Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Overwatch animációs videó az új pályához, jól láthatóan valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt készült:"

Már ééééérttteeeem 😊)))
(megnéztem)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.21. 19:58:50

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
2018-ban jön:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Nem, nem zavar, a mondat arra utal hogy a többi része zavar. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ne aggódj, a Sony eventkor szeptemberben lesz itt örömködés bőven. 😊
Totti5
Ez igen, volt tudomány eme gondolat mögött<#eljen>

Zavar hogy szép játékok?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.21. 19:54:16

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
EA a bumburnyák Frostbite engine-t szopkodja le mostanában a sok ostoba játékokkal, csak legyen grafiksz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 19:53:35

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Blizzard részéről egy preview event volt ma, adtak egy kis sneak peeket abból, hogy mit kínálnak majd a gamescomon. Szerdán 18:00-tól lesz egy másfél órás reveal eventjük élőben a helyszínről, ahol egészen biztos, hogy lesz egy új Overwatch animated short, illetve sokan duruzsolnak World of Warcraft kieg bejelentést, hisz a mostani kieget is a Gamescomon jelentették be és a preview videóban látványosan nem mutatattak WoW díszletet a helyszínről. De tekintve, hogy nincs semmi leak csak az Overwatch animated short a biztos.

Eddig ezt kaptuk:

HOTS új hős reveal rajzfilm, úgyfest tetszett nekik a Castlevania rajzfilm:

Overwatch animációs videó az új pályához, jól láthatóan valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt készült:

És maga az új pálya:

Starcraft 2 új co-op commander:
Totti5
Megint megmutatták ami folyamatban van és jön majd. Komolyam, mit vártok ti? 2 havonta gigaton konfokat? de miért? mi értelme lenne? mutogassanak olyat ami évekre van még? attól megnyugszik mindenki? de miért?!

Fifa - Sport, NFS, Battlefront, BF1, Sims( jön konzolokra is hamarosan ), Fe meg a többi. Ezek jönnek ezt kell tolni, ez a jelen és a kézzel fogható mindenki számára. Ha unalmas akkor nem az EA lesz számodra az a felhozatal amiért day 1 rohansz idén.

Engem személy szerint a Fifa day1 érint természetesen, NFS lesz EAban így meg tudom demózni, de megvenni nem fogom. A többi nem érdekel idén EAtól.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Oké -és akkor minden másnak is?
Párhuzamosan voltak?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Már vége.

IMYke2.0.0.0
EA-t nézem: "EA Live at Gamescom 2017"

Nem vagyok elájulva.

//Nézném, ha nem pusztult volna le valamelyik szerver - vagy a juhtyúké, vagy a gamescomos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.21. 19:35:12

Nem tudom. Egyelőre még csak a Microsoftét nézem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Már megy egy ideje - 18:30 óta és baromi unalmas és kellemetlen az egész (Sims tartalom kutyákkal és macskákkal).

IMYke2.0.0.0
Van benne valami 😊

Seth
Ki kell tölteni az időt valamivel, nincs semmi új amit mutathatnának

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Most akkor ez konferencia, vagy walkthrough?

Mert most valami multiplayer harcot látok a BF1-ből.

Uraim megkezdődött Gamescom: Tegnap a Microsoft konferenciája zajlott le, most pedig épp az EA-é megy, Blizzarddé is ma van, illetve megy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Youtube-on kedv csinálóként már megnézheted a Life is Strange Before The Storm Launch Trailert !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.08.21. 19:02:50
Ha csak fele olyan jó lesz mint az elődje, már akkor megér minden forintot.
wesker24
Szerintem Bőven elég a az alap játék is az csak közel 3 ezer FT és ahogy írták a LiS Before The Storm Episode 3 után ugyanúgy kapható lesz a Bonus Episode külön !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.08.21. 18:23:20
Pont most néztem én is. Viszket a tenyerem. Mondjuk még a LiS okozta érzelmi sokkból sem sikerült felépülnöm, szóval megfontolandó, hogy akarom e ezt ilyen hamar, de... akkor is. Csábulok.
Lehet hébe-hóba egy kis Warhammer befigyelt....XD

Régen konstans megvolt 2 hét alatt a 100 óra játékidő (heti 50). Ma már csak erre a heti 20-ra futja.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.21. 18:04:17

A World of Tanksban eltöltöttem szerintem alsó hangon 500 órát tutira (22 000 köröm volt amerikai szerveren, európain talán valami 8000-ig jutottam...egy kör 2 perctől 15 percig terjedhet....kissé átszámoltam és nekem is leesett az állam. Ha csak 2 percet töltöttem minden játékban akkor csak 1000 órám van a Wotban ha 15 percet akkor 7500 órám....Az igazság valahol a kettő között van). A lényeg az, hogy egy percét nem sajnálom. Akkor az úgy jó volt, imádtam, szerettem, szórakoztatott.

Pubgban nem emlékszem olyanra, hogy elpazarolt percnek éreztem volna a meccset. Éreztem úgy, hogy nagyon nem volt szerencsénk, éreztem úgy, hogy az ellenfél igazságtalanul győzött le (épp úgy adta be neki a találatot, hogy ő kerekedett felül) , éreztem úgy, hogy végigmarhultuk a kört, végigröhögtük és így is jól szerepeltünk és ez így iszonyat szórakoztató. Éreztem úgy, hogy nagyon profin és tökéletesen összhangban verte meg a csapat a másik 96 játékost és éreztem, hogy erre most (furán fog hangzani), de büszke vagyok, mert nagyon jó volt a kör. A Pubgban élményekre halmozhatók élmények még akkor is ha nem vagy benne a legjobb 10-ben sem. Minden kör más, minden kör egyedi, és minden egyes lejátszott körből lehet tanulni és épülni.

Ha a munkád a hobbid az azért mindig kellemes kombináció. Mondjuk úgy, hogy szórakozva pénzt keresek. A szórakozás maga a játék, a mellett eltöltött idő meg munka, de az is szórakoztat.

Pubg kérdésedre: Amikor kezdtem vele játszani még szó sem volt pénzkeresésről. A pénzkeresési lehetőség kb 1 hónapja létezik. 1 hónappal ezelőtt is volt a játékban 250 óra játékidőm. A játék annyira jó, hogy még ugyanennyi bele fog menni az évek során ez teljesen biztos.

Az, hogy valahol az egyjátékos dolgoktól veszi el az időt a Pubg az valahol igaz. Ettől függetlenül vágyok a minőségi egyjátékos tartalomra, de valahogy mindig háttérbe szorul, ami nem azt jelenti, hogy nem akarok már ilyesmivel játszani, csak...Na jól van sokszor már választani is nehéz annyi jó címem lenne amit lehetne játszani. Ezzel viszont több idő elmegy, mint amennyit szánni kéne rá.

Hétvégéim sokszor mennek el olyan dolgokra, amiket alapból nem választanék (kötelező rokonlátogatások, akkor is barátokkal lenni, amikor inkább játszani lenne kedvem, mikor ők is igénylik a társaságom. Mire mindenkivel töltök elég időt már vége a hétvégének....Szar ez a szociális élet :-D) A gaming mellett meg ugye kell dolgozni, ott a fentebbi szociális élet, kéne nézni sorozatot, filmet, hallgatnék zenét, olvasnék, írnék, ide is beböfögök néha pár sort, néha jó egy kicsit a steames befektetéseket is megvitatni a kollégával...Ezeket összeadjuk akkor arra jutunk, hogy lavírozok mindig a dolgok közt.

Egyelőre a Pubg marad is a mindennapokban (hozzátenném, hogy hétfőtől-péntekig nem igazán fut ez sem) és mellé bejön az Escape from Tarkov is, de nem maradnak el az egyjátékos cuccok sem...Csak talán kicsit jobban kell menedzselnem a játékra jutó időt...Nagyjából ennyi.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.21. 17:59:45

darkSectorxxx
Nem szégyen, most sem. 😊
A makacsság, egy szép emberi tulajdonág. 😄

darkSectorxxx
<#eljen>

Fpocok
Egy hónappal ezelött én is csak nevettem volna 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Elvileg, talán. Ha jon xv
boxra, akkor lehet pxre is beesik.

170 giga. Notbad. 😊
IMYke2.0.0.0
https://www.greenmangaming.com: "Life Is Strange: Before The Storm - Deluxe Edition" - 25% OFF (log in) + AUGUST10 kód = 13,49 font (~4475 Ft)

IMYke2.0.0.0
Ne is mondd... veszettül keresem, de sehol nem lelem. Esküszöm lenyomva tartanám ~100 évig.

3Error
Nem találtad még meg te sem a "Life Pause" gombot? Hol lehet... <#wow3>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Ideje lenne megvennem a teljes PC-n elérhető FF-t.
Kár, hogy a fizetésem felét tenné ki... hát még a játékidőt nem is kalkuláltam 😊

TBTPumpa

Voltan
Ez a Crash Bandicoot jön PC-re is? Csak mert látom, hogy kipottyantják Xbox-ra.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Ez nem is ő, ellpoták az accját. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Biztos végigjátszotta a konzol verziót. Hacsak nem cseszik el valami csoda folytán a portot,akkor ugyanaz

PSN ID.: Beegabor

Tinman
95%-ban céges ügyfeleket szolgálunk ki, szóval ezért ilyen. Ha csak hétvégén nincs villámcsapkodás, a cégeknél a hétfőn a normális, karbantartott vasakkal nem nagyon szokott gond lenni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Jó neked. Nálunk a hétfő (hétvégén mindenki szerelt és rájött, hogy nem tudja összerakni, ezért bejön panaszkodni és mások vérét szívni) és péntek (hétvége miatt mindenki szerelni akar, de nincs hozzá alkatrésze, ezért panaszkodik) mindig eseménydús a "szakértők" miatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.21. 11:54:07

Tinman
Ma laza napon van, be kellett volna hozni Heroes 2 mentésem, de csak otthon hagytam :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Meg kell lennie a napi felháborodásnak. <#papakacsint>
Dzsini
Nagyon unatkozhatsz, ha ilyesmiken fennakadsz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Yep :-D

Amúgy a reggelim már megint feljött:

"Very amazing game 10/10."
"and the game is a perfect 10 !"

Honnan tudja?! Egyszeri mezei vásárlók! Az újságírókon, official tesztereken kívül SENKI nem tolhatja még egészen 29-ig... de azért a sok birka már most 10/10-et dobál. Barmok -.-

Dzsini
De "ZEEEEGAAAA" talapzat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Kint kb. 18k HUF lenne, idehaza 29k körül lesz szvsz. Szomorú.

Mondjuk a talapzat csak replika, nyilván nem működő, ahogy a cartridge sem. Kár :-)

Ha valaki nem rég azt mondja, h Pocok PS4-en fog játszani, ráadásul platina trófeákra vadászik, azt hülyének néztem volna. <#banplz>
Dzsini
Sonic Mania gyűjtői kiadás videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igen tisztességes példány 😊

kigyi
METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience jó lehet? Poénból rányomtam és megnyertem 16+ hónap után az első nyereményem 😄 Na szóval akkor nekiláthatok majd a szériának úgy, hogy semmit sem tudok róla 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.08.21. 11:28:27

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok

Fpocok
Az miért jár?

Szertk: ahha, látom. Van egy két hidden trophy, azt meg kell néznem, micsoda.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.08.21. 10:54:17