Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Fable 1-gyel is játszottam. Mindig vannak kivételek. Attól még nem szeretem a stílust, fõleg ha izometrikus 3D. De ha a Fallout ennyire RPG, akkor bármelyik sandbox játék az, amelyikben van valamiféle XP és szintlépés.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Öööö... nem tudom. De, akkor meg miért van már fenn a STEAM-en.
Tisztára Bermuda.
De mindegy. Megvárom, mennyi lesz az ára május 23-án.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Én is rengetegszer végigtoltam, meg legalább ugyanennyiszer jutottam el a feléig aztán abbahagytam és mivel letöröltem a mentést kezdtem elölröl 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Indie Gala: Weekly Deal
Francba már, hogy a Cognitionök nem Steamesek.
jarlaxxe
Rpg = szerepjáték, a dio klonokban ebböl nincs semmi.

Rapid81
Még Kickstarteres, nem?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Szerintem meg a doom körökre osztott stratégia volt. 😄
Shep
Akkor játszottál RPG-vel, tehát mi is volt itt a téma? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Megjelent a Dont Starve. Már csak egy legalább 50%-os akciora várok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Diablo 2-õt ha ne, játszottam teljesen végig (csak alapjátékot, amikor még csak az volt, aztán a LoD-kieggel is) 16-20x akkor egyszer sem.
S a Battle.net-es mókákat nem is említettem még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81

grebber
Haverokat érdekelné ez a God Mode! Nincs valahol még ennél is olcsóbban?

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Már pre-order betázhatsz ha akarsz...

IMYke2.0.0.0
Van Helsing

IMYke2.0.0.0
A Van Helsainget közvetlenül STEAM-en nem is lehet megvenni?
Miért nincs ott elõrendelõi ár?

Zomil
Pedig simán jo dio2 utod.

Tehasut
Én a Diablo 2-n untam halálra magam. Akkor elhatároztam, hogy soha többé h&s.
Rapid81
Egy Daiblóval sem játszottam. Fallout-ok is csupán 3. résztõl.

Zomil
Én biztos nem, miután a készitö olyan szépen lefikázta a pc-t. 😊
remélem pc-n megbukik a játék és akkor majd leközelebb elgondolkodik, hogy gyökérdégeket ne beszéljen...

Rapid81
Összes hasonszõrû játék már nálatok van, mert mindet dobáltam föl SG-re, mikor valamilyen pakkhoz adtak.

kill3r21
Jah Fallout azt is imádtam 😊
TBTPumpa
Szegény Torchlight. Jobbat érdemel a Lomtárnál! <#idiota>
Akkor a Diablo sorozat is kimaradt?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Errõl beszélek, a Torchlight RPG-ként említésétõl a falnak megyek. A játéktól magától meg elalszom.
Shep
Köszi. Akkor még az is odébb van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
De az nem igazi szerepjáték, hanem hekkendszles.
wantonly
Az hack'n'slash nem rpg. 😊

Amúgy a Torchlight 1-et én is halálra untam.
jarlaxxe
A torchlight nem rpg.

Shep
Pedig vannak jó RPG-k pl a Witcherek, Falloutok de a mûfajnak pont az az elõnye ami a hátránya is, rohadt sok idõt bele lehet ölni és pont emiatt riad el tõle sok ember.

Rapid81
Magát a játékstílust nem szeretem. Láttam már elég videót és gameplay-t róluk. Bõven sok, hogy az utolsó szõrszállal is foglalkozni kell a karakteren, meg sz*rakodni vele. Nem az én világom.

IMYke2.0.0.0

Botond
Az nem rpg, hanem hack&slash.
kill3r21
küld át 😄 majd én tolom D:
A múltkor kifejtette, hogy miért nem szereti a mûfajt, igaz, hogy valódi RPG-s jellegzetességek helyett gyakorlatilag Diablo-klónok jellemzõit sorolta fel. Mintha a valódi RPG-rõl tényleg nem tudná, hogy mi fán teremnek, és egy más játékokkal való összemosás miatt kerülné õket. De hát az õ dolga.
Botond
Ízlések és pofonok. Én meg az fps-eseket kerülöm nagy ívben.
Rapid81
Egyetlen ilyen játékom van, a Torchlight, az is a Lomtár kategóriában...

jarlaxxe
Május végén.

Tehasut
Nekem is, de persze megvárom, míg jól leakciózzák.
Egybõl beleszerettem a játékba, mikor láttam valahol egy videotesztet róla.
IMYke2.0.0.0
Nem erõszak a dolog, de tényleg, egyszer ki kellene próbálnod.
Olvasósak, beleélõsek. Megéri velük játszani, ha az ember vizuális fajta, s el tudja képzelni, hogy Õ van ott, a fõszereplõ helyében.

Shep
Az a Van Helsinges téma mikor is jön?

jarlaxxe
Az NWN-ben meg nincs semilyen háttere a karidnak a DA😮-ban meg elég komolyan benne van ez a ficsör.

kill3r21
ÉNis csak 2vel tolom, ElderSrolls és Final Fantasy 😊
Rapid81
Pedig ki nem állhatom õket. Egyetlen eggyel sem játszottam és nem is áll szándékomban.

wantonly
A legjobb, hogy itt le lehet állítani az idõt és kitaktikázni a csapattal a harcot. Az egyetlen bajom, hogy nem elég komplex, a karakter generálás is szegényesebb, mint az NWN-ban.
Laza
Áááá ... FEZ május 1-tõl a Steamen, már elõvásárolható ... kötelezõ ... legalábbis Nekem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Most, hogy mondod.... tényleg! 😊)))

kill3r21
nem is beszélve hogy hetekig el lehet velük lenni 😊
TBTPumpa
Nemrég szüntettem meg az elõzõt.
Újat pedig még nem készítettem. Addig fölösleges, amíg nem oda kapom a fizetésem.
Itt vidéken még KP van. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Biztos azért mert már tudtad, hogy 4 sziget van benne 😄

Laza
Az is beteg aki ezt valósnak hiszi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RPG játékokat nem szeretni. Ez-ez-ez ezt nem tudom megérteni 😄 A világ legjobb dolga, amikor nem csak harcolsz, mint állat, hanem az események folyásába is hatással vagy.