Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem érdekelne 😊
De úgyis Carlos nyeri 😄

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Hát igen az emberek különbözõek... nekem a másik, amúgy rázósabb/trükkösebb út volt a vonzó :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ott konkrétan hamarabb megtaláltam azt, mint a továbbjutás irányát és módját. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Jaja! Én mondjuk olvasgattam rendesen, meg amit tudtam felfedeztem... az viszont nagyon fájt, hogy az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
üzenet elküldéses mellékküldi kimaradt, mert gondoltam csak vissza tudok menni arra a részre, ahol a torony van,
aztán lószart... bedobta a következõ pályát. Az ilyet qrvára utálom!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pedobear seal of approval? ^^

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
http://www.konzolokszervize.hu/pc/battlefield-3-premium-edition-pc-pc

Ehhez még kupont is tudok adni, amivel az 1000 Ft-os szállítási költség megspórolható. Április 30.-án úgyis lejár az a kupon.

Portal 2 felajánlás érdekel innét valakit?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
És lányod? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Nõvéred van?

Rapid81
A focis játékokat sem szeretem, mégsem RPG-k.

Azt meg már leírtam, hogy nekem mi az RPG. Sárkányos, varázslós, löttyös, elfes, 500 kiló aranyat magával cipelõs, fél-3D vagy TPS nézetes, kardozós, csontvázidézõs f*szság.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
De az picit drágább mint 35 ezer ft , nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Kell hozzá root?

Zomil
Senki nem beszélt a 2. részröl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
😄

Forza.

Igen, a BG nagyobb prioritással bír nálam, mint egy G2-újrázás, de elõbb szerintem futok egy gyors Torment-kört, hogy minél gyengébbnek tûnjön 😊
TPS? Maximum fedezékbe húzódva, nem? És még ott is opcionális, lehet végig FP a játék.

Egyébként megfejtettem a kategóriáidat: ami nem tetszik, az RPG, ami tetszik, az nem az 😛
Shep
Közben rájöttem ,hogy már késõ van és rossz játékot néztem. 😊 10 óra körül volt nekem is mindkétszer a Metro.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem elsõre simán volt 20+ óra másodjára mikor már tudtam mi merre meddig már "csak" 14 szóval az ilyen 10 óra alatt végigvittem emberek tényleg csak futhattak, mert én nem olvastam el szinte semmit és így lett ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mit kell teni hogy bevegyetek?
Ok megvettem még a Don't Starve-t mostmár elérhetõ a steamgift
mooo
arty
ezt már vártam valakitõl és ahogy kell, meg is kaptam 😄

(és szvsz fordítva van: rpg, sok tps akcióval 😊 )

Forza.

arty
nekem 10 és nem rohantam...

Forza.

Rapid81

De hát az "TPS, némi RPG elemmel megbolondítva...", nem RPG. 😛
Rapid81
Ja, és igen, valóban nagyon jó. Maga a világ, a politikai/technikai háttér, és persze a történet egészen magával ragadó.

arty
akkor meg ne mond, hogy utálod az rpgket 😛

Forza.

Rapid81
Szerintem meg TPS, némi RPG elemmel megbolondítva...

Rapid81
Már végigtoltam a Missing Linkkel együtt. 😊

Tinman
Kevés kivétellel a nagyon jó játékokat sem tudom idõ hiányában 2x végigtolni, nem, hogy 4x, mert rengeteg remek anyag hever parlagon.

Az 5. Gothic 2 végigviteled helyett egy BG-nek menj neki, eskü nem bánod meg :-)

jarlaxxe
DE:HR abszolút rpg, szerintem.

arty
Rapid!

Erre nézz rá, katt a hangulatbombra trailerért, én se játszok soha RPG-t, s mégis: életem egyik legjobb játékává avanzsált, miután végigtoltam.

(tudom, ez se rpg 😄 )

Forza.

Hát a második részrõl azért ezt erõs csúsztatás kijelenteni, hogy úgy volt jó, ahogy volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ez a Lara Croft androidos akció meddig tart tudja valaki?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Abs. tervben van!

Tessék elolvasni a Metro 2033 könyvet. Nagyon jó. Olyan, mint egy modern mese felnõtteknek, ahol felkerekedik a legkisebb fiú, hogy megmentse faluját. Nagyon szórakoztató 😊
Tinman
Sharpshooter! Quick runner! ASAPGUY! :-D

Tinman
:-D

Fpocok
Jah... demon souls... nem dark souls. Semmi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Nekem 9 óra volt.

Tinman
Te mégis mi a francról beszélsz?

Tinman
Elsõ körben ösztönbõl jó vége lett, aztán visszatöltöttem a mentést és megnéztem a "rossz" végét is.

17.4 óra volt... néztem a többiekét, de páran ITT(!) belekezdtek, de végig sem tolták! Meg volt olyan is, aki fele ennyi idõ alatt letolta... az látott is valamit a játékból? :-D

Fpocok
"Ott a tárgyaknak súlya van = item burden."
Persze csak akkor, ha raktad van. A táskádban végtelen súlyú cucc lehet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
iPhone/iPad viszi simán. És arra is csak 89 cent volt. 😊
Tinman
Demon's Souls a te "barátod" :-D

Ott a tárgyaknak súlya van = item burden.
Meg persze a rád aggatott cuccoknak is = equip burden.

Aztán nem is tudsz vetõdni, meg gyorsan haladni sem, ha nem figyelsz.

Rapid81
Jó vagy rossz vége lett? 😊 Hogy sáfárkodtál?

Zomil
Körökre osztott fos...köze nincs a Divine Divinity-hez és a Beyond Divinity-hez innentöl kezdve erösen felejtös, az a játék ugy volt jo ahogy volt...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Lepergett Metro 2033 credits.

Összességében baromi jó volt, de voltak csúnya szarvashibái. Majd írok errõl oldalakat máshol, de, hogy ebbe is holt felesleges volt a "pénz" és a "kereskedelem" az azért rettentõ kínos.

jarlaxxe
Akkor gondolom csekkoltad a többi ilyen tipusú játékot is / Shadowrun Returns, Wasteland 2, Project Eternity, Torment / buddha áldja a kickstartert...<#hehe>