Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Le kell oltani a gecibe 😄
DarkSector
Mihez kéne a fantázia? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Végigvitted párszor a Souls részeket. Nem vagyok meglepve, hogy a szokványos AAA (most abba nem akarok belemenni, hogy Dead Island AAA-e vagy sem, ez most ebben az esetben totálisan lényegtelen, nehézséget indie kivételével Tin már nemigen fog találni) már neked nem nyújt kellõ kihívást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Remélem nem haragszotok meg, ha a mai naptól mínusz 1 pontot levonok itt 1-2 ember véleményével kapcsolatban. Továbbra is adok rá, de fenntartásokkal kezelem.

Dead Island - Ryder DLC - normal fokozat

1. Le a kalappal a DLC elõtt ugyanis 5 órán át elvoltam vele a végéig és akkor minden sarokba még be sem néztem.

2. Egészen meglepett a sztori korrektsége. Láttunk már ilyet, de korrekt volt... jah igen, mondtátok, hogy hagyjam a DLC-t, de teljesen világos a téma, nincs Audim ;-)

3. Az 5 óra alatt, ha 10x haltam sokat mondok. Pedig itt nem csak Wesker, de más is említette, hogy nehéz. Hardon kellett volna toljam? Akkor is könnyû lett volna, mert RENGETEG a fegyver! Rengeteg a lõszer és RENGETEG a gyógyító cucc + kaja! A DLC 30%-tól már csak és kizárólag LÕFEGYVERREL toltam, 40% körül megérkezett a 2. fegyverem, felénél pedig csak fullra uppolt lõfegyverek voltak nálam és rémesen könnyû dolgom volt.

4. Aláírom, hogy coop-ba jobb, de ez tényleg csak egy erõs közepes játék, ráadásul tényleg bugos még mindig! Néha flickerelõ textúrák, beragadó monszták, különféle textúra bugok... no és ZSEBLÁMBA felkapcsolásával engedi el a karim a rögzített fegyvereket, de a USE-al fogja meg. WTF?

5. Mi értelme van a szintlépésnek, ha a program nem is tudatja velem, mikor megtörténik? Ráadásul baromi hamar elértem a DLC LVL capot. Onnantól minden további trükkös gyilkolás semmit nem ért. Egyáltalán mi értelme a szintlépésnek, ha nem tudok staminára tenni (pedig van ilyen), HP-re, akármire?

6. Kikapcsoltam azt az opciót az elején, hogy a szörnyek velem lépjenek szintet. Gondolom ezért lett móka és kacagás... de ha bekapcsolva hagyom és 2 óra múlva már lazán elértem a LVL cap-ot, akkor a szörnyek sem lettek volna erõsebbek onnantól nem? Akkor mi értelme ennek?

Holnaptól alapjáték... furán és hülyén alakult, de ez van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem rég értem maratonról haza, egész nap nem voltam itthon, szal nem tudom, hogy "vót-e" már. Square Enix oldalán akciók május 2-ig. Hitman Absolution és Sleeping Dogs egész kellemes áron van.
Neked semmi fantáziád nincs hallod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Eléggé rendben van! Gratula!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Más:

Valaki tudja ATV-n a Sas Józska mûsora új részekkel támadt fel vagy ezek csak ismétlések?
Csak azért mert néhány szavából azt érzem mintha mostani új részek lennének.
Valaki tud errõl infót?

DarkSector
Hát én nem várom meg. 😄

DarkSector
De télleg butaság, mond 1 nagy fõhõst, férfit-nõt aki ezt elnyomja, hogy épít maga ellen egy robotot vagy bármit és eljátsza hogy a folyosó végén el akar jutni és közbe saját maga ellen indít ellenfeleket.
Olyan van hogy lõni gyakorolnak vagy hasonló de ez annyira béna hogy beszarok, pláne az mikor kicseréli hogy szóljon a zene. Uramisten. <#kuss>

genndy
Jujj de szép pakk! <#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Laza
Na, ezért imádom a japán (konzol) játékokat ... már a zenéjükkel olyan hangulatot tudnak nálam elõidézni, amiért megõrülök 😊

Anno nem nyomtam a Dragon's Dogma-t, mert a demója alapján sok dolog nem tetszett, de gondoltam a Dark Arisen miatt megint nekiugrok ... eddig be sem mentem a karakter kreálásba, de konkrétan fél órát voltam bent, és csak a zenét hallgattam ... utána meg leszedtem az OST-t 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ennek az úriembernek köszönhetjük a Monster Hunter 3 zenéit is, azt is szeretem.

Egyik nagy kedvencem a PS2-es Rygar - Wish zenéje Izzy opera énekesnõtõl 😊

A Castlevania-k zenéit is imádom, meg sok minden mást a japóktól 😊

Egy kis agymenés, csak 2-3 órája hallgatok régi kedvenc zenéket 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Bárcsak mondhatnám hogy nem, de tapasztalat...:S

Zomil
Fost...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Nah... rádobtam +1k-t a Syndicate-re és elcseréltem egy Bioshock: Infinite-re.

Ti meg itt ki akartátok szúrni a szemem Fáklya magazinnal, meg Fürge ujjakkal... szörnyûek vagytok! <#schmoll2>

TBTPumpa
Lara badass girl volt mindig, de nem így. Ez a film rossz vicc a játékok számára. Fõleg az új Lara számára.
Kíváncsi leszek az új Larából milyen filmet hoznak össze... <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ne fárassz Dark....

Fpocok
Kössz!

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Háde keménykedés. 😄 Mikor egy picsa keménykedik attól rosszabb nem létezik.

Ezt mifelénk úgy nevezik edzés...

DarkSector
Lebutul.

Fpocok
Nem tudja valamelyikõtök véletlenül, hogy ha youtube-ra töltök fel 1600*900-ban, akkor lebutítja 720p-re (1280*720), vagy marad a felbontás ugyanúgy, csak 720p-t ír ki?

wantonly
Ez se rossz megoldás amit te mondasz, majd meglátom. 😊
DarkSector
Uramisten ennek a TR-nek az eleje, nem értem, mit kell orrba-szájba keménykednie.
Ekap a hányás.

Miért lövöldözik hobbiból egy robotra mikor azt a medált simáán elvehetné ha odasétál , mivel a sajátja...logika nuku.

Zomil
Ha rám hallgatsz akkor ugy cisnálod, hogy megnézed az aktuális évadot, és utána elolvasod az adott könyvet. Forditva kicsit kevés lesz a sorozat, viszont az általam emlitett sorrendnél a könyv rengeteg pluszt hozzátesz és mégse érzed a sorozatot kevéskének, ráadásul nagyon jo, hogy a szereplökhöz egyböl tudsz egy arcot párositani.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Én azt tervezem, hogy elõbb a könyv és utána a film vagy párhuzamosan nézem/olvasom majd. A második évadot már láttam, utána döntöttem el, hogy elolvasom, úgyhogy utol kell érnem magam. A könyv még annak ellenére is jó, hogy már szinte mindent tudok mi fog történni, csak ne lennék lusta hozzá, itt van a sok játék/film és nehéz rávennem magam az olvasásra. 😄
Zomil
Mindenképp olvasd el a könyvet, mert szvsz néhány változtatás nem tett jot a 2. évadnak. De akkor ezek szerint te is ugy olvasod, mint én. Elöször az évad, utána a könyv elolvasása. Szerintem ez a legjobb kombo 😊

TBTPumpa
Az a kisebb probléma, hogy Bruce megmenti a világot.
A nagyobb baj az a rendezõbácsi Michael Bay.

wantonly
Te is szereted? Én addig nem kezdem el a 3. évadot nézni, amíg el nem jutok odáig a könyvben.

És ez el fog tartani egy darabig, mert sokszor lusta vagyok olvasni pedig nagyon jó. 😄
TBTPumpa

DarkSector
Akkor az szuper dolog.

DarkSector
Ezt akartam megnézni, de IMDB 3 pont? WTF.

Fpocok
TVztek, amikor van net? Ez olyan, mint fpst tolni konzolon, amikor pcn is tudnál.

davidka003
Inkább ez. Bár mindet láttuk már 50-szer.
Szerencse, hogy már vagy 6 éve leszoktam a TV-rõl.
Ami kell letöltöm.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Film+ -> Hitman, ez fos. De utána....RAMBO 3...na ez már igen. 😄

DarkSector
Még fosabb.

DarkSector
Fos.

IMYke2.0.0.0
Bruce Willis pedig megmenti a világot az m1-en: "Armageddon".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Reklámokkal megszakítva, de "Lara Croft - Tomb Raider" TV2-õn.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Az 5bõl a dvd tokos silver edition nem tudom hol van (szüleimnél éppen házfelújíts van, ezeket is fél nap volt levadászni a felfordulásban...), de a gold kiadása megvan steamen, ahogy heroes6 is minden dlc-vel. Igazándiból az eddig megjelentek közül csak a második rész kiegje nincs meg, de karácsonykor beszerzem azt is majd gog.com-on asszem.
Botond
Szóval így akartam, Tinman figyelmébe. 😊
DarkSector
A bigyómancs alapítvány reméljük ezt nem látta. 😄

DarkSector
Jah nekem szegény én jutott eszembe, hogy pont amikor rányomtam a Skyrim sorsolásra. De a cicát is sajnálom. 😄

IMYke2.0.0.0
Tényleg állatok 😊

w77d
jaja szegényke... viszont a steamgiftesek óriási állatok hogy ilyen downtime képernyõjük van 😄

IMYke2.0.0.0
Szegény cicus.

DarkSector

Laza
"Mivel Capcom-nak köze van hozzá, így biztosan nem lesz egy világmegváltó és maradandó játék."

Ez is olyan igazi retard biztos játék lesz (ala TR? 😄), amiben lebegõ markerek, világító platformok, stb-stb vannak, konkrétan megint nem kell majd vele 'játszani' 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;