Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ééééérttteeeem 😊)))
(megnéztem)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.21. 19:58:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Zavar hogy szép játékok?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.21. 19:54:16
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.21. 19:53:35
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Eddig ezt kaptuk:
HOTS új hős reveal rajzfilm, úgyfest tetszett nekik a Castlevania rajzfilm:
Overwatch animációs videó az új pályához, jól láthatóan valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt készült:
És maga az új pálya:
Starcraft 2 új co-op commander:
Fifa - Sport, NFS, Battlefront, BF1, Sims( jön konzolokra is hamarosan ), Fe meg a többi. Ezek jönnek ezt kell tolni, ez a jelen és a kézzel fogható mindenki számára. Ha unalmas akkor nem az EA lesz számodra az a felhozatal amiért day 1 rohansz idén.
Engem személy szerint a Fifa day1 érint természetesen, NFS lesz EAban így meg tudom demózni, de megvenni nem fogom. A többi nem érdekel idén EAtól.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Párhuzamosan voltak?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem vagyok elájulva.
//Nézném, ha nem pusztult volna le valamelyik szerver - vagy a juhtyúké, vagy a gamescomos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.21. 19:35:12
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mert most valami multiplayer harcot látok a BF1-ből.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.08.21. 19:02:50
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.08.21. 18:23:20
Régen konstans megvolt 2 hét alatt a 100 óra játékidő (heti 50). Ma már csak erre a heti 20-ra futja.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.21. 18:04:17
Pubgban nem emlékszem olyanra, hogy elpazarolt percnek éreztem volna a meccset. Éreztem úgy, hogy nagyon nem volt szerencsénk, éreztem úgy, hogy az ellenfél igazságtalanul győzött le (épp úgy adta be neki a találatot, hogy ő kerekedett felül) , éreztem úgy, hogy végigmarhultuk a kört, végigröhögtük és így is jól szerepeltünk és ez így iszonyat szórakoztató. Éreztem úgy, hogy nagyon profin és tökéletesen összhangban verte meg a csapat a másik 96 játékost és éreztem, hogy erre most (furán fog hangzani), de büszke vagyok, mert nagyon jó volt a kör. A Pubgban élményekre halmozhatók élmények még akkor is ha nem vagy benne a legjobb 10-ben sem. Minden kör más, minden kör egyedi, és minden egyes lejátszott körből lehet tanulni és épülni.
Ha a munkád a hobbid az azért mindig kellemes kombináció. Mondjuk úgy, hogy szórakozva pénzt keresek. A szórakozás maga a játék, a mellett eltöltött idő meg munka, de az is szórakoztat.
Pubg kérdésedre: Amikor kezdtem vele játszani még szó sem volt pénzkeresésről. A pénzkeresési lehetőség kb 1 hónapja létezik. 1 hónappal ezelőtt is volt a játékban 250 óra játékidőm. A játék annyira jó, hogy még ugyanennyi bele fog menni az évek során ez teljesen biztos.
Az, hogy valahol az egyjátékos dolgoktól veszi el az időt a Pubg az valahol igaz. Ettől függetlenül vágyok a minőségi egyjátékos tartalomra, de valahogy mindig háttérbe szorul, ami nem azt jelenti, hogy nem akarok már ilyesmivel játszani, csak...Na jól van sokszor már választani is nehéz annyi jó címem lenne amit lehetne játszani. Ezzel viszont több idő elmegy, mint amennyit szánni kéne rá.
Hétvégéim sokszor mennek el olyan dolgokra, amiket alapból nem választanék (kötelező rokonlátogatások, akkor is barátokkal lenni, amikor inkább játszani lenne kedvem, mikor ők is igénylik a társaságom. Mire mindenkivel töltök elég időt már vége a hétvégének....Szar ez a szociális élet :-D) A gaming mellett meg ugye kell dolgozni, ott a fentebbi szociális élet, kéne nézni sorozatot, filmet, hallgatnék zenét, olvasnék, írnék, ide is beböfögök néha pár sort, néha jó egy kicsit a steames befektetéseket is megvitatni a kollégával...Ezeket összeadjuk akkor arra jutunk, hogy lavírozok mindig a dolgok közt.
Egyelőre a Pubg marad is a mindennapokban (hozzátenném, hogy hétfőtől-péntekig nem igazán fut ez sem) és mellé bejön az Escape from Tarkov is, de nem maradnak el az egyjátékos cuccok sem...Csak talán kicsit jobban kell menedzselnem a játékra jutó időt...Nagyjából ennyi.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.21. 17:59:45
A makacsság, egy szép emberi tulajdonág. 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kár, hogy a fizetésem felét tenné ki... hát még a játékidőt nem is kalkuláltam 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.21. 11:54:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy a reggelim már megint feljött:
"Very amazing game 10/10."
"and the game is a perfect 10 !"
Honnan tudja?! Egyszeri mezei vásárlók! Az újságírókon, official tesztereken kívül SENKI nem tolhatja még egészen 29-ig... de azért a sok birka már most 10/10-et dobál. Barmok -.-
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk a talapzat csak replika, nyilván nem működő, ahogy a cartridge sem. Kár :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen tisztességes példány 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.08.21. 11:28:27
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Parasite Eve 2, best game EVER!