell csakazértis meggyőzni a másikat arról, hogy márpedig az a játék/film/sajtoskifli akkor is jó/rossz, ha neki épp nem tetszik/tetszik, és máris kevesebb a sértődés.

Az Andromedára visszatérve: pár hete kipróbáltam a 10 órás trialt (két hétvége alatt), jól szórakoztam vele, úgyhogy most keresgélem, hogy hol/hogy vegyem meg, mert úgy érzem jól el fogok vele szórakozni továbbra is. Amennyi időm van játszani, hónapokig el fogok ugrabugrálni meg autózni a bolygókon. Egyelőre ők nyernek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.20. 12:01:51

IMYke2.0.0.0
Személyes: kinőttem már abból a korból (és kórból), hogy lelkiismeret furdalásom legyen azért, mert a(z esetlegesen) saját pénzen vásárolt, megkezdett, de valamiért a sztoriban itt-ott abbahagyott játékok halmozódnak a fiókjaimon.
Rövid az Élet ahhoz, hogy gépiesen lenyomjam azokat a címeket, amiket valamilyen oknál fogva érdektelennek érzek egy idő után, miközben ugyanazon címeket --- a nagy számok törvényével harmoniában --- akár milliárdnyian is imádhatnak...

Dzsini
Na most ha én (vagy akárki más) félbehagyok valamit mert mondjuk untat, és amit mindenki más örömmel játszott végig, és akár a topic nagyrészének együttesen az a véleménye róla, hogy "húdejó", akkor a játékkal, velem, vagy a többiekkel van baj? 😊

Vagy egyszerűen mások vagyunk, és a játék számomra közepes vagy rosszabb, másnak meg jó, és ez a kettő tök jól megfér egymás mellett?

Tinman
Utolsó mondatóban rejlik a gaming világ alapigazsága!

Mert lehet mentegetni egy játékot, hogy biztos veled van a baj, de ha ez történik, hogy félbehagyod, akkor az egy közepes, vagy rosszabb játék. Az a játék, amelyik nem képes szórakoztatni, hanem untat és szinte kötelességből viszed már csak végig, az egy rossz játék. Csak ezt sokan nem képesek elfogadni és gyűlik az accjukon a sokadik félbehagyott, de szerintük nagyon is jó játék. Uff.

Voltan
Az azért elég sokat elmond, hogy mindent megtettem, hogy ne üljek fel a negatív hype-nak, és az igen szembetűnő problémák felett hajlandó voltam szemet hunyni az Andromedában - egy részét persze javították. És játszottam, minden előítéletet félretéve.

Amin viszont már nem nagyon tudtam átlendülni, azok a sekélyes karakterek, a kissé érdektelen történet, (ezek a korábbiaknak az erősségei voltak), valamint a játékmenet monotonítása. Ott van a gépemen, a második bolygó elején vagyok, de hónapok óta nem nyúltam már hozzá, mert meguntam, nem kötött le, főleg az előzőekhez mérve.

Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy még elő fogom venni. Na, ez elég nagy gáz, és elég sokat elmond a játékról sajnos.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Mondj a játékból valamit ami kiemelkedő volt, nekem semmi nem jut eszembe. Kiemelkedően unalmas, na az mondjuk igen 😊

Totti5
Azt hogy voltak benne bugok tény, azt hogy középszerű már erősen vitatott. Azt hogy bukott tény, azt hogy sokkal nagyobb volt a hiszti mint amilyen lett az is. Amúgy igen, Mi is hibásak vagyunk, hisz a hozáállás ami az interneten a fanok közt megy ilyen esetekben az borzalmas és nagyon 1bites és káros. Lehetne ezt normálisabban is csinálni, de az irány lefele vezet, itt is és sok más területen is.

De nincs ezzel gond, ha nem kell ME játék akkor nem lesz hosszú ideig. Lesz majd más. Azon meg nem kell csodálkozni hogy ha nem vettük akkor a kiadó levonja a következtetést és nem fog xyz számú embert etetni és olyat csináltatni velük amit szintén nem fognak elegen megvenni ( single tartalom ).

Anthem-et kell csinálni, igen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.20. 11:01:17

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Még a végén kitalálod, hogy a játékosok a hibásak amiért a Bio egy középszerű bugos játékot próbált szuperprodukcióként eladni.

Inkább arról van szó, hogy már az új csodára koncentrálnak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.20. 10:54:49

Totti5
Teljesen érhető az EA hozáállása. Minek görcsöljenek rajta, ha a játékosoknak nem kellett? Majd ha nem lesz 10 évig ME akkor rájövünk hogy hoppá.

Totti5
Futnak még egy kört egy valszeg bukott játékkal. Ha valami újat csinálnak nem jó, ha nem csinálnak az sem jó, ha próbálkoznak az sem jó. Igazából mindegy mit csinálnak az nem jó.

Recore egy jó játék, s mondhatni hiánypótló stílus is, megérdemel még egy esélyt, hogy többekhez eljusson.

Az egész az Xbox One X-re való felkészülésről szól (minél több játék legyen a gépre megjelenéskor ami a lehető legjobban kihasználja a teljesítményét) és nem az eladásokról.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Szegény MS hogy küzd ezzel... Ha új vásárló kéne kihoznák steam-re ,de hát hülyék.

TBTPumpa
Kishírek:
ReCore: Definitive Edition
Érkezik a felspécizett kiadás (pletykák és szivárgások alapján), augusztus 29-én Windows Store-ba és XBox-ra. Steam-re nem. 20 dollár / 20 euró lesz az ára.
ReCore Definitive Edition tartalma:
Eye of Obsidian küldetéscsomag
T8-NK robot
Xbox One X támogatás
HDR támogatás
Rengeteg hibajavítás
Aki rendelkezik az alapjátékkal, ingyen megkapja a Definitive Edition kiadást.

Mass Effect: Andromeda:
Nem lesz több (Egyjátékos módhoz kapcsolódó) frissítés, a BioWare hivatalos közleményt adott ki erről (az 1.10-es frissítés volt az utolsó, amit kiadtak). Értelemszerűen Egyjátékos módot kibővítő DLC-k sem lesznek. A Többjátékos résszel foglalkoznak még egy kicsit, de az is megy a kukába hamarosan. Szomorú, hogy a Mass Effect ide jutott. Gyorsan lezavarták, csak 5 hónapig támogatták a játékot. Az EA (+ újkori BioWare) ismét hű volt nevéhez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.20. 09:06:21

Fpocok
Hát ezt már múltkor is írtam. Én nem tudom, hogy hol kell intézni, store ba nekem csak sima driveclub van, amire kiírja, hogy nem vehetem meg, mert nemtom. Meg egy driveclub for playstation plus, de az 11 font. Szívesen kipróbálnám.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Atom 30 jó blúrral, folyik mint a niagara. De próbáld ki PS+od ha van akkor lehet játszani ingyen egy részét.

Fpocok
Hype
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.08.19. 20:49:41

TBTPumpa
Pár hét és lesz:

Fpocok
De annak nem cinematic a frémje? Amúgy ps4re lesz kormányom decemberben, főleg GT miatt.

Totti5
Driveclub.

Fpocok
DC?

Totti5
Arra vegyél autós játékot amihez van kormányod. Kontrollerrel a PC 1 nem lesz jó, el van cseszve. AC meg nagyon igényli a kormányt. DC-t vedd az jó...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.19. 18:43:18

Fpocok
Pár napja szemezek az AC és PC-vel psn-en, de pl PC2 is mindjárt itt van. Nem tudom. Autóznék.

Totti5
Nyugi lesz, online GT. Mindenkinek, aki szeret online játszani.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.19. 18:19:25

Fpocok
Felháborító, hogy lassan 4 éve van kint PS4, de nincs rá GRAN TURISMO játék. Beszarok.

Fpocok
Battlefront2 leak trailer

Valszeg vevős lesz PS4re PCre

Shep
Hát igen, de álmodozni azért szabad 😊

IMYke2.0.0.0
Az maga lenne a Kánaán, ha a fejlesztő cégek ennyit dolgoznának egy címen, mint ők tették és ennyire lelkesen - 20 emberrel, nagyon kevés pénzből - és ilyen minőséget, hangulatot tennének le nekünk nem AA(A) áron.
Sajnos, az a bili túl közel van a kisujjunkhoz...

Shep
Dehogynem, de az a baj ,hogy ezt már a legelején is tudja, más kérdés ,hogy valóban neked kell ezeket felfedezned, de igazából az elgurulok ütök, majd ha feltöltődött akkor lassítok kombóval az egész játék végigverhető. Na de egyébként ezért az árét, ilyen minőségű játékoknak kellene megjelennie, nem pedig holmi retro, pixeles vackoknak, bár azok lehet olcsóbbak kicsit 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.19. 16:19:33

IMYke2.0.0.0
" aztán semmi, lehetett volna új mozdulatot, vagy bármit berakni."

Gondolom, akkor nem láttad Seuna teljes mozdulat-arzenálját...
Nekem a második végigjátszás során tűnt fel például, hogy miket tud még a pajzsos ellen, vagy a Hel-harc során több ellenfél ellen egyszerre...

Vannak ott mozdulatok.
Csak nincsenek villogó gombok, hogy "nyomd meg a"...

Shep
Na de mindegy, kár ezt ragozni, nem rossz játék de sokkal jobb is lehetett volna. Ugyanakkor az is igaz, hogy ha minden ebben az árkategóriában kijövő játék csak ennyire lenne jó akkor egy szavunk sem lehetne, vszinű ez is az oka az igen magas pontszámoknak ,hogy kilóg a tömegből. Igazából még sok teljes áras játéktól is jobb, elég csak a csodálatos, megismételhetetlen, totális középszer Gabi kedvence War from, vagy of (nem tudom már) North-ra gondolni 😄D

Shep
Nem, én tudtam ,hogy ilyen lesz csak azt nem hogy ennyire hosszú és ismétlődő. Az ok ,hogy nem RPG de lehetett volna új képességeket szerezni ahogy a játék elején ez jelen is volt hiszen megkaptad a "lassítást", aztán semmi, lehetett volna új mozdulatot, vagy bármit berakni. Na meg ez az ülnek a dizájnerek, de már nincs több ötletünk, meg kedvünk új szörnyeket kitalálni, hát mit csináljunk és akkor jön a Jolly Joker rakjuk be újra ugyanazokat akik már eddig is voltak, megoldás a játékfejlesztés fekete bugyra számomra. Tudom én, hogy a távolabbi szigetországban ennek nagy hagyománya van ,de ettől még béna húzásnak tartom.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.19. 16:05:58

IMYke2.0.0.0
Olvass még... szerkesztettem...

Nekem az jön át --- nem beszóló módon segíts, ha tévednék! ---, hogy egy amolyan rövid, "gyakós" játékra vágytál, és nem azt kaptad.

Shep
Hát 30 perc, max 1 órás szekciókban játszottam 2 hétig, szerinted ez volt a gond? 😊 Votl amikor csak 20 perc volt. Nálam 1,5 óra a max amit tudok bármilyen játékkal játszani. Na meg este játszom akkor annyira nincs kint nagy izgalom, bár a sötétben bóklászás érdekes tud lenni 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.19. 15:04:39

IMYke2.0.0.0
"de ettől még fárasztó volt"

Ilyenkor kell abbahagyni a géminget, és kimenni a szabadba.
Nem vicc, nem beszólás: működik.

//"mert ugyebár nincs fejlődés, új mozdulat semmi, amit tudtál az első percben annyit tudsz 10 óra után is"

Ha rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért.
Miért kellene minden ilyen játékba ERPÉGÉS fejlődési fa, meg ilyenek?
Ez egy történet alapú játék. Erről szólt már az elejétől a fáma.

Spoiler]
Seuna egy hazatért HARCOS. Férfiakat lealázóan jó harcos .
A Sötétség miatt indul útnak, hogy megszabaduljon végre tőle és békében élhesse életét szerelmével --- csak hogy az apja kinyír mindent és mindenkit --- a Sötétség is ugye metaforikus ---, mire hazatér. Az egész pokoljárás nem ok nélküli...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.19. 15:05:57

Shep
Hát a végére értem én is a Pokolpengének és nem volt rossz de, szerintem ebből a játékból elég lett volna 5-6 óra is, nem pedig 10. A végén már marhára untam a tök egyforma szörnyeket akiket újra, és újra, és újra meg kellett ölni ráadásul mikor már ilyen 15-20 meg lehet még többet is le kellett vágni akkor már legszívesebben inkább a yt-on néztem volna meg a játék végét. Persze értem én ,hogy miért kellett egyre nehezebb és hosszabb harcokat berakni, mit akartak vele jelezni a készítők de ettől még fárasztó volt. A pecstét gyűjtögetést már az elsőnél meguntam de ennek ellenére 10 órán keresztül kellett "gyűjtögetni" őket. Sajnos a hosszúság a harcnak is a rovására ment, mert ugyebár nincs fejlődés, új mozdulat semmi, amit tudtál az első percben annyit tudsz 10 óra után is, emiatt a harc is unalmas elsz egy idő után. Úgyhogy nem rossz játék ez csak feleslegesen hosszú. Én biztos nem fogok nekiállni újból. 1x pont elég volt.
7/10
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.19. 14:53:22