Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Végül is, ja. Imádok játszani, de annyi minden van, ami emiatt kimarad az életembõl, de szívesen csinálnám. Oké, lehet, hogy 100 milláért nem dobnám, csak 500-ért.<#vigyor2>
TBTPumpa
A 2005-ös NFS Most Wanted-ben is van magyar nyelv.
Persze ehhez módosítani kell a játék lemezén lévõ setup.ini fájlt. Ebben az EN értéket át kell írni HU-ra és magyarul fog elindulni a játék telepítõje.
A ReadMe fájl és az EA regisztrációs eszköz is magyar lesz (sõt a játék Credits része is). Továbbá a játékban is megjelennek magyar nyelven szövegek, de többségük angol lesz. Mivel 2 nyelvi fájlból szedi a játék a szövegeket és csak az egyiket fordították le. A másikat, ami pont nagyobb terjedelmû - angolul hagyták.

Érdekes kis Easter Egg! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Miért ne lehetett volna? Én végig is játszottam mindkét DLC-t, így érdekes, angol-magyar vegyes nyelven futott a játék. A szövegfájl pedig hiába "hu" (nálam is az, már X éve), nem jelent semmit. Gondolom átnevezték a fájlt, magyar verzió pedig abból olvass az angolt.

Amúgy arról volt szó, hogy magyar alapjátékban lehet nyelvet választani, de nekem ez a lehetõség ki van szürkítve. Vagy az infó volt fals vagy a Windows nyelvéhez/területi beállításaihoz igazodik, nem tudom.
Zomil
Én nagyon szerettem a Death Knight és az ember közötti párbeszédeket, meg ugy az egész játék bejött, pedig a DD-vel is sokat játszottam, a DD2-vel viszont pár oránál többet nem voltam képes játszani...egyszerüen nem jött be.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
nem csak nekem nem tûnt annyira jó üzletnek úgy látom 😊)

Forza.

Tehasut
Ez mekkora undorító húzás volt az EA-tól. Egyszercsak beszüntették a ME2 és DA DLC-k lokalizációját. Nem hinném, hogy leesett volna a gyûrû az ujjukról, ha azt a pár kieget még lefordítják.
arty
magyarán 100 milláért lemondanál a hobbidról?

vennél belõle egy házat, kocsit, esetleg még ingatlant... és? mit csinálnál? 😄 (nem hiszem, h repszimeznél)

lehet h én is lecsapnék a lehetõségre, aztán végigunnám az életem :/

Forza.

Más szavakkal kapnál 100 milliót azért, hogy leszokj a játékokról? 😊

Mondjuk én nem utálom a repszimeket, és akkor pénzbõl már nyilván fektetnék beléjük is, de a játékidõm drasztikusan visszaesne. Ha nem lennének más hobbijaim, amire el tudnám költeni az idõt és a pénzt, akkor ez az üzlet nekem simán nem érni meg.
genndy
Gondolom automatikusan megcsinálták az összeset, aztán amihez készült fordítás, azt cserélték. A 'régiózárat' bõven az elkészülés után is rátehették (sõt, gondolom csak a telepítõje ellenõrzi azt).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Vagy, ugyanekkora összegért én bevállalnám a mahjongot is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Ez igaz.
Vegyünk például egy igazán életszerû szituációt: ha mondjuk valaki azt mondaná, hogy kapok 100 millió forintot, de életem végéig csak repszmekkel játszhatok, akkor csak azokkal játszanék, és biztos, hogy megkedvelném. <#nevetes1>
TBTPumpa
Hmm. Ezt nem értem. Anno magyar Dragon Age Origins mellé nem lehetett letölteni a Witch Hunt + Leliana Song DLC-ket. Mégis van bennük "hivatalosan magyar nyelv"?! A mappájukban szerepelnek ilyen fájlok: dao_prc_lel_c_hu-hu.tlk

Oké, ezeket megnyitva TLK Editorral - teljesen angol nyelvûek a fájlok, de akkor is! WTF?!

IMYke2.0.0.0
Én nagyon sok játékstílust ki sem próbáltam még - így, kategorikusan nem jelenthetem ki, hogy valamit utálnék, sõt!
Könnyebben tudok felsorolni olyan sorozatot, stílust, amit nem játszok, játszottam még, mint amit utálnék.
Minden játékstílust meg lehet kedvelni, csak affinitás kérdése.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem terveztem. De még WRZ-t sem.
S ezek után, nem is fogom 😊

Tehasut
Fura, nekem nincs olyan zsáner, amit utálok, max nem játszom velük (autóverseny, repszim, városépítõs).
De ezúttal jogosan, mert nyilván három erõsen eltérõ példával lehet a legjobban lefedni a GWRH kategóriát.
JethroHUN
Van aki tervezi megvenni a Star Track-et? Én nem tenném, a helyébe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ritka nagy igénytelen szemét lett. A Alien Colonial Marines után valahogy nem számítottam arra, h idén kiadnak még ahhoz hasonló vackot. Mert ez a játék még azt is alulmúlja, vagy egy szinten vannak, nézõpont kérdése. Hát igen... film-játék adaptációk alacsony költségvetés, és messzirõl látszik a ráfordított munka teljes hiánya.

iszonyat ótvar grafika, de komolyan Dx7-nek tûnik.
 teljesen igénytelen, semmit mondó egyutcás csõpályák.
 ûrharc? nevetséges.
 ostoba AI, de tényleg, borzalmas.
 hozza a film hangulatát? Baromira nem.

Egy rendkívül bugyuta alsó középkategóriás shooter. 2/10

Nekem ez a véleményem róla. De majd meglátjátok.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

zorrobomber
Hihetetlen érzékkel hozol fel itt is három olyan példát, amelyek homlokegyenest különböznek egymástól 😄

Rapid81
Bonyolult ember vagyok, no. De akkor ezennel létrehozok egy új játékstílus besorolást:

GWRH = Games What Rapid Hates

Ebbe a kategóriába tartozik az összes Diablo, DOTA, Oblivion, ésatöbbi, amirõl eddig beszéltünk. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Laza
Konkrétan mindent elbasztak a BD-ben, ami miatt a DD isteni volt. Vártam nagyon a BD-t, és mikor elkezdtem játszani értetlenül ültem a gép elõtt, hogy akkor ez most mi a szent szrrr ... kb mintha valaki csinált volna egy paródiát a DD-bõl 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
Nem ilyen egyértelmû, már írtam: #115427

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nem, ez sem jelenthetõ így ki rögtön. GTA 1-2, Zombie Driver és a nagyja RTS is felülnézetes, apró emberkés, még sincs velük gondom, sõt.

Viszont például ez az Oblivion, meg az általatok 100+ órákat beleölt ilyen játékok meg nem felülnézetesek, mégsem szeretem õket.

Egyetértek! Rapid így válogat! Szíve joga. Kár gyõzködni. Ettõl még a mûfaji besorolása tényleg pontatlan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Laza
A Beyond Divinity szar volt! A Divine Divinity-vel megcsinálták azt, amit utána sehogy sem sikerült reprodukálni, az új ötletek meg csak rontottak rajta 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TBTPumpa
Amúgy csak most másodszori végigjátszásra esett le a Heart of the Swarm-ban, hogy a Wings of Liberty-ben meghozott döntésnek "súlya van" a kiegészítõben. WTF?!
Persze nem kell Mass Effect szintre gondolni, de RTS-hez képest eléggé szokatlan:

A Wings of Liberty-ben van néhány küldetés, ahol van 2 fajta választási lehetõség az adott küldetés lebonyolítására. Amelyik "félnek" segítesz, az visszaköszön a Heart of the Swarm hadjáratában is. <#idiota>

Amúgy a SpellForce 2 Faith in Destiny-ben is vannak a párbeszédek között Jó, Rossz és Semleges válaszadási lehetõségek. Itt sem kell Mass Effect szintre gondolni, de eddig ez sem volt a játékban.
Ami meglepett, hogy a Faith in Destiny soundtrackje WAV formátumban töltõdik le és még borító is van mellékelve hozzá. Ahhoz képest, hogy nem agyonhype-olt játék és kiadóról van szó, eléggé szép gesztus.

Fail, hogy a Tomb Raider-nél a fejlesztõk csak szaros MP3-at voltak képesek adni a játék mellé...

zorrobomber
szerintem a szokásos értelmetlen vita helyett találjatok ki három új játékot a tegnapi bio inf, border 2, far cry 3 mentén 😊

A DOTA mostanában elterjedt MOBA elnevezésû kategóriába illik bele. Semmi köze sincs az RPG játékokhoz. Attól, hogy valamiben fejlõdés van és tárgyakat pakolhatunk egy karakterre, nem lesz RPG.
Az meg, hogy a Dota stratégia lenne, hát, nevetnem kell. 😊 Építkezel benne, termelsz, csapatokat, jármûveket gyártasz? I don't think so...

Nálad ez a stratégia definíciója? Akkor nem fér bele a Commandos, az Incubation se, de a Jagged Alliance se nagyon. Érdekes, hogy az viszont a legkevésbé sem érdekel, hogy a DotA-ban semmiféle szerepjátszás nincs.

Egyébként bizonyos mûfaji határokon már nagyon nehéz egyértelmû elnevezéseket adni,a hack'n'slasht én is jobban szeretem az általad említettekre használni, mint a Diablo-klónokra, az akció-RPG-ket pedig oylan RPG-kre, ahol a stat mellett nagyon komoly hangsúly vna a játékos üygességén, és közvetlen irányítást kap (Deus Ex, Mass Effect, Gothic stb.).
TBTPumpa
Dota nem igazán stratégia.
Mûfajilag: Multiplayer online battle arena
Bár nekem a DOTA nem igazán jön be. Az elsõ rész tetszett, de a második már nem igazán.
Inkább League of Legends. Ebben jobb nõi karakterek vannak! <#idiota>

Manapság felkapott lett ez a mûfaj.
Persze RTS+RPG beütése van.
WarCraft 3 is ilyen volt (illetve a StarCraft 2-nek is már a Heart of the Swarm érkezésével lett egy kis RPG-s beütése).

De RPG+RTS mûfajból inkább a SpellForce-ot emelném ki. Abban messze jobban mûködnek az RPG elemek, mint a WarCraft-ban. Csak kár, hogy gagyibb és a hype hiánya miatt alig ismerik.

IMYke2.0.0.0
Tehát, ami felülnézetes, apró-emberkés = instant hate
Értem.

Tinman
Attól, hogy te miként tekintesz rá, még a tényen nem változtat, hogy rossz a mûfaj besorolása.

DOTA pedig bármi, csak nem RPG.

De kezdek rájönni, hogy nálad Fantasy téma = RPG, ami = wrong.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Tegnap linkeltem egy képet. Nekem az az RPG és én azokat utálom. Meg ránézésre a DOTA és a Diablo is RPG számomra és azt is utálom. Mivel nem fogok vele játszani, mert ránézésre undorodom tõle, így nem tudom megmondani a belbecset, de külcsín alapján ítélve nekem RPG mind.

Rapid81
Én nem vitatkozom. Nekem az, ami... 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, és ezek szerint, te nem az RPG-stílust utálod, hanem ránézel egy játékra, és eldöntöd, hogy AZT utálod.
Nézz rá több igazi RPG-re, próbáld ki õket 😊

IMYke2.0.0.0
Diablo-sorozat: hack 'n' slash. Ezen ne vitatkozzunk 😊

Rapid81
Nálam a h'n's az a Blade of Darkness, meg a Darksiders, de a Diablo semmiképp. Az meg, hogy a Dota stratégia lenne, hát, nevetnem kell. 😊 Építkezel benne, termelsz, csapatokat, jármûveket gyártasz? I don't think so...

Heroes-nak meg a Heroes of the Might and Magic-re gondoltam...

Tinman
WTF?

DOTA (stratégia), meg Diablo (hack 'n' slash RPG elemekkel) meg Heroes sorozat (melyik Heroes?) mert szvsz amire te gondolsz az TBS.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
A Warcraft is fantasy, mégis szerettem. Mármint az RTS Warcraftot, nem a mostani WoW idiótaságot.

Csak abból gondoltam, hogy a modernebb környezet nem taszít. Sõt írtad, hogy Fallout 3 bejött, Deus Ex bejött. Tehát valami a fantasy környezetben zavar. Inkább a reálisabb dolgokat szeretheted, ezért gondolom, hogy a mágia lehet a ludas és írtad, hogy a túlzott karaktermenedzselés is zavar.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Jó kérdés. Igazándiból így még nem gondolkodtam el rajta. Nekem az RPG, amit leírtam, így nálam azok egybõl kukásak. Ilyen pl. DOTA, Diablo, Heroes sorozat, Oblivion, asszem ilyesmi az a Neverwinter cucc is, stb. Azok, amikre ránézek és sugárzik róluk, amit leírtam.

Szerintem neki elsõsorban a karaktermenedzseléssel van gondja a már említett fantasy elemek mellett. Tuladonképpen a mágia zavarja leginkább, ami kicsit hihetõbb az maradhat.

Cáfolj meg Rapid nyugodtan ha mellé lõttem.

IMYke2.0.0.0
Manapság már FPS-ben is látni olyat, hogy egyik kezével varázsol, a másikkal golyókat köpködõ fegyvert lóbál... oh, wait!... BioShock: Infinite.
Emellett, 99,99%-ban minden FPS-ben végtelen a hátizsák mérete, és akár egy T-72-es tank is belefér.
Sõt, nem egy FPS-ben kellett már sárkánnyal (de legalábbis brutális, fura szörnyekkel), trollokkal, repülõ izékkel küzdeni... oh, wait! Borderlands.
S még sorolhatnók...

Érdekes amúgy, hogy Beyond Divinityt kedveled, nekem eddig úgy tûnt, hogy a rajongók körében sokkal inkább az a lesajnált rút kiskacsa, nem a DD2.
Éppen errõl beszélek. Amit írsz, az valóban sok RPG-nek a jellemzõje, de nem ettõl lesz valami RPG. Szóval aranyos, amikor a mûfajt nem kedvelõként, azzal nem játszóként a kivételeket inkább nem tekinted RPG-nek.
Én már megfejtettem. Neked csak a fantasy-val van problémád nem az RPG-vel. Az már más kérdés, hogy RPG nagy része egyben fantasy témájú is.

Középkorral van gondod vagy azt sem szereted?

Dehogy nem! Én! XD Elõzõ részek nekem kimaradtak. Gamer pályafutásom 2000 környékrõl datálódik.

Tinman
Na jó, de te a Metro 2033-at se játszottad végig <#ijedt><#banplz>

Fpocok
Nekem sincs meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
LOL.

Þór vígi þessi rúnar

És én még az hittem, nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne meg a Portal 2 😄

@#115407 @#115405 <#taps><#nevetes1>