Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Sajnos már bezárták ezt a kiskaput. :p

Fejlõdõképesek. 😄
DarkSector
Mindkettõtöknek thx majd odafigyelek ezekre..

Yuplay-en látom a Dishonored és X-com nagyon olcsó.
Ezeknek sem ismerem nagyon a mai árát, de gondolom ez nem drága.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
De mondjuk ez mekkora szemétség a fél világot benyalatták és van akinek kiszúrták a szemét ezzel a -20%-al van akiknek még ezzel sem 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Gamersgate-en én úgy tudom csakis az az 5%-os kedvezmény van ami igazából 10% mert vásárolsz blue coint használod majd a blue coinnal való vásárlásnál is szóval elvileg 10% ha még nem lõtték ki ezt a kiskaput!

wantonly
Accounthoz hozzárendelt -20% van nekem év végéig, tudod még a Borderlands miatt.

De -5%-os kuponkód is van még asszem.
DarkSector
Van kedvezmény?
Mondjuk nekem amúgy is mindegy, ennyit sem tudok költeni, meg nem ezt venném ha lenne is ennyi pénzem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az a Gunslighter, olcsó oroszban, de annyira nemtetszettek az eddigiek, legalábbis az uccsó3. hogy még ha lenne is pénzem sem venném meg, asszem 2800ft ha jól tudom.

wantonly
-20% kedvezménnyel £8.14 (3000Ft alatt) van, de szerintem lesz ez még olcsóbb is.
grebber
Májusban nem igen fognak pihenni a gépeink ,legalábbis nekem tuti 😄

Április 30: Zeno Clash 2,Leviathan: Warships
Május 14: Metro: Last Light
Május 21: Resident Evil Revelations,Fast & Furious: Showdown
Május 22: Call of Juarez: Gunslinger
Május 28: Fuse, Grid 2

DarkSector
Játékok terén E3.

DarkSector
Jah várj a konzolt már mutatták, vagyis bejelentették, az szerintem nincs kész, szóval nem akarnak 5 percért szerepelni, én E3-on most játékokban gondolkodtam elsõsorban. 😄

Totti5
Ez erõs volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ez a szar volt már olcsóbban?
Ha nem akkor itt van most 10font (3500ft). Euro-ban ez 5000 lenne.

Zomil
Majd Pax-ra tuti viszik.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
E3 egy nagy semmi...nem csoda, hogy oda nem járnak sokan.(mármint fejlesztök, mert ugye a nyilvánosság elöl már egy ideje zárva van). Mostmár a PAX a központi rendezvény.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Hát nem lesz ott a Valve konzolja? 😊)) mondjuk meg is értem.

DarkSector
"A 2K Games után a Valve is bejelentette, hogy nem vesz részt az idei Electronic Entertainment Expo-n."

Egyrészt nem is hiányzik/hiányzott.
Másrészt nincs is mivel kijönniük, mivel új cím nincs 3.részekkel meg nem foglalkoznak.

Zomil
Nekem bezzeg a Dirt3-at egyböl lekapták amikor szoltam, hogy az szerintem lopott kulcs(amikor kikerült olyan 10ezer kuponkod). 😞

Botond
Igen, pár napja, akkor írtam is. 😊
DarkSector
Erre mondják hogy a Tökéletesen nincs mit javítani, a Gears a 2. részével elérte szerintem amit lehet ebben a mûfajban a többi rész csak 1200-as csiszolópapirral volt 1x-2x megsimogatva, többet nem is lehet már.

Totti5
Judgment nagyon nem ugyan az, mert pont a gemaplay esett át markáns fejlesztésen.

TPSbõl pedig nem lehet mást csinálni, alapjaiban ugyan az lesz 10 év múlva is, mint ahogy minden más.

Gears mondjuk a DI-vel ellentétben igényes, és mondjuk nem bugos.

DLC-t meg hagyjuk... semmi köze hozzá. Ez egy kiegészítõ lemez szint tartalomban. Nem is került teljes áron a piacra, ráadásul 2 játékot kaptál azért a pénzért.

grebber
Vajon a CDG-ban menniy Riptide CE jöhetett? Tomb Raideresen sok tehát 2-3 nap azt már nem is lesz 😞, vagy Assassins Creed 3-as feeling hogy féláron lehetett kapni még jó sokáig?

Mert 10k-ért venném mint állat!

Amennyi giftet én már aktiváltam még pénzbüntetésre is ítélnének, ha ez lehetséges lenne és persze örök ban.

Csak a VPN-es aktiválást díjazzák bannal, illetve amit még inkább figyelnek a steamrõl vpn-es trükk segítségével történõ vásárlást más régióból. Ez utóbbinál ugye nagyon kilóg a lóláb, fõleg ha egyik percben Magyarisztánban vagy másik percben meg Moszkvában.

Elõbbi esetében meg ugye bizonyosságot nyer, hogy régiózáras játékot aktiválnál, mely esetben az egyértelmûen külföldrõl származik, azaz ugyanaz, mintha saját magad vennéd vpn-el külföldrõl.

Ellenben azt, hogy te orosz vagy ukrán haverodtól "ajándékba" kapsz valamit azzal igazság szerint nem lehet mit tenni. Az, hogy te ezért "meghívod" a havert néhány sörre, amit ugye a távolság miatt nem tudsz személyesen megtenni, így inkább elutalod a sörök árát szintén nem büntetendõ cselekmény.

Dióhéjban:

VPN aktiválás, VPN-es vásárlás steamrõl = Ban
Minden más elfogadható, ha nem is legalális.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nem képes az visszakövetni semmit, ha az eladó nem szól érte. Nekem a sima DI is a kiszivárgott kulcsok közül került 2 évvel ezelõtt. Steam supportnak jelentettem is, de le se tojták.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Én is most vettem meg elõször, a bónuszoktól nem fogunk hasra esni szerintem.

De magad is megnézheted, itt vannak a korábbi bundle-k is: http://www.indieroyale.com/blog
grebber
Mondjuk az megint elég érdekes hogy a DIR-et lehuzzák,hogy ez DLC-nek lett volna jó ,mert szinte full ugyanaz mint az egy azt itt egy agyon ajnározott Gears of War dzsádzsment ami ugyanazt mint eddig kb annyi újjítással mint a riptide de ott levegõt nem kapnak a nyomorultak és sadják a jobbnál jobb értékeléseket.

Hová fajul a világ<#taps>

Tinman
Az világos, de szvsz Steam rendszere képes látni/visszakövetni, hogy honnan van a serial.

Én nem kockáztatok az biztos, iszonyat nagy bukta lenne, ha tiltanák az accom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

VPN-el csak vennék. Legalábbis én így értelmeztem. De mivel úgysem tudják venni így problem solved.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Sok volt a botrány körülötte, biztos valami bemutogatásnak szánták. 😄

Tinman
Wesker!

Alapjáték tényleg jobb! Egész kezdem megkedvelni, meg tényleg frankó így a kihívás is... igaz 2.5 órája tolom, de megölni még nem tudtak, de azért érezhetõen nehezebb, meg a legkomolyabb fegyverem egy búvárkés.

Meg kár, hogy a DLC-be nem volt lehetõség a pontokat elosztani, itt azért frankóbb, hogy van skill tree, viszont simán tettem volna bele még több RPG-s vonást!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
És hová aktiváljátok be? Steam-re? Fõ accra?

VPN-es szart... biztosak vagytok ebbe?

Rapid81
Ez diszkrimináció! <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Csak bankkártyás fizetés van.

Szerk.: Közben már el is tünt! <#smile>

Fpocok
Ha vesz valaki, vegyen nekem is egyet pls.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Paypalt se fogad el?

Sajnos nem mûködik VPN-el se, mert nem fogadja el a bankártyát, csak a svédet! <#shakehead>

Rapid81
VPN-nel biztos megy. Valaki vegyen nekem egyet légyszi. A fiammal vagyok szavalóversenyen, aztán én most nem tudok vele szórakozni.

Dead Island Riptide ~ 530HUF!

Kár, hogy csak Svédek vásárolhatnak itt, pedig regiómentes Steam kódot adnak! <#smile> Talán van valakinek van Svéd ismerõse. <#vigyor>

Totti5
Vegyél VITA-t, szinte az összes LEGO játék van rá és az irányítás sem száni tapicskolás....

grebber
iPhone-ra is elérhetõ a LEGO Batman 2

Úgy néz ki lassan egy ilyet is kell venni az android mellé!

IMYke2.0.0.0
OFF: Danielle Lowe - Just Feel Right
Tud a lány, na.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Star Trek 2013 elképesztõ részletes AI

Miért, miért, miért? hardon! egyszerûen ennyi. Nem kapott elég pénzt az AI programozó? egyetlen egy teszter sem futott bele ebbe a hibába? kétlem, mert 15ször eljátszottam és mindig ez lett a vége. Lelõtt az AI, földre kerültem, és utána mint ha ott sem lennék szaladt fel s alá... jött Spock és "megmentett". Tehát képtelenség meghalni!

DarkSector
Én ettõl nem tudtam befosni, pedig végignéztem, inkább vicces kicsit.
Persze ijjesztgetõs horror-nak jó mert ilyen nincs sok a piacon, de engem ez nem fosatna be.

jarlaxxe
Nem birom az ilyen pussy horrorokat.

DarkSector
Ez a mostani nem normális? Miért nem? Neked nem szimpi?

grebber

Fpocok
Ez nem egy játék. Ez egy film... Isten mentsen engem az ilyen heavy raines szarságoktól.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Metro: Last Light owners on Steam will be given a digital copy of Metro 2033 novel

Nem is ez a lényeg, hanem hogy jön a Metro 2035 könyv!<#taps><#taps>
Ott lesz a polcon a többi mellett!

grebber
Most vásároltam életem elsõ indieroyale pakkját a Vissza a jövõbe miatt így nem is nagyon követtem az elõzõeket mert megláttam az alap felhozatalt és el is ment a kedvem.

Aki szokott venni royale pakkot azoktól kérdem értelmes bónusz game-ek szoktak lenni?

Arra nem jöttem rá, hogy modolt játékot tol vagy alapot? Nem tudom azok a kiütések benne vannak-e az alapjátékban vagy sem...