Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Banner: a tárhely miatt nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Öööö...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Mindegy ubi játéknak kell UPLAY. Steam-en is.
Ahogy a GFWL-Origin (EA account), stb is kell Steam-en ha olyan játékot indítasz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na de tök jó el sem indul.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Steames SC:Conv meg uplayt indít? Hát ez mi már???

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Vajon miért írtam, hogy rakva? <#whatever><#vigyor2><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez szerintem desszert, itt már jól vannak rakva, csak nézegetni bírják....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Ez a baj vele igen. Unalmas meg túl könnyû. :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Csak vicceltem, nem is játszottam a játékkal csak belenéztem milyen lehet de könnyen meguntam, nem nekem való. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Xbox fan vagyok a polcomon de ezt leköpném. 😄
Mondjuk nem is szándékozok megvenni.
Max warezdemo PC-n.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Xbox. 😄

DarkSector
Soha nem értettem mire jók ezek a demo-k, úgysem lesz ilyen egy játékban....😄

Rapid81
*ráérnek

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nagyon rálének demózgatni ott. Nincs dolguk az új konzolokkal. <#idiota> Amíg nem látunk ezekbõl semmit játékban, de úgy, hogy annak értelme is legyen, ne techdemóként, mint Crysis, addig fölösleges mutogatni. Egy ekkora területet könnyû így lemodellezni, de megnézném egy nyílt térrel, rajta sok-sok épülettel és sok-sok vízzel...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Meg amúgy sem értettem, hogy minek az ilyen látványkaja dolog. Elsõ kanáltúrással gallyra vágod. A gyomrot kell jóllakatni, nem a szemet. 😊

Rapid81
Mire kirakja, ott halok éhen...

Fpocok
És melyik a legrandább... hogy néz már ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Az UPC net nektek is lassú most?
akinek az van:
UPC speedtest

A mérés nektek normális?

zorrobomber
Túlvariáljuk a témát. Én nem izgulok ilyen dolgokra, egyszerûen eltalálták ezt a mintát, az xboxos zöld csík meg nem illik hozzá. Nálam a kitenném=jól mutatna besuvasztva a többi közé, néha kivenném és akkor is még mindig jól nézne ki, ennyi 😊

Totti5
És hova teszed ki? minden polcom tele van DVD tok méretû filmekkel és játékokkal ( Xbox, PC, PS3 ). Ami szép az a steelbook / Limited, Collectors dobozok, pl az egyedi festésû AC3 vagy a Tomb Raider, vagy a Halo stb... na azok ki vannak rakva úgy hogy látszik a felületük és ami rajta van, a többi átlagos mûanyag toknak befele fordítva van és csak a felirat látszik hogy mi van benne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Akárhogy csûröd-csavarod, jelen esetben én, aki magasról pottyant a dobozok kinézetére, ezt a PC-st bizony kitenném a polcra, az Xbox-ost viszont kifejezetten csúnyának tartom.

Totti5
Egy féle tok van amit lehet szépségben díjazni az a steelbook. Semmi logó, semmi felirat.

TBTPumpa
Bocs az Offért, de kis segítség kellene külföldi Önéletrajz ügyben.
Angol és Német nyelvû Önéletrajzok esetén le kell fordítani az Iskolák és Munkahelyek neveit és típusait?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Mivel a polcomon zöld tokok vannak, nekem a Boxos.

Na erre mondd azt, hogy az xbox-os doboz szép! XD

IMYke2.0.0.0
Annak ellenére, hogy sima nyomdai printelt papírlap lesz: PC-s 😊
Nem éktelenkedik rajta sem zöld, sem fekete sáv, meg sok logó 😊

ffxi
Ütõs 😮

Fákjúal!

wesker24
Egyértelmû hogy a PC ! 😄
davidka003
Na melyik tokja a legszebb? 😄

zorrobomber
Na, erre a (persze a PC-s) dobozra még én is csettintettem egyet! Szép!

Totti5

zorrobomber
Ha megnézed a Monaco trailer-ét (spoiler mögött), és a #115876 hsz-t, akkor láthatod hogy engem sem hat meg annyira a gfx 😊 Délutáni csendespihenõben van(volt?) a topik, gondoltam elfér.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
No, akkor még sem kellett hozzá 600.000 Ft-os hardver.
Csak egy 140.000 Ft-os.

zorrobomber
"A videóra vett szimulációt egyetlen GeForce GTX 580 videókártya segítségével készítették." 😊

davidka003
Engem nem hatnak meg az ilyen videók.
Normális gameplay-t akarok meg jó sztorit. Grafika meg lehet átlagos is.

IMYke2.0.0.0
Bizonyára Titan SLI kellett hozzá 😊

zorrobomber
Az nvidia a viszbül veszi ki a zoxigént:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Monaco-t megvette/próbálta innen már valaki? Nagyon rá vagyok állva.

Totti5
Hát ahogy nézem sokaknak tetszett, mert egy jó akció film. Valóban végig kellene nézni, de ezek szerint ez a mûfaj nem bejövõs neked. Nincs ezzel gond, csak azzal hogy lefosoztad, amikor a film nem az. Van sok fos film, de ezek a filmek pont nem abban a kategóriában vannak.

grebber
Two Worlds 2 Epic Edition GoG

Na majd ezt is beszerezzük az elsõ rész mellé 2.49$-ért!

Next PC upgrade: 2022

arty
+1

már többször is láttam a GIJoe-t, cool akciofilm.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Csak nem állsz le...

Shep
Hát ha szerinted úgy lehet hitelt érdemlõ a megnyilvánulásod egy filmmel kapcsolatban ,hogy az utolsó 15 percbõl láttál ötöt akkor ehhez nem is kell szerintem semmit hozzáfûzni de ezek után nyilván nem adnák egy lyukas garast sem más filmekkel kapcsolatban a véleményedre.

IMYke2.0.0.0
"így nem is lehet hitelt érdemlõ a megnyilatkozásod"

Ki szerint is? Vagy netán, te vagy a mindent eldöntõ személy?
Hagyjuk, még mielõtt elmérgesül a dolog.
S Te is hagyd annyiban, még mielõtt nekilátnál!

Zomil
Valoban kellemes film, persze 1szer nézös kategoria de engem szorakoztatott. A 2. részt még nem láttam, de tervben van, bár lehet nem moziba fogom nézni, mert annyira talán nem lett jo.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Ez nem vita de egy akciófilmtõl akciófilmes szinten várjál el dolgokat, és úgy, hogy a film utolsó kb. 15 percébe kapcsolódtál be, így nem is lehet hitelt érdemlõ a megnyilatkozásod. Ez olyan ,mintha én azt mondanám ,hogy az új MGS egy utolsó szar játék mert láttam belõle 5 perc gameplayt.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1> - Átálltál a Sötét Oldalra? <#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
Ne nyissunk vitát ízlésrõl, és véleményrõl.