Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amugy én ugy vittem végig Xian-nal a Dead Island-et hogy a szörnyek velem egy szintûek voltak igy legalább volt kihívás és nem voltál fél isten amikor bárkit letudsz mészárolni 😄
Jjah és sose tartasd mahadnál rengeteg pénzt mert minden egyes halálkor minél több pénzed van annál nagyobbat fogsz bukni 😄
Akkor a potplayer halt be. Na mindegy. Majd újrarakom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És ami a DLC-t illeti az alapjáték kis Miska hozzá képest 3-xszor oylan nehezebb lesz mint az alapjáték volt ! 😄
Ott minden ammo-t meg kell majd becsülni összerakod majd a két kezed ha egyáltalán találsz majd lõszert 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Forza.
én/te/mi meg már nem járunk moziba (olyan gyakran), én pl totál elfelejtettem ezt, azt se tudtam h már bemutatták és már letölthetõ :/
Forza.
Ötlet? Mintha nem használná a VGA gyorsítást vagy nem is tudom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most ez komoly?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.
De ahogy nézem ez kölcsönös! 😄
(igazad van a dlcvel kapcs!)
Forza.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Adobe flash player 11 plugin van most fent. volt egy win reinstall
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ma már boldogan fekhetsz le! XD
Olyan nagyon nagy bukta veszély nincs benne, legfeljebb nem a DLC-vel kezdem a játékot. Ikszdé.
vááááá XDD
megy ez
Alapszabályok:
- ha egy zombi megharap baxhatod
- nem tudod nagyon megölni, ha nem sérül meg drasztikusan az agya
- zombira qrvára nem hat a méreg!
Erre a Dead Islandbe:
- ha egy zombi megharap, nem gond, dobj be egy Menthost és már mehetsz is nyalni.
- megölhetsz egy zombit akkor is, ha csak a lábát rugdosod miközben a földön fekszik.
- zombira hat a méreg.
Bah.
Soha nem játszom semmivel és soha nem veszek semmit 0 infó alapján. Legalapabb, hogy az összes feature-rõl olvasok valamit, legalább 1-2-3 gameplay videót megnézek és az alapján már tudom, hogy kell-e az nekem vagy sem.
Errõl papoltunk itt régebben is. Így csak ki lehet baxni a pénzt az ablakon a semmiért.
Nyilván DI nem túlélõ szimulátor. Sorjában: Mérgezõ fegyvert savasként képzeld el.
Fejsebzés nélkül játékmechanikai elem. Ahol elsõ 2 órában 2 zombi van ott a 20-ra 20 lesz. Na ott próbálj fejsebzeni!
Lopakodni, kevés harcolni lehet, csak késõbb szecskává aprítanak, ha nem vagy kellõ szintû. Fejlõdni kell, mint az RPG-ben különben széttrancsíroznak. Szabadon bejárható területtel nincs gond. Ajtóra, meg C'est la Vie. Egyébként több ajtón be lehet menni, csak meg kell lelni a módját.
Örömmel hallom, hogy mostmár kikapcsolható.
Meg a végére unalomba fullad a sztori szvsz.
Amugy Én vagy Logan-t vagy Xian-t javaslom mind a kettövel már végigvittem a játékot !
Megjelenéskor tolok le valamit mindig csak beszopom.
Assassin's Creed 3-nak sem kezdtem neki most, majd ha meglesz hozzá minden szir-szar akkor inkább.
Szerencsére kikapcsolható!
Ha nem lenne az mi értelme lenne fejlõdni? ZÉRÓ!
Közli is a gamma beállításnál, amit mellesleg õ maga ajánl fel, hogy nem lesz itt sok változás ha ablakba tolom? WAT?
1. Miért ablakba indul alaból...?
2 ...miközben láthatóan teljes képernyõn fut.
3. Átettem teljes képernyõre, akkor elfogadta a gamma állítást... "ablakban" miért nem?
De a csúcs!
Ha "ablakba" fut a TÁPEGYSÉGEM(!) nagyon furcsa félig sipoló félig sistergõ hangot ad ki magából. Fél éves, 600W Chieftec.
Elindítottam Metrot, Jericho-t minden maxon... semmi!
Ez sem csinálja, ha "teljes képernyõn" tolom.
Ez a játék engem nem szeret.
Ha megharapott egy zombi semmi gond csak az életerõd megy le ha van energia italod müzli szeleted vissza gyógyítod magad ennyi !
Amiröl beszélnek azoka különféle receptek amit akkor kapsz ha Side Questeket illetve Main Questeket teljesítesz ekkor kapsz egy receptet hogy mi kell az adott fegyverhez hogy megalkosd ekkor szerelhetsz rá amit csak akarsz itt van az hogy mérgezõ Shockos vagy Flame-s .
Ha Posion betalál akkor mérgezi ezerrel és megy le az élete ha Flame -el critel akkor elég hamuvá ha a Shock Critel akkor agyon csapja az áram !
A kkések és szúrófegyverek Xian az ázsiai csaj mestere ezekben azért tudok öket megölni de késöbb már nem lesz ne aggódj ! 😄
Lesz benne Lopakodás is hatalmas bejárható területek is de at hogy kevesebb harc lesz benne arra ne számits ! 😄
Veled együtt fejlõdõ zombik? Wtf?