Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Bakker, még most veszem észre, hogy le vannak a földig árazva a Defense Grid DLC-i. A You Monster és a Containment még nincs meg és most együtt 2 ojró. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nem...
DLC-kkel már a Dumagép iglójának végén is utazhatsz - ott lesz a 4 DLC kezdõpontja a listában.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Te: "El kell utazni, de a legelsõ utazógép elérésekor már elérhetõ, amit kb 10 perccel a játék kezdése után már elérsz 😊"

Erre pedig én:

"Viszont, a játék az 1. percben finoman a tudtodra adja, hogy "hoppá kalandor barátom, ide még kevés vagy" - és tapasztalt játékos barátunk leszáll az dott DLC-rõl, s megy szépen a fõsztori vonalán, hogy majd amikor elég erõs lesz, visszamehessen a DLC-területre."

Teszel 25 lépést és hulla vagy, mert a kezdõ karakterednél 1,5x erõsebb ellenfelek várnak.
Szépen, sztorivonalat végigviszed, majd a megjelenési sorrendben a DLC-ket is, és nincs hajtépés 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A legelsõ utazógép Sanctuary-ben van, amit kb 2-3 óra játék után érsz el...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Ezek szerint a Tinman nyelv az irracionalitás nyelve. Eredetileg mondtál te pedig értelmes dolgokat a DLC-krõl, de ez amit csinálsz az már értelmetlen inkvizíció.
Pont elõtted írta SQJ hogy nem érdekli a DLC. Az ilyen DLC-nek igenis van értelme, mert olcsó, mégis egy rajongó számára megnyújtja a játék élettartamát. Ez nem kivágott tartalom.

PS4 és kontroller témában egyetértek.

Laza
"De semmi nem szól, hogy ez DLC, ne próbálkozz még."

Miért kéne szóljon? Ez kb mint a Dark Soulsban ... mindenki erõlteti az elején a temetõs útvonalat, hiába a hatalmas ellenállás, ahelyett, hogy keresne magának egy másikat.
Jobb szeretem, RPG-kben fõleg, ha nem tratanak két fal közötti útvonalon, hanem arra kalandozok amerre akarok, és nyugodtan tudjak olyan helyekre tévedni, ahol nálam sokkal erõsebbek vannak, mert végülis ha belegondolunk, milyen világ az, ahol érdekes mód mindenki velünk kb azonos szintû, velünk fejlõdik? Miért ne lehetnének bizonyos helyeken nálunk sokkal erõsebb (vagy gyengébb) teremtmények? Ez lenne a normális ... szerintem. Egy keményebb helyre beverekedve meg várjon ránk szaftosabb kincs 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
El kell utazni, de a legelsõ utazógép elérésekor már elérhetõ, amit kb 10 perccel a játék kezdése után már elérsz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Lefordítom Tinman-nyelvre:

A "Metro: Last Light" összesen öt DLC-t kap majd, melyek más szemszögbõl és új karakterekkel mutatja majd be a már megismert sztorit. Ezeken azonban még nem dolgoznak, majd csak az alapjáték befejezése után fognak nekik, szóval vedd meg, majd ha teljes lesz. Tulajdonképpen ezek nyíltan a pofádba vágták, hogy NEM érdemes se elõrendelned, se megjelenéskor a boltba rohannod megvenni, pedig tudom, hogy szeretted volna.

A Metro: Last Light végül megjelenik PS4-re is és mellé jár majd a felturbózott Metro 2033 is, melyet nyugodtan skippelj a francba, elvégre a még meg sem jelent PS4 már most gyengébb, mint a PC-d, meg majd biztos ott fogok szopni egy AAA+++ FPS-el controllerrel, mikor egérrel is tolhatom. A Metro 2033-at meg meg lassan a Happy Meal mellé csomagolják.

A játék május 17-én jelenik meg, de te baxál rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
//Egyetértünk. Utólag már nem venném elõ, az biztos. Más kérdés, hogy nincs gépem, amivel akár elsõre is elõvegyem 😊

Sir Quno Jedi
Tököm sem fogja még ötször végigtolni. Egyszer letolom, megismerem a "sztorit" (húha, nagy szavak ezek az ötévesektõl), aztán kuka.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
A "Metro: Last Light" vásárlók felköthetik a gatyójukat:
"A Last Light összesen öt DLC-t kap majd, melyek más szemszögbõl és új karakterekkel mutatja majd be a már megismert sztorit. Ezeken azonban még nem dolgoznak, majd csak az alapjáték befejezése után fognak nekik. A Metro: Last Light végül megjelenik PS4-re is és mellé jár majd a felturbózott Metro 2033 is. A játék május 17-én jelenik meg."

IMYke2.0.0.0
Ja, és ráadásul, a DLC-területekre el kell utazni... tehát, azonnal nem érhetõek el, mondjuk az elsõ lépésekkor.

IMYke2.0.0.0
Viszont, a játék az 1. percben finoman a tudtodra adja, hogy "hoppá kalandor barátom, ide még kevés vagy" - és tapasztalt játékos barátunk leszáll az dott DLC-rõl, s megy szépen a fõsztori vonalán, hogy majd amikor elég erõs lesz, visszamehessen a DLC-területre.
Szóval, legyen békesség - mindenkinek igaza volt 😊

genndy
Igen, simán beleszaladhattál/elkezdhetted õket bármikor. Oblinál ugye a fõszál is csak ugyanolyan küldetéssor, mint bármelyik, nincs kiemelve, semmi más küldi nem függ tõle.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Nem tudom jó példa-e, mert nem ismerem. Ellenben Oblit igen, ott is úgy volt?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
De semmi nem szól, hogy ez DLC, ne próbálkozz még.

Tinman: "alapsztori után volt elérhetõ, jól elkülönítve, egy sötét sarokba!"
Border 2 DLC-i nem ilyenek, bármikor elérhetõk. Tehát jó példa volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 DLC-i csak beépülnek a játékba.
Kezdõ karakterrel ha odautazol mondjuk a Torgue DLc területére, teszel néhány lépést és skag eledel leszel.
Szóval, a Borderlands 2 rossz példa volt 😊

Jaka923
Én kb 2 órát, mert addig bírtam és pont azért, mert unalmas és emellé még csõlövölde is. A nagy sajtók által adott 6 pont is megerõsíti ezt.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Unalmas? Csõlövölde? Mennyit játszottál te azzal?😊

[merlinw.org]

arty
igen, ez a mai digital disztró világban igen furcsa lépés a német T-tõl ... elvégre legálisan ott az itunese tele filmekkel, a steam játékokkal ... és akkor nem szedheted le????

Forza.

Tinman

zorrobomber
Igen, igazából a torrent az csak egy béna ürügy a szolgáltatónak. Neki valójában tök mindegy mivel töltesz le 500GB-ot, az mindenképp rossz lesz neki.

Rapid81
Uccsó elõtti mondat végére nemtom hogyan került kérdõjel...

Rapid81
Már a 4Mbps netünkön lejött havi ~300GB adat. T-Home ezért azonnal szerzõdést bontott volna velünk annak idején, mint ahogy meg is történt pár emberrel. Szerencsére az Externetnél nem volt ilyen. Sajna azóta megvette a T-Home és azóta folyamatosan szakadozik is. Amúgy meg aki legálisan (!) streamel vagy Steam-en játékot vesz az lazán belefuthat ezekbe a limitekbe? Ez egy akkora ökörség. Mindenki másra használja a netet és legálisan is le tud szaladni 300-500GB adat egy hónapban lazán.

DarkSector
Fasza. 😊
Az a kék kabát is fasza volt amit egyszer mutattál, csak nem volt rá pénzem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ha ez ide is elér durci leszek:

"A Deutsche Telekom tegnap hivatalosan is
közölte, hogy a jövõ hét második felétõl az új
Call&Surf és Entertain szolgáltatásokra elõfizetõ
ügyfelekre új szerzõdési feltételek vonatkoznak
majd, mely alapján a 16, 50, 100 és 200 Mbps
sávszélességû vezetékes internetcsomagonkál
rendre 75, 200, 300 és 400 gigabájtban húzza
meg a cég az adatforgalmi limitet. Ezt a szintet
túllépve az internetkapcsolat sávszélességét 384
kbps-re lassítja a cég,

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Defense Grid complete 1000Ft-ért beszerezve 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Bocsi, de camos verziot nézni szerintem is igénytelenség. Faterom is állandoan nézi a camos szarokat aztán véleményezi, hogy mennyire jo/rossz volt a látvány...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most olvasom csak. Fhuuu...<#vigyor2>
arty
"Szeretem a látványt meg a hangot.....tény és való, de a DH5 azért abban sem egy Etalon...😊"

és ezt egy kamerás fos alapján sikerült megállapítani? vagy félreértettelek? 😉

Forza.

arty
Nike cipõ nem jó példa. Lehet, hogy nincs rá pénzed vagy épp nem tetszik.

De egy kamerás trágya semmivel nem olcsóbb/szebb/jobb egy normális dvd/bd ripnél.
Tehát igen, igénytelen vagy.

/kamerásrip hsz troll OFF

Forza.

Ha valaki megnéz egy kamerás release-t, akkor az legalábbis abban az esetben enged a minõségi igényeibõl*. Ez cáfolhatatlan tény. Nyilván általában negatív felhanggal értik, és én is csacskaságnak tartom a kamerás hadmûveleteket, de keresztes hadjáratot valóban kár belõle csinálni, annyit nem ér a téma.

*Amúgy létezik pozitív értelmû használata is az igénytelenségnek (pl. nincs igénye minden szemétre, földi hívságra, le tud mondani róluk). Ugyanígy az együgyû is valaha szó szerint volt értendõ, fõleg remetékre használták és más jámbor természetekre.
Na még1x <#vigyor2>

Nekem kb. 20 perc elég volt belõle. Die Hard 4.0 még mindig egy üdítõ rész 😊
Én kb. 20 perc elég volt. Die Hard 4.0 még mindig egy üdítõ rész 😊
kill3r21
Szeretem a látványt meg a hangot.....tény és való, de a DH5 azért abban sem egy Etalon...😊

Számomra látványilag és hangilag még mindig a Superman Returns az etalon, mondjuk ott havertól kértünk a moziban +40% extra hangerõt, fájdalmasan jó volt....xD Az egy dolog hogy a film nem nagy cucc 😄
kill3r21
Majd bepotlom itthon 😊

Zó: Tudom ez nem mentség, de bátyám véleménye annyira volt jó hogy pont meg ússzak anyagilag egy mozit, viszont az érdeklõdésemet nem vette annyira vissza hogy várjak egy dvd megjelenésig pl...

Viszont ennél már csak azok a trollok rosszabak akik egy camos filmnél elkezdik osztani az észt hogy há má mien igénytelenek akik ilyet néznek...szerintem mindenki eltudja dönteni mit csiáljon...
Hát akkor lehet igénytelen vagyok, ebbõl a szempontból....de én bevállalom 😊

Teljes általánosítás, lehet valakinek pl azért vagyok igénytelen mert Nike cipõt veszek hanem Kínait....ezvan 😄
Lehet, hogy õt a sztori érdekelte volna, és így akarta megtisztítani a filmet olyan zavaró tényezõktõl, mint a látvány- és hangorgia. Én nem tudom, hogy milyen lett, de mindenki, akinek kicsit is érdekel a véleménye szarnak tartja, a rendezõ személye vészjósló volt, a DH 4.0 pedig nem tetszett.

Szóval nekem még kamerás verzió sem kellett a szanáláshoz. Mivel az elsõ és a harmadik rész nagy kedvenc, azért egyszer majd megnézem, hogy hogyan erõszakolták meg szegény McClane-t.
Én arra céloztam, hogy ha valami szar, az nem feltétlen jó ok a megnézésre, pláne nem annak elkapkodására. Mondjuk az ócska filmeknek is van varázsa, annyiból szeretem õket jobban a legalja játékoknál, hogy lehet közben haverokkal sörözve röhögni, kajálni, illetve nem kell irányítással és bugokkal kínlódani. Na meg rövidek.

De összességében ritkán vetemedem rájuk, akkor is inkább, ha valami érdekes témának a atombéna, de sokak által dicsért feldolgozásáról van szó (pl. Stigmata).
arty
tehát te kamerás fosként nézted meg a DH5-öt?? oké, h nem lett túl jó, de egy látványos kép/hang akciomozit így lenullázni :/

Forza.

Fpocok
lol 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
2002-2004 tájékán talán volt is benne valami 😄

Forza.

kill3r21
Kiváncsi leszek rá....😊

Zó:
Azért azt csak nem állítod hogy mindent moziban nézel...😊
Ezek is kalap szarok, szóval nézd meg õket gyorsan, nehogy aztán pénzt adj értük! 😉
w77d
tök jó lehet úgy nézni a filmet, hogy közben 5-6 önjelölt Sam Fisher pásztázza a sorokat 😄

kill3r21
Én mindig megnézem moziban azt ami érdekel, és kb olyan véleményen vagyok hogy igen ez megfogja érni a mozijegyet, soxor csalódtam már sajna....
viszont ha van normálisabb camos film, ami érdekel, de ugy gondolom pénzt nemér a mozi az megnézem....
Pl Die Hard 5, piszkosul vártam, elõzetes is meggyõzõtt, aztán bátyám elöbb eljutott rá és felhivott hogy elne menjek mert egy kalap szar a film, igyhát leszedtem megnéztem és büszkén örültem hogy nem buktal el 5ezret :d
Az én alapvéleményem az elsõ játékmenetet ténylegesen bemutató videó óta az, hogy a Dead Island egy kerülendõ zombigrind.
kill3r21
én az elsõ két percben befostam, ki is léptem....😄
Egyébként eléggé bugzik a game....
Nagyon nem szeretem, amikor arra hivatkoznak, hogy aki warezol, az úgyse adna pénzt a játékért, de azt még én sem tudom elképzelni, hogy releváns lehet azok száma, akik csak azért nem mennek el moziba, mert kijön valami alja kamerás verzió.

Illetve ha belegondolok, hogy sokan igénytelenek és türelmetlenek, akkor mégis. Sztornó.
wesker24
Nyuszi vagy Mcfly ? 😄