Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ezek itt meg fognak verni és ezúttal nem védhetlek meg, mer igazuk van! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Ja, nálad ez a helyén kezelés, akkor nincs is mirõl beszélni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Én a helyén kezeltem: fosnak tartottam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
G. I. Joe 1 nagy jó film csak a helyén kellene kezelni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Nem volt rosszabb mint a többi szuperhõsös film ( itt nem a Nolan Batman, és a The Avengers-re gondoltok ) . Ezek egy színvonalat képviselnek. Nem kiemelkedõk, de hozzák az egyenletes színvonalat. Szórakoztatóak. G.I. Joe: The Rise of Cobra elé 1 évre rá ültem le. Semmi elvárásom nem volt, de jól tettem, hogy nem hagytam ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
OFF
- rettenetes eredeti verzió: Demi Lovato...Heart Attack
- király "cover" 1: Jake & Alexi által
- mégkirályabb "cover" 2: Danielle Lowe

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Nagyon ráérnek... mi értelme?

Elsõ rész nem volt jó, mert túlságosan viccesre vették? MINEK? Akciófilm... akkor legyen az. A második jobbnak néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Valamelyik tévén ment a héten (múlt héten?) az G.I. Joe (ezek szeirnt 1. része) - véletlenül belenéztem, amikor bekapcsoltam a TV-kártyát.
Láttam, amint egy egy FX lopakodóval elrepül az egyik Wayan tesó - no, mondom, nézzük tovább...
Ekkora fost életemben nem láttam!
Kábé 10 perc után inkább váltottam az m1-re.

Maak
Sztem szar lett, az elso sokkal jobb volt, egyalalan hova tuntek azok a szereplok akik abban voltak???? Igy elkurni valamit. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
OFF: Japán tálalás <#finom>

HeadHunter86
Ezek nálad a jó filmek? Ez mind B kategóriás, egyszernézõs, 2 nap után semmire nem emlékszem belõle filmek.

IMYke2.0.0.0
Na, akkor a 2. részben "jól" fordították 😊

genndy
ME1 : Pusztítók
ME2 : Kaszások

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Mass Effect 1: Pusztítók
Mass Effect 2: mittomén 😊

Érted... "Pusztítók"... <#zavart2>

genndy
Az ME1-ben még Pusztító.

davidka003
Mi volt a magyar fordítás a kaszás helyett?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Én bizony 100%, hogy Kaszásoknak fordítottam volna õket - az elejétõl, és következetesen.

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.
Ráadásul, ezt csak úgy rájuk illesztették azok, akik felfedezték õket - nem a "Reaper"-ek hívják magukat Reapereknek.

Sir Quno Jedi
WarlockHunter
Warlockbuster
WarlockDestroyer
WarlockKiller
WarlockHarvester

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
Szipirtyó-irtó 😄

Tinman
De akkor õ is Warlock, csak a jobbikbó'.

Ez már csak beállítottság kérdése, mint ahogy van chaotic evil varázsló, meg van lawful good is.

Akkor marad VAJÁK! :-D

Mondjuk akkor már inkább: "A vajákos ember/férfi".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Ellenboszorkánymester!

Azaz AntiWarlock!

genndy
Nem egészen.
A Witcher pont a Warlock (és Witch, és egyéb ördögi praktikák/erõk) által használt/létrehozott teremtmények, illetve a Warlockok/Witchek ellen harcol. Ezért nem lehet egyszerûen megfeleltetni.
Boszorkánymesteri dolgokat használ, de õ maga nem az.

Tinman
Witch = boszorkány (nõnemû)
Witcher = férfi aki jártas az alkímia és a varázslás tudományában, de nem egyszerûen csak varázsló, mert a melee küzdelemben is jártas.

De akkor a Witcher = Warlock nem?!

Akkor pedig Witcher = boszorkánymester.

Utóbbi szó egyébként jó régóta él hazai RPG-s életben.

A vaják egy lófax szerintem is :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ez mennyire durva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
godzillat bírtam 😊

Forza.

DarkSector
Megnézem, nevükön szólítva: Snake Eyes és Storm Shadow.
Bízom azért Storm-ba õ keményebben fest.

Ninja Assassin-ból is még 1-2 részt megnéznék. (baromira tetszett)
Ong Bak is. Bár a 3.részt nem tudtam hová tenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
"egy gagyi Emmerich film lesz, mint az összes többi"

Ennél jobban nehezen lehetne leirni 😄
Meg egy Nakatomi Plaza másolat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kill3r21
Egyiket sem vitték túlzásba..😊
De majd te eldöntöd...neked lehet bejön nagyon kitudja 😊
DarkSector
Ja értem.

Õket akarom megnézni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
😄

kill3r21
Szórakoztatott nem arról van szó, csak nekem nem,ért meg 5k-t...annyira nemvolt jó 😊
Fpocok
Más linket raktam be most. Ez a jó... az elõzõ szar volt.

DarkSector
Ez olyan mintha élõ felvétel lenne?
Mint a REC?

DarkSector
Igen?
Pedig már csak a trailerbe több akciót látok mint az elsõ részben.
Ráadásul a 2 kedvencem ha minden igaz több szerepet kap.

Fpocok
Én erre vagyok izgulva most
Tudom, hogy egy gagyi Emmerich film lesz, mint az összes többi, de akkor is.

kill3r21
Én megnéztem moziba, megbántam 😞 Elsõ sokkal jobb volt...
DarkSector
nemhogy olyan filmeket csinálnának mint a Tökéletes trükk vagy a Mágus, most nagyon néznék ilyet.

DarkSector
Nemtuom, de ez nekem a legjobban kell most, csak várok egy 1080p-t vagy remux-ot hogy legyen, MD-be a faszom nézi. 😄

kill3r21
Amihez Nolannak köze volt az nem volt még gagyi, volt középszerü, de gagyi nem....
Off: Nincs valakinek kölcsön 1,5 millája? 😄
Csak nekem tûnt el a banner? Lehet, hogy Imy éppen rávarázsolja Dark kombájn-át? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elképzelhetõ. De én már csak ilyen makacs disznó vagyok...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Majd jól megvajákol aztán fogod tudni 😄

DarkSector
Nekem a mostani Superman nem igazán tûnik ígéretesnek, valszeg azt teszik mint spiderman-nál egy tök más story (alternatív story) lesz, kicsit rebootolnak rajta.
Faszomtudja milesz.
De kicsit már elegem van némelyikbõl hogy milyen hulladék tud lenni.

Régen utáltam kicsit az X-men-t, de most már inkább azt nézem meg.
Vagy még a mostani G.I.Joe-t. Persze az más stílus mint ezek.

Mindegyikbe beletesznek, vagy belekerül olyan rész ami elrontja a filmet.
A Thor-ba az a végén az a robotos harc.
A Zöld Lámpás is, tõk kúl szuperhõs, meg tudással, azt ott is inkább nem tetszett mint tetszett.

w77d
de csak azért mert ezt szoktad meg.. ha elõbb lett volna a Vaják, akkor a witchert nem fogadnád el.

Witcher: Egy fehér hajú szörnyvadász ugrik be, aki két karddal aprítja hol a szörnyeket, hol az ellenséget.

Vaják: Egy bibírcsókos öregasszony jut eszembe, aki döglött békákat kavargat egy forró vízzel teli üstben.

Egyszerûen nem tudom azonosítani a Vajákot Geralt-al. Valószínû én vagyok a hülye... Annyira azért nem kell helyeselni...<#ejnye1> <#smile>

Zomil
Valoban amerika kapitány filmet nagyon eltalálták 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Hát azon is mondjuk hamar túlléptem, nekem a stílussal volt a bajom, vagy egy fasza régi háborús film kellett volna, de ez a félig régi, félig hightech, kevésbéutómunkált film nem annyira nyûgözött le.
a Thor-ba kuláztam be mikor a végefelé azon a poros vidéken. (a filmben elvileg egy város)
Küzdenek, és élõ/holt elkezd az a BÉNA robotfaszommal harcolni, mintha egy 1960-as filmet néztem volna...ultragagyi volt.

Zomil
Helyes is, hogy jön egy normális Superman, mert a régi filmek ota egy emlitésre mélto sem volt, a legutobbi is elég borzasztora sikerült, ez legalább trailer alapján minöséginek tünik.

Vasemberböl is nincs semmi gond, hogy több van Mandarin a legnagyobb ellenfele, remélem hozzák az elsö rész szinvonalát, mert a 2. elég pocsék lett.

Nem érdekel. Vaják nem tetszik kész!