Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ehhez módosítani kell a játék lemezén lévõ setup.ini fájlt. Ebben az EN értéket át kell írni HU-ra és magyarul fog elindulni a játék telepítõje.
A ReadMe fájl és az EA regisztrációs eszköz is magyar lesz (sõt a játék Credits része is). Továbbá a játékban is megjelennek magyar nyelven szövegek, de többségük angol lesz. Mivel 2 nyelvi fájlból szedi a játék a szövegeket és csak az egyiket fordították le. A másikat, ami pont nagyobb terjedelmû - angolul hagyták.
Érdekes kis Easter Egg! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy arról volt szó, hogy magyar alapjátékban lehet nyelvet választani, de nekem ez a lehetõség ki van szürkítve. Vagy az infó volt fals vagy a Windows nyelvéhez/területi beállításaihoz igazodik, nem tudom.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vennél belõle egy házat, kocsit, esetleg még ingatlant... és? mit csinálnál? 😄 (nem hiszem, h repszimeznél)
lehet h én is lecsapnék a lehetõségre, aztán végigunnám az életem :/
Forza.
Mondjuk én nem utálom a repszimeket, és akkor pénzbõl már nyilván fektetnék beléjük is, de a játékidõm drasztikusan visszaesne. Ha nem lennének más hobbijaim, amire el tudnám költeni az idõt és a pénzt, akkor ez az üzlet nekem simán nem érni meg.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vegyünk például egy igazán életszerû szituációt: ha mondjuk valaki azt mondaná, hogy kapok 100 millió forintot, de életem végéig csak repszmekkel játszhatok, akkor csak azokkal játszanék, és biztos, hogy megkedvelném. <#nevetes1>#nevetes1>
Oké, ezeket megnyitva TLK Editorral - teljesen angol nyelvûek a fájlok, de akkor is! WTF?!
Könnyebben tudok felsorolni olyan sorozatot, stílust, amit nem játszok, játszottam még, mint amit utálnék.
Minden játékstílust meg lehet kedvelni, csak affinitás kérdése.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
S ezek után, nem is fogom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iszonyat ótvar grafika, de komolyan Dx7-nek tûnik.
teljesen igénytelen, semmit mondó egyutcás csõpályák.
ûrharc? nevetséges.
ostoba AI, de tényleg, borzalmas.
hozza a film hangulatát? Baromira nem.
Egy rendkívül bugyuta alsó középkategóriás shooter. 2/10
Nekem ez a véleményem róla. De majd meglátjátok.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
GWRH = Games What Rapid Hates
Ebbe a kategóriába tartozik az összes Diablo, DOTA, Oblivion, ésatöbbi, amirõl eddig beszéltünk. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Viszont például ez az Oblivion, meg az általatok 100+ órákat beleölt ilyen játékok meg nem felülnézetesek, mégsem szeretem õket.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Persze nem kell Mass Effect szintre gondolni, de RTS-hez képest eléggé szokatlan:
A Wings of Liberty-ben van néhány küldetés, ahol van 2 fajta választási lehetõség az adott küldetés lebonyolítására. Amelyik "félnek" segítesz, az visszaköszön a Heart of the Swarm hadjáratában is. <#idiota>#idiota>
Amúgy a SpellForce 2 Faith in Destiny-ben is vannak a párbeszédek között Jó, Rossz és Semleges válaszadási lehetõségek. Itt sem kell Mass Effect szintre gondolni, de eddig ez sem volt a játékban.
Ami meglepett, hogy a Faith in Destiny soundtrackje WAV formátumban töltõdik le és még borító is van mellékelve hozzá. Ahhoz képest, hogy nem agyonhype-olt játék és kiadóról van szó, eléggé szép gesztus.
Fail, hogy a Tomb Raider-nél a fejlesztõk csak szaros MP3-at voltak képesek adni a játék mellé...
Nálad ez a stratégia definíciója? Akkor nem fér bele a Commandos, az Incubation se, de a Jagged Alliance se nagyon. Érdekes, hogy az viszont a legkevésbé sem érdekel, hogy a DotA-ban semmiféle szerepjátszás nincs.
Egyébként bizonyos mûfaji határokon már nagyon nehéz egyértelmû elnevezéseket adni,a hack'n'slasht én is jobban szeretem az általad említettekre használni, mint a Diablo-klónokra, az akció-RPG-ket pedig oylan RPG-kre, ahol a stat mellett nagyon komoly hangsúly vna a játékos üygességén, és közvetlen irányítást kap (Deus Ex, Mass Effect, Gothic stb.).
Mûfajilag: Multiplayer online battle arena
Bár nekem a DOTA nem igazán jön be. Az elsõ rész tetszett, de a második már nem igazán.
Inkább League of Legends. Ebben jobb nõi karakterek vannak! <#idiota>#idiota>
Manapság felkapott lett ez a mûfaj.
Persze RTS+RPG beütése van.
WarCraft 3 is ilyen volt (illetve a StarCraft 2-nek is már a Heart of the Swarm érkezésével lett egy kis RPG-s beütése).
De RPG+RTS mûfajból inkább a SpellForce-ot emelném ki. Abban messze jobban mûködnek az RPG elemek, mint a WarCraft-ban. Csak kár, hogy gagyibb és a hype hiánya miatt alig ismerik.
Értem.
DOTA pedig bármi, csak nem RPG.
De kezdek rájönni, hogy nálad Fantasy téma = RPG, ami = wrong.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézz rá több igazi RPG-re, próbáld ki õket 😊
Heroes-nak meg a Heroes of the Might and Magic-re gondoltam...
DOTA (stratégia), meg Diablo (hack 'n' slash RPG elemekkel) meg Heroes sorozat (melyik Heroes?) mert szvsz amire te gondolsz az TBS.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Cáfolj meg Rapid nyugodtan ha mellé lõttem.
Emellett, 99,99%-ban minden FPS-ben végtelen a hátizsák mérete, és akár egy T-72-es tank is belefér.
Sõt, nem egy FPS-ben kellett már sárkánnyal (de legalábbis brutális, fura szörnyekkel), trollokkal, repülõ izékkel küzdeni... oh, wait! Borderlands.
S még sorolhatnók...
Középkorral van gondod vagy azt sem szereted?
@#115407 @#115405 <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>