Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Több a káromkodás benne, mint a normális szó 😞
Ettõl függetlenül 'bedessz' amit a csávó mûvelt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jóval könnyebb azzal a fegyóval

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Nem rendeltem - kinézni kinéztem, de ugye kiderült, hog március 31-el nem lesz hosszabbítás, a beígért szerzõdés lejártakor, így nem vállaltam be a 7850-est.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

normálon én is végig toltam mind1õt, master ninja fokozat az meleg cipõ nah oda tényleg skill meg reflexek kellenek

Nem is lehetne a DI-t úgy végigvinni, ahogy leírtam. Nem lenne elég evezõlapátod...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rád is mindig lehet számítani, ha ötletelésrõl van szó...XD Ötlet támogatva! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ha ez egy LEGENDA lenne bevállalnám... de nem az, így egyszerûen nem érdemel ilyen figyelmet.

Wesker ajánlata viszont elfogadva, már tolom is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
3 éve megvan, de még MINDIG fóliás :-D

NG 1-et tavaly tudtam csak beszerezni, majd azzal kezdek, persze nem hardon, elõbb ki kell ismerni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
Az evezõ is az. Ott a keze, öklözzön. <#hehe>
Az már túl sok elõny lenne? XD

vagyis mind1 melyik fegyóval kivéve a fa kard fejlesztett verzóját

nyomja végig a ninja gaiden 2 alapefegyóval master ninja fokozaton, tessék

Tinman: Többszörös Dark és Demon's Souls végigjátszó. Neki nem tudsz olyan kihívást adni, amit ne tudna teljesíteni.

Ha olvasod Tin, akkor hard-on told végig a Dead Island-et és csak evezõlapátot használhatsz fegyvereként, jah és nem oszthatod el a pontjaidat....XD

Na ez már kihívás lenne számodra XD

wesker24
Az már túl nehéz lett volna azért én se vagyok ennyire szõrös szívû 😄

Elég volt az Normalon is szörnyek szintjével együtt 😄
Legalább mondtál volna hozzá egy hard nehézséget!

wesker24
Mert abban semmi kihívás nincs hogy szörnylimit OFF Te meg Terminator-ként mindenkit ledarálsz 😄
grebber

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Állok elébe ha megcsinálja akkor le a kalappal elõtte ott van nálam a TOP Gamerek között ! 😄

Gyûrûk ura rendezõi változatot 2 részletben tudtam csak megnézni, de megérte.

Végignéztem! Borzalmas, katasztrófális, unalmas. Nem értem az iránta való rajongást.

És ezt pont Tinman-nek ajánlod fel? Kezdhetsz faragni komám....XD

Rosszul emlékszem, hogy VGA-t már megrendelted? Vagy még csak kinézted rendelni nem rendelted?

<#eljen> 0 infóval belevágni valamibe, aztán ezt-azt hibának felróni, amit bárki, aki racionálisan utánanéz mi a bánatot is vesz elég nagy fail Tin részérõ.l.

TBTPumpa
Engem BioWare pontok érdekelnének olcsón a Mass Effect 3 DLC-k miatt.
Az Omega + Citadel DLC-k kellenének.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Mass Effect 2 Arrival kiegek nem tud valaki olcsón? (Ha már megvan az alap legyen meg ez is)

TBTPumpa

TBTPumpa
Nem várhatjuk, hogy egy márciusban megjelent játék áprilisban már 75-90%-os kedvezményt kapjon! <#idiota>

Így is furának érzem, hogy máris féláron dobálják.

IMYke2.0.0.0
Remélem, csakis azért írod ezt - hint: a házigazda Tomb Raider, Borderlands, Saints Row-rajongó! -, mert dobozos verzióban is megkapható 7.990 Ft-ért... <#ravasz1>

davidka003
25 euró bõven sok érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Bár, Umának sok jó filmje van.

IMYke2.0.0.0
Nem egy intellektuális robbanás a film 😊
De, egyszer az életben látnod kell. Samuel L. Jackson és John Travolta kettõséért mindenképp. Uma Thurman meg talán ebben a filmben volt a legcukibb életében.

TBTPumpa
A GMG (Greenman Gaming) oldalán pedig az új Tomb Raider kapott 50%-os kedvezményt!
49.99 euró helyett 24.99 euró.

Lara Croft And The Guardian Of Light, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Legend és a Tomb Raider: Underworld is 75%-os kedvezményben van.
14.99 euró helyett 3.74 euró darabja

+ Tomb Raider kollekció 59.99 euró helyett 14.99 euró (szintén 75%-os kedvezmény).

Tartalma:
- Tomb Raider I
- Tomb Raider II
- Tomb Raider III
- Tomb Raider IV: The Last Revelation
- Tomb Raider V: Chronicles
- Tomb Raider IV: The Angel of Darkness
- Tomb Raider: Legend
- Tomb Raider: Anniversary
- Tomb Raider: Underworld

Borderlands Pack is kapott 69%-os kedvezményt - 77.91 euró helyett most 24.15 euró.

Tartalma:
- Borderlands Game of the Year Edition
- Borderlands 2
- Borderlands 2: Creature Slaughter Dome
- Borderlands 2: Collector's Content
- Borderlands 2: Mechromancer Pack

Elvileg Steam-es a játék: "This game requires a free Steam account to play."

IMYke2.0.0.0
Például, tegnap késõ este volt a tévében: "Reservation Road".
No, kérem, azt a filmet például élveztem. Mert emberközeli, nehéz sztori volt.
Joaquin Phoenix-et pedig, mint színészt bírom.

Fpocok
Fúúú... azt sem láttam. Elkezdtem nézni, de meguntam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Helybõl én sem ítélek el filmet, mert egy valóban létezõ személy (színész/nõ) mondjuk nem nagyon jön be - de, a filmbeli (jelesül, a trailerben elsütött néhány mondata) produktuma már ellenszenvessé (avagy éppen ellenkezõleg, szimpivé) tudja varázsolni, egy minutum alatt.
A Django e szempontból nálam mellélõtt.

Mondom, amikor már mind az 500 animét, minden Tolkien filmet, és más, idõközben engem érdeklõ filmet megnéztem, és már más nem lesz, akkor talán megnézem.

A Ponyvaregényért sem rohantam moziba, pedig a "laza csávó" haverok istenítették - évekkel késõbb, amikor amit tudtam is elfelejtettem róla, sokkal jobban ütött a film. S persze, át is láttam a hibáit, amiket premier idején tuti elfedett volna a jótékony elragadtatás.

Fpocok
Ez tényleg jól néz ki. Gyûlölöm a kinectet de ezt kipróbálnám.

grebber
Elég jó ez a cucc! Mozgás alapú vezérlés kamera nélkül!

Mass Effectet kiprobálnám ezzel simán.

Fpocok
Én nem így tapasztaltam. Pl apokilpszis mostnak kétszer ugrottam neki, de hamar meguntam. Mai napig nem néztem többet fél óránál. Lehet utána beindul... de leszarom már.

Tinman
Pontosan!

Tinman
Reggel estem neki a 21 GB-os FHD verziónak, este megnézem :-)

Nem feltétlenül bölcs dolog csak a színészek alapján leírni esetleg egy filmet. Nyilván én sem kedvelek pár színészt, aztán okoztak már kellemes meglepetést.

Tinman
De ez egy hülyeség... a legtöbb hosszú film egyébként pont, hogy jó szokott lenni! Pontosan azért, mert szépen felépített cselekmény és jól kidolgozott karakterek jellemzik! Van rá idõ!

IMYke2.0.0.0
Nálam többet nyomott a latba a trailer - ami még a csapból is folyt, hát még a tévébõl.
Az valami rettentõen elijesztett a filmtõl.
A (SZÁMOMRA!) kamu Oscaros Jamie Foxx orcácskája és "kiszólása" elég volt.
Di Caprio és Christoph Waltz, S.L. Jackson miatt majd egyszer, valamikor.

davidka003
Én meg kifejezetten azokat a filmeket vadászom amik hosszabbak 2 óránál, mert másfél óra sokszor kevés egy jó történet elmeséléséhez.
Moziba nem is megyek ratyi rövidfilmekre. Gyûrûk ura, inception, stb jöhetnek. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Én is ezt mondom... ne fárasszon már egy film azzal, hogy 3 óráig kell nézni.

Tinman
Na neeee!!!!

- Apokalipszis most
- Keresztapa
- Schindler listája
- Arábiai Lawrence

Mondok még egy raklapnyit! Ezek REMEK filmek! Alapmûvek és bizony 3 óra körüli játékidejük van!

Tinman
Na fárasszatok már!

Imi te se :-D

A film hossza egy dolog... ha jó a film, akkor a 3 óra is elröppen.

Éppen tegnap néztem meg a The Right Stuff - Az igazak c. filmet, mely 193 perces volt!!!

Szerintem az IMDB 7.9 kissé túlzó, de olyan 7/10-et dobnék rá! JÓL kibontott, jól felépített ÉRDEKES film volt, hiteles és érdekes karakterekkel. Egyébként az ûrrepülés kezdeteirõl szólt! Nincs még egy ilyen film!

Dj Tommy
Igaz, amikor volt akcióban tavaly nyáron, annyit volt itt beszélve az SR3-ról, hogy gondoltam nekem se szabad kihagyni<#taps>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Hú, ez rohadt sok.
Maximum Gyûrûk Urát és Hobbitot vagyok hajlandó ilyen hosszban megnézni.
Vagy Magnóliákat.

Tinman
DEAL!