Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
DLC-kkel már a Dumagép iglójának végén is utazhatsz - ott lesz a 4 DLC kezdõpontja a listában.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Erre pedig én:
"Viszont, a játék az 1. percben finoman a tudtodra adja, hogy "hoppá kalandor barátom, ide még kevés vagy" - és tapasztalt játékos barátunk leszáll az dott DLC-rõl, s megy szépen a fõsztori vonalán, hogy majd amikor elég erõs lesz, visszamehessen a DLC-területre."
Teszel 25 lépést és hulla vagy, mert a kezdõ karakterednél 1,5x erõsebb ellenfelek várnak.
Szépen, sztorivonalat végigviszed, majd a megjelenési sorrendben a DLC-ket is, és nincs hajtépés 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Pont elõtted írta SQJ hogy nem érdekli a DLC. Az ilyen DLC-nek igenis van értelme, mert olcsó, mégis egy rajongó számára megnyújtja a játék élettartamát. Ez nem kivágott tartalom.
PS4 és kontroller témában egyetértek.
Miért kéne szóljon? Ez kb mint a Dark Soulsban ... mindenki erõlteti az elején a temetõs útvonalat, hiába a hatalmas ellenállás, ahelyett, hogy keresne magának egy másikat.
Jobb szeretem, RPG-kben fõleg, ha nem tratanak két fal közötti útvonalon, hanem arra kalandozok amerre akarok, és nyugodtan tudjak olyan helyekre tévedni, ahol nálam sokkal erõsebbek vannak, mert végülis ha belegondolunk, milyen világ az, ahol érdekes mód mindenki velünk kb azonos szintû, velünk fejlõdik? Miért ne lehetnének bizonyos helyeken nálunk sokkal erõsebb (vagy gyengébb) teremtmények? Ez lenne a normális ... szerintem. Egy keményebb helyre beverekedve meg várjon ránk szaftosabb kincs 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A "Metro: Last Light" összesen öt DLC-t kap majd, melyek más szemszögbõl és új karakterekkel mutatja majd be a már megismert sztorit. Ezeken azonban még nem dolgoznak, majd csak az alapjáték befejezése után fognak nekik, szóval vedd meg, majd ha teljes lesz. Tulajdonképpen ezek nyíltan a pofádba vágták, hogy NEM érdemes se elõrendelned, se megjelenéskor a boltba rohannod megvenni, pedig tudom, hogy szeretted volna.
A Metro: Last Light végül megjelenik PS4-re is és mellé jár majd a felturbózott Metro 2033 is, melyet nyugodtan skippelj a francba, elvégre a még meg sem jelent PS4 már most gyengébb, mint a PC-d, meg majd biztos ott fogok szopni egy AAA+++ FPS-el controllerrel, mikor egérrel is tolhatom. A Metro 2033-at meg meg lassan a Happy Meal mellé csomagolják.
A játék május 17-én jelenik meg, de te baxál rá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A Last Light összesen öt DLC-t kap majd, melyek más szemszögbõl és új karakterekkel mutatja majd be a már megismert sztorit. Ezeken azonban még nem dolgoznak, majd csak az alapjáték befejezése után fognak nekik. A Metro: Last Light végül megjelenik PS4-re is és mellé jár majd a felturbózott Metro 2033 is. A játék május 17-én jelenik meg."
Szóval, legyen békesség - mindenkinek igaza volt 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tinman: "alapsztori után volt elérhetõ, jól elkülönítve, egy sötét sarokba!"
Border 2 DLC-i nem ilyenek, bármikor elérhetõk. Tehát jó példa volt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kezdõ karakterrel ha odautazol mondjuk a Torgue DLc területére, teszel néhány lépést és skag eledel leszel.
Szóval, a Borderlands 2 rossz példa volt 😊
XCOM mégis él!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Forza.
Az a kék kabát is fasza volt amit egyszer mutattál, csak nem volt rá pénzem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A Deutsche Telekom tegnap hivatalosan is
közölte, hogy a jövõ hét második felétõl az új
Call&Surf és Entertain szolgáltatásokra elõfizetõ
ügyfelekre új szerzõdési feltételek vonatkoznak
majd, mely alapján a 16, 50, 100 és 200 Mbps
sávszélességû vezetékes internetcsomagonkál
rendre 75, 200, 300 és 400 gigabájtban húzza
meg a cég az adatforgalmi limitet. Ezt a szintet
túllépve az internetkapcsolat sávszélességét 384
kbps-re lassítja a cég,
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és ezt egy kamerás fos alapján sikerült megállapítani? vagy félreértettelek? 😉
Forza.
De egy kamerás trágya semmivel nem olcsóbb/szebb/jobb egy normális dvd/bd ripnél.
Tehát igen, igénytelen vagy.
/kamerásrip hsz troll OFF
Forza.
*Amúgy létezik pozitív értelmû használata is az igénytelenségnek (pl. nincs igénye minden szemétre, földi hívságra, le tud mondani róluk). Ugyanígy az együgyû is valaha szó szerint volt értendõ, fõleg remetékre használták és más jámbor természetekre.
Nekem kb. 20 perc elég volt belõle. Die Hard 4.0 még mindig egy üdítõ rész 😊
Számomra látványilag és hangilag még mindig a Superman Returns az etalon, mondjuk ott havertól kértünk a moziban +40% extra hangerõt, fájdalmasan jó volt....xD Az egy dolog hogy a film nem nagy cucc 😄
Zó: Tudom ez nem mentség, de bátyám véleménye annyira volt jó hogy pont meg ússzak anyagilag egy mozit, viszont az érdeklõdésemet nem vette annyira vissza hogy várjak egy dvd megjelenésig pl...
Viszont ennél már csak azok a trollok rosszabak akik egy camos filmnél elkezdik osztani az észt hogy há má mien igénytelenek akik ilyet néznek...szerintem mindenki eltudja dönteni mit csiáljon...
Hát akkor lehet igénytelen vagyok, ebbõl a szempontból....de én bevállalom 😊
Teljes általánosítás, lehet valakinek pl azért vagyok igénytelen mert Nike cipõt veszek hanem Kínait....ezvan 😄
Szóval nekem még kamerás verzió sem kellett a szanáláshoz. Mivel az elsõ és a harmadik rész nagy kedvenc, azért egyszer majd megnézem, hogy hogyan erõszakolták meg szegény McClane-t.
De összességében ritkán vetemedem rájuk, akkor is inkább, ha valami érdekes témának a atombéna, de sokak által dicsért feldolgozásáról van szó (pl. Stigmata).
Forza.
viszont ha van normálisabb camos film, ami érdekel, de ugy gondolom pénzt nemér a mozi az megnézem....
Pl Die Hard 5, piszkosul vártam, elõzetes is meggyõzõtt, aztán bátyám elöbb eljutott rá és felhivott hogy elne menjek mert egy kalap szar a film, igyhát leszedtem megnéztem és büszkén örültem hogy nem buktal el 5ezret :d
Illetve ha belegondolok, hogy sokan igénytelenek és türelmetlenek, akkor mégis. Sztornó.