Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
De én nem akarok néger nõvel zombikra lõni!

Egy katonával akarok lövöldözni rájuk... miért nincs erre lehetõség? Kb. semmibe nem telt volna megoldani, hogy egyes karikhoz olyan fegyverjártasságot GENERÁLJ az elején, amilyen a szívedhez közel áll.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Még egyszer mondom ne vidd tovább a Ryder White DLC-t ha jót akarsz magadnak mert akkor minden élménytõl megfosztod magad ami az alapjátékból megtudhatsz ! Ryder White DLC-bõl derül ki hogy tulajdonképpen miért lesz/lett Dead Island Riptide !

Alap játékkal kezd mindenképp vagy Logan-nel Purna-val Xian-nal vagy Sam B-vel !

A ryder White Dlc-nek csak akkor állj neki HA végeztél az alapjátékkal !
Tinman
Érthetetlen.

Megharapott a zombi... na mondom halott vagyok, egy müzli szelet és máris jól vagyok? WUT?

Aztán írjátok, hogy van mérgezõ fegyver? Az mégis ki ellen? A tikok ellen?

Azt sem értem, hogy egy búvérkéssel FEJSEBZÉS nélkül, hogy a francba vagyok képes megölni õket?

Mire vágynék egy ilyen játéktól? Valami olyasmire mint a Walking Dead-ben, csak "FPS-ítve"... tehát korrekt sztorira, LOPAKODÁSRA, KEVESEBB harcra, kevesebb melee-re, szabadabban bejárható területre. Eddig egyetlen ajtón sem tudtam pl. bemenni, miközben egy város közepén vagyok ^^

Abs. jó trollkodni ilyen kevés játék után... max annyi mentségem van, hogy a pacalról is ennyi idõ alatt 20x megállapítom, hogy nem jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
És a Ryder White DLC azért volt benne alapból mert GOTY verziód van !

Amig nem volt GOTY verzió addig nem is volt benne a Ryder White kari amint kijött egybõl berakták !
wesker24
Ratgab jól mondja ez nem zombi lövölde ha lövöldözni akrsz akkor válaszd anigger ribancot azzal annyit lösz amennyit csak akarsz !
Jaja. Nem akartam leírást készíteni, csak tényleg dióhéjban (ez ilyen ratgab féle dióból van amúgy... most nem akarok wall of text-et írni).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Vazee a Dead island-ben nem lõfegyverrel kell menni !

Ha Lõfegyverre akarsz szakosodni akkor menj a nigger ribanc Purna-val õ mestere a fegyvereknek !

Logan a dobóeszközöknek a mestere Xian az ázsiai csaj a szúrófegyverek mestere Sam B a nehéz Meele fegyverek Mestere és Purna a nigger ribanc a löfegyverek mestere !

Elõször azt kéne eldönteni kivel akarsz lenni !
Rapid81
Ne felejtsük el megemlíteni a fegyverkészítés lehetõségét. Mérgezõ, áramütõs, lángoló macséták, kardok, botok, kaszák, stb...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Ezt rendeltem
Piros meg kék pulcsim már van ez olyan más szín. Ilyenem még úgyse volt. 😄
The HUT-on nagyon jókat írnak róla úgyhogy azért választottam ezt. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Source motor. Modnak indult, de különálló játék lett a végén.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Figyelj! A sziget tele van zombival, akikkel a katonaság sem bírt! Szerinted egy trópusi nyaralóhelyen vajon mennyi lõszer van? Kevés, legalábbis eleinte.

Ez a játék arról szól, hogy minden szirszarral átküzdöd magad a helyszínek: evezõlapát, kalapács, csavarkulcs, kések, késõbb kard. Ezekbõl találhatsz jobbat, rosszabbat.

Ha lõdözésre vágysz ez nem a te játékod! Ez van.

Visszatérek megint a korábbi hsz-re! Ezért kell tájékozódni, hogy mit veszel, mert akkor tudod mire számíts. Mi feature és mi nem feature.

Dead Island nem zombilövölde, hanem zombipüfölde elsõ sorban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Kb a közepétõl már találhatsz fegyókat is...

kill3r21
milyen engine lehet ez?
Hl2õre hasonlit
Rapid81
Az AdBlock mióta ugratja át a videó elõtt látható 30mp-es reklámot?

Tinman
Trollkodok.

Ez a játék akkor szar.

Ott a kariválasztó képernyõ... látni a karakterek kezében a fegyvereket. Látni, hogy egyik késdobáló, a másik shotgun-al, a harmadik méretes kalapáccsal, Ryder gyerek meg pisztollyal.

...és erre azt mondod nincs lõszer.

AKKOR mi a vérveretes bikacsökért van kariválasztó képernyõ, ami erõsen arra utal, hogy ha Bélát választod akkor kalapáccsal fogsz zúzni! Ha Sanyit, akkor meg végiglõheted a napot.

WTF?

Hát mentem csinálok róla Ádörwörld-style kritikát, 100k-s nézettséggel-e!!!

Fpocok
ad block.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
A qrva reklámot miért nem lehet átugrani???

Nem említettem, hogy itt nem szórják tonnaszámra a lõszert? <#nevetes1>

Rapid81
"These are the two actors..."

Na igen. Az eljárás már 9/11 óta ismert. Ha nincs ellenség, akkor kreálni kell. 😊

Tinman
Stimt!

Egyikkel se játszottam... ill. az Oblival igen kb. 20 órát, de nem volt idõm folytatni.

De miért Obliban is úgy van, hogy új játék és gari generálás után egyszer csak xy DLC-ben találod magad? Nem hinném. Mert itt így történt.

Tinman
Ennek a Ryder gyereknek a kezébe egy kis pisztoly van a kari választó képernyõn... gondoltam majd megyek és osztom a fejeseket. Hát nem :-(

Rapid81

Start Trek launch bugs

Elõször nem tudtam sírjak vagy nevessek, de az utóbbi gyõzött.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

genndy
Borderlands 2. Oblivion. Skyrim.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Alapjátékban én sokáig nem találtam fegyvert. Mondom ilyen szírszarokkal harcolsz sokáig. Igazából csak 1 karakter van, akivel érdemes lõfegyverezni , a többinek más a profilja.

Fpocok
[/off]
lol a kommentben a videó meg priceless

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Mind a kettõ megvan DUPLÁN is, de egyikkel sem játszottam még. Ez nekem új.

Tinman
Ez jó hír, mert ebben a DLC-ben eddig 15 percet haladtam kb. és ha 40 fegyvert nem találtam akkor 1-et sem, melybõl az egyik egy shotgun.

Meg méterenként van kaja ^^

Sleeping dogs, AC 3, csak hogy pár frissebbet említsek.

Tinman
Sok játékkal és DLC-vel találkoztam már, de SOHA még nem játszottam olyannal, ahol a DLC nem az alapsztori után volt elérhetõ, jól elkülönítve, egy sötét sarokba!

Itt a kariválasztó képernyõn a szimpi tagot választottam és erre kiderül az a DLC!

Komolyan mondom, most röhögök :-D

Én azzal a DLC-vel nem játszottam. Ne félj az alapjátékban ilyennel jó ideig nem fogsz találni. Két kezed összeteszed majd egy csavarkulccsért! :-) Komolyan mondom egyébként.

El ne áruld senkinek, de ezért kell elõre tájékozódni a játékokról... Na jó nem húzlak! XD

Ide bejössz, megkérdezed és voilá.

Tinman
USE-al megfogom, F-el elengedem... mily elmés ^^

Tinman
Ne húzz fel :-DDD

RÖGZÍTETT fegyver! A pályatervezõket szidd, hogy a faszé' tették oda! Ráadásul 5 méterrel odébb is van a tetõn egy!

Tinman
Jó, akkor ez a játék azt várja tõlem, hogy találjak ki dolgokat?

Megvettem, elindítottam, új játék, kari választás... választottam egy szimpit ez volt Ryder. A KUTYA se mondta, hogy az DLC! Miért nem közli velem a játék? Vagy miért engedi kiválasztani a karit, ha az alapgamebe még bele se szagoltam? ARGH!!!

Öröm, bódottág! Na mit kapott ratgab koma tesztre? Don't Starve!!!! XD

Amúgy jelenlegi áldozatom, illetve a korábbi:

Eador: Masters of the Broken World

Dishonored: The Knife of Dunwall

DarkSector
Melyiket hozatod? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Ja, bocsesz. Akkor meg billentyûzetkiosztás tanulmányozása. 😊

Rapid81
Inventory, bmeg!!!

Dead Islandet nem lõfegyverrel játsszuk ám!!! <#ejnye1> Tessék szépen elõször evezõvel kezdeni, aztán csavarkulcs és így tovább.

wesker24
Használj F bill-t !
davidka003
Zavvi jó gyors.
Rendeltem ma délután 6-kor egy pulcsit.
8-kor jött az email, hogy már fel is adták postán. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wesker24
Jah az nem bug asszem azt az F gombbal engeded el !

Azt nem a use gommbal engedi el hanem egy másik Billel nálam az F betû !
Amatõr megoldás, csak ez már így van régóta. Tény, hogy engem is zavar. Megoldásra már írtak többen javaslatot.

Gondolom steamcloud lehet az oka, de ez csak erõs tipp (vagy a buta pénzes usereknek, akik nem tudják, hogy a multihoz net is kell <#banplz>).

wesker24
Na nee ez most komoly !

Teljesen tönkre vágod saját magadnak a játékot !

NE a Ryder White DLC-vel játssz elõszór hanem az alap játékkal mert a Ryder White-ban kapsz minden olyan kérdésre választ amit az alapban nem értettél !
Tinman
Nem.

El akarom engedni a fixen telepített fegyót!

Csak ott akarom hagyni a rákba, de csak körbe tudok vele forogni, mert nem engedi el.

wesker24
Mármint Más fegyót akarsz használni nem éppen az aktuálisat ?

Ha másik fegyót akarsz használni akkor arra ott van az inventory kijelölöd azt a fegyvert amit akarsz és átvált arra !
Tinman
Elsõ rögzített fegyó egy platós pickup tetején... mondjuk nemtom, Ryder karival vagyok. Az valamiért külön is volt a többiektõl.

Nekem pl. tetszett! Jó játék. Egy kis csínytevõt alakítunk, egyfajta sandbox gta-s környezetben (bully autója a bicikli....XD).

2,5 euró körül szerintem erõsen ajánlott vétel!

Tinman
Lássuk be amatõr megoldás. Majd ha multizni akarok tisztában vagyok vele, hogy jobb, ha mindent lelövök a saját érdekembe.