Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ezt nem értem...

A HP bar mellett ott volt egy félkör alakú piros másik bar és amikor feltelt a RYDER DLC-be(!!!) ki is írta, hogy mivel tudom aktiválni a RAGE módot!

Te meg most azt írod nincs ilyen... nem értem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én tuti felajánlanék ilyet az új franchise kiadó/tulajdonos helyében - azonnal megugrana a 3. rész végigjátszási és eladási szintje . 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Hátha az alapjátékot végigviszed ugy hogy a szörnyek veled együtt fejlõdnek akkor nálam bekerülsz a TOP Gamer-ek közé söt még külön szobrot is küldök neked a saját neveddel 😄
IMYke2.0.0.0
STEAM-es verzió nálam még hátravan 😊
Achievementek meg ugye ott jeleznek vissza.
De, nekem már minden négyzetmillimétere megvolt "csúnyában" 😊
S amikor lesz kraftos gép hozzá, ugyanúgy fogom élvezni minden pillanatát megint, STEAM-en 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Django 165perces... ez az egyik ok, amiért NEM NÉZEK tarantino filmeket.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Nekem ezzel nem volt gond én is szeretem a zombi témát de én nem voltam kiakadva azon hogy ez miért is van pontosan igy.

Leszartam azt magasról hogy ez a játékban nem reális hogy ha megharapnak akkor semmi bajod és egy energiaitaltól már semmi bajod sincs.

IMYke2.0.0.0
Már megérte tépni a számat annak idején 😊

wesker24
Dead Island alapjátékban se volt mindegy hogyan osztod el a pontjaidat mert ha rosszul osztottad el õket akkor igencsak nehézzé tudott válni a játék !

Amugy a DLC-ben sok olyan dolog van ami kimaradt és ugye az alapjátékban meg benne volt.

Az alapjátékban ha szintet lépsz a játék többször is figyelmeztet késöbb hogy fel nem használt Skill pontjaid vannak.

Na meg ugye ott van a Rage Mod ami Rydernél meg nincsen Ryder egybõl lvl 15-ként kezd viszont az alapjátékban lvl 1-rõl kezdesz.

A rage egy fajta olyan képesség amikor ha megtelik akkor át vált ilyen szuper képesség mode-ba ahol egy egész hadsereget is le tudsz irtani.

davidka003
Én is úgy toltam végig. De tök mindegy, ez a játék egy erõsen kompromisszumos cucc. Zombi témát szeretném de ez viccet csinál belõle.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Jól van Wesker!

Challenge ACCEPTED!

Egyedül fogom végigtolni az alapjátékot, és VISSZAKAPCSOLOM a kapcsolót!

Ma d.e. kezdek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Én elõszór Normalon vittem végig full egyedül mindenféle segítség nélkül és ugy hogy a szörnyek velem együtt fejlõdtek.

És hidd el amikor végig vittem az alapjátékot akkor nagyon örültem annak hogy sikerült ugy végigvinnem a játékot hogy a szörnyek velem egyszintûek voltak mindenféle segítség nélkül.

Csak 2-dik végigjátszásra vittem végig haverral CO-OP-ban.
Tinman
Walking Dead játéknak ölllllég gyér az tény... sztoriban meg ott van az all-time legjobbak közt.

De jó mondod, pontosan a kettõ vegyítésébõl lett volna végre egy tökéletes zombis játék!

Meg olyan jó lenne, ha szintlépéskor el tudnál osztani pontokat, meg a lopakodást is lehetne fejleszteni... kihagyott ziccerek ezek.

Dj Tommy
Pedig bíztam benne, hogy "haszon" is lesz belõle.<#nevetes1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wesker24
Értsd úgy hogy azoknak a játékosoknak rakták be akik csak Rusholnak végigszaladnak a játékon leszarva a Side Quest-eket csak a Main Questet minél ahamarabb lenyomni azt kész. Állandóan futnak hogy minél elõbb letudják a Main Questet és jöhet a következõ.

Én még azt az achit is megkaptam hogy fedezd fel a szigetet 100%-osan ! 😄

Ami azt jelenti hogy minden egyes zeg zugot bejártam.
Tinman
Inkább amolyan szégyenfal geekek számára <#banplz>

wesker24
Ez egy ilyen játék el kell fogadni azt kész eddig senkinek semmi baja nem volt evvel hogy mi miért van ! 😄

Meglátszik hogy elõbb játszottál a Walking Dead-el amit meg én tartok egy szar kupacnak mint a Dead Island-el. 😄

Tinman
"Késõbb berakták ezt az opciót hogy ki lehet kapcsolni hogy a Casula gamerek is tudjanak vele játszani ennyi."

Akkor miért van mégis Easy, Normal, és Hard fokozat?

Dj Tommy
A klubtagság milyen elõnyökkel jár, mondjuk 75%-os off, majd a 4. rész árából?.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wesker24
Én többször is végigvittem az alapjátékot e még mindig nem értem el a LV 50-es szintet.

Nem hiába van olyan achi is hogy vidd még a teljes 1 fejezetet mind a 4 karakterrel.

Ráadásul egészen addig lesz csak nehezebb, amíg el nem érem a LVL CAP-ot!

Errõl meg annyit hogy elsõ végigjátszásra se fogod elérni a Lvl Cap-ot mert akkor max lvl 40-vagy 42 leszel.

És csak 2-dik végigjátszásra tudod elérni a Lvl 50-et.

A szörnyek szintlépése pedig annyit tesz, hogy több lövés/ütés kell beléjük? Ettõl élvezetesebb lesz a játék?

Még szép mert annak mi értelme hogy egyetlen lövéssel meg pár vágással még egy egyszerû késsel is leapritod a zombikat abban mi a jó szinte semmi ? Még egy egyszerû lombvágó késsel is simán tudtál zombikat irtani.

A Dark souls és a Dead Island teljesen más kategória itt is benne van az hogy nem lehetsz benne fél isten mert akkor túl könnyen ölöd meg a zombikat. Késõbb berakták ezt az opciót hogy ki lehet kapcsolni hogy a Casula gamerek is tudjanak vele játszani ennyi.

1 óra játék után teljesen tiszta volt a kép és erõsen érezni lehetett mi lesz a vége.

Ez meg azért van mert 0 infoval rendelkeztél a játékról és egybõl a GOTY verzióval kezdted ami ugye minden kérdésedre választ kapsz.

Azt megnézem volna hogy ha az alapjátékot nyomtad volna le elöbb akkor is világos lett volna-e minden ?

Tinman
Minden játékkal így játszok!

Nem érdekel a spoileres trailer, meg a fejlesztõi napló... ezeket majd ha végigtoltam utána megnéztem.

SOHA nem volt ebbõl még gondom! Még a DaS-t is végigtoltam fakarddal elõször, pedig ha utánanézek, hogy milyen fegyverrel érdemes, meg milyen irányba érdemes fejlõdni sokkal könnyebb lett volna.

Magamtól szeretem megismerni és felfedezni az adott játékot, - és tudom mondtam már- de ebbõl még soha nem volt gond!

Egyébként már megint nem tartom korrektnek, hogy egy ilyen horderejû végjáték miért nem az ALAPJÁTÉK végén kapott helyett? Miért kellett megint a játék végét külön eladni azoknak, akik türelmetlenek voltak és csak alapjátékot vettek? Ezt nagyon gyûlölöm már!

Amúgy azt sem értem, hogy miért kell 3 színtiszta lövés egy fullra feluppolt lõfegyverbõl a zombi FEJÉBE ahhoz, hogy megdögöljön? Két lábbal tapossák az egész zombi témát a készítõk!

Ryder-t is 1000 támadás, harapás érte az 5 óra alatt, de lófax baja nem lett, bezzeg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nõje 1 harapástól megbetegszik és az ürge meg a játék felében az ellenszerért caplat.
LOL/10! Ez egy kibaxott nagy ellentmondás!

wesker24
Na szóval kezdetben kijött az alapjáték 4 karakterrel : Xian Logan Sam B és Purna. ekkor még DLC-k sem voltak.

Aki elõrendelte a játékot annak idején azok megkapták a Ripper Mode-ot amit késõbb beraktak a játékba.

Utána jött az elsõ hivatalos DLC a Bloodbath Arena egyfajta Survival Arena csakis Hardcore játékosoknak.

Aztán végül utoljára jött ki a Ryder White DLC hogy aki végigvitte az alapjátékot az választ kapjon az összes kérdésre és hogy összeálljon neki a kép.

Amugy a Ryder White DLC csak az 1/10-e az alapjátéknak mert az alapjáték baromi hosszú összesen 18 fejezetbõl a játék.

Én aza lapjátékot csak Xian-al az ázsia csajjal 81 óra alatt vitte végig és lettem végül LVL 44 !

Azt mondod tetszett a story koorektsége még szép hogy tetszett mert a Ryder White DLC kifejezetten olyan volt hogy betömi az alapjátékban hagyott Plot Hole-okat.

Ugyanis amikor még nem volt DLC és végigvitted az alapjátékot akkor rengeteg kérdés maradt nyitva amit ugye a Ryder White DLC -ben kaptad meg a választ.

Miért nem irja a játék hogy ez DLC haver ne hogy játszani kezdjél vele.

Alapból csak 4 karakter volt és mivel GOTY verziód van ugy természetes hogy Ryder is benne volt.

Az meg nem a játék hibája hogy 0 infoval rendelkeztél a játékról hogy utána sem néztél hogy mi hogy van hogy a Ryder a + DLC karakter.
Tinman
Üdv a klubban!

Tiszteletbeli tagok:

- Imi
- Tinman
- Dj Tommy

Ha valaki még kimaxolta jelezze :-D

Tinman
Ez teljesen világos, de egy közepes játékba miért szívassam magam halálra?

Ráadásul egészen addig lesz csak nehezebb, amíg el nem érem a LVL CAP-ot!

A szörnyek szintlépése pedig annyit tesz, hogy több lövés/ütés kell beléjük? Ettõl élvezetesebb lesz a játék? DEHOGY!

Ez nem a Dark Souls ahol van értelme farmolni az újratermelõdõ szörnyeket, mert általuk picit erõsebb lehetsz! Itt SEMMI elõnyöd nem lesz ebbõl, vagyis nem véletlen, hogy betették egy patchben azt a kapcsoló, hogy ne veled együtt lépjenek szintet! Miért? Mert belátták, hogy fassssság!

Egyébként rusholva a játék még így is NEHÉZ, de az ember úgyis 30mp alatt levágja a helyzetet, hogy itt is nem árt egyszerre csak egyet vagy pár mobot "behúzni".

A sztorit pedig nem Charles Dickens írta, szóval kb. 1 óra játék után teljesen tiszta volt a kép és erõsen érezni lehetett mi lesz a vége.

No meg nem a játék hibája, hogy a DLC-vel engedett kezdeni... meg az mekkora vicc volt már, amikor elindítottam a játékot, megkaptam az irányítást még kis sem világosodott a kép, de 0.1 mp-en belül már dobott egy achit!!! WTF?

Achievment Unlocked - "Megtaláltad az egered az asztalon és mûködik!" Kb. ez a szint ^^

Dj Tommy
Sikerült mondhatni kimaxolni a Saints Row 3-t.
Amíg nem volt meg a játék, addig voltak fenntartásaim a játékkal szemben. A végigvitele után elmondhatom, ha ezt tudom hogy ilyen jó játék, akkor elõ is rendelhettem volna megjelenéskor.<#kacsint>

wesker24
Ha bekapcsolva hagyod a szörnyek szintlépését akkor abban biztos lehetsz hogy az nem 2 óra lesz mire eléred vele a Max LVL cap-et mert ugy az igazi kihivás ha a szörnyek veled együtt lépnek szintet !

Mert akkor sokkal lassabban fejlödsz nehezebb õket kinyírni.

Az meg hogy a Ryder White DLC-t ugy vitted végig hogy szörnyek szintlimitje OFF az meg NO Comment 😄 mert ugy nevetségesen könnyü nem hiába voltál te félisten a végére én ugy vittem végig a Ryder White DLC-t hogy szörnyek szintlimitje ON !

Mivel végigvitted a DLC-t igy az alapjáték legföbb és legfontosabb story részeit Lõtted el magadnak elõre mert akkor már mindent tudni fogsz amit az alapjátékban még csak sejtettél !

Sziasztok akiknek van SG.hu tagsága annak itt van egy kis felajánlás:

http://www.steamgifts.com/giveaway/BeUiA/forge

Steam kulcsok.

A mostanira játékra értem...bocsi.
DarkSector
Most ezt nem értem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sõt most így megnézve a képeit a csajrõl akirõl mintázták, hát így egy ideig nem lesz normális fõhõse. Basznák meg 😞
DarkSector
Ja. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A lényegen tudom nem változtat. Nem is kell.
DarkSector
Mindegy mire emlékeztet. 😄

Hableányra emlékeztet a 90-es évekbõl, dákóm tudja miért 😄
DarkSector
Ez egy játék, minden játékban a karakterek csak bábuk nem élõlények. 😄
De ez a mostani nekem , az én véleményem/izlésem szerint tökéletes.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

*m
Inkább egy gumibaba, akinek vannak arcminikái. 😄
DarkSector
A 2013-a TR az jó, mármint a gém, nem is gumiszáj van benne, hanem egy cukibb csaj. 😛
Az a csaj/karakter mérföldekkel szebb.

A játék meg közbe eszembe jutott...hiába nem Jolie.
Túl mû. A Tomb Raiderben is látszik, hogy megjátssza magát, az új játékban meg egyszerûen borzasztó az új karakter buta mûveletei.
DarkSector
Uszógumi. 😄

Fpocok
Az pumpaszáj... és baromi ronda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Általánosságban a gumiszáj sem jön be, Jolly-nak is az van tehát õ sem. Túl mû.

grebber
Beárazták az AC 4 kiedásokat a galaxisneten!

Azt sosem fogom megérteni,hogy ha már 128 féle kiadás van ,akkor miért nincs soha egy fullos amibe benne van minden ami a többibe!
Most is ott a király fémdoboz de a 20k-s kiadásba szarnak belerakni <#rinya>

Next PC upgrade: 2022

Amúgy Jolie nekem se tetszett, anno csak a kincsvadászat/felfedezések miatt néztem meg.
De már leesett..idõvel.
Köszi. Én a csajokra értettem ált., de valszeg nem olvastamm vissza.
DarkSector
Egészségedre, ez a Jolly nekem nem tetszik, mármint a filmben. 😄

Gumiszájú micsodi? 😄
Bocs, ha nem vagyok aktivizált állapotban, bor napot tartok.
DarkSector
Semmi baj. Értem a lényeget. 😊
De nekem a gumiszájú nem jön be. 😄

Nem akartam itt beletrollkodni faszságokkal, csak még itt tartok visszaolvasásilag 😊