Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nos, nekem 2 lányka maradt, akik egymásnak sírtak, vígasztalták egymást, hogy a többiekkel mi lett. 😊
Kép a spoiler mögött a statisztikából:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ilyen játék nem egy van az én tarsolyomban is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Resident Evil 6" - Leon kampány - 6 óra 57 perc - Amateur szinten.
Qrva jó volt. Egy másodpercig nem unatkoztam. Tegnap este 9 körül vágtam bele, és mondtam is, addig nem állok le, míg a kampány végére nem érek. Hajnali 2 óra 8 perckor lõttem el a Credits után megjelenõ jelenet végi összesítõre az utolsó képet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Shep: nem iszom, de értem a dolgot - májusfa állítgatás volt, és az amúgy sem zsibongó környék egyszerûen kihalt 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Available: 1 May 2013
This game will unlock in approximately 10 hours
Gondolom ugyanakkor jelenik meg UPlay-en is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azokat külön kéne megveszegetni LIVE-ról, amik jelenleg normál áron lehetnek, mert gondolom attól még hogy Steam-en az alapjáték épp akciós, DLC árakat nem hatja meg.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha rendszeresen olvasod a topikot, akkor már láttad, hogy erõsen izgatja a fantáziámat a konzol témakör, úgyhogy nem csak ezért vennék konzolt.
Tanácsot egyébként köszönöm.
Próbáltam webrõl, úgysem fogadja el!
Próbáltam kliensbõl, úgysem jó...
Várjunk :-/
Szokásos Ubi kliens minõség -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha hazaértem akkor törlöm is a warezt.Bár ugyis csak 2 év múlva tolom majd ha lesz hozzá gépem.
Next PC upgrade: 2022
szerk.: Nem szóltam, tényleg Uplay-es😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Dirt Mega Pack.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit még tegyünk hozzá a történethez, hogy a legtöbb Rockstar-játék megjelent eddig PC-re, az utolsó kettõ is (L.A. Noire és Max Payne 3 - ebbõl az utóbbi volt belsõs fejlesztés, az RDR-hez hasonlóan). Ha nem a label alatt kiadott játékokat nézzük, hanem a Rockstar North kerül górcsõ alá, akkor nekik minden egyes játékuk jött eddig PC-re. (Több generációval ezelõtt, más néven akadhatnak kivételek.)
Elõbb-utóbb úgyis kiderül az igazság, a csúszás engem nem zavar, az AC-knál korábban jól bevált. Csak az a lényeg, hogy szerintem konzolt ne a GTA V miatt vegyél, ez "kockázatos" ötlet.
De ha kicsit a sorok közé mélyedünk egy picit ezt sugallja az általad beszúrt pár mondat is. Igaz, hogy nincs benne a soha, de mégis hasonló a mondanivaló.
Lényeg az, hogy nagyon tagadták és mégis jött a GTA IV. GTA V-öt nem tagadják ennek ellenére én nem vagyok benne biztos, hogy jön. Utolsó fejõstehén lehet a jelenlegi konzolgenerációban. Pc-n még lesz lehetõség mással is fejni. Meg ott ugye ott a warez is.
Nyilván tételesen cáfolni nem lehet egy nyom nélküli, de emlékekben létezõ kijelentést, de arra emlékszem, hogy mindenki a Rockstar hazugságán lovagolt, de az alábbinál keményebbet akkoriban sem tudott senki citálni, és a többség tényleg az idézett szösszenetre gondolt. Inkább sajtóferdítésre (a cím ugye gyakran hangzatosabb a tartalomnál - a valóságnál pláne) vagy hasonlóra tudok gondolni. Persze elvben lehet igazad, és pláne azt gondolsz, amit akarsz, de az nyilván elnézed nekem, ha az álláspontomat a kérdésben nem bírálom felül.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De feltételezem nem az extra semmik végett vetted meg nem? 😄
"Out-of-this-world Indie Games": International Snooker 😄
Élesnek-éles de mégsem merném ránézésre szebbnek mondani. Vagy lehet mást tarok én szépnek mint ti. 😄
Nekem az éles grafika nem egyenlõ a széppel.
Letolhatod mind a kettõn.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet mert város meg autók, kevés részletesebb dolog, mint a növényzet meg a cifra faépületek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Valamint írták (én úgy emlékszem erre is hivatkoztak régen) hogy nincs elég ember hogy egy olyan portot kiadjanak amit lenne pofájuk kiadni, és inkább rácupannak a következõ projektekre, én erre emlékszem.
2. Talán mert nincs tapasztalatuk. és kezdõ tõkéjük ekora projekthez, ami vagy bejön nekik, vagy nem.
3.Más cég sem mer kockáztatni, a sitty-sutty projektek évente kiadhatók és rendszeres lóvét hoz....feltételezem.
RDR-bõl meg csak 1 van, kitudja hány évig fejlesztették úgy hogy a Rockstar-nak a már bejáratott cuccai ott voltak biztosítéknak.
2.) ez jó kérdés! nem mernek kockáztatni, inkább erõltetik a csõlövöldéiket 😞
3.) mert a modern warfare-tól több bevétel remélhetõ - gondolom 😊
Forza.