Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Akkor kihagyom... hiába ingyenes coop 😄 Én nagyon fosós vagyok. Horror filmet max délben merek, nyitott ajtó mellett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Ha nem is olyan, de betyár félelmetes. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Rapid... ez ilyen néha beleugrik a pofádba egy szörny jumpscare szerûség, ugye?

wesker24
Soloban is jó csak nehéz egyedül játszani vele nincs aki segitsen !

Amugy én ugy vittem végig Xian-nal a Dead Island-et hogy a szörnyek velem egy szintûek voltak igy legalább volt kihívás és nem voltál fél isten amikor bárkit letudsz mészárolni 😄

Jjah és sose tartasd mahadnál rengeteg pénzt mert minden egyes halálkor minél több pénzed van annál nagyobbat fogsz bukni 😄
davidka003
Azzal meg Blu-ray filmnél is csak 10% a terhelés. Szóval köszi. DXVA megjelent.
Akkor a potplayer halt be. Na mindegy. Majd újrarakom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

kill3r21
Off:
megy ám a warezellenesség 😄
komoly 😄
wesker24
Hát a Dead Island-ben Soloban vért fogsz hugyozni ha a végére érsz ezt COOPban jó játszani haverokkal ismerõsökkel ! 😄

És ami a DLC-t illeti az alapjáték kis Miska hozzá képest 3-xszor oylan nehezebb lesz mint az alapjáték volt ! 😄

Ott minden ammo-t meg kell majd becsülni összerakod majd a két kezed ha egyáltalán találsz majd lõszert 😄
ilyenkor szokták mondani a kiadók hogy majd a dvd 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
legujabb mpchc, ujra bekonfigol (evr custom renderer-t állítassz outputnak, nézed alul h a DXVA megjelenik-e a "play" felirat mellett zárójelben)

Forza.

arty
európában is "bukó" lett, itthon is csak 3. legnézettebb film volt a nyitó hetén ... 😞 nem ment ez sehol. swarzira már nem kiváncsi a mostani generáció, nem is ismerik.

én/te/mi meg már nem járunk moziba (olyan gyakran), én pl totál elfelejtettem ezt, azt se tudtam h már bemutatták és már letölthetõ :/

Forza.

Fpocok
TGT?

TGT rivjúért ordít

davidka003
1-2 napja a gépem azt csinálja, hogy filmnél 90%-ra is felmegy a proci terhelés. Régen max 10-20% volt.
Ötlet? Mintha nem használná a VGA gyorsítást vagy nem is tudom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Az alapvélemény errefelé a topikban az, hogy a DI jó játék, fõleg multiban. Ellenben amiket eddig tapasztaltam az valami egészen rossz dolognak a kezdetére emlékeztet, de az esélyt megkapja, majd nyilatkozom a végén... már nem a DLC végén, ahol 15 perc alatt eljutsz 35%-ig :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
az mi?

kill3r21
Cry of fearbe van coop nem semmi 😄
Tinman
Microstuttering ellen vedd le az ismétlés sebességét a billentyûzet beállításoknál a legalapabbra.

Most ez komoly?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nekem semmilyen mikro akadás nem jelentkezett a 39 óra alatt, ameddig játszottam vele...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát igen, de a minap olvastam valami cikket ahol arról írtak ,hogy az amcsiknak a családi film megy igazán és mivel õk a fõ piac ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
nem volt rá idõ, tartalmat kellett gyártani az uj dlc.... izé az új részhez!!!!44 (pálmafa modell, zombi modell... öö... w8!)

Forza.

arty
kár h a pénztáraknál eléggé hasalt 😞((

Forza.

arty
"Ez a játék engem nem szeret."

De ahogy nézem ez kölcsönös! 😄

(igazad van a dlcvel kapcs!)

Forza.

lostprophet
Dead Island: Riptide-ban még mindig az a legnagyobb gond, mint a sima Dead Islandben: még mindig nem sikerült kijavítani azt a ki.aszott microstutteringet, ugyanúgy élvezhetetlen Dead Island Helper nélkül.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Shep
Na végre egy jó akciófilm ami nem óvodásoknak készült ez pedig nem más, mint a The Last Stand Scwarzival. Igazi kemény akciófilm, pár poénnal, jó tûzharcokkal, klisékkel, meg ami még kell. Azért szomorú ,hogy a nagy öregnek kellett ahhoz visszatérnie, hogy kaphassunk újra egy valamire való akciómozit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Semmmilyet! Tárhely problémával küzd Imy, vagy a tárhellyel van technikai gond. A hiba nem az ön készülékében van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Milyen flasht kell feltegyek, hogy a fenti banner betöltsön?

Adobe flash player 11 plugin van most fent. volt egy win reinstall

Jah és a Übermegastealthsilent troll: Successfully fooled one of your fellow members of the eredeti topic of not being a troll.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

First trolling recognised by ratgab... Secret achievement....XD

Ma már boldogan fekhetsz le! XD

Tinman
Még, hogy first... pfff.

Ügyes vagy, akkor. Kevés pénzt baszol csak ki az ablakon... Rögtön más a leányzó fekvése...XD

Newbie Troll achi-t tõlem simán megkapod. Leírás: First trolling in Sg eredeti topic.

kill3r21
Nah lejött ez a cyof fear kivi vagyok 😊
Tinman
Ezért veszek olcsón engem kicsit is érdeklõ játékokat.

Olyan nagyon nagy bukta veszély nincs benne, legfeljebb nem a DLC-vel kezdem a játékot. Ikszdé.

Tinman
Esti teljesítményemért min. egy plecsnit várok hotori san!

"Trollkodok."

vááááá XDD

megy ez

Tinman
A Dead Island készítõi nem értik!

Alapszabályok:

- ha egy zombi megharap baxhatod
- nem tudod nagyon megölni, ha nem sérül meg drasztikusan az agya
- zombira qrvára nem hat a méreg!

Erre a Dead Islandbe:

- ha egy zombi megharap, nem gond, dobj be egy Menthost és már mehetsz is nyalni.
- megölhetsz egy zombit akkor is, ha csak a lábát rugdosod miközben a földön fekszik.
- zombira hat a méreg.

Bah.

Már ne haragudj, hogy már megint ezzel jövök. Tipikusan nulla infóval vágsz bele valamibe ez lesz a vége.

Soha nem játszom semmivel és soha nem veszek semmit 0 infó alapján. Legalapabb, hogy az összes feature-rõl olvasok valamit, legalább 1-2-3 gameplay videót megnézek és az alapján már tudom, hogy kell-e az nekem vagy sem.

Errõl papoltunk itt régebben is. Így csak ki lehet baxni a pénzt az ablakon a semmiért.

Nyilván DI nem túlélõ szimulátor. Sorjában: Mérgezõ fegyvert savasként képzeld el.
Fejsebzés nélkül játékmechanikai elem. Ahol elsõ 2 órában 2 zombi van ott a 20-ra 20 lesz. Na ott próbálj fejsebzeni!

Lopakodni, kevés harcolni lehet, csak késõbb szecskává aprítanak, ha nem vagy kellõ szintû. Fejlõdni kell, mint az RPG-ben különben széttrancsíroznak. Szabadon bejárható területtel nincs gond. Ajtóra, meg C'est la Vie. Egyébként több ajtón be lehet menni, csak meg kell lelni a módját.

Az a szép kis ködeffekt csakis a Chrome Engine 5-ben lehet benne 😉
wesker24
Jah a szörnyek szint fejlödését csak késöbb hozták be az elején még nem volt benne !
davidka003
Totál semmi értelme nem volt fejlõdni.
Örömmel hallom, hogy mostmár kikapcsolható.
Meg a végére unalomba fullad a sztori szvsz.

wesker24
Nálam nem volt ilyen gond se régen se most !

Amugy Én vagy Logan-t vagy Xian-t javaslom mind a kettövel már végigvittem a játékot !
davidka003
Már késõ. 😄
Megjelenéskor tolok le valamit mindig csak beszopom.
Assassin's Creed 3-nak sem kezdtem neki most, majd ha meglesz hozzá minden szir-szar akkor inkább.

Tinman
Jah igen... az dáböl wétéef.

Szerencsére kikapcsolható!

Ha nem lenne az mi értelme lenne fejlõdni? ZÉRÓ!

wesker24
Most már azt is ki lehet ám kapcsolni hogy nem veled együtt fejlödnek !
Tinman
Alapból a játék ABLAKBA indul miközben amúgy teljes képernyõn fut.

Közli is a gamma beállításnál, amit mellesleg õ maga ajánl fel, hogy nem lesz itt sok változás ha ablakba tolom? WAT?

1. Miért ablakba indul alaból...?
2 ...miközben láthatóan teljes képernyõn fut.
3. Átettem teljes képernyõre, akkor elfogadta a gamma állítást... "ablakban" miért nem?

De a csúcs!

Ha "ablakba" fut a TÁPEGYSÉGEM(!) nagyon furcsa félig sipoló félig sistergõ hangot ad ki magából. Fél éves, 600W Chieftec.

Elindítottam Metrot, Jericho-t minden maxon... semmi!

Ez sem csinálja, ha "teljes képernyõn" tolom.

Ez a játék engem nem szeret.

wesker24
Miután végig vitted az alap játékot Ryderr-el mint katona lövoldözhetsz rájuk ezerrel ne aggódj !

Egyedül hozzá se nyúltam volna a Dead Island-hez, attól függetlenül, hogy imádom a zombis témát, legyen akár film, könyv, játék, sorozat, de co-op módban 2x is végigjátszottam egy barátommal, annyira élveztük. Se a küldetések, se a játékmenet nem annyira érdekes és változatos (szvsz), hogy egyedül élvezetes legyen.
wesker24
Látom sok mindent nem értesz még vazee !

Ha megharapott egy zombi semmi gond csak az életerõd megy le ha van energia italod müzli szeleted vissza gyógyítod magad ennyi !

Amiröl beszélnek azoka különféle receptek amit akkor kapsz ha Side Questeket illetve Main Questeket teljesítesz ekkor kapsz egy receptet hogy mi kell az adott fegyverhez hogy megalkosd ekkor szerelhetsz rá amit csak akarsz itt van az hogy mérgezõ Shockos vagy Flame-s .

Ha Posion betalál akkor mérgezi ezerrel és megy le az élete ha Flame -el critel akkor elég hamuvá ha a Shock Critel akkor agyon csapja az áram !

A kkések és szúrófegyverek Xian az ázsiai csaj mestere ezekben azért tudok öket megölni de késöbb már nem lesz ne aggódj ! 😄

Lesz benne Lopakodás is hatalmas bejárható területek is de at hogy kevesebb harc lesz benne arra ne számits ! 😄

davidka003
Én megjelenéskor vittem végig a Dead Island-ot és rohadtul bugos volt meg rohadt sok idegesítõ dolog volt benne. 6-7 pontnál többre nem értékelném.
Veled együtt fejlõdõ zombik? Wtf?

Tinman
Rendben így lesz!

Azért aláírhatták volna a csóka neve alá, hogy "hé paréj, ez a DLC!"