Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HP bar mellett ott volt egy félkör alakú piros másik bar és amikor feltelt a RYDER DLC-be(!!!) ki is írta, hogy mivel tudom aktiválni a RAGE módot!
Te meg most azt írod nincs ilyen... nem értem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Achievementek meg ugye ott jeleznek vissza.
De, nekem már minden négyzetmillimétere megvolt "csúnyában" 😊
S amikor lesz kraftos gép hozzá, ugyanúgy fogom élvezni minden pillanatát megint, STEAM-en 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Leszartam azt magasról hogy ez a játékban nem reális hogy ha megharapnak akkor semmi bajod és egy energiaitaltól már semmi bajod sincs.
Amugy a DLC-ben sok olyan dolog van ami kimaradt és ugye az alapjátékban meg benne volt.
Az alapjátékban ha szintet lépsz a játék többször is figyelmeztet késöbb hogy fel nem használt Skill pontjaid vannak.
Na meg ugye ott van a Rage Mod ami Rydernél meg nincsen Ryder egybõl lvl 15-ként kezd viszont az alapjátékban lvl 1-rõl kezdesz.
A rage egy fajta olyan képesség amikor ha megtelik akkor át vált ilyen szuper képesség mode-ba ahol egy egész hadsereget is le tudsz irtani.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Challenge ACCEPTED!
Egyedül fogom végigtolni az alapjátékot, és VISSZAKAPCSOLOM a kapcsolót!
Ma d.e. kezdek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És hidd el amikor végig vittem az alapjátékot akkor nagyon örültem annak hogy sikerült ugy végigvinnem a játékot hogy a szörnyek velem egyszintûek voltak mindenféle segítség nélkül.
Csak 2-dik végigjátszásra vittem végig haverral CO-OP-ban.
De jó mondod, pontosan a kettõ vegyítésébõl lett volna végre egy tökéletes zombis játék!
Meg olyan jó lenne, ha szintlépéskor el tudnál osztani pontokat, meg a lopakodást is lehetne fejleszteni... kihagyott ziccerek ezek.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Én még azt az achit is megkaptam hogy fedezd fel a szigetet 100%-osan ! 😄
Ami azt jelenti hogy minden egyes zeg zugot bejártam.
Meglátszik hogy elõbb játszottál a Walking Dead-el amit meg én tartok egy szar kupacnak mint a Dead Island-el. 😄
Akkor miért van mégis Easy, Normal, és Hard fokozat?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nem hiába van olyan achi is hogy vidd még a teljes 1 fejezetet mind a 4 karakterrel.
Ráadásul egészen addig lesz csak nehezebb, amíg el nem érem a LVL CAP-ot!
Errõl meg annyit hogy elsõ végigjátszásra se fogod elérni a Lvl Cap-ot mert akkor max lvl 40-vagy 42 leszel.
És csak 2-dik végigjátszásra tudod elérni a Lvl 50-et.
A szörnyek szintlépése pedig annyit tesz, hogy több lövés/ütés kell beléjük? Ettõl élvezetesebb lesz a játék?
Még szép mert annak mi értelme hogy egyetlen lövéssel meg pár vágással még egy egyszerû késsel is leapritod a zombikat abban mi a jó szinte semmi ? Még egy egyszerû lombvágó késsel is simán tudtál zombikat irtani.
A Dark souls és a Dead Island teljesen más kategória itt is benne van az hogy nem lehetsz benne fél isten mert akkor túl könnyen ölöd meg a zombikat. Késõbb berakták ezt az opciót hogy ki lehet kapcsolni hogy a Casula gamerek is tudjanak vele játszani ennyi.
1 óra játék után teljesen tiszta volt a kép és erõsen érezni lehetett mi lesz a vége.
Ez meg azért van mert 0 infoval rendelkeztél a játékról és egybõl a GOTY verzióval kezdted ami ugye minden kérdésedre választ kapsz.
Azt megnézem volna hogy ha az alapjátékot nyomtad volna le elöbb akkor is világos lett volna-e minden ?
Nem érdekel a spoileres trailer, meg a fejlesztõi napló... ezeket majd ha végigtoltam utána megnéztem.
SOHA nem volt ebbõl még gondom! Még a DaS-t is végigtoltam fakarddal elõször, pedig ha utánanézek, hogy milyen fegyverrel érdemes, meg milyen irányba érdemes fejlõdni sokkal könnyebb lett volna.
Magamtól szeretem megismerni és felfedezni az adott játékot, - és tudom mondtam már- de ebbõl még soha nem volt gond!
Egyébként már megint nem tartom korrektnek, hogy egy ilyen horderejû végjáték miért nem az ALAPJÁTÉK végén kapott helyett? Miért kellett megint a játék végét külön eladni azoknak, akik türelmetlenek voltak és csak alapjátékot vettek? Ezt nagyon gyûlölöm már!
Amúgy azt sem értem, hogy miért kell 3 színtiszta lövés egy fullra feluppolt lõfegyverbõl a zombi FEJÉBE ahhoz, hogy megdögöljön? Két lábbal tapossák az egész zombi témát a készítõk!
Ryder-t is 1000 támadás, harapás érte az 5 óra alatt, de lófax baja nem lett, bezzeg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki elõrendelte a játékot annak idején azok megkapták a Ripper Mode-ot amit késõbb beraktak a játékba.
Utána jött az elsõ hivatalos DLC a Bloodbath Arena egyfajta Survival Arena csakis Hardcore játékosoknak.
Aztán végül utoljára jött ki a Ryder White DLC hogy aki végigvitte az alapjátékot az választ kapjon az összes kérdésre és hogy összeálljon neki a kép.
Amugy a Ryder White DLC csak az 1/10-e az alapjátéknak mert az alapjáték baromi hosszú összesen 18 fejezetbõl a játék.
Én aza lapjátékot csak Xian-al az ázsia csajjal 81 óra alatt vitte végig és lettem végül LVL 44 !
Azt mondod tetszett a story koorektsége még szép hogy tetszett mert a Ryder White DLC kifejezetten olyan volt hogy betömi az alapjátékban hagyott Plot Hole-okat.
Ugyanis amikor még nem volt DLC és végigvitted az alapjátékot akkor rengeteg kérdés maradt nyitva amit ugye a Ryder White DLC -ben kaptad meg a választ.
Miért nem irja a játék hogy ez DLC haver ne hogy játszani kezdjél vele.
Alapból csak 4 karakter volt és mivel GOTY verziód van ugy természetes hogy Ryder is benne volt.
Az meg nem a játék hibája hogy 0 infoval rendelkeztél a játékról hogy utána sem néztél hogy mi hogy van hogy a Ryder a + DLC karakter.
Tiszteletbeli tagok:
- Imi
- Tinman
- Dj Tommy
Ha valaki még kimaxolta jelezze :-D
Ráadásul egészen addig lesz csak nehezebb, amíg el nem érem a LVL CAP-ot!
A szörnyek szintlépése pedig annyit tesz, hogy több lövés/ütés kell beléjük? Ettõl élvezetesebb lesz a játék? DEHOGY!
Ez nem a Dark Souls ahol van értelme farmolni az újratermelõdõ szörnyeket, mert általuk picit erõsebb lehetsz! Itt SEMMI elõnyöd nem lesz ebbõl, vagyis nem véletlen, hogy betették egy patchben azt a kapcsoló, hogy ne veled együtt lépjenek szintet! Miért? Mert belátták, hogy fassssság!
Egyébként rusholva a játék még így is NEHÉZ, de az ember úgyis 30mp alatt levágja a helyzetet, hogy itt is nem árt egyszerre csak egyet vagy pár mobot "behúzni".
A sztorit pedig nem Charles Dickens írta, szóval kb. 1 óra játék után teljesen tiszta volt a kép és erõsen érezni lehetett mi lesz a vége.
No meg nem a játék hibája, hogy a DLC-vel engedett kezdeni... meg az mekkora vicc volt már, amikor elindítottam a játékot, megkaptam az irányítást még kis sem világosodott a kép, de 0.1 mp-en belül már dobott egy achit!!! WTF?
Achievment Unlocked - "Megtaláltad az egered az asztalon és mûködik!" Kb. ez a szint ^^
Amíg nem volt meg a játék, addig voltak fenntartásaim a játékkal szemben. A végigvitele után elmondhatom, ha ezt tudom hogy ilyen jó játék, akkor elõ is rendelhettem volna megjelenéskor.<#kacsint>#kacsint>

Mert akkor sokkal lassabban fejlödsz nehezebb õket kinyírni.
Az meg hogy a Ryder White DLC-t ugy vitted végig hogy szörnyek szintlimitje OFF az meg NO Comment 😄 mert ugy nevetségesen könnyü nem hiába voltál te félisten a végére én ugy vittem végig a Ryder White DLC-t hogy szörnyek szintlimitje ON !
Mivel végigvitted a DLC-t igy az alapjáték legföbb és legfontosabb story részeit Lõtted el magadnak elõre mert akkor már mindent tudni fogsz amit az alapjátékban még csak sejtettél !
http://www.steamgifts.com/giveaway/BeUiA/forge
Steam kulcsok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ez a mostani nekem , az én véleményem/izlésem szerint tökéletes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a csaj/karakter mérföldekkel szebb.
Azt sosem fogom megérteni,hogy ha már 128 féle kiadás van ,akkor miért nincs soha egy fullos amibe benne van minden ami a többibe!
Most is ott a király fémdoboz de a 20k-s kiadásba szarnak belerakni <#rinya>#rinya>
Next PC upgrade: 2022
Bocs, ha nem vagyok aktivizált állapotban, bor napot tartok.
De nekem a gumiszájú nem jön be. 😄