Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Jaja. Akinek volt Never Settle Reloaded kuponja, azok közül mindenki kap egy Blood Dragont. Sajna Uplay-es. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
IMYke2.0.0.0
Állítólag, ez a "Saved one or more survivors in the cathedral.[/b]" még achievement-hez is van kötve.
Nos, nekem 2 lányka maradt, akik egymásnak sírtak, vígasztalták egymást, hogy a többiekkel mi lett. 😊
Kép a spoiler mögött a statisztikából:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Panzeradler
AMD Kuponosoknak jár, azt hiszem.
wantonly
Mi alapján osztogatják a Blood Dragon-t? Akinek megvan az FC3? Én nem kaptam semmit.
IMYke2.0.0.0
"Nem titkolt szándékom, hogy elérjem a hozzá fûzõdõ acsikat"

Ilyen játék nem egy van az én tarsolyomban is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tegnap vittem haza a 4-est 😊

"Resident Evil 6" - Leon kampány - 6 óra 57 perc - Amateur szinten.
Qrva jó volt. Egy másodpercig nem unatkoztam. Tegnap este 9 körül vágtam bele, és mondtam is, addig nem állok le, míg a kampány végére nem érek. Hajnali 2 óra 8 perckor lõttem el a Credits után megjelenõ jelenet végi összesítõre az utolsó képet.

Shep
Nálunk a szomszéd apósa valamiért belsõ kényszert érzett arra, hogy 6 óra elõtt begyújtsa a héten összegyûjtött gallyat a kertben, aztán pedig elkezdjen fûkaszával berregtetni. Úgyhogy a nyugodt alvást el is intézte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
ratgab_ köszi 😊
Shep: nem iszom, de értem a dolgot - májusfa állítgatás volt, és az amúgy sem zsibongó környék egyszerûen kihalt 😊

Botond
Nem rossz, kár hogy csak 2 bónusz lesz.
Shep
Ez ok de én úgy szeretném, mint a FC3-at, hogy ott az accon rendesen és nem pedig csak kell az indításhoz, mint pl a SC:C-nél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Feltételezésem az, hogy igen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Steam ezt írja:

Available: 1 May 2013
This game will unlock in approximately 10 hours

Gondolom ugyanakkor jelenik meg UPlay-en is.

Rapid81
Meg az a poén, hogy az email-ben lévõ leírásnak köze nincs a valósághoz. 😊

Megjelenés után tudjátok a kóddbal begyûjteni, azaz már holnap valószínû jó lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Ma fog megjelenni, lehet estefele már mûködni fog.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rapid81
Az Ubi shopjában még mindig preordert ír. Szerintem az a baja. Vagy nem. Nekem sem történik semmi, mikor beírom a kódot...

fery02
Jah meg aki nem tudja eldönteni, hogy Fraps-et vagy Dxtory-t használjon, ez után a videó után garantáltan eloszlik minden homály és mindenki kész lesz eldönteni melyik programra van szüksége. <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Igen, plusz ez nem tartalmazza a Dirt 3 DLC-ket gondolom.
Azokat külön kéne megveszegetni LIVE-ról, amik jelenleg normál áron lehetnek, mert gondolom attól még hogy Steam-en az alapjáték épp akciós, DLC árakat nem hatja meg.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maak
szvsz anelkul el sem indul

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HIGH SPEED INTERNET ACCESS AND A VALID UPLAY ACCOUNT ARE REQUIRED TO ACTIVATE THE GAME AFTER INSTALLATION, TO ACCESS ONLINE FEATURES, TO PLAY ONLINE OR TO UNLOCK EXCLUSIVE CONTENT. SUCH CONTENT MAY ONLY BE UNLOCKED ONE SINGLE TIME WITH A UNIQUE KEY. YOU MUST BE AT LEAST 13 TO CREATE A UPLAY ACCOUNT WITHOUT PARENTAL CONSENT. UBISOFT MAY CANCEL ACCESS TO ONE OR MORE SPECIFIC ONLINE FEATURES UPON A 30-DAY PRIOR NOTICE PUBLISHED AT http://ghostrecon.com/.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
GG-n vett Future Soldiert be tudom regelni Uplayre?

Úgy legyen! Jöjjön a GTA V pc-re.

Ha rendszeresen olvasod a topikot, akkor már láttad, hogy erõsen izgatja a fantáziámat a konzol témakör, úgyhogy nem csak ezért vennék konzolt.
Tanácsot egyébként köszönöm.

Tinman
Pont ezt akartam írni!

Próbáltam webrõl, úgysem fogadja el!

Próbáltam kliensbõl, úgysem jó...

Várjunk :-/

Szokásos Ubi kliens minõség -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Neked sikerült beváltani? Nekem a kosárban a kupon beírása után is 15 eurót ír:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Ma kaptam meg én is... kb. 10 perce.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Azt hittem hogy már hetekkel ezelõtt megjelent, de csak most vettem észre hogy a mai napon jelenik meg.

grebber
Miért jó sokára?A kezdetekrõl május 1-et mondtak rá hogy akkor kapjuk.

Ha hazaértem akkor törlöm is a warezt.Bár ugyis csak 2 év múlva tolom majd ha lesz hozzá gépem.

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Megkaptam jó sokára AMD-tõl a Far Cry 3 Blood Dragon-t, azt hittem hogy Uplay-es lesz, de Steames (még jobb).

szerk.: Nem szóltam, tényleg Uplay-es😄

Maak
75% van ra steamen es mellesleg fel lehet hozza hasznalni a kapott 75%-os kupont is, alig egy eurobol lesz 19 contri pont.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Jól összerakták, akkor az milyen pack lesz amibe az elsõ rész is benne lesz? <#confused>

Dirt Mega Pack.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azért tegyük hozzá, hogy az egész Take-Two nagyban a GTA franchise-tól függ, tehát a "lesz még lehetõség mással fejni a PC-seket, ne adjuk ki az új nagy GTA-t PC-re gondolat" ennek fényében nekem furán hangzik. (Persze a Fireaxis PC-sebb játékai is ott vannak nekik.)

Annyit még tegyünk hozzá a történethez, hogy a legtöbb Rockstar-játék megjelent eddig PC-re, az utolsó kettõ is (L.A. Noire és Max Payne 3 - ebbõl az utóbbi volt belsõs fejlesztés, az RDR-hez hasonlóan). Ha nem a label alatt kiadott játékokat nézzük, hanem a Rockstar North kerül górcsõ alá, akkor nekik minden egyes játékuk jött eddig PC-re. (Több generációval ezelõtt, más néven akadhatnak kivételek.)

Elõbb-utóbb úgyis kiderül az igazság, a csúszás engem nem zavar, az AC-knál korábban jól bevált. Csak az a lényeg, hogy szerintem konzolt ne a GTA V miatt vegyél, ez "kockázatos" ötlet.
Természetesen elfogadom az álláspontod. Lehet, hogy tényleg sajtóferdítésrõl van szó és ténylegesen ezt így ilyen formában nem mondták ki.

De ha kicsit a sorok közé mélyedünk egy picit ezt sugallja az általad beszúrt pár mondat is. Igaz, hogy nincs benne a soha, de mégis hasonló a mondanivaló.

Lényeg az, hogy nagyon tagadták és mégis jött a GTA IV. GTA V-öt nem tagadják ennek ellenére én nem vagyok benne biztos, hogy jön. Utolsó fejõstehén lehet a jelenlegi konzolgenerációban. Pc-n még lesz lehetõség mással is fejni. Meg ott ugye ott a warez is.

Pedig az 'n' betûs szót még akkor sem szokták használni, ha közben tényleg azt gondolják, hogy soha napján kiskedden. Soha életemben nem láttam hivatalos nyilatkozatban hasonló szövegkörnyezetben.

Nyilván tételesen cáfolni nem lehet egy nyom nélküli, de emlékekben létezõ kijelentést, de arra emlékszem, hogy mindenki a Rockstar hazugságán lovagolt, de az alábbinál keményebbet akkoriban sem tudott senki citálni, és a többség tényleg az idézett szösszenetre gondolt. Inkább sajtóferdítésre (a cím ugye gyakran hangzatosabb a tartalomnál - a valóságnál pláne) vagy hasonlóra tudok gondolni. Persze elvben lehet igazad, és pláne azt gondolsz, amit akarsz, de az nyilván elnézed nekem, ha az álláspontomat a kérdésben nem bírálom felül.
Hát én konkrétan emlékszem a never szóra a nyilatkozataikból. Ezért is volt akkora meglepetés, hogy a never szócska dátumot kapott.

Kitérés már nagyon megy...

DarkSector
Mondjuk az ilyeneket inkább a biztosért vesz az ember a többi max ráadás. De a zsákbamacskák miatt nem hiszem hogy vásárolnak átlagot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Jól látod a helyzetet. 😊
DarkSector
Szopásnak hívják.
De feltételezem nem az extra semmik végett vetted meg nem? 😄

wantonly
Ne kímélj! 😄
DarkSector
Erre vagy egy szép kifejezés. 😄

wantonly
Megvannak az IndieRolaye bónuszok... Nem számítottam nagy dologra, de ezek aztán tényleg semmilyenek.

"Out-of-this-world Indie Games": International Snooker 😄
DarkSector
Amúgy ezt már számtalanszor írtam hogy nem szimpatizálok a Sandbox-RTS-el, csak és kizárólag RDR-CoH, vagyis nem azért irkálom mert GTA fan lennék.

DarkSector
Pont fordítva a GTA4 nekem nem jön be, egyedül az RDR tetszik, ...
Élesnek-éles de mégsem merném ránézésre szebbnek mondani. Vagy lehet mást tarok én szépnek mint ti. 😄

Nekem az éles grafika nem egyenlõ a széppel.

davidka003
Neked amúgyis 2 konzolod van úgyhogy ne háborogj. 😄
Letolhatod mind a kettõn.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Nekem mégis a GTA4 valahogy szebbnek tûnt technikailag.
Lehet mert város meg autók, kevés részletesebb dolog, mint a növényzet meg a cifra faépületek.

davidka003
Mondjuk amilyen fos lett a GTA 4 PC-s portja, nem hiányzik még egy fos port.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
1. Csak gondolom, hogy akkor nem találták fontosnak, meg biztos lepaktáltak a konzolokkal, exclusivitásban, hiszen pont ez a lényeg sokak ezért képesek venni konzolt, ami jó biznisz, ha melette nyereségesek, minek kockáztatni, vagy netán kiadni egy portot, hogy visszajöjjön a portolásra szánt meg a reklámra szánt pénz, vagy még.
Valamint írták (én úgy emlékszem erre is hivatkoztak régen) hogy nincs elég ember hogy egy olyan portot kiadjanak amit lenne pofájuk kiadni, és inkább rácupannak a következõ projektekre, én erre emlékszem.

2. Talán mert nincs tapasztalatuk. és kezdõ tõkéjük ekora projekthez, ami vagy bejön nekik, vagy nem.

3.Más cég sem mer kockáztatni, a sitty-sutty projektek évente kiadhatók és rendszeres lóvét hoz....feltételezem.
RDR-bõl meg csak 1 van, kitudja hány évig fejlesztették úgy hogy a Rockstar-nak a már bejáratott cuccai ott voltak biztosítéknak.

arty
1.) ahoz csapat is kell, aki portolja. nyisson csak ezért egy kis studiot? vagy késsen emiatt más, reménytelibb játék?
2.) ez jó kérdés! nem mernek kockáztatni, inkább erõltetik a csõlövöldéiket 😞
3.) mert a modern warfare-tól több bevétel remélhetõ - gondolom 😊

Forza.

arty
gta4 rdr-hez képest mosottabb és rosszabbul is fut.
lehet h neked a város bejövõsebb, de az most nem téma 😊

Forza.