Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én szeretem a körökre osztott cuccokat. Fõleg olyan ritkák a mai világban, hogy igazán egyedinek tekinthetõ ez a megoldás. Jóféle lesz az a Divinity.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Szerezz be egy Market Unlocker/Enabler-t. Ez pont azt csinálja, amire neked szükséged van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Ja.

kipróbáltam a warezt, megy a telefonon, lenyomtam elsõ pályát, ugyanaz mint az eredeti csak szegényesebb a graf (érthetõ okokból).

Szóval megy.
Szóval leszophatnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Engem mevettek kilóra az eddigi videókkal. A Divinity 2: Ego Draconis-nál már biztos, hogy jobb lesz.

Laza
Bizonyos keretek között szeretem, de nálam mindig a real time rendszerek voltak elõnyben ... Zeldákon (is) nõttem fel, a kedvenc játéksorozatom 😊

A Divine Divinity meg pont úgy volt tökéletes, ahogy volt. Bármit elveszel belõle már nem kapod meg ugyanazt ... ugyanazt a szabadságot. Ott bemehettél egy iszonyat megabrutál helyre és elszenvedhettél a legerõsebb ellenfelekkel is, mert volt hozzá tered ... egy körökre osztott harcrendszerbõl ez hiányzik, ott nem lehet pl kite-olni 😊

Majd meglátjuk, szerintem nem ebbe a világba való, de majd kiderül.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

jarlaxxe
Hát igen a turn based játékokat vagy nagyon szereti az ember vagy nagyon utálja.

Laza
Háát, nálam mai napig az egyik best of RPG a Divine Divinity (kb 'izometrikus nézetû TES', és még mindig milyen jól néz ki, fõleg a Steames HD felbontás támogatással), és eddig egyetlen további rész sem tudta visszaadni ugyanazt a hangulatot, egyik sem volt olyan jól összerakva, semmi ... erre most kijönnek egy hasnló nézetû, de körökre osztott harcrendszerû valamivel ... hát, nem vagyok happy.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
Ja, a kedvencem kimaradt. <#idiota>

Kalandjátékok (legfõképp point & click) minden mennyiségben!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ilyet még sose csináltam, de majdnem megvettem elõvételben Kickstarteren. Bitang jónak ígérkezik. Körökre osztott harc, nagyon egyedi párbeszédrendszer, mely kihatással van a karakterekre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
FPS, TPS, RTS, szimulátorok, platformjátékok, póker, puzzle...

DarkSector
Jópár játékot leszartam volna, de ez az egyik nagy kedvencem. De bazd baszhatom, ráadásul most csak 200ft lenne. Hát nem ragozom inkább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Nekem is az egyik itteni rpg guru hivta fel rá a figyelmem nagyon jónak tünik...<#eljen>

kill3r21
Gondolom üzletpolitika....
DarkSector
Fasza teló csak nem képesek benyomni azt a kurva gombot hogy zõd legyen.
érdekes mert a sok amúgy letiltott cucc amit nem tudok amúgy megvenni, warezban meg fut.

Nekem is a kedvenc mûfajom az RPG. Ha nem lenne lehet én se játszanék annyit.

Akkor Divinity: Original Sin-re helyezd érdeklõdõ tekinteted!

kill3r21
Huawei? Hogy tehetted? 😄
DarkSector
Na most takarodnak el a jó büdös szájbabaszott kurva anyjukba.

Fpocok
Természetesen a diabló3ra gondoltam, nem a régiekre...

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Hát persze...

Laza
Régi szép idõk ... csak mi CS-ztünk. Egyik társaság netkévézóban, másik meg két lépcsõházzal arréb egy elsõ emeleti lakásban. Minden alkalommal az erkélyek aljához rögzített kb 100m-es kábelt húztunk ki ... milyen jó is volt 😊

Fpocok
Most kipróbáltam a Van Helsinget és wow!!!! Nem hittem, hogy ennyire élvezni fogom. Sokkal jobbnak tûnik mind a fos diablo... ráadásul sokkal komplexebb is!

Tehasut
Apropó LAN: hadd dicsekedjek el vele, hogy milyen jó lesz nekem. Holnap estétõl vasárnapig LAN partizok a cimborákkal. LotR: War in the North, Sniper Elite: Nazi Zombie Army és Payday: The Heist lesz terítéken, természetesen mind kópban. Nyami.
Zomil
Én a bétában a monkot imádtam, de majd csak akkor veszem meg ha értelmes áron lesz(4k)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Laza
Akkor mivel játszol? Ha ezek nem lennének lehet nem is szeretnék játszani 😄

jarlaxxe
Grim Dawn?

TBTPumpa
A Diablo 3-nál a közeljövõben csak egy jobb H&S játék lesz, az pedig a Diablo 3 kiegészítõje lesz. <#idiota>

Baromira várom már azt a BlizzCon-t.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
Tuti nem lesz jobb, szvsz.

TBTPumpa
A Diablo 3 is ilyen. Hiába rontják el DRM-el és AH-val. Ha elõször elkezdesz vele játszani, tuti nem fogod letenni, amíg Normál fokozaton a végére nem érsz!
És az az ázsiai beütésû varázslócsaj pedig hab a tortán. (Bár én a Démonvadászt jobban bírom a játékban.)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kill3r21
Pont ezért imádtam..
Sokat lehet vitatkozni, hogy kinek mi az RPG. Nálam egy dolog határozza meg: A karakter (többnyire) nem azt mondja és teszi, amit akar (nem RPG játékokkal ellentétben), hanem amit én akarok, hogy mondjon és tegyen és ez többé/kevésbé hatással van a játékon belüli történésekre.
Rapid81
Akkor tökmindegy, hogy hogyan nevezzük. Tõlem lehet JHDGUZDGJKDBKDZF néven is nevezni, de az ilyenek nekem nem jönnek be.

Shep
Rapid accját feltörte DS? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Frozen Orb. Imádtam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Csak a Fallout nem középkori, akármilyen lovagos dolog, hanem posztapokaliptikus, ami egybõl más megvilágításba helyezi a dolgot.

IMYke2.0.0.0
Masszívan ráálltam a Diablokra egy idõben. Csak Quake-ek és egy rövid idõre az UT tudott leszakítani róla.
Meg néha-néha az aktuális fordítás-tesztelések. De, utána mindig levezetésképp Diablo 2 😊
Azután, volt hogy a kollégiumi szobámban Diablo 2, amikor ügyeletes voltam a kollégiumi számtechteremben, akkor meg hajnalik nyomtuk zárás után a haverokkal LAN-on az Age-et.
Fiatalság, erõnlét. De jó is volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
OK, nem akarlak gyözködni de megnézhetnéd mi a rpg definiciója mert nem az amire te gondolsz.

Rapid81
Nem, de nálam ez az RPG. Van a karakternél 500 fõzet, 300 zsák krumpli és 5 tonna arany, valamint 42 féle pajzs és 123 kard. Nálam ez annyit tesz RPG. Ilyetén nézve, valóban a Fallout is az, de az tetszett. 😊

Fpocok
Most fogom kipróbálni. Remélem jobb lesz, mint a diablo.

Shep
Én 15 dolcsiról tudok, mármint az alap de van 1000 dolcsis verzió is a nagyon gazdag fanatikusoknak 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Van topikja...de itt a link.

Zomil
Nekem mindig valahogy elkavarodtam a mentéseim aztán kezdhettem elölröl 😄
De igazábol sosem bántam mert mindig élmény volt kiséreletni a különféle buildekkel.

Bár legjobban a villámos sorci nött a szivemhez azzal mindig szivesen tolok pár menetet(rossz aki rosszra gondol) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem: Az is baj, hogy rohadtul testre szabható egy karakter?

Tehasut
Úristen.
Én megjelenéskor végigtoltam, tetszett. Aztán pár éve rászántam magam, hogy a kieggel együtt végigrágjam magam rajta. Kínszenvedtem.
robotnyk
ha valakit érdekelne a Don't Starve, de nem vette meg pre-orderben, egy Dishonored - Knife of Dunwallért szívesen cserélném az egyik példányomat 😊 (az olcsóbb)
IMYke2.0.0.0
Akkor hol lehet megnézni, mennyibe fog kerülni?

Rapid81
Egy személyt irányítasz, akit az alsógatyától a fülbevalójáig testre tudsz szabni, meg varázsol és löttyöket dobál. Szerintem RPG. De ezeket a köröket már egyszer lefutottuk.

Shep
Jó hát ilyen alapon akkor csak a DnD-s kocka+karakterlapos az RPG, ja meg a C64-es Kõmûves Kelemen 😄

IMYke2.0.0.0
Félbehagyott karaktermentéseimet is eltettem - és persze a tárgy cipelõket is 😊
Bezzeg, akkoriban ezt meg is lehetett tenni.
A Diablo 3-nál errõl csak álmodozni lehet 😊

jarlaxxe
A van helsing sose volt kickstarteren.